|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. III
Ja spadam
Dobranoc
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3213 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Dziewczyny ale wy płodzicie te posty jeden dzien i tyle stron Bo sie normalnie obraże xDA z tym testem, to nawet niech mi nie mówią, ze mam pisać drugi raz (chociaż teraz mi za dobrze nie poszło ) Ale mam to w dupie ;p Jak juz wiedział co bedzie to mógł sie tym idiota nie chwalić na necie... przecież wiadomo, ze oni takie strony czytaja No po prostu jakis kompletny debil ![]() A poza tym nie duzo logiki trzeba, zeby dowiedzieć sie kto to napisał. Banał po prostu, a z niego wszystko by wyciagneli, bo wy wkoncu pęknął Dzisiaj byłam na dyskotece w szkole.. taaaa byłam 30 minut W ogóle stoje z kolezanką na przystanku i koleś stoi na chodniuku koło takiej uliczki... my patrzymy a jedzie koleś srednim tępem i wjechałw to auto A policja zrobiła tragednie narodową.. wogóle to albo które wjechało, do kasacji sie nadawało, a to co stało tylko małe wgięcie:P Dwa dni temu zawaliła sie była fabryka w moim mieście, bo stara była a jakis trzech kolesi poszło tam kraść złom i naruszyli fundamenty debile... a jest tabliczka "grozi zawaleniem" chocaiz ja też do takiego jednego budynku chodze... ale tamten jest o wiele nowszy.. i w dobrym stanie;p
|
#3214 |
|
Raczkowanie
|
I ja też Dobranoc
|
|
#3215 |
|
Zadomowienie
|
Też idę spać, przede mną jeszcze nauka chemii [tłuszcze] jutro kartkówka
![]() dobranoc
|
#3216 |
|
Wtajemniczenie
|
i ja
jutro mam dialogi z englisza ... i przygotować wykład Kołakowskiego.. po egzaminie nawalili nam zadania jak nie wiem.. ;/paaa
|
#3217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym to zobaczyć
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Uf, jak dobrze, że jutro nie mam historii tylko godzinę wychowawczą. . .
.Nie zrobi sprawdzianu .
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Błysk w oku, bo wydawało mi się że będzie słabe 4 Tylko mam się zgłosić do odpowiedzi
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, no doradźcie mi co mam napisac temu lektorowi
. Bo ja nieśmiała jestem i nie wiem
|
#3221 |
|
Zadomowienie
|
a ja jutro idę na konkurs i mnie na lekcjach nie będzie
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, ja mykam. Zmęczona jakaś dzisiaj jestem
.Dobranoc, dziewuszki .
|
#3223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo niewiem ;P i napisz nam co odpisał xd
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak serio to napisz że kojarzysz go z kościoła, lubisz jego głos i tak o, zaprosiłaś sobie
|
|
#3225 |
|
Konto usunięte
|
ja zaczynam sie pakowac bo jutro jade
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7347217]ja zaczynam sie pakowac bo jutro jade
[/quote]Weź mnie ze sobą bo mam sprawdzian z maty [który miał być dzisiaj] ![]() Ok, też idę Odrobię pd i idę spać, pa
|
#3227 |
|
Konto usunięte
|
ja mam do zaliczenia 2 sprawdziany ;|
|
|
|
|
#3228 |
|
Konto usunięte
|
nic mi sie nie chce
spac tez
|
|
|
|
#3229 |
|
Wtajemniczenie
|
boże, co mi się sniło -.-
była powtóka testów humanistycznych, no i zaczełam pisać, niewiem czemu, ale ostatnie zadanie i potem wracam do tekstu żeby zrobić abcd, ale wogole nie moge sie przy nim skupić i co zaczynałam czytac musiała wracać i od nowa, bo nie wiedziałam wogóle o co tam chodzi i patrze na zegare a tam 10:55, ani jednego abcd nie zrobiłam, ani otwartego ![]() spaaaaaaaaać mi się chce, wreszcie weekend
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
Sieeeeeemka!
![]()
|
#3231 |
|
Konto usunięte
|
hejka
mmm jak sie czuje wakacje w powietrzu !
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
wiosennie
|
|
|
|
#3234 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Siema;**
Nadrobiłam to co napłodziłyscie ;p Cytat:
Ale w miescie obok fajnie koncerty są ;p Jak bym ja chciała mieć przynajmniej jedną noc wolna chate xD u mnie zawsze ktos jest... raz mi sie zdarzyło ze nie bylo ich do 23, ale to tylko jeden raz;/ Ale i tak bym nie zrobiła żadnej imprezy na chacie, bo u nas sie to źle konczy, cały dom nie dość ze bym miała obrzygany , to jeszcze wyrwane umywalki, podpalone fizanki, rozwalony stół, wybite szyby itp Cieszę sie, że mnie lubisz )Cytat:
(ale picia juz mam dość... xD po testach piłam i wczoraj i chbya jeszcze dzisiaj [1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7348392]hejka mmm jak sie czuje wakacje w powietrzu ! [/quote]no ja teeeż ![]() ![]() najlepsze jest to, ze odmówiłam koledze pójścia z nim na bal i sie na mnie obraził ![]() Pianie ![]() A my tak gadamy z dziewczynami jak ja mam mu to powiedzieć i pierw " wiesz, bo chodzi o to,ze nie chce urazić twoich uczuć, ble ble ble" potem "czy ty nie wiesz ze jak dziewczyna mówi "zastanowie się" to znaczy nie!" potem "co do tego balu to weź lepiej zapomnij..." potem "sorry ale wypi******j, nie pójde na bal z takim frajerem jak ty" Raz mu nawet liścia sprzedałam, tak mnie wkurzył;/ a wkoncu siedzimy z koelzanka i ona do niego "e a z kim ty idziesz na ten bal" a on "no nie wiem włąsnie, kieydś anete zapraszałęm" a ona do niego "no ale to było kiedys nie?" Sie chłopak zdołował az nam sie go szkoda zrobiło![]() Dzsiaj zrobiłam sobie wolne pod pretekstem bólu brzucha :P
|
|
#3235 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dziosiaj nie poszłam, bo mi się nie chciało. Nagle słysze tata podjeżdza samochodem
wyłączam wszystko i pod biurko Dziwne, że nie skapnął się, że kurtka i buty były
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja idę , zaraz się będę zbierać.. tak mi się nie chce siedzieć w szkole całe popołudnie jak jest taka pogoda świetna.. ;/ |
|
|
|
|
#3237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3238 |
|
Wtajemniczenie
|
A to ja ściągnęłam chyba od Grabci, bo mówiła, że mama kiedyś przyszła i pod biurkiem siedziała 40minut
CHyba od Grabci I dzisiaj nie wiedziałam co zrobic, czy udawać obłożnie chorą czy schować się Jakby się skapnął, że seee nie pioszłam to bym lipe miała Mam już tyle opuszczonych godzin ehh:P ale nie chce mi się do tej beznadziejnej szkoly chodzić, sama sobie uspr pisze
|
#3239 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie się dowiedziałam, że moja najlepsza przyjaciółka idzie z tą szmatą do szkoły![]() Wiedziałam, że tak będzie A pamiętam jak ta @$%#%#%# mówiła na moją przyjaciółke, że jest głupia, poje..., ohydna, patrzeć na nią nie może i w ogóle
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam dzisiaj zje[b]any dzien......
MASAKRAAAAAA
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

Bo sie normalnie obraże
xD
No po prostu jakis kompletny debil 
po egzaminie nawalili nam zadania jak nie wiem.. ;/
-> wymarzona szkoła 

Właśnie się dowiedziałam, że moja najlepsza przyjaciółka idzie z tą szmatą do szkoły