|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Shape
hahaha!! w końcu dostała shape!!!!!! znikam z wizażu i lecę oblookać co tam ciekawego. no i zobacz ę jak tam płytka bo widzę że opinie podzielone...
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Propos nowego wydania Shape , orientujecie się w jego cenie ? Ot chcę się upewnić
|
|
|
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Z plytka jest wiec 11.90
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w innych czasopismach.Jedyne,co mi sie zawsze podobało,to przepisy-jakoś żadnego nie wypróbowałam,ale są zachęcające do zrobienia i pewnie byłyby to pyszności
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I niestety nawet płyty mnie już nie zachęcają...a przepisów kilka wypróbowałam... Większość niezła, ale na kilka się naciełam: nigdy nie zapomnę np. połączenia kapusty i miodu
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Ja dostałam ostatniego. Przeczytałam od deski do deski w jeden dzień. Nudny to jedno, treningi przejrzałam, ale co mi się rzuciło jako pierwsza rzecz - lanie wody, sama mogę usiąść i napisać taką gazetę. Kiedyś czytałam z przyjemnoscią, teraz chyba wolę typowe pozycje kierowane do sportowców, bo shape mozna wpasować między urodę, glamour, a vitę dzisiaj. Pismo żyje chyba wyłacznie z reklam.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
A w najnowszym Shape jest taki artykuł "piersi w górę"... to co tam napisali? Ktos zyczliwy mógłby mi odpowiedzieć? ^^ Jakieś ćwiczenia tam podali czy co? Nie mam na razie okazji kupić nowego numeru i nawet szczerze mówiąc mnie nie stać... A chciałabym się dowiedzieć, co tam jest na temat tych piersi. Z góry dziękuję
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
są 3 ćwiczenia do zrobienia na siłowni... :p
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Eeee.... nic ciekawego; trzy ćwiczenia do wykonaia na siłowni lub ew. w domu, ale wymagany do tego jest sprzęt ( piłki, taśmy itd.).
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki
To rzeczywiście nic ciekawego... A byłam sklonna kupić ten numer tylko po to
|
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Nee, takie same ćwiczenia będą na każdej stronie internetowej z tekstem "ujędrnienie piersi". Mega oklepane.
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a artykuly na odpieprz sie. tematy powtarzaja sie srednio co 4 miesiace, pozatym wiecej informacji znalazlam na necie niz w tej gazecie
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Witam dawno tu nie byłam
Ale mam nowinki czyli że w Shape jest płytka TRENING NA Mp3 i Mp4 do zgrania. polecam cena 8,50. No i zapowiedz juz na kolejny miesiąc że ma być płytka dvd na brzuch ćwiczenia . I wyszła też nowa Vita z Pilates fit na płycie (ale to już było nie raz we Vicie i w chic byłym). Ale w środku jest zapowiedz kolekcji fitness które ma wydać Vita z kolejnymi miesiącami , mam nadzieję ze będzie coś nowego. Także nie trzeba zakupić Vity koniecznie z dodatkiem obecnej płytki która juz i tak była ale we Vicie normalnej też jest ta zapowiedz także można to sprawdzić . Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale takie podstawy, czy konkretny trening)?
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
jest to trening co moge więcej powiedzieć . Pilates jest wolny nie dynamiczny trzeba to lubieć aby ćwiczyć,są tam wymagane wdechy i wydechy . A to czy fajny cieżko mi powiedzieć bo to chyba zależy od prowadzącego a wiem ze nie każdemu może przypaść dana instruktorka na tej płytce. Dla mnie ta płytka może być ok ale sąd mam wiedzieć czy tobie sie też spodoba POZDRAWIAM
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Przyczajenie
|
Czy ma któraś z was dodatek z BOLLYDANCE? spóźniłam się z kupnem a strasznie mi na tym zależało.. Jeśli już nie używacie to ja z chęcią odkupie
|
|
|
|
|
#47 |
|
Zadomowienie
|
A jak dziewczyny idzie Wam marszobieg z ostatniego "Shape"? Maszeruje któraś z Was? Przyjemny to trening? Podzielcie się wrażeniami
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wczoraj ćwiczyłam siłowo, a dziś robię dzień bez ćwiczeń po bo tym marszobiegu mam zakwasy Jutro kolejna przebieżka
|
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
Ja również próbowałam
Na początku po przesłuchaniu stwierdziłam że to "pikuś", jednak w praktyce nie było to takie łatwe :P ( kondycja = -20 :P ). Ćwiczy się świetnie, jest muzyka, motywacja Gorąco polecam
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś wieczorem powtórka
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
a to radyjko ze słuchawkami to naprawdę dołączyli czy to tylko taka ściema?
|
|
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe,z tego co widzialam to je mozna bylo wygrac ![]() a ma ktos nowego shape z tymi cwiczeniami na brzuszek?? bo jestem bardzo ciekawa co to takiego i czy warto
|
|
|
#54 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe czy teraz będą regularnie dodawać dalsze części tej serii. Jeszcze jest: pupa, trening kardio, toning (kształtowanie sylwetki). Heh ostatnio z każdym shapem jest jakiś miły dodatek
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W gazetce na stronie z propozycją prenumeraty są zdjecia płytek z Carmen Elektrą nie jestem zorientowana czy już były jak dodatek czy może dopiero bedą?
|
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z Carmen plytki juz byly to byl ten aerobik streaptease
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
Ehhh szkoda;( miałam nadzieje że dopiero będą
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
znajdziesz wszystkie na allegro i to podejrzewam w atrakcyjniejszej cenie
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez ViVian66 Czas edycji: 2014-04-24 o 08:57 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:58.

I niestety nawet płyty mnie już nie zachęcają...

21.06.2014r.
Wczoraj ćwiczyłam siłowo, a dziś robię dzień bez ćwiczeń po bo tym marszobiegu mam zakwasy