|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Taedio jestem pod wrażeniem pokoju. Mnie się on cały podoba bez wyjątku.
Nie mogę za Wami nadążyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do żelazek parowych to rodzice mają coś takiego: http://www.euro.com.pl/zelazka-syste...FVZIGAodccoI0A (może starszy model bo już kilka lat temu kupowali) - i tak jak nie lubiłam prasować tak nadal nie lubię
|
|
#93 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Bardzo mi miło Przekażę mężowi Wasze słowa, będzie dumny Karolinusia
|
|
|
|
|
#94 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Stałam dzisiaj w kolejce na poczcie chyba z 20min, a mały tak kopał że aż się zginałam, ale oczywiście nikt nie przepuścił. Ale za to koszule do karmienia przyszły i jestem zadowolona rozmiar super i materiał też. Chyba jednak ten szlafrok zamówię u nich.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#95 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Ehh szkoda słów do ludzi ![]() Pokaż koszule
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Melduje się ![]() Mała dobra robota
|
#97 |
|
Wtajemniczenie
|
Morelle, jak tam urlop mija?
![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie kupiłam w Biedronce na wyprzedaży szlafrok z myślą o porodzie za całe 12zl
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Idziecie jak burza!
![]() Gratuluję wszystkich postępów w wyprawkach, pokojach itd. ![]() Właśnie weszłam do domu. Weekend był super. Nawet pochodzilam po górach, zwiedziliśmy baszte, park miniatur, pałac, browar, palmiarnie i wiele innych. Jestem mega zmęczona, ale zadowolona. Pogoda znowu paskudna ![]() Plecy niestety dziś dają mi czadu. Ale to nic dziwnego. Zaczęłam 8mc i fasolka wbija mi kończyny pod żebra. Boli jak nie wiem. .. A tak to żyję
|
#101 |
|
*sportaddict*
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny udany
Wróciliśmy dzień wcześniej bo pochmurno się zrobiło. Do wczoraj pogoda była super! Piękne słońce ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Mała tutaj masz aktualne statystyki, z poprzedniego wątku do 1 postu: Kto nadał wiadomość? Ilość wiadomości: 5 137 Nazwa użytkownika Wiadomości morelle_ 520 taedio 442 Mała! 301 calineczka3 297 emmos 286 ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Myślę, że fajnie byłoby dopisać wózki
|
|
#103 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Teraz w domu sobie odpoczniesz Współczuję bólu pleców Cytat:
|
||
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ładny masz pokoik
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Super ze tyle udało Ci się zobaczyć
i ze ta pogoda jednak dopisała teraz odpoczniesz i będziesz jak nowa ![]() Z wózkami fajny pomysł może ktoś mnie zainspiruje ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Vadi, trzymam kciuki za resztę wizyt dzisiejszych także czekamy na info!Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
#107 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Morelle super ze wyjazd udany, u mnie pogoda dziwna niby wczoraj słońce świeciło, ale wiatr był strasznie zimny. A tak to to.słońca brak niestety. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
My też dalej bez wózka i bez imienia 😕 dalej toczenie wojnę o mojego milosza😅 ale pomału idziemy w dobra stronę. Jeszcze szafy mi brakuje na ubrania i czeka mnie prasowanie o układanie. A czuje się okropnie brzuch boli twardnieje 😕
Morelle super ze wyjazd się udał. Ja chciałam jeszcze przed porodem zabrać córkę do zoo do Krakowa ale przy moim samopoczuciu to nie możliwe 😕 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#109 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Później cyknę fotki ale szału nie ma
raczej brałam pod względem funkcjonalności niż ładności Cytat:
Bólu pleców współczuję, znam to. Ja już rozważałam wizytę u jakiegoś ortopedy, bo jak za dużo robię to nie mogę chodzić, tak mi ból aż do nóg promieniuje ale jak się nie przemęczam to jest ok, także teraz sobie odpoczywaj ![]() Cytat:
mocno trzymam! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, ale to juz z czystej potrzeby
Nie ogarniam za bardzo i np nie wiem jak wstawiać takie ładne zdjęcie, kodem mi nie wchodzi tylko link widać:/Dzięku za statystyki Cytat:
![]() Fajnie że sobie to wszystko zwiedziłaś
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nie mam szlafroka nie lubie. Kiedys dostałam taki satynowy w księżyce z koszulka ale nie uzywałam i lezy u mamy zostawila w razie w i tak sie zastanawiam zeby go wykorzystać bo po co kupowac. Jak trafilam do szpitala to mama mi przywiozla a i tak w piżamie smigalam do lazienki Edytowane przez darietta Czas edycji: 2017-05-02 o 12:37 |
|
|
|
|
#112 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
powodzenia! Cytat:
jakie zamowilas? ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
Ja w sumie mam, ale gruby. Na lato chciałam coś cieńszego, a za takie pieniądze żal nie brać. Szkoda tylko że teraz mam dwa różowe ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Zamówiłam sobie też wczoraj dwie kosmetyczki z Aliexpress I etui na podpaski ![]() Muszę jeszcze ogarnąć kapcie, bo moich mi szkoda do szpitala brać.
|
|
#113 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ty to lepiej do wro przyjedź i spotkamy się w większym gronie ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cashmere widzę, że poważne zakupy ![]() Ja mam takie pudełko na wkładki z Rossa. Jest super. Byłam w pepco i kupiłam termometr do wody, pudło na ubranka, ramkę foto i rajstopy. Były takie śliczne białe w serduszka
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za rady co do żelazka. Chyba może faktycznie kupię jakiś mały ręczny steamer, a trudniejsze rzeczy do prasowania i tak będę traktować zwykłym żelazkiem. Generatory pary/stacje parowe oprócz zabójczych cen i dużych rozmiarów chyba nie różnią sie za wiele od zwykłych porządnych żelazek, a z kolei ręczne małe steamery tez maja w większości dobre opinie.
Cytat:
Trzymam kciuki za Miłosza, u mnie nie było duskusji i akurat w kwestii imion mąż akceptuje łatwo moje wybory także tez zostaje Miłosz ![]() My do zoo tez planujemy wycieczkę ale chyba dopiero po porodzie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Po http, kurde mi nie chce wejść, widzę tylko sam link
![]() My w centrum remontu, kupiłam żyrandol, prostu biały i malujemy 2 raz. potem ustawianie mebli i koniec
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, ale zaczęłyście dzisiaj pędzić!
Mała brawa za nowy wątek! Karolinuuusia kciuki za wizytę! Taedio super ta wizualizacja! Śliczny pokoik
|
|
|
|
#117 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokazuj sukienkę! z OM mam 17.07, ale u mnie od samego początku było przesunięcie o 10 dni więc kartę mi założył gin z datą 27.07, ostatnio trochę nabrał i były ciut wcześniejsze datyCytat:
a tej marki samej w sobie nie lubię za często słyszałam, że uczulaCytat:
Cytat:
ale ja nie lubię i to takie niezdrowe Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() to samo pomyślałam za wizyty
|
||||||||
|
|
|
#118 | |||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję ![]() My już po obiedzie, dzisiaj pierogi ruskie dla mnie i z serem dla męża ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Cytat:
Ale mają być dobrzy specjaliści ( w tym Zawitkowski) i mam nadzieję, że nie będzie za dużo lokowania produktu ![]() No jacha
Edytowane przez taedio Czas edycji: 2017-05-02 o 13:29 |
|||
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Już po wizycie. Wszystko jest dobrze
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#120 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A noga przeszla? Dziewczyny kciuki za wizyty! Cytat:
![]() Dobrze wiedzieć, nie spanikuję w takim razie jak pójdziesz rodzić, a ja nie będę jeszcze gotowa Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:59.

Bardzo mi miło
to ustawienie ramek nie byłoby identyczne, jest dla dla przykładu 
rozmiar super i materiał też. Chyba jednak ten szlafrok zamówię u nich.

dalej toczenie wojnę o mojego milosza
ale pomału idziemy w dobra stronę. Jeszcze szafy mi brakuje na ubrania i czeka mnie prasowanie o układanie. A czuje się okropnie brzuch boli twardnieje
także tez zostaje Miłosz 

ale ja nie lubię i to takie niezdrowe