|
|
#751 | |||
|
królikoholiczka
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Cytat:
wielkie Cytat:
za dzisiejsze wizyty U mnie pogoda do Coś mnie kaszel męczy. Trzeba się wykurować
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos, bardzo mi przykro z powodu babci. Nie martw sue, wykurujecie ją.
Morelle, kluska jak się patrzy piękna!Etusia, biedactwo;* trzymaj się tam! Emmos, pół godziny?! Chyba bym tak chciała. Raz dwa i po wszystkim. Oj coś się nie mogę z łóżka wygrzebać dzisiaj. Prawie 10 a ja leżę... Pała za to! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#753 |
|
MerDer 4ever
|
Widziałam na czerwcowkach właśnie, miedzy wierszami wyczytałam
Pestycyda ja dalej w łożku a o 12 wizyta Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio, ruszaj dupala!
Zrób mi śniadanko po drodze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#755 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Współczuję tego zatrzymania wody po ciąży, oby tym razem Cię oszczędziło! Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rowniez dzisiaj wizytuje. Niestety nie bedzie to mila wizyta. W polowie miesiaca robilam posiew,mialam sie zglosic jak cos bedzie nie tak. Dopiero wczoraj odebralam go i zrobilam badanie moczu. W miedzy czasie dziadek meza wyladowal w szpitalu,ja zajelam sie wyprawka i totalnie zapomnialam o wynikach bo czulam sie bardzo dobrze. Wczoraj odebralam te wyniki a tam w posiewie coli znowu a ostatnie badanie moczu wskazuje na stan zapalny. Jeszcze dzisiaj dostalismy tel ze dziadek zmarl.
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia, bardzo mi przykro z powodu dziadka
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja się lenię po śniadaniu i prysznicu - ale przynajmniej już ubrana Proszę o trzymanie za mnie i córkę dzisiaj kciuków - USG III Trymestru. Oby mała już główkowo leżała i żeby wszystko było dobrze. ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#759 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Mi robi mąż, jak sie ładnie uśmiechniesz to może Tobie tez zrobi Anusia bardzo mi przykro Xzora za wizytę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#760 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzymaj się ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos. Emilka, Samantha
Zmiany naniesione ![]() Jak coś to piszcie do mnie wiadomość, bo tu mogę przegapić zwyczajnie jakiś post
|
#762 |
|
Zadomowienie
|
Taedio niech mi Twój mąż zrobi śniadanie bo mój w pracy a ja dalej w łóżku
![]() Potem nadrobie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mi przykro z powodu dziadka ![]() Trzymam kciuki, żeby wizyta okazała się jednak pozytywna i miła ✊️✊️ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
No to ku wielkiej przygodzie...
1493972592897.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#765 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora za Was ✊️✊️
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#766 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Duzo z Was dziś wizytuje, trzymam kciuki za wszystkie wizyty Morelle piękna ta Twoja kluseczka, usta ma cudne Anusia bardzo mi przykro z powodu dziadka trzymaj sie dzielnie. I kciuki za pozbycie sie tej nieszczęsnej bakterii!Etusia zdrówka dla córci i męża i duzo sily dla Ciebie Samantha Ty faktycznie musisz mieć juz dość tej ciąży, bardzo sie to wyczuwa jak opisujesz swoje samopoczucie. Wytrzymaj jeszcze trochę dla dobra synka nie bede Ci pisała żebyś sie wagą nie przejmowala bo ja sie caly czas przejmuje swoja bo chcialam maks 10 kg przybrac a mam na plusie 9 w 29 tyg ciąży wiec tego boje sie ze nie zgubie tego Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedziesz maleńka ![]() Ta pogoda to chyba sobie żarty z nas robi. Kiedy nadejdzie prawdziwa wiosna? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje za wsparcie,w glebi siebie czuje ze i tak wszystko bedzie dobrze. Ta mala we mnie daje mi duzo sily. To niesamowite jak ciaza na nas wplywa. Jedno kopniecie i czlowiek o wszystkim zapomina . Dam znac po poludniu jak wizyta.
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia
pamietaj o tym wlasnie, e wszystkie mamy mega szczęście, największe na świecie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-05 o 10:43 |
|
|
|
#771 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora, kciuki zaciśnięte
![]() Mała, powodzenia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Ja już ogarnięta i śniadanko jem Tata, dostał jelitowki. Czekam aż mnie dopadnie:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#772 |
|
MerDer 4ever
|
Calineczka mąż pyta co chcesz
Mała powodzenia! ![]() Anusia cieszę sie, że mimo wszystko tak piszesz za wizytę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#773 |
|
Zadomowienie
|
Taedio lubię na słodko
![]() Właśnie wstaje ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#774 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przykro mi z powodu dziadka. emmos zdrówka dla babci! ja się zbieram do askota po nakładkę na przewijak i nawilżacz ![]() Cytat:
|
|
#775 |
|
MerDer 4ever
|
Calineczka to tak jak mój Tz
dogadalibyście sie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#776 |
|
*sportaddict*
|
Anusia, bardzo współczuję :/
Mocne za wszystkie dzisiaj wspolwizytujace
|
|
|
|
#777 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Witam się na szybko przed podróżą , pewnie znów zniknę na kilka dni, ale obiecuję że od poniedziałku nadrabiam i jestem z wami ![]() U mnie dziś pogoda względna 15 stopni i słoneczko z za chmur wygląda, ciekawa jestem jak pogoda bliżej Warszawy bo tam jedziemy? Jedziemy ledwo na jedną noc a obładowani jak byśmy na tydzień jechali Ah ta rodzinka.Po weekendzie zabieram się za wyprawkę w końcu.Meble, wózek i wszystkie gadżety kosmetyczno -pielęgnacyjne, najwyższy czas się tym zająć. Anusia przykro mi z powodu dziadka trzymaj się i powodzenia na wizycie |
|
|
|
#778 |
|
*sportaddict*
|
W Warszawie dosc ciepło i nawet calkiem slonecznie
|
|
|
|
#779 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#780 |
|
Zakorzenienie
|
współczuje wam z tym wstawaniem w nocy ale ja nie muszę może kilka razy mi się zdarzyło wstać w nocy do kibelka nie wiem może przez to że mam zakodowane NIE CHODZIĆ !!!!
ja niestety dziś sama mąż pojechał w delegację i czekam aż tatulek mnie odbierze. Leże przed telewizorem i laptopem i robię podstawowe zamówienia dla maluszka. dobrze że u rodziców nie mam dostępu do neta bo mój budżet by tego nie wytrzymał. Oglądałam dziś w pytaniu na śniadaniu było o kobietach w ciąży i babeczka się wypowiadała jak ludzie udają że nie widzą kobiet w ciąży. w sklepach w przychodniach czy laboratorium. Kobieta prowadzi bloga o ciąży i tam jakiś facet ją objechał że jak jest w ciąży i się źle czuje to ma nie wychodzić z domu itp to przypomniało mi że mam napisać skargę na Panią z laboratorium jestem ciekawa co załatwią. a później pokazywali jak nosić maluszka w chuście tak mi się podoba to że nie wiem ale czy takiego maluszka nie będę bała się nosić. Czy któraś z was nosi w chuście? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

w dodatku leje deszcze-zero energii! Dzień zapowiada się więc średnio ciekawie 
🏻 Rób minimum . 

Okazało się, że dostała odcukrzenia w czasie snu, miała 18

Był tańszy o 200zł niż w Lodzi, a do tego Pani powiedziała, że w następny weekend przyjeżdża do nich jacob z project runway na prezentację anexow i żeby wtedy przyjechać, bo będą duże rabaty i anexy do odbioru na miejscu.
hehe

🤦🏻☠♀️