![]() |
#2101 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz. VI
Kacperkova za niedługo wyprzytulasz i wycałujesz synka 😍 Powodzenia z laktacja, ale z takim pozytywnym nastawieniem nie może się nie udać ☺
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem z doswiadczenia ze stres potrafi zatrzymac laktacje. Samych wspanialych chwil dla Was😘 Vela, kolejna perfekcyjna mamuska. Mozecie z Ania sobie 5 przybic! Ja sie klade... Biore nospe i magnez i czekam z tym brzuchem. Eh... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi zakazali plakac jak do Malej chodzilam.. ja sie w nicy rozklejalam, jak wiedzialam, ze nikt nie przyjdzie.. A produkcja ruszy lada moment ![]() ![]()
![]() |
#2104 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i uwielbiam tą komodę, szkoda że nie mam gdzie wstawić [QUOTE=monika860902;734402 41]O kurde! Ale lipa! A to nie mogli zadzwonic? Nie wiedzieli ze bedzie miala urlop? D Po co pacjentow zapisywali Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() I powodzenia w rozkręcaniu laktacji ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2107 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
![]() Mąż bedzie miał w czym wybierać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Kacperkova, Tadzik to silny facet. Wygrzeje się w ciepłym inkubatorze, a potem wtuli w mamę. Pokarm będzie. Buziaki dla naszego kawalera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zadomowienie
|
Jestem po wizycie. Mala wazy juz 2286 gramow! Dla mnie to juz duza dziewczynka. Dzisiaj mam 32+7d. Mam zrobic morfologie bo wedlug lekarza mam anemie. Jak wyniki wyjda zle to oczywiscie mam dzwonic. Kolejna wizyta za 3 tygodnie. Wtedy pobierze wymazy. Mam spakowac juz sobie torbe do szpitala.
Te bole jak na okres to macica, ktora juz cwiczy do porodu. Mam odstawiac pomalu luteine i brac jak najmniej nospy. Witamin tez juz nie musze regularnie brac. A w zapasie mam 3 opakowania az. Co do tych boli to pewnie ma racje, ale ktoras z Was tez je ma i mysle ze alezy indywidualnie do tego podchodzic ![]() Vela coz za porzadek ![]() 19.05 mam konsultacje z okulista. Gin mowil, ze jak trzeba bedzie to umuwi mnie na cc bez problemu. Jest otwarty w tej kwestii w sensie zdrowotnym oczywiscie. Wolal by zebym rodzila naturalnie ale jak trzeba bedzie cc to nie robi problemu. Babeczka u mnie w miescie sprzedaje elektryczny laktator z canpolu za 120zl, myslicie ze warto brac? Chce karmic piersia i miec czasem "wychodne" a te reczne laktatory to ponoc porazka, prawda to? I jaki podgrzewacz do butelek polecacie? Pisalyscie o zelu do higieny intymnej z bialego jelenia z kora debu. Nie moge go dostac, jedynie znalazlam joanne z kora debu, myslicie ze moze byc czy jednak bialy jelen lepszy? |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Bylam. W kibelku i juz nie mam krwi. Wszystko wrocilo do normy. Akurat zdazylam sie dopalowac, cis zjesc. Hmm...to chyba od tego badania. Tyym bardziej ze mnie bolalo jak nigdy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() |
#2111 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam ręczny i dawałam nim radę odciągać regularnie jak chodziłam do szkoły, ale żeby to było miłe i przyjemne, to nie powiem. Na pewno wygodniej będzie elektrycznym. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Duża juz Twoja dziewczynka ![]() Dużą masz wadę ze cesarka może być? czy wolisz poprostu nie ryzykować na zapas? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Rozeznanie
|
Cześć Kochane
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Giovannemama współczuję Ci takiej atmosfery w domu. Twoj maz to powinien teraz Cie na rękach nosic a nie fochy stroic! No co za typ! Mamusia nie uczyla go ze do kobiety ma sie szacunek a co dopiero jak jeat w tak zaawansowanej ciazy? No ale sadzac po jej okropnym zachowaniu to pewnie nie....i ten tekst o Marcelku. No porazka jakas i brak wyczucia! Co za baba!😤 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zadomowienie
|
Ewelinka a wiesz jaki miala laktator?
Wade na lewym oku mam stala od dziecka, -2. Prawe oko do 20 roku zycia mialam w stanie idealnym. Pozniej zaczela pojawiac sie wada, obecnie -1 albo -1,5 nie pamietam. Wiec chce sie skonsultowac bo wole nie ryzykowac skoro wada rosnie. Wole porod naturalny ale jak okulista zdecyduje ze cc to nie bede na sile probowac. To jednak chodzi o wzrok. |
![]() ![]() |
![]() |
#2117 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pewnie ze nie ma co ryzykować, zwłaszcza jeśli wada rośnie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 |
Zakorzenienie
|
Kochane dostalam z 7 body hm na 50 to takie 56?i troche ja 56.. Z lidla widze bodziaki 50..56 te co wtedy byly i tak samo polspiochy..to mysle ze będzie ok
Śpioszki i z 2 pajace. Ide wstawić pranie..mam tez troche na 62 ![]() Ale pospalam.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wyparzacz mam ten https://www.blizejciebie.pl/topcom-k...71,5165,1.html Ale ciezko powiedziec jak sie bedzie sprawdzal😉 byl tani i w dodatku 3 w 1 wiec spoko. Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Mój mąż dziś na wychodnym. Poszedł na koncert. Ja jakoś weny nie miałam na szukanie niańki dla córy i na wyjścia wogóle. Ja dziś mam w planach świąteczny odcinek dr Who (idealnie oglądać śnieg w maju) i popcorn. Tylko najpierw muszę zagonić pierworodną do spania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Zadomowienie
|
zaraz popatrze na ten laktator ;p
Mnie tez przerasta ta rozmiarowka. Bede ukladac chyba na oko te ubranka. |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
Ale z Was gaduły! Ciężko nadrobić! Gratulacje dla pierwszej mamy z wątku ![]() ![]() Cytat:
W ogóle miałam się uspokoić czytając Was, a jeszcze bardzoe się stresuję :P Biorę się jutro za te zakupy w aptece :P Trzeba się ogarnąć z torbą i kącikiem dla dzidzi ![]() A gdzie jeszcze biustonosze kupujecie... Muszę się pomierzyć, ale przed ciążą miałam D/DD... I te które oglądałam do tej pory to małe... monika860902 - ja też kuj-pom ![]()
![]() |
#2126 |
Zadomowienie
|
Maja, ja tez mam bole jak na okres. To chyba normalne. Jak mowilam lekarzowi, to nie wodzial, zeby mialy wplyw na cos co by sie dzialo dodatkowo.
Dzis mam twardy brzuch, moze to wzdecie... Nie wiem. Nie mam przez to humoru. Spalam, zjadlam slodkie nalesniki choc mi nie wolno mam wyrzuty sumienia. To straszne jak sie cos chce a nie wolno... Nawet na poprawe humoru. Eh... Kiedy mi mnie to zle samopoczucie. Do lekarza musze isc sama w czwartek bo meza nie bedzie... Oby bylo dobrze. Jak tylko maz wroci, to bede odpoczuwac caly czas az do porodu. Nie chce niespodzianek... Giove, wybacz mi komentarz. Ale Twoj maz to sie zachowuje jak gowniaz taki 16 letni, co zycia nie zna. Ja bym mu wjechala na ambicje. Ty biedna musisz byc odpowiedzialna i sie trzymac ze wszystkim, a on widzi wyjscie w drugim pokoju. Jest glupi w tej chwili i powinien zalowac. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jechac do kina ale czuje się jakbym 100 kilo wazyla.. A jeszcze nachosy musze wcis.. Juz kupilam rennie bo mam dosc tego mleka..
![]() Kupiłam troche tuszow do rzes z astora ale to na urodziny kuzynek bo maja w maju i po blyszczyku..teściowej na uro tez tusz a mamie podklad bo uzywa ciemnych. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ale miło czytać ![]() Cytat:
Z tym porządkiem może nie będzie tak źle. A ja się śmiałam bo ułozyłam sobie ubranka tak, że z prawej są te ładne a z lewej te gorsze :P Nie oszukuję się że później tak będę układać ale na początek sobie tak wymyśliłam. Skoro i tak układałam ![]() Oczywiście mąż już ogłosił, że on będzie brał z której mu się spodoba :P Ale instrutaż rozłożenia rzeczy w szafie przeszedł już ![]() Cytat:
A z lakatorem to są różne opinie. Niektórym dziewczynom najlepiej się odciąga ręcznie innym ręcznym laktatorem a jeszcze inne nie wyobrażają sobie życia w tym okresie bez elektrycznego. Ja sobie załatwiłam elektryczny a jakbym nie dostała to na pewno bym kupiła. Ja się tylko zastanawiam czy brać ze sobą do szpitala. Są różne opinie. Mama ginekolog uważa to za zbędny. A z drugiej strony jeśli szpital nie ma a walczy się o aktację od początku to może się przydać... Cytat:
![]() Ja cyckonosze na razie mam z Lidla. Kupiłam też jeden normalne bo na mój rozmiar to te karmniki się nie nadają za bardzo i nie ma takich rozmiarów za bardzo. I nie wiem z jakim skończę za 2 miesiące bo cały czas rośnie... Dziewczyny chwalą te z HM, Bon prix i alles mama. Alles mama o tyle dobre, że stacjonarnie w sklepach z bielizną mają i mają dużo rozmiarów.
![]() |
#2130 |
Zadomowienie
|
Paula ja chce piersia karmic. O podgrzewaczu myslalam bardziej w formie zeby podgrzac moje mleko jak komus mala zostawie pod opieka. Czy lepiej w garnuszku na gazie? Jej jejestem zielona w tym temacie. Laktator musze jakis kupic bo koniec wrzesnia i poczatek pazdziernika mamy wesela. No i mala zostanie pod opieka dziadkow, cycka im nie zostawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.