![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lancome, Clarins, Smashbox (nowe+ma³o u¿ywane)
Mo¿e perfumy Brit Red z w±tku?U Ciebie interesuje mnie maczek i jeszcze co¶....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozniej jeszcze zajrze do Twojego watku na spokojnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doczytalam. w sumie to ja mam na wydaniu Truth, wiec moglabym zrobic odlewe gratis, badz moze zrobimy wieksza wymiane... o ile nie zdecydowalas konkretnie wymiany z mamamichalka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz, poczekajmy co wyjdzie z wymiany z mamamichalka... bo juz wstepnie zarezerwowalam truth. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Raczkowanie
|
interesuje mnie rowniez Lancome, Hypnose miniaturka tuszu do rzês, czarny, poj. 2 g, ¶wie¿utki i nawet nieotwierany ¿eby nie sech³
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z truth tez musialam zrezygnowac, bo na mojej skorze jest zbyt meczacy ![]() szukam, oprocz tego co napisalam w watku, jakiegos lzejszego, swiezego zapachu. czegos na lato. cos w stylu eau de merveilles hermesa, dkny women, coco mademoiselle. jakbys cos takiego znalazla to ja bardzo chetnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok. rozumiem. Niestety, nie mam zapachu w tak minimalnej pojemnosci aby rownowazyly wartosc pillingu i mini tuszu ![]() pzdr. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Znajdziesz co¶ u mnie? Spodoba³ mi siê u Ciebie: 8. Lancome, Hypnose miniaturka tuszu do rzês, czarny, poj. 2 g, ¶wie¿utki i nawet nieotwierany ¿eby nie sech³ i jeszcze kilka innych rzeczy ale nie wiem czy w ogóle co¶ u mnie znajdziesz. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
Mo¿e co¶ z mojego ostatniego w±tku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
dziekuje, ale nic dla siebie nie znalazlam
![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
5.p³YN DO DEMAKIJA¿U 50ml nowy loreal
9.Krem zmiêkczaj±cy do stóp 11.Modeluj±co liftinguj±cy krem do biustu 150ml za: 14. Isa Dora - cienie podwójne do powiek light & shade eye shadow, kolor 22 Blush Brown (jeden ja¶niutki pastelowy ró¿owawy, drugi ciemniejszy be¿owo-br±zowy; posiadaj± bardzo minimalne drobinki), kupione dawno, ale dobrze przechowywane, nadal bardzo dobrze siê nak³adaj± i trzymaj±; poj. 2,6g, ma³y ubytek - max 1/4 opakowania - widaæ na zdj. Avene: Cold Cream, krem do skóry suchej, 5ml Avene: After-Sun Repair Lotion, balsam po opalaniu, 5 ml 12. Sephora, glitter powder compact, cieñ do powiek z brokatem, fard pailette nr 112 (be¿owo piaskowy ze z³otymi drobinkami), u¿yty kilka razy. 13. Sephora colorful, cieñ do powiek colorful mono, strass nr 03 (z³oty z ogromn± ilo¶ci± widocznych drobinek), niewielkie wg³êbienie, u¿yty mo¿e 10 razy.
![]() |
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero teraz doczytalam, ze plyn do demakijazu ma tylko 50 ml... ![]() jesli odpowiadalaby Tobie taka konfiguracja to mi tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 30 796
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
to chyba ze tak:
5.p³YN DO DEMAKIJA¿U 50ml nowy loreal 9.Krem zmiêkczaj±cy do stóp 11.Modeluj±co liftinguj±cy krem do biustu 150ml maseczka z oliwek za: 2 cienie sephora cienie isa dora Avene: Cold Cream, krem do skóry suchej, 5ml Avene: After-Sun Repair Lotion, balsam po opalaniu, 5 ml La Roche Posay: Cicaplast (preparat przyspieszaj±cy regeneracjê naskórka), 2 ml Nepentes: Emolium Krem specjalny, 2x5 ml Lierac: Day Peel, Creme Renovatrice Jour, 3x2 ml Lacoste: Touch of Pink, edt, 2 ml
![]() |
#170 |
Zadomowienie
|
niewstety nic
![]() |
#171 |
Rozeznanie
|
Mirra, przepraszam, ¿e odzywam siê tak pó¼no. Twój maczek jest dla mnie jednak za jasny...przepraszam i dziêkujê za cierpliwo¶æ!
![]()
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Witaj.
Tym razem z inna propozycja pisze. Czy zechcialabys moze blyszczyk Sisley, uzyty kilkukrotnie,w kolorze 02 rose. Taki herbaciany roz, bardzo naturalny. Jest to tester, dosc spory, w tubce + odlewke jakiegos zapachu (o ile interesuja Cie odlewki?) Mnie interesuje mini tusz Lancome, filtr LRP oraz pilling Nuxe. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() blyszczyki to ja bardzo chetnie ![]() za odlewki podziekuje. chyba ze mialabys cos z moich poszukiwanych zapachow albo cos fajnego na lato? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Konto usuniête
|
Interesowa³aby mni baza smashbox i maczek
mam piêkne cienie H. Rubinstein-poczwórna paletka Grand Amour ró¿ i b³yszczyk Maca, podk³ad Kanebo nie wszystko jest na fotce ale je¶li by³aby¶ zainteresowana bêdê dosy³aæ ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246033 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;7418822]Interesowa³aby mni baza smashbox i maczek
mam piêkne cienie H. Rubinstein-poczwórna paletka Grand Amour ró¿ i b³yszczyk Maca, podk³ad Kanebo nie wszystko jest na fotce ale je¶li by³aby¶ zainteresowana bêdê dosy³aæ ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=246033[/quote] czy roz maca to ten ktory jest u Ciebie na fotce? jesli tak to niestety nie moj odcien ![]() poprosilabym o fotke blyszczyku i cieni ![]() PS mam puderniczke do luminizing powder shiseido. zuzylam ich kilka ![]() a moze nawet puderniczke z czescia L3. ale jest wlasnie w negocjacjach... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:41.