![]() |
#631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: essence
Musze koniecznie przyjrzeć się kredkom. Od jakiegoś już czasu szukam ładnego fioletu i głebokiego turkusu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#633 |
Zakorzenienie
|
Turkus jest - nawet ja mam :P. Wykrecany z zwykly.
|
![]() ![]() |
![]() |
#635 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam puder rozświetlający(chodzi mi o ten zwykły, a nie z serii Asia), ale daje taki delikatny efekt, na który składa się głównie gromadka drobinek. Dziewczyny, jak go stosujecie, bo to mój 1 rozświetlacz i podejrzewam, że mogę robić coś nie tak. Na które miejsce na policzkach go dajecie? Czy kładziecie go na sam podkład, a może na puder brązujący?
#636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#638 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny. Już po jednym użyciu jest ich mniej. Puder jest fajny, ale daje delikatny efekt, do mojej mieszanej cery i na codzień jest idealny
![]()
#639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Zakorzenienie
|
dimiti ty kusicielko
![]()
#641 |
Konto usunięte
|
Ja mam narazie tylko puder Asia (miesiąc), podobały mi się podwójne cienie (brąz z beżem), ale nie chciałam brać bez sprawdzenia recenzji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#642 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() zaraz Ci nawet wrzuce linki zebys miala wieksza ochote! ![]() ![]() http://www.essence.eu/products/sun-c...-overview.html fajny co nie? ![]() ![]() ![]() ![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7337481]Ja mam narazie tylko puder Asia (miesiąc), podobały mi się podwójne cienie (brąz z beżem), ale nie chciałam brać bez sprawdzenia recenzji ![]() no asia tez mam ale jeszcze nie uzywalam bo musze pedzle dokupic ![]() ![]() ![]()
![]() |
#643 |
Zakorzenienie
|
Zakupiłam dziś aoh - jeszcze nie próbowałam, jak wygląda na buzi, ale dziś na pewno to zrobię
![]() Cudownie pachnie ![]()
Edytowane przez cypressangel Czas edycji: 2008-04-24 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#645 |
Zakorzenienie
|
W poniedziałek zaopatrzę się jeszcze w błyszczyki
![]() Dobrze, że sun club będzie po 15 maja = po przypływie gotówki = będę mogła zaszaleć ![]() ![]()
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
dimiti litości proszę. A jeszcze wciągnął mnie wątek z kosmetykami H&M, gdzie ty też się udzielasz. I z podziwu nad zakupami Wizażanek ruszyłam dzisiaj do H&M i wróciłam z czymś...ale to już w innym wątku. A teraz będę czekała na 15 maja razem z tobą
![]()
#647 |
Konto usunięte
|
Ja już nie mogę czytać o tych rozświetlaczach, bo jak kupię następny to chyba po głowie dostanę
![]() ![]() ![]() ![]() Muszę jednak dodać, że na ten All over highlighter bym się skusiła już jakiś czas temu, ale parę miesięcy temu odrobinę się zaglębiłam w sprawy składników i troszke sie jednego obawiam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7342989]Ja już nie mogę czytać o tych rozświetlaczach, bo jak kupię następny to chyba po głowie dostanę
![]() ![]() ![]() ![]() Muszę jednak dodać, że na ten All over highlighter bym się skusiła już jakiś czas temu, ale parę miesięcy temu odrobinę się zaglębiłam w sprawy składników i troszke sie jednego obawiam ![]() ![]() ![]() ![]() To mnie troszkę zapychaczem zmartwiłaś. Moja skóra jest podatna na wszelkie zapychacze ![]() Byłyście w Naturze? Coś nowego sie pojawiło? Wybieram się jutro i chciałabym wiedzieć, czy zbankrutuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7342989]Ja już nie mogę czytać o tych rozświetlaczach, bo jak kupię następny to chyba po głowie dostanę ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę jednak dodać, że na ten All over highlighter bym się skusiła już jakiś czas temu, ale parę miesięcy temu odrobinę się zaglębiłam w sprawy składników i troszke sie jednego obawiam ![]() ![]() ![]() ![]() eee ja tez mam wrazliwa skore ale o dziwio on nie robi zadnej najmniejszej krzywdy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Ja zakochałam się w pudrze brązująco-rozświetlającym z H&M i chyba na niego się zdecyduję, bo przecież powoli kończy mi się puder brązujący Rimmel'a i nie wolno dopuścić, żebym została bez niczego
![]()
#651 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Tylko skąd gotówkę brać ![]() Ja to nie mogę chodzić po sklepach, ani zaglądać na stronki kosmetyczne, bo zawsze coś wypatrzę a później mnie męczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7347103]Tymbardziej, że dziś kupiłam balsam/błyszczyk za 50 zł (w H&Mie miałabym za to ze 4 błyszczyki
![]() ![]() Tylko skąd gotówkę brać ![]() Ja to nie mogę chodzić po sklepach, ani zaglądać na stronki kosmetyczne, bo zawsze coś wypatrzę a później mnie męczy ![]() ![]() ![]()
#653 |
Zakorzenienie
|
![]()
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7347103]
Tylko skąd gotówkę brać ![]() Też się nad tym zastanawiam ![]() ![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7347103]Ja to nie mogę chodzić po sklepach, ani zaglądać na stronki kosmetyczne, bo zawsze coś wypatrzę a później mnie męczy ![]() Mam identycznie ![]() ![]() Dobrze, że mój TŻ nie robi mi z powodu moich kosmetycznych zakupów jakichkolwiek wyrzutów - wręcz przeciwnie - często namawia mnie, żebym sobie coś kupiła ![]() ![]()
#654 |
Wtajemniczenie
|
ja wczoraj nabyłam róz BF - i rzeczywiście jest bardzo fajny, ładnie mi się od rana trzyma na policzkach. Odcienie nr 01 i 03 również mnie zainteresowały
![]() kupiłam sobie też lusterko Beach Club - jakoś mnie urzekło, ładny kolorek ma. A jakiś czas temu kupiłam eyeliner w pisaku ale z niego niestety nie jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;7347103]Tymbardziej, że dziś kupiłam balsam/błyszczyk za 50 zł (w H&Mie miałabym za to ze 4 błyszczyki ![]() ![]() Tylko skąd gotówkę brać ![]() Ja to nie mogę chodzić po sklepach, ani zaglądać na stronki kosmetyczne, bo zawsze coś wypatrzę a później mnie męczy ![]() a to jaki blyszczykowaty balsam zakupilas>?? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#656 |
Zakorzenienie
|
Dziś odiwedziny w Naturze skończyły się zakupem kilku kosmetyków z pielęgnacji i... kredki oraz lakieru. Kredkę kupiłam za 3,99zł, w kolorze cool breeze. Ładny ten turkusik, fajnie wygląda i nawet nienajgorzej trzyma się po wewnętrznej stronie powieki. Dokładniej testować będe wkrótce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dziewczyny miala ktoras taki brazujac0-rozswietlajacy proszek w pedzelku? http://www.essence.eu/products/face/powder-brushes.html o ten mi chodzi dokladnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#658 |
Zakorzenienie
|
![]()
Oj tak, bardzo ładny ten kolor
![]() ![]() dimiti, któraś z dziewczyn pisała o tym rozświetlaczu w pędzlu ![]()
#659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co Tobie nie odpowiada?
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14634 Właśnie będąc we wtorek w Katowicach wypatrzyłam go i mnie męczył, chociaż się broniłam mówiąc sobie, że wezmę coś chociaż 10 zł tańszego ![]() ![]() Mówisz o tym korektorze pod oczy, czy jakimś innym? ![]() ![]() ![]() Btw, co to za rozświetlacz w pędzelku ![]() ![]() ![]() Edit: doczytałam, jeśli chodzi o taki sypki w środku, to ja takich nie lubię, wolę kulki albo prasowane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.