![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Armani, Chanel, Clinique, Lancome, Biotherm i inne....
Cytat:
Jaki to kolor różu? A jakiego różu Ty szukasz (mam Bourjoisa do wydania, na razie poza wątkiem, użyty raz, ale nie trafiony kolor ![]() Mam też "na wydaniu" złoto-brązowego Loreala (ok. 30% zużycia) i odsypkę Maca Nude.
![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Od Ciebie z "kramiku" moglabym przygarnąc to: - Biotherm - blyszczyk Glossy Milk nr 444 (mleczna malina) - raz użyty zewnętrznym pędzelkiem, chętnie na inny GM, byle nie beżowy, albo na coś z wish listy i oczywiscie bylabym rowniez chetna na odsypke Mac'a ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Hej przeszukałam i z kolorowki nie mam nic na dokladke, bo wszystkiego uzywam. Moze bys byla zainteresowana kosmetykami do włosow ich akurat mam duzo, a pedzelkiem do korektora sephora nie jestes zainteresowana?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250351 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
a czy np cienie plus odlewka podkladu by cie zainteresowala??? Tylko prosze o jak najszybsza decyzje w najblizszych dniach wizazanka bedzie mi zamawiala te serum tigi na truskawce, wiec bede musiala odwołac zakupy, jesli dojdzie do wymiany. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
ok nie ma sprawy tylko prosze o jak najszybsza decyzje co do podkladu, bo tak jak napisałam post wczesniej bede musiala w weekend odwołac zamowienie. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() a co Cie u mnie inetresuje? Bedzie mi latwiej szukac Agusia, nie jestem w stanie zdecydowac sie na niego "w ciemno", a poki co nie mam gdzie przetestowac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
[quote=Maggie-79;7368101]Hej
![]() a co Cie u mnie inetresuje? Bedzie mi latwiej szukac quote] Najbardziej: - puder prasowany Giorgio Armani Sheer Powder - kolor nr 1 zostalo ok. 40% - puder sypki Chanel Poudre Libre, kolor 30, zostalo ok. 50% - Clinique, Dramatically Different Moisturizing Lotion, 30 ml., ubytek ok. 10% - ziemia egipska Bi-kor (ubytek ok. 30%, wylamany zawias w pudelku - nie przeszkadza w zamykaniu) Może znajdziesz cos choc z za jedna z powyuższych? Czy mozesz opisac kolory tych pudrów (bede mogla przetestowac dopiero w srode)?
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
[quote=Agnieszka32;7369876]
Cytat:
Przejrzalam Twoj watek i wstepnie bylabym zainteresowana utrwalaczem Kryolanu (ale podkreslam - wstepnie - bo musialabym poczytac o nim cos wiecej, a przede wszystkim sprawdzic sklad) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
[quote=Maggie-79;7371032]
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12767
![]() |
![]() |
#109 | |
Zadomowienie
|
[quote=Agnieszka32;7377459]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Najbardziej interesowałby mnie biały maczek
![]() Jeżeli maczka nie oddasz ![]() - Smackers Fanta pomarańczowa - raz maźniety na rece celem sprawdzenia zapachu - plyn do demakijazu oczu Lancome Bifacil 30 ml. - nieuzywany - Biotherm Fitness - balsam do ciala - saszetka 15 ml. - SVR Provegol - 10 ml., nieuzwany - SVR Topialyse - 10 ml., nieuzywany - Bioderma Sebium - plyn micelarny - 10 ml., nieuzywany - blyszczyk Bell Milky Shake, kolor 06 (karmelowy), nieuzywany
![]() |
#111 |
Rozeznanie
|
Maggie, przepraszam, że tak późno - ale dopiero dziś przetestowałam puder Armani. Niestety, odcień jest dla mnie zbyt jasny :-( Pozdrawiam serdecznie!
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ok, to ja wypisze, jakie próbki mnie by interesowaly, a Ty pomysl co konretnie chcialabys za nie. Próbki robione: - Jaisalmer CdG - Avignon CdG Próbki firmowe: - Ambre Russe P d’E - Idole de Lubin - Dzing! L’Artisan Nie ma sprawy. Pozdrawiam również. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Ok, w takim razie chciałabym za te próbki:
- Smackers Fanta pomarańczowa - raz maźniety na rece celem sprawdzenia zapachu - plyn do demakijazu oczu Lancome Bifacil 30 ml. - nieuzywany - SVR Provegol - 10 ml., nieuzwany - SVR Topialyse - 10 ml., nieuzywany - Bioderma Sebium - plyn micelarny - 10 ml., nieuzywany Może być? ![]()
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
- Jaisalmer CdG - mogę zrobić np 2 ml
- Avignon CdG- j.w. - Ambre Russe P d’E - pierwotnie 2 ml, raz testowane, ubytek niewielki - Idole de Lubin - ok. 1,5/2 ml - Dzing! L’Artisan - ponad połowa fiolki o pojemności 1 ml Znalazłam w pudełku na próbki dodatkowo: Douce Amere i Fleurs d'Oranger Serge Lutens (firmowe), Palisander i Kyoto CdG (robione; każda po ok. 0,5 ml). Jeżeli jesteś zainteresowana to mogę dorzucić.
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
coś za blyszczyk Revlon Super Lustrous Lipgloss - kolor Nude Lustre (niemal nowy, tylko wyprobowany na ręku kolor)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.