|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() poza tym - szkoła. ostatnio tak się oposcilam, nie mam motywacji do nauki. okropność. polski, na którym mi tak strasznie zależy - zawalam. i martwię się tymi lżejszymi treningami (chochlik w moim mózgu szepcze: "były cięższe - są lzejsze, na pewno przytyjesz") i w ogóle jest źle jednym słowem. w domu też, moja siostra ma rację, przytłaczam ludzi moimi problemami, Was teraz niestety też, przepraszam ![]() strasznie przepraszam.
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurcze ja nawet nie wiedziąłm że ty trenujesz na tak wysokim poziomie, pekin , kadra mmłodziezowa to życiowa szansa, ale tez nie mały stres, dlatego wyobrażam sobei jak jest Ci teraz ciężko ![]() ![]()
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
znaczy... ta kadra olimpijska właśnie to nie jest mój poziom (ja bym tam jechała z koleżanką ''specjalnie''), ja jestem dopiero 6. w Polsce, oni po prostu uważają, że jestem utalentowana (nie wiem, na jakiej niby podstawie :/). i trening wysokogórski, nie wytrzymam go zapewne no i boję się, że wrócę i będę zbyt zmeczona by zrobić dobry wynik. no, ale to już takie typowo treningowe.
nie jestem pod opieką psychologa. ale jeśli zacznę ciąć kcal, to chyba nie będzie innego wyjścia jak tylko iść, prawda? bo to się zaczęło odkąd wróciłam miesiąc temu z obozu lżejsza. wtedy niby jadłam normalnie itp., treningi były cięższe, więc spoko. ale teraz - lżejsze i zapala się czerwona lampka: ważyłaś xx kg, chyba nadal tego chcesz ![]() (a wszyscy mi mowia, ze wygladam tragicznie, ale moja mentalnosc jest chora)
![]() |
#4566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio jest gorzej prawda??
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
IZA!!!
absolutnie nie masz za co przepraszać! zawsze pocieszasz wszystkie dziewczyny, więc teraz żadna nie zostawi cię z twoimi problemami ![]() eh, to co powiem pewnie dziwnie będzie brzmiało z ust dziewczyny, która sama przecież nie jest zdrowa, ale.. myślałam, że dla ciebie lekkie przytycie nie byłoby żadnym problemem. jeśli nadal czujesz strach przed dodatkowymi kilogramami, to znaczy, że nie wyszłaś do końca z tej choroby.. ![]() chociaż moim zdaniem na pewno nie przytyjesz, nawet jeśli ograniczysz ruch. twój metabolizm śmiga i wszystko na pewno będzie w porządku! co do braku apetytu - może podświadomie ucinasz kcal? za bardzo sie tym wszystkim stresujesz. myśle, że to jest powód. ![]() a co u mnie? 40 minut biegania i czuję się jak młody bóg! |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Wtajemniczenie
|
Iza
![]() ![]() Przecież, to świetny wynik! Jesteś dla mnie wzorem, bo mądra z Ciebie dziewczyna! Nie ucinajj kalorii! Proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Hypnotic, chodzi o to, że jest wiele dziewczyn lepszych ode mnie, a ja tam jadę, trener mi to zalatwil, w sumie nie wiem za co - serio. strasznie się boję ![]() ![]() ![]() i mam nadzieję, że Was nie demotywuję takim zachowaniem ![]() ![]() na prawdę, teraz uświadomiłam sobie, że nie wiem, co bym bez Was zrobiła ![]() napiszę jutro, bo muszę się jeszcze umyć... i czas iść spać ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jezuuu, wykorzystaj szansę, przecież to spotyka człowieka może raz za życie taki moment!!! Młoda perspektywna! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 |
Rozeznanie
|
Mam juz dość!!!!!!!!!!!
nie chodzi juz nawet o to że cierpię na kompulsywne jedzenie a w moim przypadku dieta to 90% szans na normalne życie .......... ale po co mi żyć skoro nie mam dla kogo...... nikomu na mnie nie zależy ........ po co ta cała szopka ze słubem skoro wiem że jak zbiore wiecej sił lub strace już wszystkie siły to skończę ten chory związek!!! Więc po co mam się meczyć i udawać że wszystko jest w pożadku ........ skoro tak nie jest. Nie mam już sił!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
P.S. - nauczcie mnie nie jeść
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Raczkowanie
|
Izuniu zjadłam jogurt naruralny ,mały kubek i bułkę z ziarnami a dzisiaj..to Cię nawet martwić nie będę
![]()
#4575 |
Raczkowanie
|
Izunia jakże mielibyśmy zostawić Cię samą gdy ty zawsze jesteś przy nas i wysłuchujesz naszych biadoleń
![]() ![]() ![]() Enex ![]() Ja dzisiaj tragedia z jedzeniem w sumie to 3 jogurty i jedna bułka ,makabra ale nie umiem inaczej,Izuniu jutro się poprawię ![]()
#4576 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja uciekam do szkoły. Miłego dnia ![]()
![]() |
#4577 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
kalorie to ja jem tak 1300 a jak już chce zjeść troche ponad to nie moge, nie umiem.I chyba faktycznie obcięłam troche. No fakt dużo się ruszałam codziennie ćwicze i chyba nawet za dużo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
hej.
doszłam do wniosku, ze powinnam zrobic sobie przerwę od wizażu.. za dużo czasu tutaj spędzam i chyba przez to więcej myślę o jedzeniu i moim ed. zyczę wam wszystkim powodzenia, będę z wami duchowo ![]() trzymajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zastanawiałam sie czemu nic nie piszesz, ale wyobrażam sobei jaki masz zapieprz na uczelni, niestety zaczął sie gorący okres ![]() ![]() ![]() btw, Wiosenko ![]() ![]() ![]() edit. Pheno ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
dubel
![]()
![]() |
#4581 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
jak na razie... lepiej. Tak mi się wydaje. Po pierwsze, uznałam, że się zważę - dawno tego nie robiłam. I zobaczyłam xx kg, czyli 2 kg mniej od mojej normalnej, tj. optymalnej wagi. Postanawiam więc nie obcninać kcal, a nawet je zwiększyć. Dziś np. już na śniadanie zjadłam więcej - z reguły jem naturalny z czymś, a dziś serek homo smakowy (180g) z bananem (^^) i duuużo większą ilością musli niż zwykle. Do tego doszło kiwi, więc jestem z siebie zadowolona ![]() poza tym zrobiłam zdjęcia, wyślę je Wam po południu ![]() ![]() aha, czy Waszym zdaniem to jest typowo EDkowe, że podobam się sobie z tą niską wagą i nie bardzo chcę przytyć i zwiększać te kcal, ale robię to, bo podpowiada mi to rozsądek? Dziękuję za wczorajsze posty ![]() ![]() Funky a co u Ciebie? I u Zosi? Krytia- 1300 to strasznie mało, jeszcze przy ćwiczeniach ![]() Enex... widzę, że Ciebie też dopadł dół ![]() ![]() ![]() Kasik to ja nawet jem więcej, jak już kompletnie nie mam apetytu ![]() ![]() p.s. Dziewczyny, skoro przez te trzy dni tak mało jadłam, to jak teraz od razu wskoczę na porządne U, nie stanie się żadna tragedia, prawda? przepraszam ![]()
![]() |
#4582 |
Zadomowienie
|
Iza ty przeciez trenujesz wyczynowo. Musisz duzo jesc. Z czego ty chcesz miec sily na treningi? Jedzac malo nie osiagniesz dobrych wynikow
![]() Moze rzeczywiscie idz do psychologa. No i oczywiscie wykorzystaj szanse z tym wyjazdem olimpijskim. Trener na pewno lepiej wie na co cie stac. Poza tym po Twoich postach wnoiskuje ze masz niska samoocene (typowe przy ed ![]() Pheno mam nadzieje ze wrocisz do nas za jakis czas pochwalic sie sukcesami ![]() Enex ![]() ![]() A ja z samego rana poklocilam sie z tata ![]()
![]() |
#4583 |
Zadomowienie
|
ja tylko króciutko i znikam...jakoś ostatnio nie mam motywacji do niczego...wczoraj znow nie cwiczyłam bo wróciłam po 21, dzis bedzie podobnie, choć moze uda mi sie troche z psiakiem pobiegać ( zapasł mi się przez zime niestety)czuje się jakaś spuchnięta, większa, jakbym przytyła, choc to zapewnie nie możliwe...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Raczkowanie
|
Izuniu ale ja nie moge więcej bo od razu dopadną mnie potworne wyrzuty sumienia!Dzisiaj stwierdziłam że będę jadła normalnie,zjadłam na śniadanie dwie kromki chleba z masłem i troszkę rybki wędzonej do tego i co?I juz kombinuje jak tu zjeśc mało przez resztę dnia bo przecież zgrzeszyłam kanapkami z masłem
![]() Nie leczę się u psychologa i raczej nie pójdę bo to że tak mało jem to zdaniem bliskich mi osób -fanaberia- Akceptują to że tak mało jem a jak coś mówię o tym jak jem to -wydziwiam- Izunia a czy ja mogę też dostać zdjęcie ![]() Miłego dnia laseczki ![]()
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie dzionek mija spokojnie, za chwilę jadę na terapię z pozytywnym nastawieniem, gdyż jest dużo lepiej niż tydzień temu a to oznacza że poradziłam sobie z kryzysem , pierwszym i najwaznijeszym. Nie wiem co mnie podkusiło ale zważyłam się rano i mimo że jest więcej o 0,5 niż wczoraj jestem spokojna bo wiem że to wahania wagi ![]() I jeszcze czeka mnie 3h jazdy w busie, ale bardzo sie ciesze bo wracam do domu, a nie byłam już 2 tygodnie. Wieczorkiem planuję rowerki , muszę wykorzystać taka piękną pogodę ![]() Miłego dnia Dziewczynki Kochane ![]() ![]()
![]() |
#4586 |
Raczkowanie
|
Izuniu ja też proszę o zdjęcia
![]()
#4587 |
Zakorzenienie
|
Iza - powiem krótko ... żadna tragedia się nie stanie,jak wskoczysz na porządne U,bo i tak masz ogromną ilość ruchu,i tak wszystko spalasz,przestań się zamartwiać,że przytyjesz,bo jestem pewna,że tak nie będzie! tyle doradzasz innym dziewczynom,więc wyciągnij odpowiednie wnioski
![]() trzymam kciuki,abyś nie zaczęła ciąć kalorii ![]() ![]() Pheno - wracaj szybko z dobrymi wieściami Słońce ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Kochane wystarczy, że po prostu jesteście
![]() Dzisiaj ogółem rozpoczęłam wielką załamką, okres, mus załatwienia praktyk, szkoła...i poryczałam 30minut lubemu do słuchawki, kategorycznie odrzuciłam możliwość życia i bycia itp. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zakorzenienie
|
enex - trzymam kciuki
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.