|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2018 cz. V
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nudyyyy Chce do pracy
|
|
|
|
#1713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Pogoda lipna. Jutro z kumpela miałyśmy jechać w góry. Potem zmienilysmy na zoo a możliwe że wyladujemy na płotach w domu :/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1714 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i w końcu zamawiam u http://papier-nozyce.pl/
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Plotach *
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Dziewczyny tylko w Rylko sa buty takie co chce. Zwykle matowe i niskie (noo 6cm :/) niższe wyglądają niezbyt atrakcyjnie. No i 300 zl. Wczoraj szwagierka mi szukala jeszcze innych firm Ale nie znalazlysmy nic i może w sobotę pojedziemy . Czekać na jakieś promocje? 300 to dużo mo Ale nie wiem czy taniej znajdę. . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1716 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak dokładnie ![]() Zrobiłam taki plik w wordzie, wrzuciłam tam zdęcia ze wzorem który mi się podoba i opisałam wszystko co chce, jakie imiona, data, cytat, co chciałabym inaczej niż na zdjęciu No i sporo czekania... Ale warto a i tak jeszcze mi się bardzo nie spieszy
|
|
|
#1717 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja tez mam sporo kolezanek dobrych i az trudno mi sie zdecydowac kogo wybrac, wiec druhnami beda po prostu te ktore beda chcialy byc na moim weselu w takich samych sukienkach a czy to bedzie 3 czy 7 osob to juz mi wszystko jedno ![]() Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie te same sukienki ![]() A ile znajomych będziecie mieć? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mamy oboje spore grono znajomych i nie ma możliwości zebysmy zaprosili wszystkich, a z kolei kogo wykluczyc? Tak na trzezwo liczac to moze z 10 par zaprosimy.... I to juz sie robi 20 osob, masakra ale wole znajomych niz dalekich kuzynow ktorych prawie nie znam, no ale zaprosic wypada :/Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np no koleżanka robiła przyjęcie na 20 osób a a w tym prawie połowa to byli bardzo bliscy znajomi. I było to czuć bo było skromnie a jedno z najlepszych przyjęc na którym byłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1721 |
|
:)
|
Ja natomiast nie spotkałam się w moich stronach z podpisami w trakcie mszy
Co region to inaczej---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Mi ze znajomych z mojej strony wychodzi 14 os + osoby towarzyszące od tż chyba trochę więcej ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Jednak prognozy pogody się sprawdziły mam 22 stopnie i słońce |
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobilam
Wzięłam tz do muzeum lotnictwa o przepadl Cytat:
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1724 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z pracy
![]() Mnie się bardzo podoba pomysł, żeby zobaczyć się z TŻ sam na sam (+fotograf) w pokoju, zaraz przed wyjściem do kościoła, zwłaszcza, że najprawdopodobniej do ołtarza pójdziemy razem. Będzie to chwila tylko dla nas i powinny wyjść z tego też piękne zdjęcia
|
|
|
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
No i mamy już na 90% nowego DJ :P Ci co nam polecili są na prawdę nieźli i nie zedrą z nas, taki sam zakres i stawka, a jeszcze oświetlenie sali pewnie nam zrobią za dodatkową opłatą.
Ja właśnie robię obiadek dla mojego Misia bo ja już zjadłam (perogi chińskie z Biedry na szalotce z surówką z marchwi), a on dostanie schabowego z ziemniaczkami z patelni a do tego gotowana brukselka (właśnie się gotuje) którą później podsmażę na maśle czosnkowym z szalotką będzie mega, przynajmniej tak się zapowiada :P Brukselki pewnie trochę sama zjem :PU nas ze znajomych będzie 46 osób (+ dzieci, ale wszystkie raczej malutkie z tych co będą w ogóle) + mamy jeszcze 20 niepewnych gości, nad którymi cały czas myślimy; reszta to rodzina, głównie moja |
|
|
|
|
#1726 |
|
Wtajemniczenie
|
https://pl.pinterest.com/pin/AY6M3fx...PrAC0CQtLiGCU/
Meeeega mi się spodobało i chyba to zrealizuję w dzień ślubu
|
|
#1727 |
|
Wtajemniczenie
|
My mamy sporo znajomych na liście, ale to nie są osoby, z których chcemy zrezygnować. Tylko nam chyba jeszcze dojdzie 10 osób moich rodziców.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1728 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak tak piszecie ilu znajomych zapraszacie to przemyślałam to sobie i chyba zaprosimy więcej, wiem że oni będą gwarancją udanego wesela i zabawy dla nas, a nie jakiś kuzyn którego nawet bym nie poznała na ulicy
![]() Ja najchętniej pozapraszałabym wybrane osoby z rodziny, bo nie obchodzi mnie kompletnie kto i co sobie o mnie pomyśli, ale nie mogę tego zrobić ze względu na rodziców, po prostu nie chciałabym żeby komuś było przykro że pominęłam członków jego rodziny.
|
|
#1729 | |
|
Żona
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1730 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja ze znajomymi mam lepszy kontakt niż z częścią rodziny. I są oni mi bliżsi niż więzy krwi. I wolę ich mieć przy sobie.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1731 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1732 |
|
Zadomowienie
|
My postanowiliamy ze nie będziemy zapraszać osób których nie widzielismy kilka lat i nie wiemy jak wyglądają
|
|
|
#1733 | |
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1734 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zapraszam najbliższą rodzinę i z nimi wszystkimi raczej mam dobry kontakt, przynajmniej od czasu do czasu
![]() Znajomych nie pamiętam ile dokładnie chcemy zaprosić ale na pewno około 20-30 osób już licząs os. towarzyszące będzie ![]() Kolejne wesele na 2018 się szykuje Koleżanka będzie ślubowała dwa tygodnie po mnie
|
|
#1735 | |
|
:)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Wolę zaprosić znajomych z którymi łączą mnie bliskie relacje niż rodzinę z którą się widuję raz na kilka lat. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1736 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj u mnie kreatywnie, zrobiłam 4 kartki
i mam wenę na więcej
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Często tak jest ze znajomi są wazniejsi od niektórych.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Wymyśliłam sobie taras z palet i teraz malować chyba przez miesiąc je będę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1738 |
|
Zadomowienie
|
Już po majówce
jestem w domu i mierze buty z Ryłko i CCC, które zamówiłam jako buty ślubne. Odsyłam wszystkie. Jutro wrzucę foty, może ktoś takich szuka.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem w drodze do znajomych, wstałam o 6 i podróżuje pociągiem ;-) Bardzo dawno ich nie widziałam. Mam nadzieję, że pogoda wytrzyma i pójdziemy na spacer, bo mieszkają w ślicznym miasteczku.
Miłego dnia! ![]() Trochę łapie dola, że jutro do pracy, ale pocieszam się, że tylko dwa dni i weekend ;-) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

Ale u mnie na przygotowaniach na pewno będą druhny, chcę żeby miały takie same sukienki i bukieciki, i kupię taki ładny stojak na te sukienki żeby ładnie wyglądały do zdjęć + każdej druhnie przygotuję krótki liścik i jakąś małą niespodziankę, może bransoletki z lilou z grawerem 

Chce do pracy

ale wole znajomych niz dalekich kuzynow ktorych prawie nie znam, no ale zaprosic wypada :/