|
|
#901 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Karolinusia fajny kolor fotelika
![]() Devilek fajny ten wózek kiedy zamawiajcie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę że w ten weekend bo mama strasznie się niecierpliwi :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinusia gratuluje zakupu
![]() Devilek ja też myślałam o zamkniętych bokach, ale przez zmęczenie materiału wzięłam szczebelkowe bo ile można szukać i oglądać póki co czekam na nie :P
|
|
|
|
#904 |
|
MerDer 4ever
|
Devilek ja juz bym chciała wózek w domu
![]() ![]() Poprostu ja tez chciałam zakryte boki ale juz nie chciało mi sie szukać został pinio basic ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chevron ![]() basic + nowe kolory ![]() jeżeli sprzedawca nie widzi różnicy to mu gratuluję. ten co ja wybrałam ![]() jedynie kolor rączki mi nie do końca leży. Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2017-05-05 o 20:30 |
|
|
|
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Witam się po intensywnym dniu. Byliśmy dziś z synkiem na sali zabaw a popołudnie spędziliśmy na podwórku, bo w końcu piękna pogoda ![]() On teraz usypia, a ja wykończona ukrywam tel pod kocem i podczytuje jednym okiem ![]() EMMOS przykro mi z powodu babci. Oby było tylko lepiej! Dużo zdrówka życzę! MORELLE doczytałam opis Twojej wizyty u ortopedy. Masakra jakaś. Tym rozbieraniem do majtek się usmialam KAROLINUSIA fajnie że wózek i fotelik już u Was! ![]() NULKA super że Cię wypuścili już do domu! VADI cieszę się że Cię uspokoił lekarz z tym łożyskiem. I że taki duży synek już ANUSIA super że i Twoja wizyta udana. Ale długa szyjka! SAMANTHA współczuję takich bolesnych skurczy :/ już lepiej?
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda to jest aktualny chevron
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
To chevron mi się nie podoba w takim razie. Przepraszam że nie Robiłam zdjęcia. Lama ze mnie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#910 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Łóżeczko super i fajna cena, tylko właśnie duże. Pisałaś do nich może w tej sprawie? Poprostu mnie się właśnie w tym Twoim rączka bardzo podoba
|
|||
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to teraz nie jesteś pewna, który widziałaś?
Edytowane przez poprostu Czas edycji: 2017-05-05 o 20:59 |
|
|
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
Denim widziałam. na 90 %. Chyba graphit na czarnym stelaZu. Ładny tylko fakt że ta tapicerka wygląda jakby była trochę zmechacona albo właśnie jakby to był jakiś jeans. Nie wiem jak to wygląda w wersji basic
|
|
|
#913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a który jest Twoim? ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
W katalogu który dostałam w ogóle nie ma wersji basic-.- mam nadzieję że w razie czego mi zamówią...
|
|
|
#915 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ta kolekcja denim taka jest Tutaj nie jest hevron ![]() https://www.youtube.com/watch?v=twSwimSeuMQ Tylko na białym stelażu, więc może jakaś stara kolekcja |
||
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jak ich już nie będzie to niezłe jaja pół dnia spędziłam na analizowaniu materiałów pani ma mieć 10.05 próbniki
|
|
|
|
|
#917 |
|
Zadomowienie
|
Poprostu ja sobie od poczatku ubzdurałam biało szary, a kuszą mnie inne kolory z kolekcji denim bo wszystkie poza tym jednym mają tą fajną rudą rączkę
|
|
|
|
#918 |
|
Wtajemniczenie
|
Morelle trzymam kciuki żeby bakterie poszły precz!!
Anusia gratuluję super malutka!! Karolinusia gratuluję zakupu wózka jest super!!
|
#919 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
https://www.sdkrak.pl/wozki-2w1/2056...bass&results=7 Podnieśli cenę o 50 zł, ale dokładają śpiworek i parasolkę ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
![]() http://www.sklep.urwis.com.pl/spiwor...cm-p-4831.html |
||
|
|
|
#920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cena fajna u mnie w sklepie były za 1749 tyle, że serwis w razie co u nich się zgłasza...
|
||
|
|
|
#921 |
|
Zakorzenienie
|
Super te Wasze wózki dziewczyny. Ja mój wyjmę dopiero jak urodzę. Narazie będę używać fotelika i stelarz do niego .
Bo ja nie mam siły już nic robić czyścić czy prac, a nie ma mi kto pomoc. Taki lajf :/ Cashmere tak już lepiej się czuje . Pojechałam z chłopakami do sklepu, ale przed wyjściem ścisnęło mi flaki i musiałam do łazienki i mi ulżyło. Mam trochę fobie na takie ściski flaków bo tak się zaczął poród mojej ciotki . Mówiła ze ścisnęło jej flaki i dostała biegunki jakby i skurcze nie odpuszczały i pojechała na IP i lekarka do niej 6cm rozwarcia ale wody jej nie odeszły dziwnie ale lekarka coś jej dała i poszło w chwilkę . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Parasolkę też położne polecały. W tym sklepie był za 1599 jeszcze kilka dni temu. A serwis podobno i tak najlepiej załatwiać bezpośrednio z firma, jest szybciej niż za pośrednictwem sklepu |
|
|
|
|
#923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie mówiła, że są 4t oczekiwania na dostawę więc czas się ogarnąć
|
||
|
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez do wanienek są takie gąbki duże co się do środka wkłada i na to dziecko się kładzie, ale podobno gąbki pleśń zbierają i nie powinno się używać. Ja używałam dla Miska na początku suszyła i nic się nie działo. Potem mi się porwała i pieluch z flaneli używałam.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#925 |
|
Zadomowienie
|
Poprostu właśnie nie mamy kiedy podjechać
![]() Teraz byłam chora, a po weekendzie mąż remontuje ![]() Chcę do połowy maja, bo u mnie mówili, że 6 tygodni. |
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Wygląda na Basic na tym filmiku. A ten wózek co widziałam faktycznie miał ruda rączkę. Miałam nadzieję że stelaże można dowolnie do tapicerki dobierać. Nie można? Jakbym miała auto jutro to bym aż podjechała z ciekawości. Ale nie mam -.-
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisalam to mi odpisali ze maja podobne iu wyslali z tymi szczebelkami odpisalam ze chodzi mi o te zabudowane boki i czekam ba odpowiedz Chyba tez sie u mbie skonczy na szzebelkach bo juz tez nie mam sily szukac a placic 500 zl za lozeczko mi sie nie usmiecha ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda tak to był właśnie Monural. Pomógł?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, szczerze Ci powiem że jeszcze nie robiłam po nim badań bo wzięłam go jakoś tydzień temu.
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi kazał dziś wypić i w pon zrobić posiew.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

został pinio basic 

to teraz nie jesteś pewna, który widziałaś?

no to jak ich już nie będzie to niezłe jaja pół dnia spędziłam na analizowaniu materiałów