Rossmann cz. XXIX - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-02, 22:38   #4711
merryem
Recenzentka Miesiąca - Luty 2017

Dot.: Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Niby szafy Bell są w Biedronce. W moich osiedlowych drogeriach stoją standy wypchane po brzegi ich kosmetykami.
Chodzi mi o linię hypo. Akurat z tej standardowej linii Bell większość rzeczy u mnie się nie sprawdza 😐

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez madziaa2809 Pokaż wiadomość
którą glinkę z l'oreala polecacie? mam cerę tłustą, ale potrzebuje też nawilżenia, więc nie wiem którą wybrać.

i druga sprawa jaki tonik z rossmanna? łagodzący najlepiej a nie wysuszający zbytnio. mam teraz różany z evree, ale powoli się kończy stąd moje pytanie
Ja mam wszystkie trzy. Najbardziej lubię tę czerowną. Nawet jak zdazy mi się ją przetrzymać dłużej to nie wysusza. Zielona też jest niezła choć mnie od niej buzia szczypie no i może lekko wysuszyć

Stary 2017-05-02, 22:52   #4712
drocia
Zakorzenienie

Jestem nowana tym watku i choc staram sie ogarnac kilka ostatnich stron to nie wiem, kiedy wyjde na zero
Tak jak wiele z Was, uwielbialam pudry Clearface z Manhattana i teraz szukam zamiennika. Wersja rosmanowa jakos nigdy nie przypasowala mi aktualnie mam jakis z Sensique z Natury, ale czuje, ze to nie to bo ciagle cos nowego mi wyskakuje na twarzy, co przy Clearface bylo nie do pomyslenia. Czy ten polecany przez Was 2w1 z Manhattanu bedzie dobry dla osoby z mega sklonnoscia do zapychania?
Kiedys dosc popularne byly pudry mineralne - ktos ma jeszcze je w swojej ofercie? Loreal TrueMatch wycofane, IsaDora tez... Tu juz cena nie gra roli ale niech nie zapycha i jakos sie utrzymuje na mega przetluszczajacej sie cerze

PS: ktoras wspominala o suchych tuszach MaxFactora - ja nigdy juz nie kupie tuszu w Rosmanie. Kupilam raz Masterpiece - gdyby nie to, ze wiem jaki byl efekt na rzesach swiezo po otwarciu opakowania, to byc moze uznalabym ze ok, ze moze to ten tuz tak ma, ze jest raczej suchy, ze sie grudkuje i na szczoteczce i na rzesach, ze moze to zmiana opakowania to i gorszy tusz... Nic z tych rzeczy!

drocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-02, 22:58   #4713
elektro_lit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez drocia Pokaż wiadomość
Jestem nowana tym watku i choc staram sie ogarnac kilka ostatnich stron to nie wiem, kiedy wyjde na zero
Tak jak wiele z Was, uwielbialam pudry Clearface z Manhattana i teraz szukam zamiennika. Wersja rosmanowa jakos nigdy nie przypasowala mi aktualnie mam jakis z Sensique z Natury, ale czuje, ze to nie to bo ciagle cos nowego mi wyskakuje na twarzy, co przy Clearface bylo nie do pomyslenia. Czy ten polecany przez Was 2w1 z Manhattanu bedzie dobry dla osoby z mega sklonnoscia do zapychania?
Kiedys dosc popularne byly pudry mineralne - ktos ma jeszcze je w swojej ofercie? Loreal TrueMatch wycofane, IsaDora tez... Tu juz cena nie gra roli ale niech nie zapycha i jakos sie utrzymuje na mega przetluszczajacej sie cerze

PS: ktoras wspominala o suchych tuszach MaxFactora - ja nigdy juz nie kupie tuszu w Rosmanie. Kupilam raz Masterpiece - gdyby nie to, ze wiem jaki byl efekt na rzesach swiezo po otwarciu opakowania, to byc moze uznalabym ze ok, ze moze to ten tuz tak ma, ze jest raczej suchy, ze sie grudkuje i na szczoteczce i na rzesach, ze moze to zmiana opakowania to i gorszy tusz... Nic z tych rzeczy!

O tuszu na pewno pisałam ja. Udało mi się wymienić na świeży. Jednak też już się chyba nie skuszę...
Poza tym nie dość, że był z tym taki problem to koniec końców mnie uczula 😅

Co do pudrów mineralnych to może spróbuj w necie, jeśli i tak kupujesz tam kosmetyki? Dwie dość dobrze dostępne marki to Lily Lolo i Annabelle Minerals. No chyba, że nie kupujesz

elektro_lit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-02, 23:04   #4714
drocia
Zakorzenienie

Nie mam zaufania kupowac w necie przez brak testerow (bo to co mi w koncu podpasuje od razu jest wycofywane albo zmienia sie sklad) ale i stacjonarnie coraz gorzej z tymi testerami

drocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-02, 23:11   #4715
elektro_lit
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam zaufania kupowac w necie przez brak testerow (bo to co mi w koncu podpasuje od razu jest wycofywane albo zmienia sie sklad) ale i stacjonarnie coraz gorzej z tymi testerami

No niestety, rozumiem to doskonale :/ Zawsze można pooglądać swatche i zamówić próbki. Ja tak wybrałam pierwszy podkład mineralny i jestem zadowolona 😊 za dwie dyszki miałam dwa różne odcienie i dwa różne wykończenia. Wystarczyły... by na długo gdyby nie to, że jeden prawie cały mi się wysypał... Urok minerałów, ale też mój, bo to był też tydzień, w którym zniszczyłam czekoladkę z mur 😂😂😂
Ale w sumie na razie nie mam co się wypowiadać, bo to były moje pierwsze zakupy makijażowe przez internet. Teraz czaję się na BB 😏

elektro_lit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 09:31   #4716
bleuclair
Zakorzenienie

Cytat:

Tez uwiekbialam Manhattan Clearface 2w1. Uzywam Manhattan powder teint 2w1 i sobie chwale. jest zblizony do mego wycofanego ulubienca cbociaz go nie pobije. Na pewno lepszy dla mnie niz Manhattn Soft Conpactoraz Rimmel Stay Matte.
bleuclair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 09:54   #4717
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Loreal TrueMatch wycofane
Odcień W1 złapiesz jeszcze na allegro, czasem pojawia się w drogeriach internetowych typu ezebra.
Swoją drogą ludzka pazerność nie zna granic, ktoś wystawił puder za 99 zł.
Mi na szczęście udało się dorwać dwa ostatnie egzemplarze w Rossmannie, gdy były za bodajże 18 – 19 zł. ImageUploadedByWizaz Forum1493798041.830209.jpg

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2017-05-03 o 13:01
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 10:22   #4718
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Kiedys dosc popularne byly pudry mineralne - ktos ma jeszcze je w swojej ofercie?
Od siebie jeszcze polecam ELF Personal Blend (kupowałam na allegro i iHerb). Dostępny w swych wersjach, ja mam w odcieniu light. W słoiczku są cztery odcienie co czyni ten puder uniwersalnym, ciemniejsze kolorki używam w ciepłe miesiące, jaśniejsze - zimą. Najczęściej mieszam ciemniejszy odcień z jaśniejszym. Dodatkowo dwa kolorki mają ciepłe tony, dwa pozostałe "idą" delikatnie w chłodny róż. Ogólnie bardzo uniwersalny kosmetyk, możesz mieszać odcienie tak jak ci się podoba, aż uzyskasz satysfakcjonujący cię kolor. Dodatkowym atutem jest nakrętka - posiada dziurkę w kształcie kwiatka. mamy kontrolę nad kosmetykiem, sitko można przesuwać na wybrane kolory. Świetne rozwiązanie, nigdy się z takim nie spotkałam.
Ps. Zdjęcie zapożyczone z Internetu. Nie potrafię tak ładnie oddać kolorów jak na tym zdjęciu.
ImageUploadedByWizaz Forum1493799813.274448.jpg
ImageUploadedByWizaz Forum1493809216.222686.jpg

Edytowane przez Asiuchal
Czas edycji: 2017-05-03 o 13:01
Stary 2017-05-03, 10:53   #4719
maartini92
Zakorzenienie

Cytat:

Co prawda nie Rossmann, ale polecam spojrzeć na pixie cosmetics - można zamowic probki, mają duży wybór kolorów
maartini92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 11:32   #4720
_plinka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Make4Up Pokaż wiadomość
Natura na razie nic nie wyprzedaje, zobaczę jeszcze w SP. Tam nawet był szerszy asortyment, bo były 3 nowe masełka matowe, które w R. się już nie pojawiły.
Szkoda, że nie mam Natury u siebie Ale podkład mam jeszcze cały w zapasie, obecny kończę, a puder zamawiam w internecie za 9,20

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Na mnie wygląda bardzo trupio, dlatego chciałam Caramel.

Moje drugie zamówienie jednak zostało anulowane, więc musze się obejść bez zapasowej Felling feline (trzeba będzie oszczędzać, tę którą już mam ) i Caramel.
Właśnie Felling feline to mój ulubiony kolor, udało mi się go zdobyć. W internecie jest jeszcze za 15 zł z groszami. Niby dwa razy drożej niż w tej wyprzedaży w Ross, ale i tak taniej niż normalnie.
_plinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 11:56   #4721
Finlora
Zakorzenienie

Weszłam wczoraj na chwilę do Rossmanna, szafa Astora zmasakrowana, kupiłam tylko jakiś tusz za 9,50, nigdy go nie miałam, chyba był nieotwierany (sprawdziłam) więc stwierdziłam, że zaryzykuję.

I dokupiłam Glamour z tuszem Deborah, bo ten pierwszy został zeżarty przez mojego psa
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 12:17   #4722
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Weszłam wczoraj na chwilę do Rossmanna, szafa Astora zmasakrowana, kupiłam tylko jakiś tusz za 9,50, nigdy go nie miałam, chyba był nieotwierany (sprawdziłam) więc stwierdziłam, że zaryzykuję.

I dokupiłam Glamour z tuszem Deborah, bo ten pierwszy został zeżarty przez mojego psa
dobry ten tusz? bo u mnie w sklepie jeszcze się uchował
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 12:25   #4723
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fonte Pokaż wiadomość
dobry ten tusz? bo u mnie w sklepie jeszcze się uchował
Jakiegoś wielkiego szału nie ma, ale jest całkiem niezły. I na pewno wart tych 13 zł, bo 36 (tyle chyba kosztuje w Rossmannie) raczej bym nie dała
Stary 2017-05-03, 12:34   #4724
kasia6713
Zakorzenienie

Cytat:
Odcień W1 złapiesz jeszcze na allegro, czasem pojawia się w drogeriach internetowych typu ezebra.
Swoją drogą ludzka pazerność nie zna granic, ktoś wystawił puder za 99 zł.
Mi na szczęście udało się dorwać dwa ostatnie egzemplarze w rossmanie, gdy były za bodajże 18 – 19 zł. Załącznik 7047796
bez komentarza
Stary 2017-05-03, 12:48   #4725
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość
Chodzi mi o linię hypo. Akurat z tej standardowej linii Bell większość rzeczy u mnie się nie sprawdza 😐

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Ja mam wszystkie trzy. Najbardziej lubię tę czerowną. Nawet jak zdazy mi się ją przetrzymać dłużej to nie wysusza. Zielona też jest niezła choć mnie od niej buzia szczypie no i może lekko wysuszyć

Jeśli chodzi o glinki naturalne to zielona jest najsilniejsza w działaniu. Różowa polecana do cery wrażliwej, podrażnionej, problemowej (z bliznami, przebarwieniami, naczynkowej, trądzikowej), dojrzałej i wymagającej ujędrnienia.
Czerwona do cery zmęczonej, mieszanej i tłustej, a jednocześnie wrażliwej w tym naczynkowej. Łagodzi objawy trądziku różowatego.

Cytat:
Napisane przez _plinka Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie mam Natury u siebie Ale podkład mam jeszcze cały w zapasie, obecny kończę, a puder zamawiam w internecie za 9,20

Właśnie Felling feline to mój ulubiony kolor, udało mi się go zdobyć. W internecie jest jeszcze za 15 zł z groszami. Niby dwa razy drożej niż w tej wyprzedaży w Ross, ale i tak taniej niż normalnie.
Natura ma sklep internetowy. Astor też jest w drogeriach i perfumeriach internetowych np. eglamour, perfumeria pl

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:

Możesz jeszcze zobaczyć taki https://www.pierrerene.pl/pl/kosmety...i-professional Jest napisane, że na bazie minerałów. Loreal zresztą taki 100% mineralny nie jest patrząc na skład. Albo typowe minerałki tak jak dziewczyny wyżej pisały.
Make4Up jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 12:50   #4726
Fonte
Zadomowienie

Cytat:
Jakiegoś wielkiego szału nie ma, ale jest całkiem niezły. I na pewno wart tych 13 zł, bo 36 (tyle chyba kosztuje w Rossmannie) raczej bym nie dała
To nie muszę go mieć
Fonte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 13:08   #4727
stenka30
Zadomowienie

Cytat:
Ten tusz jest pogrubiająco odżywczy i ma w składzie między innymi olejek rycynowy dlatego używam go jako bazy pod inny tusz bo sam to raczej daje taki naturalny efekt
stenka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 13:10   #4728
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez maartini92 Pokaż wiadomość
Co prawda nie Rossmann, ale polecam spojrzeć na pixie cosmetics - można zamowic probki, mają duży wybór kolorów
Ja właśnie zamówiłam próbki z różnych grup kolorystycznych. Ja zamawiałam na mintishop i tam z próbkami najjaśniejszymi jest ciężko, ale na stronie Pixie powinny być. Jak mi coś podpasuje tak w 100% to kupię pełne opakowanie, dla mnie przy takim dość hojnym nałożeniu jest mega efekt, moja skóra tylko lepsza i lepiej mi się trzymają niż ostatnio używane AA Satin i Rimel LF ude.

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Gazeta czy tusz :P?

Edytowane przez ciri15
Czas edycji: 2017-05-03 o 13:13
ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 13:13   #4729
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stenka30 Pokaż wiadomość
Ten tusz jest pogrubiająco odżywczy i ma w składzie między innymi olejek rycynowy dlatego używam go jako bazy pod inny tusz bo sam to raczej daje taki naturalny efekt
Ja jak bazy używam odżywki Eveline. Zresztą nakładam zawsze jedną warstwę tuszu, bo dwie dałyby u mnie przesadzony efekt ciężkich i posklejanych rzęs, a takiego nie lubię

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Gazeta czy tusz :P?
Oba Całe szczęście gąbka uchowała się w całości, tylko gazetę zeżarł
Stary 2017-05-03, 13:27   #4730
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Ja jak bazy używam odżywki Eveline. Zresztą nakładam zawsze jedną warstwę tuszu, bo dwie dałyby u mnie przesadzony efekt ciężkich i posklejanych rzęs, a takiego nie lubię

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Oba Całe szczęście gąbka uchowała się w całości, tylko gazetę zeżarł

Haha Powiem ci szczerze, że W tej gazecie nie ma nic do czytania. Albo sesje zdjęciowe, albo reklama biżuterii, kosmetyków, ubrań. Taka Gruba gazeta, a przejrzałam ją może w 15 – 20 min i do kosza. Do poczytania tam jest zaledwie kilka artykułów, reszta same reklamy. Gdyby nie dodatki, to w życiu bym tego nie kupiła. :P

Ps. Też używam tej odżywki z Eveline jaką bazę, podbija efekt do uszu i sprawia, że przez dłuższy czas można go używać (nawet gdy jest już suchy).
Stary 2017-05-03, 13:31   #4731
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Pytanko mam. Kupilam 2 bazy pod lakier astora, mialam je w dwoch zamowieniach, bo mama sie ocknęla ze tez chce i dzis postawilam butelki obok siebie i zonk. Jedna zolta druga bezbarwna. Obie nieotwierane, bo czułam. Ktos wie o co kaman?
1493811093095.jpg
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 14:21   #4732
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Haha Powiem ci szczerze, że W tej gazecie nie ma nic do czytania. Albo sesje zdjęciowe, albo reklama biżuterii, kosmetyków, ubrań. Taka Gruba gazeta, a przejrzałam ją może w 15 – 20 min i do kosza. Do poczytania tam jest zaledwie kilka artykułów, reszta same reklamy. Gdyby nie dodatki, to w życiu bym tego nie kupiła. :P

Ps. Też używam tej odżywki z Eveline jaką bazę, podbija efekt do uszu i sprawia, że przez dłuższy czas można go używać (nawet gdy jest już suchy).
Kiedyś widziałam krótki filmik co zostanie z gazety po wyrwaniu wszystkich stron, z reklamami (niektóre artykuły też są sponsorowane)... dosłownie parę kartek. Gazety typu Glamour i Joy bez akcji z weekendami zniżek mają chyba marną sprzedaż

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Pytanko mam. Kupilam 2 bazy pod lakier astora, mialam je w dwoch zamowieniach, bo mama sie ocknęla ze tez chce i dzis postawilam butelki obok siebie i zonk. Jedna zolta druga bezbarwna. Obie nieotwierane, bo czułam. Ktos wie o co kaman?
Załącznik 7047951
Może się zdarzyć, że te same produkty mają różny kolor, ale to częstsze przy naturalnych kosmetykach, ale to też producenci zaznaczają, że takie różnice mogą wystąpić i to naturalna cecha produktu. Widziałam rozwarstwione lakiery Astora i ta odżywka też może niepierwszej świeżości
Stary 2017-05-03, 14:36   #4733
merryem

Cytat:
Jeśli chodzi o glinki naturalne to zielona jest najsilniejsza w działaniu. Różowa polecana do cery wrażliwej, podrażnionej, problemowej (z bliznami, przebarwieniami, naczynkowej, trądzikowej), dojrzałej i wymagającej ujędrnienia.
Czerwona do cery zmęczonej, mieszanej i tłustej, a jednocześnie wrażliwej w tym naczynkowej. Łagodzi objawy trądziku różowatego.
Jest różowa ? Ja znam tylko czarną, czerwoną i zieloną.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Z tą gazetą miałam tak samo, przejrzałam w jakieś 15 minut i do kosza. Nic sensownego i ciekawego tam nie ma, głównie bloki reklamowe i to wszystko.
Stary 2017-05-03, 14:42   #4734
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez merryem Pokaż wiadomość
Jest różowa ? Ja znam tylko czarną, czerwoną i zieloną.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Z tą gazetą miałam tak samo, przejrzałam w jakieś 15 minut i do kosza. Nic sensownego i ciekawego tam nie ma, głównie bloki reklamowe i to wszystko.
Nie wymieniłam jeszcze białej, niebieskiej i żółtej Mam ulotkę z produktami Your Natural Side, na ich stronie sobie zobacz. Różowa powstaje ze zmieszania białej (kaolin) i czerwonej (illite).
Stary 2017-05-03, 14:55   #4735
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XXIX

Cytat:
Nie wymieniłam jeszcze białej, niebieskiej i żółtej Mam ulotkę z produktami Your Natural Side, na ich stronie sobie zobacz. Różowa powstaje ze zmieszania białej (kaolin) i czerwonej (illite).

Jeszcze jest zielona, ghassoul, itp.
Stary 2017-05-03, 14:58   #4736
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Jeszcze jest glinka czarna xd

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 14:59   #4737
Frezja_1
Raczkowanie

Wczoraj spotkało mnie wielkie rozczarowanie odnośnie uczciwości pań sprzedawczyń z Rossmanna. Odebrałam zamówienie online(podkład Astor Lift me up Ivory 100) w promocyjnej cenie. Długo czekałam na odbiór zanim pani sprzedawczyni przyniosła paczkę. Zamówienie było zapakowane w worek foliowy, który odpakowałam dopiero po powrocie do domu. Okazało się , że podkład ma zbyt ciemny odcień i przerwana była folia łącząca buteleczkę z zakrętką. Ktoś w podkładzie wymienił oryginalny korek na korek z nazwą odcienia Ivory, sugerując że w buteleczce znajduje się odcień Ivory, chociaż w rzeczywistości jest to inny, dużo ciemniejszy odcień. Podejrzewam, że zrobiła to jedna z pań sprzedających w Rossmanie, a długi okres czekania na odbiór był związany właśnie z tym, że w tym czasie pani zamieniała korki od buteleczek. Widocznie pokusa okazyjnej ceny zdobycia jasnego podkładu przez pracownicę przeważyła nad uczciwością. Przykre.
Frezja_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 15:02   #4738
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Frezja_1 Pokaż wiadomość
Wczoraj spotkało mnie wielkie rozczarowanie odnośnie uczciwości pań sprzedawczyń z Rossmanna. Odebrałam zamówienie online(podkład Astor Lift me up Ivory 100) w promocyjnej cenie. Długo czekałam na odbiór zanim pani sprzedawczyni przyniosła paczkę. Zamówienie było zapakowane w worek foliowy, który odpakowałam dopiero po powrocie do domu. Okazało się , że podkład ma zbyt ciemny odcień i przerwana była folia łącząca buteleczkę z zakrętką. Ktoś w podkładzie wymienił oryginalny korek na korek z nazwą odcienia Ivory, sugerując że w buteleczce znajduje się odcień Ivory, chociaż w rzeczywistości jest to inny, dużo ciemniejszy odcień. Podejrzewam, że zrobiła to jedna z pań sprzedających w Rossmanie, a długi okres czekania na odbiór był związany właśnie z tym, że w tym czasie pani zamieniała korki od buteleczek. Widocznie pokusa okazyjnej ceny zdobycia jasnego podkładu przez pracownicę przeważyła nad uczciwością. Przykre.
Spisek.

A ja sądze, ze to klient zamienil jak macal i tak odlozyl na polke.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-03, 15:04   #4739
Make4Up
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze jest zielona, ghassoul, itp.
Tak wspomniałam, że zielona ma najsilniejsze działanie. Oglądałam je u siebie bo mam je stacjonarnie i zgłupiałam, która by była najlepsza. Za duży wybór
Stary 2017-05-03, 15:05   #4740
merryem

Cytat:
Ja miałam na myśli konkretnie te z Loreala To, ze są inne to wiem bo mam czystą żółtą (do zażółcenia podkładów)

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości