|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Dzień dobry Dziewczynki.
Ahhh nareszcie piątek Jak to dobrze, że dziś te lekcje po pół godziny... Tylko ta fizyka ... ![]() Agolku barrrrrrrrrrrrrrrrrdzo się cieszę Czyli jednym słowem kiedyś zostaniemy 'cioteczkami' ![]() Jabłuszko (nie)dziękuje ![]() Barrrrdzo prosze o malutkie chociaz kciuki... ![]() Miłego dnia
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Bryyy
![]() Kochane dzisiaj już koneic roku aaaaaa! Mam zakończenie na 11 i.. kompletnie nie wiem w co się ubrać Jeju jak te 3 lata szybko zleciały... Pamiętam jszcze jak taka zestresowana wchodziła w pierwszej klasie do sali A tutaj już matura Ehhh jak ten czas szybko leci. Niebawem będę w dodtaku rok starsza i tak czas leci do przodu. Masakrejszyn ![]() Teraz jakieś snidanie, wizażowanie i zbieram się ![]() Tamuś- kciuki jak zawsze są ;* Mango- femme fatale Szalejesz ![]()
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Buffy
spałam krócej a chyba jestem bardziej wyspana chocicaż kawa musiała dzisiaj wpaść zbieram się powoli do szkoły gwiazdeczki - znowu idę 4 zeszytami ![]() miłego dnia |
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Udanego dzionka wszystkim szkolnym i nieszkolnym i oczywiście kciuki dla proszących
! Here they are !Dopiero obowiązkowa owsianeczka i poranna coffee, zaraz zmykam pod prysznica, potem wielkie załatwianie praktyk letnich, czyli chyba robim ładne oczy i znoszę milion uwag na swój temat od pielęgniarki a potem sprawunki na mieście, no może koło 13 zjem obiad a popołudniu się zobaczym z książkamiCu ladies |
|
|
|
#2945 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekuje Wam wszystkim za wsparcie :dz iekuje: :dziekuj e-kwiatek: i za mile slowa i wgole za wszystkoja juz wstalam i sie zbieram do pracy. Dobrze,ze dzis dress down day bo moge sie wbic w jeansy,bo taka jestem spuchnieta ze szok to normalne? czuje sie jakbym wazyla ze 200 kg. Jabluszko mam nadzieje,ze dziesiejszy dzien bedzie bardziej udany zycze Wam milusiego piateczku
|
|
#2946 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziekuje Wam wszystkim za wsparcie :dz iekuje: :dziekuj e-kwiatek: i za mile slowa i wgole za wszystkoja juz wstalam i sie zbieram do pracy. Dobrze,ze dzis dress down day bo moge sie wbic w jeansy,bo taka jestem spuchnieta ze szok to normalne? czuje sie jakbym wazyla ze 200 kg. Jabluszko mam nadzieje,ze dziesiejszy dzien bedzie bardziej udany zycze Wam milusiego piateczku
|
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nawet pominęłam kilkanaście szczegółów tej sytuacji, ale gdybym to wszystko napisała, mój post miałby kilka metrów długości![]() Chociaż nie wiem sama, czy ten mój były "ideał" po prostu nie chce mnie odbić temu biedakowi dla "zabawy"... Ale z drugiej strony nie wiem, czy w tym wypadku tak bardzo by to jego wyznanie miłości (tego biedaka, w którym jestem zakochana...) przeżywał i katował się moją obecnością...![]() Są jeszcze inni... ale tych po prostu konkretnie unikam. ![]() Nefre, widzę, że dziś humor dopisuje! Bosko![]() Agolku, gratulacje Tym bardziej po tak długiej przerwie A ja... zrobiłam sobie dziś wolne I... idę na kolejne spotkanie . Ehh, zupełnie nie wiem co robię...Życzę Wam Kochane miłego dnia i samych powodzeń i sukcesów.
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Mango- jak ma nie odpisywac skoro dzisiaj po TŻ-a jadę
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się razem z Tobą!
Zapowiada się piękny dzionek![]() Ja jeszcze przez najbliższe 2,5h będę biła się z myślami: iść czy nie iść, oto jest pytanie
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Mango, jeśli nie pójdziesz to będziesz żałowała, ze nie poszłaś a juz pójdziesz to przynajmniej sprobowałaś
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ale się wyspałam ![]() kij że obudziłam sie ze spuchniętym okiem i wyglądam jak pobita zaraz będę robić okład z herbaty, mam nadzieję ze pomoże oczywiście jak nie urok to s****** ![]() Tamuś ![]() Agolku to naprawdę normalne podczas okresu (zwłaszcza tak długo oczekiwanego )Nafruś - ale super ze TŻ dziś przyjeżdża ![]() Mango - idź !! ![]() idę się zbierać bo mam parę spraw na mieście do załatwienia, dobrze że słonce sieci i mogę iść w okularach przeciwsłonecznych zasłaniając oko ![]() miłego pięknego, cudownego piąteczku |
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jednak się nie zebrałam. Intuicja podpowiedziała mi, że mam zostać w domu. Złe przeczucia mnie dopadły.. Musiałam trochę zwolnić tempo, toż to już spotkałam się z nim przedwczoraj Większe wyrzuty sumienia chyba miałabym oszukując mamę i biedaczka ...Wybiorę się na spacer z kumpelą popołudniu, będę bardziej spokojna. A ja też mam dziś spuchnięte oko, a nawet...dwa! ![]() Miłego dnia! ![]()
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam,nie poszła na 2 ostatnie lekcje
wszamałam coś a'la obiadek no i błogie wolne ![]() I w ogóle poprawiłam tą pracę z biologii klasową na 3 dumna z siebie jestemTamuś - Kciuki są Nefre - zazdroszczę końca roku ![]() Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie jem lunch, padalam z glodu.. Roboty na szczescie nie ma za duzo bo koniec roku podatkowego za nami co za piekna odmiana ![]() wieczorem idziemy do sasiadow na drinka i zarezerwowac im bilety na nasz slub bo przjezdzaja nigdy nie byli w Polsce i bardzo sie ciesza drinka sobie raczej odpuszcze (bo sie nie czuje dobrze i marze o lozku)..na weekend planuje kupic spodnie do pracy i buty. Za tydzien w piatek przyjezdza ta firma z USA! matko ja chyba z nerwow umre..jeden z najwazniejszych klientow mojej firmy a ja robie ich payroll i musze byc na tym spotkaniu..nie wiem jak to przezyje..ale jeszcze mam tydzien na stresownie sie wiec dzis odpuszcze sobie.. buziole wielkie dla was wszystkich
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuje za kciuki Kochana![]() Dziękuje Słonka Ahhh jaki cudny, cieplutki dzionek ![]() Czas w szkole minął mega szybko... Wprost nie wiedziałam kiedy ![]() Jednakże mimo półgodzinnych lekcji spr. z fizy się odbyl i... zrobiłam 3/4 [trzy na cztery ] zadania z czego jedno napewno dobrze więc 1 nie powinno być Jeszcze raz ślicznie dziękuje za kciuki Jutro mialam jechać na dyskoteke, ale nie jade, bo musze w poniedzialek napisac spr. z matmy poprawkowy poza tym mam spr. z grografii, a nie chce dostac złej oceny ] tzn. we wtorek nie ide a potem tydzien wolnego ![]() Woooogóle ostatnio coraz więcej komplementów slysze, że coraz ładiej zaczynam wyglądać Że wkońcu nie mam takiej smutnej twarzy i więcej się uśmiecham Nawet nie wiecie jak to na mnie dobrze działa...![]() no to lece sie lenić ![]() P.S. Agolku co to za 'dress down day'?? ![]() Milutkiego dnia Kochane
|
|
|
#2959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj wspolokator powiedział, że schudłam na buzi Wiem wiem Cytat:
Nie wyobrażam sobie życia bez niej ![]() Ja kiedyś pogodziłam się z koleżanką z podstawówki(strasznie kłamała o mnie). Pogodziłam się tuż przed jej śmiercią, zgineła w wypadku Cytat:
![]() Wczoraj godzinę machałam na rowerku 30 minut na spalaniu tłuszczu i 30 na aerobiku dzisiaj to samo ale przedtem idę na przedłużanie ![]() Własnie zrobiłam zupę ogórkową, 'nakarmiłam' wspolokatorkę, odkurzyłam, potem będę prasować nie nawidzę tego. Aaaa i skończyłam jeden projekt teraz tylko 'przemalować' na czysto i będzie gitarooo Buziam
|
|
#2960 |
|
Wtajemniczenie
|
chodzi o to zasadniczo,ze mozesz przyjsc w swoich ciuchach(dzinsy,t-shirt,co tam chcesz) niz na ''biurowo''
fajnie Wszyscy sa jacys bardzoej wyluzowani, bo nie dosc ze paitek to jeszcze kazdy w ''swoich'' rzeczach sie lepiej czuje.
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
jestem z powrotem...
wasza zdolniach dostała dwóję :O z biologii... ![]() i grozi mi 4 z matmy a musze mieć 5 bo punkty do liceum sie liczą ![]() trzeba będzie się wziąć w garść
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Już po zakończeniu
![]() Smutaśno mi, ale za 3 h znowu zobbacze tych downów, bo zgadaliśmy się na 'małe' piwo Oni tam planują swoje banie zycia zaliczyć, a ja.. grzeczna I pozniej chyba z TŻ tam wrócę
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj, dawno mnie tu nie było
![]() Pogoda super A jutro miałam iść na grila Dostałam dzisiaj 4 z fizyki, ale 1 z matmy ;| Kurde to wszystko takie głupie jest, że nic z tego nie kminie, geometria to najgorsze co może być. W ogóle teraz tylko zakuwania mam, że szok. Muszę na środę nauczyć się 45 państw i ich stolic, we wtorek sprawdzian z historii, a na poniedziałek mam przeczytać "Kamienie na szaniec" koszmar normalnie. Teraz poczytam sobie trochę co tam u was i zabieram się do czytania lekturki z której i tak nic nie rozumiem [uroki lektur] ale słyszałam właśnie, ze większości osób ta książka się podobała, ale ja na pewno do nich nie należę ![]() Asiek14 - matko żeby mi taka 4 groziła mi to chyba 2 grozi ![]() matma to w ogóle nie mój przedmiotMiłej dalszej części dnia
|
|
#2964 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a za tydzień będziemy trzymać kciuki Cytat:
i uśmiechaj sie jak najczęściej to będziesz dalej zbierać komplementy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
byłam an zakupach spożywczo-gospodarczych zrobiłam pranie i takie tam idę teraz trochę potłumaczyć bo niedługo idę gdzieś się po szlajać szkoda że moje oko dalej wygląda nieciekawie i jeszcze na dodatek mnie boli no ale nic, po ciemku nie będzie widać ![]() udanego popołudnia |
||||||||
|
|
|
#2965 | |||||||||||||||||||||
|
Zadomowienie
|
helooooł
![]() Cytat:
W takim razie tabsy będę łykać póki co, a po majowym weekendzie jak już będę miała czas to wybiorę się do lekarza Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale dobrze, że się chociaż pośmiałaś - lepsze to niż byś miała płakać, no nie ? A przystojny chociaż? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ojjjj tak, femme fatale to właściwe określenie Ale w sumie... popieram, kiedyś się trzeba wyszaleć ![]() Cytat:
Cytat:
epidemia jakaś? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Już my tak potrzymamy kciuki, że pojdzie Ci swietnie, zobaczysz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
yyy, ale przedłużanie czego? Włosów, paznokci czy czegoś jeszcze innego? ![]() Cytat:
Często macie takie dni?W ogóle macie jakieś specjalne "stroje służbowe" czy po prostu musicie wyglądać "profesjonalnie" w sensie: eleganckie spodnie, żakiet etc? Cytat:
![]() edit: aAAAAAA dopiero się skapnęłam, że chodzi o "Kamienie na szaniec" o ja nieuważna <baty:P> hmmm mi w miarę podeszło choć bez szaleństw, ale moim 2 koleżankom np. straaaaaasznie się podobało ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze szybko przestanie boleć ![]() Ech, piąteczek kochany Powiem Wam, że nawet mam dziś trochę energii Odwaliłam dłuuuugi spacer wracając z uczelni, poćwiczyłam nawet, w ogóle nie spałam w dzień ^^ Cud miód i orzeszki :P Wieczorem planuję wstępnie jakieś piwko na plaży i ploty Także również się bede szlajać ![]() Buzka dla Was i milego dnia
Rivers know this: there is no hurry We shall get there some day... ![]() Edytowane przez madame_apple Czas edycji: 2008-04-25 o 17:52 |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Praktyki załatwione, czyli znaczy się jeszcze nie, ale papiery złożone, za dwa tygodnie wizyta u dyrektora po podpisy, potem jeszcze pieczątki z uczelni, za miesiąc może będą
, potem przytaszczyłam 4kilo proszku do prania i 3kilo innej drogerii, 3kilo jedzenia, obiadek, kawka i...zasnęłam . Z 30minut zrobiły się 3h, miałam dziś dorobić te zaległe tematy do egzaminu i lipa, szczęśliwa będę jak zrobię te, co miałam normalnie na dziś zaplanowane .Madame - no nie wiem jak ci zalecił lekarz, ale o ile to uczulenie na coś co aktualnie gdzieś kwitnie i pyli itp.to lepiej być sennym niż co drugi dzień puchnąć. Btw.-może naprawdę będzie możliwość zmiany antyhistaminik, nie wiem czy próbowałaś ich więcej, albo takie to twoje pierwsze, nowe, czy stare i dopiero teraz ci po nich tak sennie, ale według mnie masz prawo pokonsultować z nim na temat zmiany, że z jednej strony fajnie, że pomagają, ale zupełnie do niczego jesteś potem .Ewelcia - też mi Kamienie na szaniec nie podeszły - jakoś bez wzajemnej sympatii ta lektura się odbyła .Malinka - pracowicie u ciebie . Trzymam kciukasy za udany end całości projektu !Miłego "lenienia" i imprezowania wszystkim |
|
|
|
#2967 |
|
♥
|
Witam
![]() Ewus wiem juz co jest z M w ciązy jest . dzisiaj przyszła do szkoły bo zakonczenie roku szkolnego 3 klas. Ale slicznie teraz wyglada , taka radosna i wogole ah Tylko kurde ja nie chce miec polskeigo z ta wiedźma do 3 klasy mam nadzieje ze dyrektor znajdzie jakas i od wrzesnia bedzie inna a ta od łaciny to nie lepsza eh .Ewuś przyjdz do mojej szkoły i nauczaj mnie |
|
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
Cześć i czołem
![]() Wreszcie nadszedł ten wiekopomny dzień końca szkoły ^^ xD Z rańca cudna ,słoneczna pogoda, po długaśnych przygotowaniach ;> zlądowałam po raz ostatni na uroczystej gali. Po oficjalnych przemowach przyszła kolej przedstawienia-musicalu w wykonaniu drugoklasistów. Coś świetnego W klasie odebrałam świadectwo, hyh moja matka i stryj byli jednynymi 'dorosłymi' na sali,co wywołało dużeee zdziwienie otoczenia ;P Za to zdjęć będzie z multum. PO wszystkim rodzicielka porozmawiała z wychowawczynią i dyrekcją. Zmartwili się zaistniałą sytuacją i ustne matury mam przełożone,znaczy się mogę zaliczyć je kiedy chce już po operacji w czerwcu. Co dobrze się składa,bo zdążę się wyciszyć i przygotować. Obiad spędziliśmy w przyjemnej restauracji z widokiem na panoramę Gdyni i morze *__* Jako,że ojczulek wykosztował się wydając 80zł na me 'wymyślne'danie(panga i łosoś w kruchym cieście,sos gorgonzola,pieczone ziemniaki +zestaw sałatek.sosów/makaronów zjadłam wszystko (pierwszy raz w życiu 1200kcal w 30min Po drodze jeszcze zajrzałam ze stryjem do hurtowni monopolowej po co nieco na dzisiejszy meeting klasowy na plaży. Wpadło owocowe Bacardi i butelka Millera. No to na razie...
|
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!
|
|
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
włosów :P nieprzedłużone miałam do połowy policzka fakt
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.

Tylko ta fizyka ...
Czyli jednym słowem kiedyś zostaniemy 'cioteczkami' 

Jeju jak te 3 lata szybko zleciały... Pamiętam jszcze jak taka zestresowana wchodziła w pierwszej klasie do sali 
!
a potem sprawunki na mieście, no może koło 13 zjem obiad a popołudniu się zobaczym z książkami

:dziekuj e-kwiatek: i za mile slowa i wgole za wszystko
to normalne? czuje sie jakbym wazyla ze 200 kg. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ojjjj tak, femme fatale to właściwe określenie