|
|
#1231 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Trójmiasto zaprasza na pachnące spotkanie!
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
E tam pech, pięknie Ci w takich włosach jakie masz
szkoda tylko, że nie chciałaś się pokazać w dokładniejszych zdjęciach
|
|
#1233 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1235 |
|
Konto usunięte
|
![]() Homyczek śliczny jest , a nie kijanką to jak nic uderzyłabym w konkury. Wiesz Anuschko, że zaczęłam rozglądać się za biżuterią z koralowca, właśnie dlatego,że tak mi się przemiło kojarzy z Tobą . Jeśli kupię sobie upatrzone korale z tego kamienia i srebrnych kulek( mam mocnego bzika na punkcie korali wszelakich), które są bardzo drogie, to będzie tylko i wyłącznie Twoja wina ![]() Bardzo się cieszę Aniołku, odwołaj wizytę u okulisty, mam dla Ciebie inne lekarstwo od kijanki ![]()
Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2008-04-24 o 17:28 |
|
|
|
|
#1236 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;7342937]
![]() Homyczek śliczny jest , a nie kijanką to jak nic uderzyłabym w konkury. Wiesz Anuschko, że zaczęłam rozglądać się za biżuterią z koralowca, właśnie dlatego,że tak mi się przemiło kojarzy z Tobą . Jeśli kupię sobie upatrzone korale z tego kamienia i srebrnych kulek( mam mocnego bzika na punkcie korali wszelakich), które są bardzo drogie, to będzie tylko i wyłącznie Twoja wina ![]() Bardzo się cieszę Aniołku, odwołaj wizytę u okulisty, mam dla Ciebie inne lekarstwo od kijanki ![]() [/quote]Wiesz, a mi ostatnio szlag trafił korale z koralowca i srebra ![]() Tzn. nie na amen, tylko się urwało przy zapięciu. No ale fakt faktem - nosić nie mogę, a ciągle zapominam zanieść do naprawy Uwielbiam biżuterię z koralowca... Co do Iwonki-Homyka, to się zgodzę - śliczna Postaram się kiedyś ujawnić pozostałe 2/3 lica
|
|
|
|
|
#1237 |
|
Konto usunięte
|
o tak się cieszę
![]() Przykro mi z powodu korali, ale może da się naprawić, to będziemy miały podobne
Edytowane przez 2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f Czas edycji: 2008-04-24 o 17:41 |
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;7342937]
Wiesz Anuschko, że zaczęłam rozglądać się za biżuterią z koralowca, właśnie dlatego,że tak mi się przemiło kojarzy z Tobą . Jeśli kupię sobie upatrzone korale z tego kamienia i srebrnych kulek( mam mocnego bzika na punkcie korali wszelakich), które są bardzo drogie, to będzie tylko i wyłącznie Twoja wina ![]() [/quote] Kijanko jeśli marzysz o koralach z dużych kul, to Twoje marzenia pokrywają się z tymi CzarnejZuzi, nie Zuzka? Marudzi mi już o nich od miesiąca
|
|
#1239 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Tak,tak i wymarudzilam Irenka mi zrobi piekne korale duze ze srebrnymi kulkami. Oplacalo sie marudzic bede miala juz sie ciesze, napewno sie pochwale. Anuschko a jak byly zapinane Twoje korale?jesli mozna spytac , a moze wkleisz zdjecie , slicznie prosze.
|
|
|
#1240 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, może w pierwszym wcieleniu byłam hrabiną![]() A marzą mi się ze średnich koralowców, niezbyt dużych, bo ja sama mała jestem, zaledwie 162 cm. Ale jak na kijankę, to chyba i tak nieźle , co |
|
|
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, (chyba zasugerowalam sie avatarem z Zoë Lund ).Przyznam sie jeszcze do czegos- zanim Kasia opisala zdjecia, myslalam, ze Anuschka to nasza..... Kokakola, (oczywiscie to skojarzenie tylko na podstawie fotek). ![]() Aniolku- naprawde nie musisz sie martwic, wygladasz na zdjeciach b. dobrze, (dokladnie taka Cie zapamietalam |
|
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;7343201]Irkax, gdyby było mnie stać, to wyniosłabym z butików z biżuterią prawie wszystkie korale
, może w pierwszym wcieleniu byłam hrabiną![]() A marzą mi się ze średnich koralowców, niezbyt dużych, bo ja sama mała jestem, zaledwie 162 cm. Ale jak na kijankę, to chyba i tak nieźle , co No niestety biżu z korala jest bardzo drogie ze względu na surowiec. Ale efekt wart jest ceny ![]() Kijanko a szukałaś po galeriach internetowych? Wydaje mi się, że tam jest taniej (choć nadal nie tanio) niż w "zwykłych" sklepach. A można naprawdę ładne korale wypatrzeć 162 cm to na kijankę wzrost idealny Cytat:
|
|
|
#1243 |
|
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;7343201]Irkax, gdyby było mnie stać, to wyniosłabym z butików z biżuterią prawie wszystkie korale
, może w pierwszym wcieleniu byłam hrabiną![]() A marzą mi się ze średnich koralowców, niezbyt dużych, bo ja sama mała jestem, zaledwie 162 cm. Ale jak na kijankę, to chyba i tak nieźle , co Kijanko ja jestem jeszcze mniejsza i bede miala zrobione z 3 wielkosci dlugie na 60cm. Takie jakie sobie wymarzylam w sklepach nie widzialam byly nie do zdobycia. Dzieki Irence spelni sie moje marzenie.
|
|
#1244 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(tak nieskromnie myślę przynajmniej )Cytat:
Zapięcie jest takie... standardowe Zresztą to nie z samym zapięciem jest problem, tylko urwała się jedna z - że tak powiem - wiązek srebra na które nawleczone są korale - te wiązki są zebrane w całość przy zapięciu. Poza tym w "moich" koralach korali jest więcej. Sorry, że tłumaczę tak byle jak ![]() Wychodzi na to, że podobne = zupełnie inne... Edytowane przez Anuschka Czas edycji: 2008-04-24 o 18:36 Powód: dopisek |
||
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Homyku, a toś mnie zażyła...( tym głosem
) dzięki Cytat:
Dziewczyny, rozumiem, korale, ale w trójmiejskim wątku powinny pojawić się też bursztyny, w końcu złoto Bałtyku itd. Ale mówiąc między nami, bursztyny- widziane od dzieciństwa w gdańskich galeriach- mi sie przejadły już dawno. Koral lepszy, no i czerwony przede wszystkim.
|
|
|
|
|
|
#1246 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;7342937] ![]() Bardzo się cieszę [/quote] A Anuschka to ma piękne zbliżenie Molestujcie ją, może się zgodzi |
|
|
|
|
|
#1248 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1249 |
|
|
Anuschko dziekuje bardzo ,wszystko zrozumialam.
Interesowalo nas z Irenka zapiecie. Anuschko prosimy bardzo zalacz zdjecie, milo bedzie poznac Ciebie chociaz wirtualnie
|
|
#1250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do pokrewienstwa zapachowego z Kola,( tez nieskromnie), zauwazylam takowe i w swoim przypadku- zwlaszcza odnosnie dziel CdG i L'Artisan Cytat:
, ale niesmialo zaproponuje ewentualne podrzucenie fotek na adresy @, zamiast umieszczania ich na Forum |
||
|
|
|
|
#1251 |
|
Raczkowanie
|
Homyk to rzeczywiście śliczne dziewczę o porcelanowej cerze
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Widze, ze spotkanie sie udalo
Niestety nie dalam rady pojawic sie w Sopocie Obiecuje nadrobic nastepnym razem Anuschko, Katt, siostry
|
|
#1253 | |||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
Nie będę słodzić, alem wiesz dobrze co ja myślę o Twojej urodzie Byłam bardzo wylewna w realu jeśli dobrze pamiętam - boże, że też mi się nigdy gęba nie zamyka To ta tabletka od Ciebie tak podziałała ![]() Cytat:
Dziękuję Kochana za dobre słowo A poza tym nie uwierzę, że tak z daleka i drugiej strony stołu wypatrzyłaś moje rzęsiska ![]() Ja z kolei uważam, że jesteś piękną kobietką ![]() Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ładna ładna, a Ty jesteś do niej podobna Nazywa się Bożena Stachura gra w M jak Miłość
|
|
|
#1255 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku, Czarnazuzuiu, Kijanko, Anuschko, Mamoantosia
bardzo dziekuję za miłe komplementy ![]() Mamoantosia, pozwól, że sprostuję. "Porcelanowa cera" - jak to nazwasz - to zasługa świetniej silikonowej bazy pod makijaż 35+ naszej rodzimej marki AA Oceanic ---> "klik", która świetnie wygładza i ujednolica. Bez tapety, zapewniam Cię, moja cera wcale dobrze nie wygląda. Lata świetności ma już niestety za sobą ![]() Kola, trzymam Cię za słowo, że nastepnym razem się zjawisz
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam kilka fotek z cyklu "Niewiele pokazac"
![]() Musicie wybaczyc - czesc z nas nie chce sie upubliczniac jakos szczegolnie. Mam nadzieje, ze zrozumiecie. Dziewczyny Zlotowe - od wczoraj posylam Wam fotki na meila (mam klopot z rozczytaniem dwoch adresow ) dajcie prosze znac, ze dochodza do Was moje meile...Do Homyka - Iwona, masz interesujaca urode i jestes piekna kobieta. |
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, Doroto, że pokazałaś też trochę wystroju Józefa
.
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
No. Jest - Pani w czerwieni. Suszace sie u sufitu portki oraz moj meski bucior. ![]() P.S - posrod tych dekadencko - literackich oparow u Jozefa, Pani w Czerwieni byla barwnym Wystrojem
Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2008-04-25 o 10:41 |
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratuluję udanego spotkania.
Miło was zobaczyć |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.

, a nie kijanką to jak nic uderzyłabym w konkury.