|
|
#3241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. III
Cytat:
U mnie taka pogoda piękna, a mnie dalej muli ta sprawa z tż;/ jednak to prawda;/ iu jeszcze do mnie z esem "ja ci kur* powiedziałem powody dlaczego zerwałem! To, że miałaś to w dupie co ja ci na to poradze do chu*" super;/ I jeszcze ta panna do mnie do szkoły chodzi <rok młodsza> więc ją musze widywać na przerwach taką uhahaną <nerwus>
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze imprezy na wolnym powietrzu- najmniej sprzątania My zawsze w lato robimy ogniska na takiej działce, później tylko trzeba butelki i puszki powyrzucać W domu też bym nigdy nie zrobiła imprezy
|
|
#3243 |
|
BAN stały
|
Jej,ale zaniedbałam ten wątek. aż 2 dni ;P
A tutaj 200 postów xD Niebede tego czytać ! ;P |
|
|
|
#3244 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tego sposobu nigdy nie wypróbuje bo mam biurko w takim miejscu, że odrazu by mnie zobaczyli ![]() Cytat:
![]() U nas za zwyczaj na rózych górkach, bo przy koncach miasta jest ich sporo :P
|
|
#3245 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczeta
weekend mamy nie ^^ jak tam jakies plany macie? ;> a co do Olgi ja też kiedys tak zostałam w domu :d wygladam przez okno a tu tato xD i 2 godziny pod kołdrą siedziałam, a że mam pokoj koło kibelka to jak tato szedł sie załatwic to mało mi serce w orbity ni wyskoczyło xd na szczescie sasiad zaprosił tate na kawe i wyszedł. to szybko sie ubrałam trzasnęłam drzwiami ze niby przyszłam. teraz dobrze ze ciepło sie robi to na wagary nad jeziorko bedzie mozna chodzic
|
#3246 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy ona zawsze mi musi psuć plany
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie ponad 20 stopnii mrrr
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam dzisiaj taki humor, ze jej... zabije chyba albo siebie albo kogoś..
a jutro 18stka. :/ ciekawe jak ja pojade z takim nastawieniem..
|
#3249 |
|
Wtajemniczenie
|
yes - co się stało..?
|
#3250 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
1. 'kolega' z klasy zrobil mi wczoraj zdjecia na wfie, na ktorych wyszłam jak jakas (lepiej nie napiszę) i pokazuje wszystkim kumplom ze szkoły, dziewczynom itd. A na prawdę wyglądam na nich BOSKO. Nie wiadomo czy smiac się czy płakac, czy może wymiotować :/
2. moje włosy zżółkły (choc jeszcze ich nie mylam od czasu farbowania). I dzisiaj postanowilam umyc szamponem do wlosow siwych i blond, trzymalam go krotko- 3 minuty i mialam fioletowy łeb (poza odrostami, ktorych szampon nie chwycil i były kanarkowe). Po prostu pięknie wyglądałam z połową łba żółtego a połową fioletowego. Musiałam sto razy myć te durne włosy nizoralem i innymi szamponami, ale fiolet tylko lekko się wypłukał. Teraz pół łba mam siwego pół żółtego i wyglądam jak 'idź i nie wracaj i przy okazji się utop kobieto'. 3. Jutro jadę na 18stkę i będę miała CUDOWNE włosy; a po drugie nie wiem jak się ubrać... Poza tym nie ma w tym je*anym miescie zadnych fajnych butow na malym obcasie. I nie mam pojęcia jakie buty ubrac - szpilki 7 cm czy moze adidasy sprane i zjechane jak szmata? 4. Dziewczyny w klasie nie mialy nic ciekawszego do roboty dzisiaj niz obgadywanie mnie. A to wlosy, a to fakt, ze jak rozmawiam to nie patrzę się caly czas w oczy. Szmaty je*ane. 5. Starzy karzą mi sprzątać, jakby nie wiedzieli ze dopiero przyszlam ze szkoly i po calym tygodniu jestem NA PRAWDĘ zmęczona.
|
#3252 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pijak! Przystopuj bo mięsień piwny ci urośnie .A mnie jeszcze żaden chłopak nie zaprosił! Cytat:
Cytat:
. Cytat:
![]() Cytat:
.U mnie też Cytat:
![]() Wczoraj byłam na próbie w kościele. Ksiądz nam się każe ustawic w parach chłopak-dziewczyna żeby podejśc przy błogosławieństwie do biskupa. Dziewczyny wychodzą z ławek, chłopy też. Ja patrze i nie mam chłopaka koło siebie. Mówie do księdza taki smutnym głosem: Proooosze księdza! A czemu ja nie mam kolegi? Wszyscy w brecht, ja też i mi przydzielił jakiegoś chłopa .
|
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie jest wielka awantura w szkola haha
kto ma grac na balu lol :P
|
#3254 | |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie pada, pada, pada ! ;/
Cytat:
no nic ![]() Tez nie cierpie jak chłopacy robią fotki mi, np. na lekcji, albo przerwie, no naprawde super extra zabawa ; / mam ochote wziąć mu ten telefon i wyrzucić za okno razem z właścicielem, bo kur*wica mnie bierze, więc spokojnie, znudzi mu się i nie będa tych zdjęc pokazywać i nie przejmuj się aż tak tym, bo nie ma co sobie nerwów psuć takim debilem. Co do włosów to nie ciekawe, ale spłuczą sie Co do ciuchów to znam to -.- napewno masz w szafie jakiś fajny top i jeansy. W mieście u mnie tez nic nie ma, ostatnio przeszłam całe miasto w poszukiwaniu szpilek na testy, oczywiście nic nie znalazłam, albo chodzi w tym pół miasta ;/ Jak ja tego nie cierpie, poprostu to są już szczyty jak ktoś Cie obgaduje i perfidnie na Ciebie patrzy, nic tylko zabić, niech się to robi dyskretnie, a nie ;/ bo normlanie ma sie ochote podejśc do takiej "koleżanki" i coś jej miłego ;] powiedzieć -.- Moja mama właśnie tez mi coś przed chwilą marudziła, że mam sprząrać, oczywiście rodzice nie zauważają , że my tez jesteśmy czasami zmęczone, pomimo, że oni po pracy, ale sprzątają i gotuja .. -.-
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny żyjcie!
![]() dzieki za słowa wsparcia dziewczyny
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczny mogę isc tak na 18stkę? chodzi mi o rękawiczki
one są takie zwałowe, ale pasują do tych spodni- ten sam materiał. I ogolnie super się w nich czuję ![]() sory, ze taka powyginana jestem na zdjęciach i ze za mną są zapasy żywności Ahaa i dopiero teraz zobaczyłam ze mialam strasznie wysoko spodnie leżę! aż po pachy ![]() moze byc?
|
#3257 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
ta bluzka jest rzeczywiscie za bardzo wycięta
![]() ale cholera jasna ona jedyna pasuje do tych spodni. Bez kitu. Reszta to takie bawełniane czy coś... ![]() A w tych rękawiczkach czuję się jak... magik
|
#3259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śliczne rybaczki masz
|
|
|
#3260 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i ta świadomość, że niedługo wakacje ![]() Cytat:
OLAĆ JECytat:
Miłej zabawy, magiku Jak zwykle powtarza się coroczny scenariusz;/ nauczycielom rzypomniało się, że teraz bedziemy mieli tyle wolnego,że zostało mało czasu do wystawienia locen itd, itp ;/ teraz wszyscy na GWAŁT robią nam klasówki, kartkówki i cholera wie, co jeszcze wymyślą A że nie możemy mieć więcej niż dwie klasówki w tygodniu, to się wycwanili :/ i mówią, że to nie bedzie sprawdzian, tylko duża 'kartkówka'Bleeeeeeeeeeeeeee Idę się pouczyć dziołchy, żeby jutro mieć woolneee
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
czeeeść , właśnie wróciłam ze szkoły , a przede mną ciężki weekend i ciężkie 3 dni w szkole.
|
|
|
|
#3262 |
|
Rozeznanie
|
a ja dziewczyny jestem w tym wątku nowa, ale troche poczytałam Waszych postów i bardzo mi sie podoba
a do pAtiŚ: też mam cięzki weekend, jakby nauczyciele nie wiedzieli, że jesteśmy po testach zmęczeni, to dowalają nam dodatkowe kartkówki, klasówki i zadania domowe... |
|
|
|
#3263 | |
|
Raczkowanie
|
Nam nauczyciele potrafią zrobić trzy sprawdziany dziennie. A nawywa się to, ze jest sprawdzian, zadanie klasowe i kartkówka (na 40 minut, taaa)
Cytat:
Po weekendzie mam sprawdzian z biologii, z całego roku
|
|
|
|
|
#3264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, jak edytować post
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3266 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie zerwałam z chłopakiem...jeszcze mi nawrzucał że jestem do niczego i ogólnie to że ma mnie w dupie
![]() ![]()
|
|
|
|
#3268 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze dupek zablokował mnie na gg ...a najgorsze że nawet nie wiadomo o co mu chodzi..jak sie go dzisiaj w szkole pytałam czy coś sie stało ( bo to już ze 2 tygodnie taka dziwna atmosfera była) to sie wykręcał i wogóle...a niby tak bardzo kochał.. żaal
|
|
|
|
#3270 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tam wszystkie plotkary mam głęboko w dupie i pozdrawiam srodkowym palcem a jak widze ze ktos mnie obgaduje, to podchodze i pytam czy chce mi cos na moj temat powiedzieć ;pCytat:
Ja chyba pojde sama;p Ja pijak, no prosze Cie ;p ja taka grzeczna dziewczyna a zarazem abstynentka No verba super (a podobno jak fajnie sie w nich jajkami rzucaCytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

Właśnie się dowiedziałam, że moja najlepsza przyjaciółka idzie z tą szmatą do szkoły

Najlepsze imprezy na wolnym powietrzu- najmniej sprzątania 

czy ona zawsze mi musi psuć plany 

-> wymarzona szkoła 

. 
leżę! aż po pachy