LIPCÓWKI część 5. - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-04, 10:48   #451
taedio
MerDer 4ever

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Chilli ja z całego serca polecam chirurgów wgl kiedys oglądałam mnóstwo seriali kości, zabójcze umysły, mentalista, słodkie kłamstewka, pokojówki z beverly hills, piękna i bestia, dr house..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2017-05-04, 10:48   #452
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
ło mamo to od razu jak Cię wzięło to wiedziałaś ,że to już i rodzisz?
Po wstaniu, zanim zaczęłam robić siku (sorki za szczegóły) wyleciało ze mnie tak z pół szklanki wody i potem cały czas mocno się sączyło (musiałam użyć podpasek i często zmieniać). Więc stwierdziłam że to chyba wody i jedziemy na ip, ale położna mówiła w SR że jak nie ma się paciorkowca i wody nie są zielone, to żeby jak najdłużej siedzieć w domu (i żeby od odejścia wód dotrzeć do szpitala dopiero przed upływem 6h, chyba że są częste skurcze, ale ja nie miałam nic), więc zjadłam śniadanie, wzięłam kąpiel, ogoliłam się, umyłam włosy, wysuszyłam, wyprostowałam... I dopiero pojechaliśmy. Na ip dopiero chlusnęło zdrowo, podczas badania na fotelu... Lekarka stwierdziła że zostaję rodzić i dali mi jeszcze trochę czasu na porodówce, ale jako że te skurcze bardzo wolno i spokojnie się rozkręcały, a nie wiadomo było kiedy dokładnie te wody odeszły, to stwierdzili że musimy przyspieszyć i dali oxy... No i wtedy dopiero się rozkręciły
siilmariien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 10:50   #453
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Dziękuję

Może ja też się pozbędę wagi

Będzie dobrze z szyjką!

Haha jest to jakaś myśl

Dzięki

Stary 2017-05-04, 11:01   #454
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Jestem poirytowana fb i tym jak ludzie na tym portalu kreują swoje życie. Dziewczyna, której mąż wpakował ich w ogromne długi, kłamie na każdym kroku, nie pomaga jej przy dzieciach, a ona sama myśli o rozwodzie wrzuca zdjęcia z podpisem "z moim ukochanym" i buziaczki, nie rozumiem też dlaczego ludzie czują taką mega potrzebę relacjonowania z kim i gdzie spędzili weekend majowy. Chyba muszę się stamtąd wyeliminować. Jedyne co jest fajne na fb to messenger.
Noo ja właśnie usunęłam jakiś czas temu konta z większości portali społecznościowych, z fb też... Dla mnie te wszystkie foty, posty, to taka kreacja, mająca niewiele wspólnego z rzeczywistością i jakoś zaczęło już mnie to nudzić.
Messengera podobno można mieć bez konta na fb, tylko na nr telefonu. Ja przerzuciłam się na whatsappa

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
Dzięki wszystkim!!
Stresuję się czy te moje twardnienia nie skróciły szyjki i obym nie musiała leżeć bo zwariuję
To kciuki za szyjkę też!

Cytat:
Ja dzisiaj weszłam na wagę żeby psychicznie się przygotować zobaczymy co powie waga u gin
I cooo??? Co powiedziała Twoja waga?

Cytat:
ja też się muszę zważyć ale za duże śniadanie zjadłam dziś więc odkładam na jutro tę powinnośćjakie seriale oglądacie ?ja właśnie czegoś szukam wkrętliwego
Głównie kryminalne Teraz oglądaliśmy 2 sezony Broadchurch na netflixie, ale byłam zawiedziona I ostrzymy zęby na nowy sezon Fargo
Stary 2017-05-04, 11:02   #455
taedio
MerDer 4ever

Ehhh teraz siedzę na kanapie i tez mi twardnieje brzuch ile tabletek magnezu na dzien bierzecie?

Stary 2017-05-04, 11:10   #456
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Chilli ja z całego serca polecam chirurgów wgl kiedys oglądałam mnóstwo seriali kości, zabójcze umysły, mentalista, słodkie kłamstewka, pokojówki z beverly hills, piękna i bestia, dr house..

Słodkich kłamstewek już nie oglądasz?

Cytat:
Ehhh teraz siedzę na kanapie i tez mi twardnieje brzuch ile tabletek magnezu na dzien bierzecie?

Ja biorę 3x1 ale dzisiaj muszę powiedzieć gin że to za mało, bo mam częste skurcze łydek w nocy, masakra! Dzisiaj pół nocy mnie męczyły :/
Jon_Snow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 11:12   #457
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem poirytowana fb i tym jak ludzie na tym portalu kreują swoje życie. Dziewczyna, której mąż wpakował ich w ogromne długi, kłamie na każdym kroku, nie pomaga jej przy dzieciach, a ona sama myśli o rozwodzie wrzuca zdjęcia z podpisem "z moim ukochanym" i buziaczki, nie rozumiem też dlaczego ludzie czują taką mega potrzebę relacjonowania z kim i gdzie spędzili weekend majowy. Chyba muszę się stamtąd wyeliminować. Jedyne co jest fajne na fb to messenger.
Ja konto założyłam bo na studiach był przydatny wszyscy się tak komunikowali ale profil mam zablokowany tylko dla znajomych i nie kolekcjonuje ich. Nie relacjonuje swojego życia tam. Ale mam koleżankę ktora zamieszcze zdjecia swoich dzieci i to po 30-40 szt. Ma tam cale albumy z kazdym prezentem jakie dostały z zawodów itp masakra a najbardziej bawią mnie informacje jesteśmy na wakacjach i nie ma nas w domu.

Smiac mi sie chciało jak moj tz mi sie oswiadczyl to bylo we wakacje i przyszłam w październiku na zajecia koleżanka zobaczyła że mam pierscionek i pyta nie widziałam informacji na fb że się zareczylas. Ja do niej że nie zamieszczam takich informacji a ona do mnie ja tam wszystko zamieszczam.

Jej fotki to m.in. odszczelila się w szpilki krótkie pordki i pozowała przy kuchennym sprzęcie który kupili.
Jak się urzadzilismy to mąż się śmiał czy też ma mi taką fotkę strzelić.

Edytowane przez darietta
Czas edycji: 2017-05-04 o 11:14
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 11:13   #458
faithworkswonders
Wtajemniczenie

Dzień dobry ja przy Bartku nie miałam w ogóle straszakow , przynajmniej ja ich nie odczuwałam. Teraz brzuch twardnieje tylko przy za dużym wysiłku , magnezu nie biorę w ogóle

Emilia
faithworkswonders jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 11:15   #459
darietta
Zakorzenienie

Cytat:

Ja biorę jedną ale takie jest jej dawkowanie
Stary 2017-05-04, 11:16   #460
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siilmariien Pokaż wiadomość

To kciuki za szyjkę też!

]

Coś w stylu "mniej żryj głupia babo"
Niedługo to brzuch zasłoni mi wyświetlacz wagi

Cytat:

Ja biorę 3 razy dziennie Magnezin comfort

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 11:19   #461
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Słodkich kłamstewek już nie oglądasz?

Ja biorę 3x1 ale dzisiaj muszę powiedzieć gin że to za mało, bo mam częste skurcze łydek w nocy, masakra! Dzisiaj pół nocy mnie męczyły :/
Nieee zmęczyło mnie to przedłużanie chociaż może nadrobię kiedyś jak będę się nudzić

Ja biorę jedną tabletkę rano ale chyba muszę zwiększyć bo też zaczynam mieć skurcze Dzisiaj zapytam gin.

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Cytat:
Napisane przez darietta Pokaż wiadomość
Ja biorę jedną ale takie jest jej dawkowanie
A jaki bierzesz?

Cytat:

Ja mam Magne B6
Stary 2017-05-04, 11:25   #462
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem czy znasz ten sposób, ale na takie mega mocne skurcze łydek, gdzie można tylko zawyć z bólu, pomaga wygiecie palców u nogi do przodu. Nie wiem jak to opisać, trzeba ciągnąć palce i stopę w kierunku łydki (można czasem przyuważyć jak robią tak piłkarzom na boisku jak złapie ich skurcz w nodze). Tylko to najbardziej pomaga jak wygnie się palce zanim ten skurcz się zacznie - w momencie kiedy poczuje się pierwszy impuls nadchodzącego bólu. Mi zawsze pomaga i skurcz się nie zaczyna, a miałam je bardzo często.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
A nie powiedziała jak to zrobić?

Edytowane przez siilmariien
Czas edycji: 2017-05-04 o 11:26
Stary 2017-05-04, 11:32   #463
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Taedio, Aggs, Morelle kciuki za wasze wizyty

Ja wizytuję dzisiaj o 18:15 dopiero jeszcze tyleee czasu. Boję się swojej wagi, bo w domu już nie wchodziłam po ostatnim ważeniu
Powodzenia! A wagą sie nie przejmuj.

Cytat:
Ja nie zwracam na takie rzeczy uwagi. Jak ktoś przesadza z dodawaniem postów i zdjeć to klikam klawisz przestań obserwować i mam spokój. Zresztą mi sie na głównej przede wszystkim posty z grup pokazują. Te mamowe grupy ograniczyłam do dwóch - regionalnej i lubelskiej, bo za duzo tego jest.

A i mam np w znajomych osobę, której nie znam, ale lubię oglądać jej posty o kotach. Na instagramie tez mam polubione kocie profile.

Cytat:

Nie patrz na tabletki tylko na dawkę i postać . Ja jak zaczęły mi sie skurcze to zaczęłam brać 100jonow cytrynianu, 50 jonów mleczanu i 300mg potasu. Brałam tak przez jakies 2 tyg i jak juz skurczy nie miałam to zmniejszyłam dawki.
Potem na tej mniejszej tez raz zapomniałam wciąć magnez i w nocy znowu mega skurcze zaczęły mnie łapać. Teraz zeby sie tego pozbyć biore jeszcze większą dawkę plus zaczęłam pic wapno musujące. Po 2 dniach widzę ze jest lepiej.

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 11:38   #464
AnnaPaula87
Zadomowienie

Cytat:
Morelle, powodzenia na wizytach, daj znać co ciekawego powiedział ortopeda, mam nadzieję, że coś zaradzi

Taedio, powodzenia także Tobie na wizycie o której masz?

Któraś jeszcze dzisiaj wizytuje?

Ja mam na 12:00, trzymajta kciuki

Ja już po mała prawie 1,5 kg
Cytat:
Poprostu omawiali konkretny przypadek jednej babeczki, której zmniejszyli świadczenia o polowe bo stwierdzili, że za dużo zarabia ogolnie, że warto sie odwoływać, jest na to 30 dni. Sprawa może tez trafić do sądu ale wtedy postępowanie trwa 2 lata i jak wygramy to dostaniemy pieniądze ale oczywiście bez żadnych odsetek :p mówili, że najgorzej jak nagle przed zajściem w ciąże dostanie sie podwyżkę itp chociaż babeczka (adwokat) podkreślała, że to nie jest tak, że kobieta w ciąży nie może dostać podwyżki

Tez dostałam awans i podwyżkę chwile przed ciaza
AnnaPaula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 11:40   #465
xzora
Zakorzenienie

Cytat:

Tez teraz kupiłam Magnezin Comfort

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez AnnaPaula87 Pokaż wiadomość

Super! Ładna waga

Stary 2017-05-04, 11:43   #466
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:

Ooo! Ja na to czekam, przynajmniej nie będę widzieć ile przybyło

Cytat:
Nie wiem czy znasz ten sposób, ale na takie mega mocne skurcze łydek, gdzie można tylko zawyć z bólu, pomaga wygiecie palców u nogi do przodu. Nie wiem jak to opisać, trzeba ciągnąć palce i stopę w kierunku łydki (można czasem przyuważyć jak robią tak piłkarzom na boisku jak złapie ich skurcz w nodze). Tylko to najbardziej pomaga jak wygnie się palce zanim ten skurcz się zacznie - w momencie kiedy poczuje się pierwszy impuls nadchodzącego bólu. Mi zawsze pomaga i skurcz się nie zaczyna, a miałam je bardzo często.[COLOR="Silver"]
Tak właśnie robię ale nie zawsze zdążę, bo to w nocy tylko mi się przytrafia ale to i tak jest męczące, bo i tak zaboli, a mam ich sporo :/

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Powodzenia! A wagą sie nie przejmuj.
Dziękuję
Stary 2017-05-04, 11:43   #467
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Super! Piękna waga
Stary 2017-05-04, 11:43   #468
darietta
Zakorzenienie

Cytat:
Nieee zmęczyło mnie to przedłużanie chociaż może nadrobię kiedyś jak będę się nudzić

Ja biorę jedną tabletkę rano ale chyba muszę zwiększyć bo też zaczynam mieć skurcze Dzisiaj zapytam gin.

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

A jaki bierzesz?

Ja mam Magne B6
Mi ginekolog zaleciła magnelle i tata poszedł do apteki pytał o inne ale też trzebabyło brać kilka tabletek więc wziął magnelle i nie narzekam na nic. Ja akurat skurczy nie czułam ale mam brać ze wzgledu na szyjkę
Stary 2017-05-04, 11:44   #469
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Już takie duże te nasze kruszyny w brzuszkach
Stary 2017-05-04, 11:46   #470
siilmariien
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak właśnie robię ale nie zawsze zdążę, bo to w nocy tylko mi się przytrafia ale to i tak jest męczące, bo i tak zaboli, a mam ich sporo :/
Współczuję Mam nadzieję że gin coś doradzi
Stary 2017-05-04, 11:47   #471
myszowata1313
Rozeznanie

Cytat:
Ręcznik fajny, a kocyka z poliestru bym nie kupiła.

Pierwsza najlepsza, a nikt raczej nie będzie macał tkaniny

Myszowata - zachowanie teściowej z tą zupą nie do ogarnięcia. Ja bym chyba na każdej kolejnej imprezie mówiła jej, zeby mi nakładała jedzenie, bo wie lepiej ile powinnam zjeść.

Cos w tym jest.
Ostatnio wymyslila sobie ze nie pije herbaty to mi nie zrobi nic do picia.. nie wiem skad ona bierze te pomysly 😂

myszowata1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 11:55   #472
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Nie patrz na tabletki tylko na dawkę i postać . Ja jak zaczęły mi sie skurcze to zaczęłam brać 100jonow cytrynianu, 50 jonów mleczanu i 300mg potasu. Brałam tak przez jakies 2 tyg i jak juz skurczy nie miałam to zmniejszyłam dawki.
Potem na tej mniejszej tez raz zapomniałam wciąć magnez i w nocy znowu mega skurcze zaczęły mnie łapać. Teraz zeby sie tego pozbyć biore jeszcze większą dawkę plus zaczęłam pic wapno musujące. Po 2 dniach widzę ze jest lepiej.

Popatrzę na to , dzięki

Cytat:

Jaka duża dziewczynka
haha oby obyło się bez kontroli

Cytat:
Mi ginekolog zaleciła magnelle i tata poszedł do apteki pytał o inne ale też trzebabyło brać kilka tabletek więc wziął magnelle i nie narzekam na nic. Ja akurat skurczy nie czułam ale mam brać ze wzgledu na szyjkę
Dzięki

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Napisane przez myszowata1313 Pokaż wiadomość
Cos w tym jest.
Ostatnio wymyslila sobie ze nie pije herbaty to mi nie zrobi nic do picia.. nie wiem skad ona bierze te pomysly 😂

OMG
Stary 2017-05-04, 11:55   #473
Mała!
Zakorzenienie

Ja też nie mam FB polokwidowałam moje konta, bloga (strone) też... wczoraj nawet miałam rozmowę z przyjaciółką, ktora mnie pyta czy mie planuję wrócić na FB? Mówię, ze raczej nie i spytałam czy coś mnie wyjatkowego omija...? To usłyszałam, ze tak! Bo nie,widzę co fajnego robią na codzień . To odpowiedziałam, zeby w takim eazie czesciej sie ze mna kontaktowała i mnie informowała... skoro to rak fajne i wazne sprawy, którymi warto sie dzielić. To usłyszałam, że nie ma na to czasu, no cóż na fb ma a napisac do.mnie nie? Trudno... ja żyję w realu ... masakra, zdziwiła mnie mega! I dodała, ze tak samo ona może mi zarzucić że gdybym się bardziej interesowała to bym założyła żeby sprawdzać co u niej, bo ona codziennie fajne rzeczy robi...
Świat i ludzkie myślenie mnie rozwala...serio! Tez tak.błądziłam kiedyś, ale jest mi bez tego mega dobrze i oczywiście jestem teraz "dziwna"

Taedio
Ja biorę magnez w proszku 3x dziennie ok 400-600 mg wychodzi.
Wapno też piję ( bo od poczatku ciąży skóra mnie swędzi jak.wiecie)

Chilli a oglądałaś Breaking bad?
No i.my Soprano teraz skończyliśmy... fajny

Kupiłam sobie w ciuchlandzie sukienkę :/ chyba? Ale z zamysłem wzięcia jej do szpitala, ale jest tak fajna że spokojnie mogę ją założyć w czerwcu na spacer pod dom, czy po domu śmigać i dobrze wyglądać, wdety kiedy już tylko plandeka, będzie na mnie pasować
Metka jest nowa i całe 18 zl karmić dam radę na luzie bo dekolt spory i elastyczny
Ale z boku to już jestem olbrzymia

1493891569550.jpg
1493891754494.jpg

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 11:59   #474
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Cytat:
Po wstaniu, zanim zaczęłam robić siku (sorki za szczegóły) wyleciało ze mnie tak z pół szklanki wody i potem cały czas mocno się sączyło (musiałam użyć podpasek i często zmieniać). Więc stwierdziłam że to chyba wody i jedziemy na ip, ale położna mówiła w SR że jak nie ma się paciorkowca i wody nie są zielone, to żeby jak najdłużej siedzieć w domu (i żeby od odejścia wód dotrzeć do szpitala dopiero przed upływem 6h, chyba że są częste skurcze, ale ja nie miałam nic), więc zjadłam śniadanie, wzięłam kąpiel, ogoliłam się, umyłam włosy, wysuszyłam, wyprostowałam... I dopiero pojechaliśmy. Na ip dopiero chlusnęło zdrowo, podczas badania na fotelu... Lekarka stwierdziła że zostaję rodzić i dali mi jeszcze trochę czasu na porodówce, ale jako że te skurcze bardzo wolno i spokojnie się rozkręcały, a nie wiadomo było kiedy dokładnie te wody odeszły, to stwierdzili że musimy przyspieszyć i dali oxy... No i wtedy dopiero się rozkręciły
dzięki wielkie takie szczegóły ważne właśnie są więc dobrze ,że napisałaśmyślę ,że też będę mieć podobnie bo twardnienia miałam kilka razy tylko jak się przerobiłam a teraz 33 tc i nic i oby tak zostało

Cytat:
Noo ja właśnie usunęłam jakiś czas temu konta z większości portali społecznościowych, z fb też... Dla mnie te wszystkie foty, posty, to taka kreacja, mająca niewiele wspólnego z rzeczywistością i jakoś zaczęło już mnie to nudzić.
Messengera podobno można mieć bez konta na fb, tylko na nr telefonu. Ja przerzuciłam się na whatsappa

To kciuki za szyjkę też!

Głównie kryminalne Teraz oglądaliśmy 2 sezony Broadchurch na netflixie, ale byłam zawiedziona I ostrzymy zęby na nowy sezon Fargo
no właśnie film Fargo oglądałam kilka razy może spróbuje z tym serialem.Ja oglądałam Grę o Tron , True detective , american horror story ,pitbull ,belfer i orange is a new black i wszystkie mi się bardzo podobały.Później próbowałam się wkręcić w narcos , breaking bad ,kompanie braci i jakoś nie wyszło a tęskni mi się za tymi wieczorami z tż przy serialach szczególnie jak sezony są już nakręcone i można kilka odcinków oglądać...

Cytat:
Ja konto założyłam bo na studiach był przydatny wszyscy się tak komunikowali ale profil mam zablokowany tylko dla znajomych i nie kolekcjonuje ich. Nie relacjonuje swojego życia tam. Ale mam koleżankę ktora zamieszcze zdjecia swoich dzieci i to po 30-40 szt. Ma tam cale albumy z kazdym prezentem jakie dostały z zawodów itp masakra a najbardziej bawią mnie informacje jesteśmy na wakacjach i nie ma nas w domu.

Smiac mi sie chciało jak moj tz mi sie oswiadczyl to bylo we wakacje i przyszłam w październiku na zajecia koleżanka zobaczyła że mam pierscionek i pyta nie widziałam informacji na fb że się zareczylas. Ja do niej że nie zamieszczam takich informacji a ona do mnie ja tam wszystko zamieszczam.

Jej fotki to m.in. odszczelila się w szpilki krótkie pordki i pozowała przy kuchennym sprzęcie który kupili.
Jak się urzadzilismy to mąż się śmiał czy też ma mi taką fotkę strzelić.
uwielbiam takie sesje oglądać hehe

taedio chirurgów też oglądałam ale wieki temu teraz czasami włączam na foxie jak lecą ale chyba jestem w tyle za bardzo bo nie kumam wątków. A co do reszty to po tytułach wnioskuję ,że nie dla tżta ja lubię różne oglądać seriale ale z nim najbardziej kryminalne ,sensacyjne itp na te kości czasami rzucę okiem ale jakoś mega mnie nie wkręca.

Kciuki za wizyty dzisiejsze i szyjki !!

Edytowane przez Chilli Pepper
Czas edycji: 2017-05-04 o 12:01
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 12:01   #475
taedio
MerDer 4ever

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Taedio
Ja biorę magnez w proszku 3x dziennie ok 400-600 mg wychodzi.
Wapno też piję ( bo od poczatku ciąży skóra mnie swędzi jak.wiecie)

Kupiłam sobie w ciuchlandzie sukienkę :/ chyba? Ale z zamysłem wzięcia jej do szpitala, ale jest tak fajna że spokojnie mogę ją założyć w czerwcu na spacer pod dom, czy po domu śmigać i dobrze wyglądać, wdety kiedy już tylko plandeka, będzie na mnie pasować
Metka jest nowa i całe 18 zl karmić dam radę na luzie bo dekolt spory i elastyczny
Ale z boku to już jestem olbrzymia

Dzięki
Super kieca! I super w niej wyglądasz!

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Cytat:
taedio chirurgów też oglądałam ale wieki temu teraz czasami włączam na foxie jak lecą ale chyba jestem w tyle za bardzo bo nie kumam wątków. A co do reszty to po tytułach wnioskuję ,że nie dla tżta ja lubię różne oglądać seriale ale z nim najbardziej kryminalne ,sensacyjne itp

Kciuki za wizyty dzisiejsze i szyjki !!
Ja te seriale oglądałam sama teraz oglądam chirurgów i kości i Tż czasami się przyłączy. Wspólnie oglądaliśmy Grę o tron
Stary 2017-05-04, 12:06   #476
xzora
Zakorzenienie

LIPCÓWKI część 5.

Mała! Bardzo fajna. W szpitalu powinna sie tez sprawdzic.

Co do seriali - moje ulubione to Dexter, Breaking Bad i Czas Honoru.
Wczoraj obejrzeliśmy z TZ dwa odcinki nowej serii Prison Break. Sceptycznej do tego podchodziłam, ale nawet wciągnął.

Stary 2017-05-04, 12:09   #477
darietta
Zakorzenienie

dziewczyny wybraliśmy z mężem pościele co myślicie?

Nasze maleństwo będzie musiało pokochać misie. Mąż zadecydował żeby brać obie z ochraniaczami jak komplet to komplet i do tego takie samo prześcieradła chyba nie za dużo tego?

no i czy teściowej będzie się podobało
Stary 2017-05-04, 12:09   #478
Mała!
Zakorzenienie

My chwilę oglądaliśmy, Lucyfera...ale nie dociągnęliśmy :/

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-04, 12:10   #479
darietta
Zakorzenienie

http://arusiowo.gto.pl/WZORY_BAWELNA/wzor12/2.jpg

http://arusiowo.gto.pl/WZORY_BAWELNA/wzor15/2.jpg
Stary 2017-05-04, 12:12   #480
darietta
Zakorzenienie

dziewczyny wybraliśmy z mężem pościele co myślicie?

Nasze maleństwo będzie musiało pokochać misie. Mąż zadecydował żeby brać obie z ochraniaczami jak komplet to komplet i do tego takie samo prześcieradła chyba nie za dużo tego?

no i czy teściowej będzie się podobało
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (213,9 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (156,2 KB, 41 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości