|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
wow... gratuluję sukcesu... 5kg to naprawde sporo
brawooo
|
#632 |
|
Zakorzenienie
|
a dziękować
![]() zobaczymy jak jutro ważenie, kolejne po tygodniu ![]() teraz lecę, na powietrze, do napisania kochane
|
|
|
|
#633 |
|
Rozeznanie
|
jutro to pewnie bedziesz miała w takim razie z minimum -7kg :P
|
#634 |
|
Rozeznanie
|
Nie, nie mam czasu nadrobić zaległości wątkowych, wolę spędzić czas na gadaniu z Wami niż czytaniu, jak będę się nudziła to poczytam przeszłość
![]() U mnie dietka ok, kilogramy stoją w miejscu, ale cierpliwie czekam aż polecą te koncóweczki, ale jak zostanie na zawsze tak jak jest, też będzie dobrze, bo dobrze sie czuje ![]() Juz mnie zawolali... jeszcze jestem w pracy. Dokoncze w domku ...
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć plażowe koleżanki
![]() A ja dziś z racji ślicznej słonecznej pogody wybrałam sie na zakupy. I jestem "bogatsza" o 2 śliczne bluzki i buciki Przymierzałam też spodniczki ale 38 była jakaś luźnawa (co jest baaaaaardzo dziwne i podejrzewam jakąś pokręconą numeracje) i nie kupiłam i szukalam też spodni ale w tych co mi sie podobały nie było mojego rozmiaru, no ale to nic bo w przyszłym tygodniu pojade gdzie indziej i poszukam lepszych, bo to widac nie były mi pisane ![]() Co do wagi to ciągle stoi na 65 i ostatnio na próbe przeszłam na III fazę , zobaczyć czy waga nie pójdzie w górę no i jadłam i jadłam najróżniejsze rzeczy i waga jaka była taka jest, a tym bardziej ze jutro pewnie okres będzie a waga dalej magiczne 65. I teraz tak sobie pomyślalam, że może wrócic na tydzien do fazy I to może sie cos jeszcze ruszy, bo w sumie na I fazie schudlam 5 czy 6 kg, więc może i teraz chociaz ze 2 kg by sobie poszło w siną dal... Jak myślicie Dziewczyny
|
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
Widze babki,ze czesc dzis sie mierzy i wazy
U mnie mijaja dokladnie 4 tygodnie z nowa znajoma....SB.Moje wyniki po miesiacu zmiany odzywiania: Wagowo ubylo mi 7 kilo Rozmiarowo biust mniejszy o 4 cm talia -7cm biodra -4cm udo -3cm Teraz waga bedzie spadala wolniej wiec moze dolacze jakies cwiczenia,bo do tej pory nie robilam zupelnie nic.Orbitrek stoi kolo biurka i na mnie zerka,ale jakos nigdy nie moglam sie za niego zabrac ![]() Ide wszamac deser---ciasto czekoladowe z bita smietana-SB przyjazne oczywiscie
|
#637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() też bym chciała żeby ze mnie to wszystko zleciało ale nie ma łatwo i trzeb się porządnie wziąć za siebie i atakować tłuszcz ze wszystkich stron
|
|
#638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, he he he, oj tak serio to cieszyłabym sie z marnych ale wyczekiwanych 2 kilogramików
|
|
|
|
|
#639 |
|
Konto usunięte
|
A ja dziś mam jakiegoś doła
niby waga bez zmian, a czuję się jakaś grubsza.... hmmm chyba zrobię sobie gorącą kompiel i jakiś dobry SBowy deserek .....
|
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
Czy ja cos przeoczylam ?????????????
GDZIE JEST KALA?
|
#641 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pięknie tylko pozazdrościć szzególnie talii ![]() mogłabys podac przepis na to ciasto?? ;>
|
|
#642 |
|
Rozeznanie
|
Nedda... tez masz śliczne wymiary
ehhhh
|
#643 |
|
Rozeznanie
|
hey wszystkim
Ja własnie wertuje pokolei wszystkie diety w necie tak, zeby być mądrzejsza i fajna jest niełączenia. kaszellek chyba ją stosowała. I teraz pytanie do kaszellka: schudłas cos na niej? Czy wiecej na SB? Oczywiscie nie chce zdradzic kochanej SB, ale tak mysle ze moze bym zmodyfikowała cos, bo wyjezdzam jutro do siostry do Koloni a tam będą węgle na obiad |
|
|
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje,ale śliczne wymiary to ma Ahcaczek nasz kochany...Ale mnie nikt nie slucha...
|
#645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Troche to dziwne,ale niech sobie leci...Przepis podawalam tutaj https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=5514 A jesli chodzi o bita smietane,to ja kupuje w sklepie taka juz gotowa.U mnie sa produkty sygnowane marka South Beach wiec nie musze kombinowac z ta smietana.Sa nawet dania juz gotowe mrozone ![]() W kazdym badz razie smietane pewnie mozna zrobic samemu w domu ze slodzikiem.Najlepiej wsadzic ja do zamrazalnika...mmmmmmm smakuje jak lody zmietankowe
|
|
#646 |
|
Rozeznanie
|
sunapee gratulacje!!! naprawde super wyniki osiągnęłas
|
|
|
|
#647 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje Kochana Oby tak dalej...Ladnie Ci te cm.polecilay :
|
|
#649 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki tez sie ciesze,ze tak latwo to 7 kilosow sobie polecialo.Musze przyznac,ze duzo lepiej sie czuje jak mam luzne spodnie,niz takie co to mi tylek opinaly i ciezko bylo sie przychylic,zeby buta zawiazac.Malzonowi tez miesien piwny sie zmnielszyl od SB,ale niestety nie wiem o ile,bo wczoraj caly dzien go ganialam po domu z centymetrem,ale sie nie dal zmiezyc Czy te chlopy wszystkie sa takie uparte???
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#650 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W ogóle cieszę się, że taka mądra jesteś i właśnie stosujesz sensu stricte SB Powodzenia w przyszłości Cytat:
Hmmmm ja byłam 3 dni na I fazie, ale tylko po świętach, żeby się oczyścić, a nie żeby spadło. Mi się waga ruszyła sama po bardzo długim zastoju i pamiętam, że chyba dodałam wtedy więcej białka, bo czytałam, że jak jest zastój to trzeba wprowadzić tak ok 200 kcal samego białka ![]() Cytat:
Wreszcie czuje się luks bo coś napisałam ^^
|
|
#652 |
|
Zadomowienie
|
O przepraszam,przepraszam.. .Ale o ile pamiętam to w kolejce do Ud Ahcaczkowych jestem pierwsza :P
|
#653 |
|
Rozeznanie
|
A w ogóle miałam Wam pokazać jak to się je na SB na dziedzińcu na uczelni jak się zapomni łyżeczki...
efekt: łyżeczka=zwinięte wieczko wieśniaka + wieśniak na nosie ^^ DSC01206 wiesniak.jpg
|
#654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#655 |
|
Rozeznanie
|
czy ja zaraz mam wpaść tam na Węglin i na Czuby???
|
#656 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niech Ahcak rozsądzi...
|
|
#657 |
|
Zadomowienie
|
No Kochanie na Weglinie to byś pusty dom zastala i masakryczny balagan bo ja dzisiaj u Mamusi :P
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
a zapraszam
![]() I widzę ze zakwitła u nas magnolia, mam praktycznie identyczne zdjęcie w kwiatuszkach jak to Twoje na nk
|
|
|
|
#659 |
|
Rozeznanie
|
Nooo jest cudnie... jak w Beverly Hills 90210 wszyscy siedzą na trawie i jest uroczooooooo
|
#660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz siedze i myśle nad moimi zaproszeniami ślubnymi bo dziś dokupiłam tasiemkę taką zwykła i taką serduszkową i trzeba by ją jakoś zpozytkować i musze znaleźć jeszcze jakąś fajną i nie najdroższa hurtownie papierniczą. Dzieczynki z Lublina jak znacie jakieś do dajcie znać, może być na PW |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

brawooo

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wystarczy Marzena 
Przymierzałam też spodniczki ale 38 była jakaś luźnawa (co jest baaaaaardzo dziwne i podejrzewam jakąś pokręconą numeracje) i nie kupiłam i szukalam też spodni ale w tych co mi sie podobały nie było mojego rozmiaru, no ale to nic bo w przyszłym tygodniu pojade gdzie indziej i poszukam lepszych, bo to widac nie były mi pisane 

niby waga bez zmian, a czuję się jakaś grubsza.... hmmm chyba zrobię sobie gorącą kompiel i jakiś dobry SBowy deserek .....

.Troche to dziwne,ale niech sobie leci...