|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
No spora cena. TZ wzial sie za glowe jak uslyszal. Ale juz mu powiedziala, ze na suknie i na ten kwartet kase juz mam ![]() Co do welonu... Probowalas moze przeprasowac go, ale przez szmatke? Powinno pomoc. Szmatka zapobiegnie prrzypaleniu przez zelazko, wiec nic nie powinno sie stac ![]() Rybulka, nie za bardzo zrzumialam o co chodzi z tymi krasnalami, a ta zabawa wyjae sie ciekawa. My tez nie wiecej jak 3 zabawy bedziemy miec, bo wiecej nie potrzeba... Co za duzo to nie zdrowo. Bedziemy miec te "narodziny", wrozby dna nas, czyli dla mlodych No i jeszcze cie nad czyms zastanawiamy, ale juz dla ogolu gosci. Fajne jest tez gdy 6 chlopa przebranych jest za labedzie, 3 jest samczykami a kolejnych 3 samiczkami. I "odwalaja" taniec godowy. Lezaki na maxa Najpierw "lataja sobie sami" pozniej samiczki biora parnera na siebie od tylu a pozniej na odwrot. Dobrze, jak sie spotkaja dwaj tacy sami gabarytowo panowie. Gorzej jak chuderlak musi wziac na siebie pana o wiekszej tuszy.
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Jaguś, wiem, że trochę kiepsko wyszło mi to tłumaczenie
, Spróbuję jeszcze raz:goście ustawiają się w kole. Prowadzący mówi im, że są krasnalami i każe im chodzić w kole jeden za drugim i puszcza muzykę. Potem ją wyłącza i mówi, że teraz krasnale chodzą na ugiętych w kolanach nogach i znowu puszcza muzykę. Potem ja wyłącza i każe im ugiąć ręce w łokciach i puszcza muzykę ("krasnale" chodzą na ugiętych nogach i z ugiętymi rękami). I tak prowadzący za każdym razem, jak wyłącza muzykę coś tym "krasnalom" dokłada. Juz dokładnie nie pamiętam, ale m.in. muszą złapać sąsiada z prawej za ucho, potem obydwu sąsiadów za kolana, potem za kostki. Fajna zabawa, jest przy tym kupa śmiechu
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
baja Ślub koleżanki ze studiów, w sobotę już jest. Jestem świadkową
Notabene ta kumpela jest z mojego rodzinnego miasta i też się za chłopem tu gdzie ja przeprowadziła Więcej pary chyba podziałało Pół wanny musiałam napuścić
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się też zabawa, w której biorą udział tylko państwo młodzi. Siadają do siebie plecami i ściągają buty. kazdy z nich trzyma swój jeden but i jeden od współmałżonka. Prowadzący zadaje pytania a oni podnoszą odpowiedni but np. pytanie: "Kto kogo poderwał?" Jesli odpowiedź brzmi : "Panna młoda pana młodego", to powinni podnieść buty panny młodej. Śmiechu jest tez przy tym, bo nie zawsze udaje sie tak samo odpowiedzieć.
Chciałabym, żeby DJ nas takiemu quizowi poddał
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo przyznam szczerze ze nie slyszalam o tej zabawie ![]() ale z tego co opisalas to brzmi swietnie ![]() musze popytac moich muzykantow czy ja znaja ![]() a jak nie ... to bedziemy ich pierwsza Mloda Para
|
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę jest fajna Nawet ostatnio jak wybieraliśmy kamerzystę i oglądaliśmy płytkę z jakiegoś wesela, to młodzi właśnie się w to bawili, więc i my z TŻem się w to zabawiliśmy. Wyszło nam to nadspodziewanie dobrze . Na wszystkie pytania odpowiedzieliśmy tak samoA wiadomo, że pytania mogą byc różne. |
|
|
|
|
#3938 |
|
Wtajemniczenie
|
Rybulla, baja_86 dziekuje wam....
anuulaa cio do pbraczek to postaram sie niedlugo zrobic zdjecie i dodam ![]() ![]()
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3939 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Cytat:
Cytat:
ses przykro mi [*]
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
my tez nie chemy miec jakis takich długich oczepin bo potem sie goscie nudza
![]() mi sie podoba to jak sie bierze pary faectów i oni maja tanczyc np. rock&rolla, walca, sambe itp mega smieszne albo to co ja brałam udzial z TZ osattnio. ze pary soebie tancza, nagle prowadzacy gasi muzyke i mówi np. 2 kolana , 3 łokcie i wtedy ja wskakiwałam na TZ aby tylko jego kolana dotykały ziemi i on dotykał jeszcze jednym lokciem ziemii a ja 2 łokciami. tak aby w sumie ziemi toykalo tyle czesci ciała co powiedzial prowadzacy, kombinacji jest duzo i fajne wygibasy były a jak kos sie pomylił to odpadał
|
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
i bardzo smieszne a to wązne, aby udzi zaciekawić
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
no dokladnie
fajna tez jest zabawa w karete ale to juz popularna bardzo
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
oj tak. na kazdym weselu to teraz jest
|
|
|
|
#3945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3946 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja tez mam najpierw cywilny a potem koscielny. A cywilny juz za tydzien! ![]() Ja tez jakas niedoinformowana jestem bo nie znam tej zabawy
|
|
|
|
|
#3947 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Rosette, powiem Ci, że gdybyś miała taką pogodę za rok, jaka jest dzisiaj, to byłoby super
![]() EDIT: No i odkryłam czemu tu tak cicho: Martuchy nie ma, a przez to i Samba jakoś ucichła
|
|
|
|
#3949 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a jakie plany macie na majowy weekend ??
![]() ja zTZ jedziemy dzis do mnie do domu jutro mamy wesele kuzyna hehe nota bene zorganizowane w 1,5 miesiaca bo młoda zaciążyła coż zrobić swoja droga ciekawa jestem jak to wszystko im wyjdzie no zobaczymy .. a w majowy week jedziemy do tesciowej na jedzonko ... o tesciówka suuuper gotuje karkoweczke ,krokieciki i zupke pomidorową palce lizać no i bedziemy sie byczyć na łonie natury
|
#3950 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3951 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
heheh to gratuluję bardzo
|
|
#3952 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
no to ja dokładnie za rok będę czekala na mojego tzta bo na 15 w kosciolku mamy, i oby pogoda byla taka jak dzisiaj i jak rok temu, cudnie dzisiaj jest.
![]() |
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez fajna. z tymze slyszalam, ze kazda osoba trzyma dwie kartki z napisem oni ona a niez butami. My to chyba wezmiemy wrozby Jakie ostatnio wrozny wymyslil moj zespol to poszlo sie zesikac. Mloda wylosowala, ze bedzie trzymac klucz od kasy, ze bedzie jezdzic "beemka", ze bedzie zmywac naczynia, przynioscic mezowy sniadanko do lozka, ze w lozku to ona bedzie gora , ze bedzie wieczorami wychodzic ze znajomymi do pubu, ze gdy maz zechce pojsc do baru to ona zaopiekuje sie dziecmi, a mlody, ze bedzie sluchal rad tesciowej, ze bedzie masowal stopki zonce, gdy ta wzroci z zakupow, ze bedzie wychodzil na zakupy (taaa, tylko, ze zonak bedzie trzymac klucz od sejfu ), ze bedziie pral brudne skarpetki, ze bedzie smieci wynosil, trzepanie dywanow nalezy do jego obowiazkow no i najlepsze wylosowal na sam koniec... "to ja bede zakladac seksowne ciuszki do lozka, by wzbogacic nasze zycie erotyczne" No i nic nie bylo ukartowane. Ja trzymalam polmisek ze zwinietymi w ruloniki wrozbami, wiec nie dalo sie podejrzec, a przed losowaniem kazdy mieszal... Wychodzi, ze mlody ma przerypane zycie... ![]() wystarczy, ze pojdziesz do sklepu i poprosic o jakis preparat bialkowy dla kobiet w proszku Ja mam whey proteine concentrate 80% formy vitamin shop. Pucha 600 g kosztuje 35 zl. To jest bialko z mleka (czyli najlepsze), a ze jestem uczulona na bialko z mleka to musze nabyc jakies z jaja, bo sojowe to ponoc nienajlepsze jest... No i przy tym preparacie nalezy cwiczyc, bo bez cwiczen nie bedzie rezultatow. Z reszta jak przy kazdym preparacie ![]() To Tobie suwaczek juz ruszy pelna para ![]() http://www.weselicho.net/porady-21.html tu masz objasnione na czym polega ta ra. Cos podobne do "Rodziny", ktora opisywalam wczesniej ![]() A ja w dlugi weekend zamierzam sie uczyc i to ostro i balowac w niedziele 4 maja na komunii kuzyna TZ.
|
|
#3955 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie ale to jeszcze prawie 2 lata może mi się zmienic
![]() http://dyli.wrzuta.pl/audio/d7escpFM...ak_aniola_glos
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie czekam na TZ, bo na weekend do mnie przjezdza
a co bede robiła w weekend majowy?? nie wiem. 1 maja moja mama ma urodziny, wiec pewnie jakis grill bedzie. ale nigdzie nie jade
|
|
|
|
#3958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ci dobrze ja to bede wcinala zarcie szpitalne bo w pon mam sie zglosic mam tylko nadzieje ze do 1 maja wyjde
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sciagnelam na kompa t wlaczylam petle w odtwarzaczu, wiec od dobrej godziny slucham jednej i tej samej piosenki
|
|
#3960 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

więc cena dość wygórowana. Ale grają świetnie.
No spora cena. TZ wzial sie za glowe jak uslyszal.
Ale juz mu powiedziala, ze na suknie i na ten kwartet kase juz mam 

i nie mam ochoty na jakiekolwiek imprezy czy cos..tylko my i swiadkowie... a reszta na koscielny