|
|
#421 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Agg dzięki
mam nadzieje, że nie bedzie opóźnień bo o 17 zaczynamy szkole rodzenia ![]() Dla Ciebie tez wielkie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#422 |
|
Zakorzenienie
|
A i znowu mam nowe zimno
|
#423 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio o masz oglądam ddtvn a akurat poszłam do kuchni zrobić śniadanko
mówili coś ciekawego?Snilo mi się że wybierałam wózek to chyba moja podświadomość mówi ze już czas
|
|
|
|
#424 |
|
MerDer 4ever
|
Poprostu omawiali konkretny przypadek jednej babeczki, której zmniejszyli świadczenia o polowe bo stwierdzili, że za dużo zarabia
ogolnie, że warto sie odwoływać, jest na to 30 dni. Sprawa może tez trafić do sądu ale wtedy postępowanie trwa 2 lata i jak wygramy to dostaniemy pieniądze ale oczywiście bez żadnych odsetek :p mówili, że najgorzej jak nagle przed zajściem w ciąże dostanie sie podwyżkę itp chociaż babeczka (adwokat) podkreślała, że to nie jest tak, że kobieta w ciąży nie może dostać podwyżki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powodzenia u ortopedy. Mam nadzieję, że coś poradzi na ten ból ✊️Taedio, Agg_s kciuki dla Was ✊️✊️ Ja dziś w nocy wstałam tylko raz, fajnie bo rzadko tak mam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#426 |
|
MerDer 4ever
|
Emmos dzięki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emmos
|
|
#428 |
|
Wtajemniczenie
|
Taedio, Agg_s kciuki!
|
|
|
|
#429 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio, Agg_s ja mam ostatnia dziś usg. Czekam na info ile ważą wasze fasolki
|
#430 |
|
MerDer 4ever
|
Sill dzięki
Morelle ja wagę poznam pewnie dopiero jutro ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Morelle z tym laryngologiem to trzeba dobrze trafić z resztą do każdego specjalisty ja od lat meczyłam sie z anginami chodzilam do laryngologa a ten kroplami do uszu mnie leczył miał mi dać skierowanie do szpitala na wyciecie migdałów ale zwlekal mnie tylko te krople a że miałam akurat możliwość skorzystania z usług Lux Medu poszłam tam do laryngologa i babka powiedziała otwarcie albo wytne albo do konca życia antybiotyki a i tak bede musiała się ich pozbyć. Do tego czułam jakby coś mi w gardle siedziało i wyciagnełam skierowanie na wymaz gardła i wyszedł mi gronkowic. Nikt nie chciał mi tego wyleczyć więc na wlasną rękę leczyłam się czystkiem i trafiłam na kolejnego laryngologa starsza babcia i nie była za antybiotykami dla niej to ostatecznosc i tez kazała mi pić czystek. I pozbyłam się paskudztwa. Chyba juz wiem kiedy mala ma czkawke rano czułam takie drżenie brzucha co kilka sekund i trwało może z 2 min może dłużej nim się zorientowałam że to właśnie to. |
|
|
|
|
#432 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja póki co mam tylko cienki bawełniany + drugi od koleżanki bawełniany i śpiworki. Na lato starczy, a na zimę poszukam czegoś cieplejszego. Może wełniany udało by mi się znaleźć. Cytat:
Cytat:
3mam! Udanego USG! |
||||
|
|
|
#433 | |||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Calineczka - mi się najbardziej podobasz w sukience nr 1 Cytat:
Morelle - kciuki za wizyty ![]() Taedio, ja też dzisiaj oddałam krew, na szczęście deszcz o świcie chyba zniechęcił ludzi do wychodzenia z domu, bo były pustki jak nigdy... Agg_s, Taedio za wizytę ![]() Cytat:
W ogóle to ostatnio dość często mam ciążowe koszmary, np. rodzi się i nie oddycha, dzisiaj miałam sen, że zaczynam krwawić
|
|||
|
|
|
#434 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny!Samantha ,Morelle bardzo współczuję dolegliwości!ja czekam cierpliwie aż się zacznie u mnie taka masakra...
Dziewczyny ,które rodziły kiedy Wam się zaczęły te skurcze przepowiadające w ciąży? ja właśnie śniadanie opędzlowałam wczoraj upiekłam pierś kuraka w ziołach i dzisiaj na kanapeczki z serkiem zółtym majonezem i keczupem i naładowałam jalapeno mam takie smaki na ostre teraz a mały szaleje... idę się wykąpać i biorę się za prasowanie tego co wczoraj wyprałam...
|
#435 |
|
MerDer 4ever
|
Xzora No chciałam cos powiedzieć ale to nic by pewnie nie dało. To taki mały punkt pobrań osiedlowy, nie chciało mi sie jechac do głównego. Chociaż tam tez mnie nikt nigdy nie przepuścił :p
Vadi u mnie pogoda parszywa ale moherów nic nie przeraża chyba Dzięki za kciuki Nie mówili o jaka firmę chodzi (albo ja nie słyszałam). Jeśli faktycznie tak jest to chyba nie byłoby tego w ddtvn z reszta nawet jak w tym przypadku jest tak jak mowisz to sa tez takie gdzie ZUS bezpodstawnie robi co chce wiec mi ich nie żal Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#436 |
|
Wtajemniczenie
|
Taedio, Aggs, Morelle kciuki za wasze wizyty
Ja wizytuję dzisiaj o 18:15 dopiero jeszcze tyleee czasu. Boję się swojej wagi, bo w domu już nie wchodziłam po ostatnim ważeniu
|
|
|
|
#437 |
|
Zakorzenienie
|
ZUS najbardziej sie czepia jak ktoś nie pracował i nagle zaczyna prace lub wynagrodzenie kosmiczne i od razu zwolnienie lekarskie.
Lub ktoś zakłada działalność i oplacał jeden miesiąc i też idzie na zwolnienie. Od razu widać że to ktoś kombinuje. A ile jest firm co sie tym zajmuje zatrudnia kobiety w ciazy na kosmiczne wynagrodzenie i po miesiacu wysyła na zwolnienie i kobiety im za to cos odpalają. |
|
|
|
#438 |
|
MerDer 4ever
|
Jon dzięki
U mnie tez sądny dzień i ważenie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#439 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#440 |
|
Wtajemniczenie
|
ło mamo to od razu jak Cię wzięło to wiedziałaś ,że to już i rodzisz?
|
#441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też mam stresa przed ważeniem, chyba zejdę na zawał tuż przed Nie dość że od ostatniej wizyty były święta, to jeszcze mąż co chwila jakieś ciasta piecze i kupuje lody, jemy późno bo ogladamy po nocy seriale i w ogóle dużo jadłam od ostatniej wizyty... Nie wiem co to będzie
|
|
|
|
|
#442 |
|
Zakorzenienie
|
Jon dla Ciebie też ✊️
Chilli ostro widze, skoro jalapeno jadasz Właśnie uświadomiłam sobie, że śniło mi się, że byłam jakąś artystką i tworzyłam anioły z masy solnej hehe Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#443 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem poirytowana fb i tym jak ludzie na tym portalu kreują swoje życie. Dziewczyna, której mąż wpakował ich w ogromne długi, kłamie na każdym kroku, nie pomaga jej przy dzieciach, a ona sama myśli o rozwodzie wrzuca zdjęcia z podpisem "z moim ukochanym" i buziaczki, nie rozumiem też dlaczego ludzie czują taką mega potrzebę relacjonowania z kim i gdzie spędzili weekend majowy. Chyba muszę się stamtąd wyeliminować. Jedyne co jest fajne na fb to messenger.
|
|
|
|
#444 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki wszystkim!!
Stresuję się czy te moje twardnienia nie skróciły szyjki i obym nie musiała leżeć bo zwariuję ![]() Jon, to kciuki dla Ciebie też!
|
#445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ja nie mam fb i jest mi z tym dobrze chociaż pewnie życia nie znam jak to mi ktoś kiedyś powiedział po usłyszeniu, że mnie tam nie ma. I najlepsze jest to że mam lepszy kontakt z niektórymi ludźmi, niż Ci którzy codziennie na fb siedzą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#446 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#447 |
|
MerDer 4ever
|
Jon dla Ciebie tez
![]() Agg ja tez od kilku dni mam częste twardnienia i martwię sie o szyjkę chociaż ostatnio miała 4 cm wiec chyba źle nie bedzie ![]() Ja nie mam wagi w domu wystarczy mi stres co 3 tyg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#448 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Będzie wszystko w porządku! |
|||
|
|
|
#449 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakie seriale oglądacie ?ja właśnie czegoś szukam wkrętliwego Cytat:
a co do snu to może jakiś znak kto wie spróbuj. Tylko pochwal się koniecznie co Ci wyszło ![]() Cytat:
|
|
#450 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może ja też się pozbędę wagi Będzie dobrze z szyjką!
Edytowane przez Jon_Snow Czas edycji: 2017-05-04 o 10:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:00.

mam nadzieje, że nie bedzie opóźnień bo o 17 zaczynamy szkole rodzenia 

mówili coś ciekawego?
ogolnie, że warto sie odwoływać, jest na to 30 dni. Sprawa może tez trafić do sądu ale wtedy postępowanie trwa 2 lata i jak wygramy to dostaniemy pieniądze ale oczywiście bez żadnych odsetek :p mówili, że najgorzej jak nagle przed zajściem w ciąże dostanie sie podwyżkę itp chociaż babeczka (adwokat) podkreślała, że to nie jest tak, że kobieta w ciąży nie może dostać podwyżki 
✊️

nigdy nie miałam problemów z oddawaniem krwi No ale teraz czekanie + duchota + 3 duże fiolki to zle połączenie
myślałam że dzisiaj coś pochodzę po sklepach ale od rana pada umrę siedzac tak w domu. Wczoraj kierowniczka dzwoniła przegadalysmy 1,5h aż mi się zachciało wrócić do pracy, ale wygląda na to ze chyba ood koniec macierzyńskiego będę szukac innej pracy bo co tam sie porobilo
no i szkoda takiego Malucha zostawiać na tyle h bo mialabym 60km
z reszta nawet jak w tym przypadku jest tak jak mowisz to sa tez takie gdzie ZUS bezpodstawnie robi co chce wiec mi ich nie żal
Nie dość że od ostatniej wizyty były święta, to jeszcze mąż co chwila jakieś ciasta piecze i kupuje lody, jemy późno bo ogladamy po nocy seriale i w ogóle dużo jadłam od ostatniej wizyty... Nie wiem co to będzie
i obym nie musiała leżeć bo zwariuję 
chociaż ostatnio miała 4 cm wiec chyba źle nie bedzie