|
|
#571 | |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Vadi nie stresuj sie narazie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję udanych wizyt dziewczyny i czekam na kolejne wieści
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#574 |
|
*sportaddict*
|
Kardiolog w czwartek ale dużo mniej mnie to martwi niz łożysko, opis usg trafił do mojego systemu medicoverowego na czerwono :/
|
|
|
|
#575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja już jestem w poczekalni. Jak zwykle full ludzi. .. nie lubię być zapisana jako kolejna pacjentka bo zawsze tu wieki siedzę. Jak zapisuje się jako pierwsza na 15:00 to tylko wtedy nie ma opóźnień.
Edytowane przez morelle_ Czas edycji: 2017-05-04 o 17:00 |
||
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio gratuluje dobrych wyników
Vadi wciąż trzymam mocne za łożysko no i teraz za Twoje serce ![]() Dziewczyny zainspirowałyście mnie zakupami w lumpku i też się wybrałam, upolowałam nową bluzę z metką za 5,30zł, nie widać może na zdjęciu ale jest bardzo fajna (w sensie jak nowa ze sklepu, a nie jak niby nowa która walała się i jest zmechacona) i od spodu na lekkim polarku. A tak to nic ciekawego nie było, może jutro się przejdę do większego. Był też pajacyk welurowy z metką, ale z naszytą karetką i napisem "nurse time" no jakoś tak nie bardzo dla małego dziecka... Byłam też w Pepco bo przeglądałam ubranka i uznałam, że trochę niektóre ubranka mam z czapy i za mało kompletów więc dokupiłam brakujące kolorystycznie spodenki i trzeba będzie improwizować
Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2017-05-04 o 17:26 |
|
|
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Zapisałam się do tego okulisty poleconego przez gina na konsultację i zobaczymy co powie. Jeśli wyda zaświadczenie na cc to tak będzie, jeśli nie to sn
wolę żeby ktoś za mnie zdecydował Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu, śliczne zakupki
![]() Vadi, mam nadzieję że łożysko i serducho okażą się w porządku ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Agg_s jak tam wybieranie wózka?
Czy któraś z Was kupiła Roana Bass Soft? |
|
|
|
#580 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale mnie zdenerwowala dzis pani w sklepie gdzie kupujemy plytki do lazienki... zrobila wizualizacje zeby policzyc dokladnie metry kw. do zamowienia... zrobila tak na odpier..dol ten projekt ze szkoda słow. blat na wysokosci uwaga... 65cm! na rowno z wanna. plytki na obudowie wc program wrzucil z automatu i wygladalo to tragicznie. sufit obnizyla nam do 2m. jechalam tam z myślą tylko potwierdzenia ilosci i juz zamowienia. strata czasu. chyba sama sobie to na kartce dokladniej rozrysuje niz ona w tym jej programie... wynegocjowalam za to rabat... chyba nie miala wyjscia po takim projekcie jak uspokoic mnie rabatem
|
|
|
#581 |
|
*sportaddict*
|
Minini to pocieszające co napisałaś
A co do wizualizacji to ręce opadają... |
|
|
|
#582 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Vadi kciuki, żeby wszystko było ok! |
||
|
|
|
#583 |
|
MerDer 4ever
|
Minini
Przynajmniej masz rabat Calineczka to dzięki sorbetom! Byliśmy na szkole rodzenia ale mieliśmy tylko spotkanie organizacyjne bo babeczka nie spodziewała sie tak licznej grupy we wtorek zaczynamy juz na pewno wydaje sie super położna No a ze mieliśmy trochę czasu to podjechaliśmy znowu do sklepu zobaczyć te bebetto tito.. No i zdecydowaliśmy sie na niego także ani matka anexow ani roanow albo jasny szary albo zieleń ![]() IMG_1493915000.864934.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny gratki za wizyty
Czekam jeszcze na Morelle ![]() Taedio super! Kolejny ważny zakup będzie z hkowh! Gratuluje ![]() A my w końcu zamówiliśmy wszystko z Gemini i od Hubi chraniacz i pieluszki jeszcze... tak że chyba mam zamkniętą wyprawkę I zrobiłam pranie pieluch prześcieradła i ręczników dla Hugo-Kuby Ide na zakupy w.lodowce.mam.tylko światełko ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#586 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
turkus z grafitową ramą ![]() a ja mialam przed chwilą dwa skurcze! ale tak silne że stojąc aż mnie zgięło w pół. trwał ok minuty, po kilku minutach drugi aż mi łzy poszły poleżałam i jest ok. brzuch mialam miękki w tym czasie. czyli to ewidentnie te przepowiadające. masakra. przypomnial mi sie pierwszy porod od razu...
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis mialam.jeden taki ze az do ud promieniował, ale brzuch twardy ,właśnie w ogóle od 16 miałam już z 6 twardnień... wiec wychodzi co 30-40 min muszę jutro liczyć, bo oczywiście traktuję je jak cos normalnego u mnie... z Tymonem bym.juz na IP była :/
|
#588 |
|
MerDer 4ever
|
Karolinusia ja nie wiem czy nie będziemy sprzedawać wózka i dla drugiego kupować
Mała dzięki Gratki wyprawki Minini tego turkusu nie bierzemy Mam nadzieje, że to beda sporadyczne przepowiadacza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ty to juz jak cos normalnego traktujesz.. heh dobra jestes!
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też twardnienia traktuje już jako normalną sprawę, jeśli będzie ich bardzo dużo, bardzo bolesne albo regularne to będę się martwila.
|
#591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślałam, że już byliście zdecydowani. Matką Tito ja się czuję |
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#593 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda rzeczywiście trafiła się okropna. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#594 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Dokładnie 😀 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Minini, bardzo nieprofesjonalne podejście! Nienawidzę takiego czegoś. Bulwersuje się wespół z Tobą.
Taedio, gratuluję wyników ta ferrytyna hmmm... Może Ci prZr to później spaść morfologia ale póki co nie ma się czym martwić![]() Współczuję Wam tych skurczy dziewczyny;( Mam pytanie do tych co zaopatrują się w śpiworki. Jaka długość bierzecie? Bo w c&a są niedrogie i takie widać niegrube więc jak ulał na początek tylko nie wiem czy 60 czy 70 cm. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/ni...-197761-1.html Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#599 |
|
królikoholiczka
|
Dziewczyny a stosujecie peelingi w ciąży? Bo tak sięw sumie zastanawiam nad jakimś domowym
|
|
#600 | |||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
noooo cooooo teraz jestem pewna decyzji! xD Nie wiem tylko czy zamawiać przez internet czy przez sklep stacjonarny Cena ta sama ![]() A u Was jaki wózek w końcu? Cytat:
Noo właśnie rozum mówi szary ale ta zieleń jakoś mnie urzekła Co to za wyśmiewanie? Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

Wydaje mi się, że to sporo w porównaniu z tym co na szybko udało mi się teraz wyczytać z Waszych postów. 

) toxo ujemne, tsh 2,1. Mocz tez Ok, na moje oko bez infekcji
to dzięki sorbetom!
nad kolorem debatujemy 
poleżałam i jest ok. brzuch mialam miękki w tym czasie. czyli to ewidentnie te przepowiadające. masakra. przypomnial mi sie pierwszy porod od razu...
Nowy wątek i kolejne 19 stron