![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzień dobry Dziewczynki.
Ahhh nareszcie piątek ![]() Jak to dobrze, że dziś te lekcje po pół godziny... ![]() ![]() ![]() ![]() Agolku barrrrrrrrrrrrrrrrrdzo się cieszę ![]() ![]() ![]() Jabłuszko (nie)dziękuje ![]() ![]() Barrrrdzo prosze o malutkie chociaz kciuki... ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Bryyy
![]() Kochane dzisiaj już koneic roku aaaaaa! Mam zakończenie na 11 i.. kompletnie nie wiem w co się ubrać ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz jakieś snidanie, wizażowanie i zbieram się ![]() Tamuś- kciuki jak zawsze są ;* Mango- femme fatale ![]() ![]()
#2943 |
Zakorzenienie
|
Buffy
![]() spałam krócej a chyba jestem bardziej wyspana ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Udanego dzionka wszystkim szkolnym i nieszkolnym i oczywiście kciuki dla proszących
![]() ![]() Dopiero obowiązkowa owsianeczka i poranna coffee, zaraz zmykam pod prysznica, potem wielkie załatwianie praktyk letnich, czyli chyba robim ładne oczy i znoszę milion uwag na swój temat od pielęgniarki ![]() ![]() Cu ladies ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekuje Wam wszystkim za wsparcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja juz wstalam i sie zbieram do pracy. Dobrze,ze dzis dress down day bo moge sie wbic w jeansy,bo taka jestem spuchnieta ze szok ![]() Jabluszko mam nadzieje,ze dziesiejszy dzien bedzie bardziej udany ![]() ![]() zycze Wam milusiego piateczku ![]()
![]() |
#2946 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekuje Wam wszystkim za wsparcie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja juz wstalam i sie zbieram do pracy. Dobrze,ze dzis dress down day bo moge sie wbic w jeansy,bo taka jestem spuchnieta ze szok ![]() Jabluszko mam nadzieje,ze dziesiejszy dzien bedzie bardziej udany ![]() ![]() zycze Wam milusiego piateczku ![]()
![]() |
#2947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chociaż nie wiem sama, czy ten mój były "ideał" po prostu nie chce mnie odbić temu biedakowi dla "zabawy"... ![]() ![]() Są jeszcze inni... ale tych po prostu konkretnie unikam. ![]() Nefre, widzę, że dziś humor dopisuje! ![]() ![]() Agolku, gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() A ja... zrobiłam sobie dziś wolne ![]() ![]() Życzę Wam Kochane miłego dnia i samych powodzeń i sukcesów. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Mango- jak ma nie odpisywac skoro dzisiaj po TŻ-a jadę
![]()
#2949 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się razem z Tobą!
![]() ![]() Ja jeszcze przez najbliższe 2,5h będę biła się z myślami: iść czy nie iść, oto jest pytanie ![]()
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Mango, jeśli nie pójdziesz to będziesz żałowała, ze nie poszłaś a juz pójdziesz to przynajmniej sprobowałaś
![]()
#2951 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() ale się wyspałam ![]() kij że obudziłam sie ze spuchniętym okiem i wyglądam jak pobita ![]() ![]() ![]() Tamuś ![]() Agolku to naprawdę normalne podczas okresu (zwłaszcza tak długo oczekiwanego ![]() Nafruś - ale super ze TŻ dziś przyjeżdża ![]() Mango - idź !! ![]() idę się zbierać bo mam parę spraw na mieście do załatwienia, dobrze że słonce sieci i mogę iść w okularach przeciwsłonecznych zasłaniając oko ![]() miłego pięknego, cudownego piąteczku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jednak się nie zebrałam. Intuicja podpowiedziała mi, że mam zostać w domu. Złe przeczucia mnie dopadły.. ![]() ![]() ![]() Wybiorę się na spacer z kumpelą popołudniu, będę bardziej spokojna. A ja też mam dziś spuchnięte oko, a nawet...dwa! ![]() Miłego dnia! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam,nie poszła na 2 ostatnie lekcje
![]() ![]() I w ogóle poprawiłam tą pracę z biologii klasową na 3 ![]() ![]() Tamuś - Kciuki są ![]() Nefre - zazdroszczę końca roku ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie jem lunch, padalam z glodu.. Roboty na szczescie nie ma za duzo bo koniec roku podatkowego za nami ![]() ![]() wieczorem idziemy do sasiadow na drinka i zarezerwowac im bilety na nasz slub bo przjezdzaja ![]() ![]() na weekend planuje kupic spodnie do pracy i buty. Za tydzien w piatek przyjezdza ta firma z USA! ![]() nie wiem jak to przezyje..ale jeszcze mam tydzien na stresownie sie wiec dzis odpuszcze sobie.. buziole wielkie dla was wszystkich
![]() |
#2958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuje Słonka ![]() Ahhh jaki cudny, cieplutki dzionek ![]() ![]() Czas w szkole minął mega szybko... Wprost nie wiedziałam kiedy ![]() Jednakże mimo półgodzinnych lekcji spr. z fizy się odbyl i... zrobiłam 3/4 [trzy na cztery ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro mialam jechać na dyskoteke, ale nie jade, bo musze w poniedzialek napisac spr. z matmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Woooogóle ostatnio coraz więcej komplementów slysze, że coraz ładiej zaczynam wyglądać ![]() ![]() ![]() no to lece sie lenić ![]() P.S. Agolku co to za 'dress down day'?? ![]() Milutkiego dnia Kochane ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiem wiem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja kiedyś pogodziłam się z koleżanką z podstawówki(strasznie kłamała o mnie). Pogodziłam się tuż przed jej śmiercią, zgineła w wypadku ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj godzinę machałam na rowerku ![]() ![]() ![]() ![]() Własnie zrobiłam zupę ogórkową, 'nakarmiłam' wspolokatorkę, odkurzyłam, potem będę prasować ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2960 |
Wtajemniczenie
|
chodzi o to zasadniczo,ze mozesz przyjsc w swoich ciuchach(dzinsy,t-shirt,co tam chcesz) niz na ''biurowo''
![]() ![]()
#2961 |
Zakorzenienie
|
jestem z powrotem...
wasza zdolniach dostała dwóję :O z biologii... ![]() i grozi mi 4 z matmy a musze mieć 5 bo punkty do liceum sie liczą ![]() trzeba będzie się wziąć w garść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
Już po zakończeniu
![]() Smutaśno mi, ale za 3 h znowu zobbacze tych downów, bo zgadaliśmy się na 'małe' piwo ![]() ![]() ![]() ![]()
#2963 |
Zakorzenienie
|
Ojj, dawno mnie tu nie było
![]() Pogoda super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Asiek14 - matko żeby mi taka 4 groziła ![]() ![]() ![]() Miłej dalszej części dnia ![]()
#2964 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a za tydzień będziemy trzymać kciuki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() byłam an zakupach spożywczo-gospodarczych ![]() ![]() ![]() szkoda że moje oko dalej wygląda nieciekawie i jeszcze na dodatek mnie boli ![]() ![]() udanego popołudnia ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |||||||||||||||||||||
Zadomowienie
|
helooooł
![]() Cytat:
![]() W takim razie tabsy będę łykać póki co, a po majowym weekendzie jak już będę miała czas to wybiorę się do lekarza Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale dobrze, że się chociaż pośmiałaś - lepsze to niż byś miała płakać, no nie ? A przystojny chociaż? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() epidemia jakaś? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() yyy, ale przedłużanie czego? Włosów, paznokci czy czegoś jeszcze innego? ![]() Cytat:
![]() W ogóle macie jakieś specjalne "stroje służbowe" czy po prostu musicie wyglądać "profesjonalnie" w sensie: eleganckie spodnie, żakiet etc? Cytat:
![]() edit: aAAAAAA dopiero się skapnęłam, że chodzi o "Kamienie na szaniec" o ja nieuważna <baty:P> hmmm mi w miarę podeszło choć bez szaleństw, ale moim 2 koleżankom np. straaaaaasznie się podobało ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieje, ze szybko przestanie boleć ![]() Ech, piąteczek kochany ![]() ![]() Wieczorem planuję wstępnie jakieś piwko na plaży i ploty ![]() ![]() Buzka dla Was i milego dnia ![]()
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2008-04-25 o 16:52 |
|||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
Praktyki załatwione, czyli znaczy się jeszcze nie, ale papiery złożone, za dwa tygodnie wizyta u dyrektora po podpisy, potem jeszcze pieczątki z uczelni, za miesiąc może będą
![]() ![]() ![]() ![]() Madame - no nie wiem jak ci zalecił lekarz, ale o ile to uczulenie na coś co aktualnie gdzieś kwitnie i pyli itp.to lepiej być sennym niż co drugi dzień puchnąć. Btw.-może naprawdę będzie możliwość zmiany antyhistaminik, nie wiem czy próbowałaś ich więcej, albo takie to twoje pierwsze, nowe, czy stare i dopiero teraz ci po nich tak sennie, ale według mnie masz prawo pokonsultować z nim na temat zmiany, że z jednej strony fajnie, że pomagają, ale zupełnie do niczego jesteś potem ![]() Ewelcia - też mi Kamienie na szaniec nie podeszły - jakoś bez wzajemnej sympatii ta lektura się odbyła ![]() Malinka - pracowicie u ciebie ![]() ![]() Miłego "lenienia" i imprezowania wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
♥
|
Witam
![]() Ewus wiem juz co jest z M w ciązy jest . dzisiaj przyszła do szkoły bo zakonczenie roku szkolnego 3 klas. Ale slicznie teraz wyglada , taka radosna i wogole ah ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zadomowienie
|
Cześć i czołem
![]() Wreszcie nadszedł ten wiekopomny dzień końca szkoły ^^ xD Z rańca cudna ,słoneczna pogoda, po długaśnych przygotowaniach ;> zlądowałam po raz ostatni na uroczystej gali. Po oficjalnych przemowach przyszła kolej przedstawienia-musicalu w wykonaniu drugoklasistów. Coś świetnego ![]() ![]() ![]() W klasie odebrałam świadectwo, hyh moja matka i stryj byli jednynymi 'dorosłymi' na sali,co wywołało dużeee zdziwienie otoczenia ;P Za to zdjęć będzie z multum. PO wszystkim rodzicielka porozmawiała z wychowawczynią i dyrekcją. Zmartwili się zaistniałą sytuacją i ustne matury mam przełożone,znaczy się mogę zaliczyć je kiedy chce już po operacji w czerwcu. Co dobrze się składa,bo zdążę się wyciszyć i przygotować. Obiad spędziliśmy w przyjemnej restauracji z widokiem na panoramę Gdyni i morze *__* Jako,że ojczulek wykosztował się wydając 80zł na me 'wymyślne'danie(panga i łosoś w kruchym cieście,sos gorgonzola,pieczone ziemniaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No to na razie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nieprzedłużone miałam do połowy policzka ![]() fakt ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.