|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
![]() Ahcak śliczne zdjęcie, takie old school'owe ![]() ja ok 19 dopiero co wróciłam ze spacerku, przełaziło się 3 godziny . przyszłam do domu i usnęłam teraz się wczytuję i może póżniej coś naskrobę
|
|
|
|
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
waga eryki /znaczy sie mnie/ wysyla fale do wagi telika zeby mniej wskazywala
ja w swoja watpilam a tu taka mila zmiana...a tunezji mi zazdtroscie ja z przyjaciolka z liceum i moja cora wiec 3 laski jakby nie patrzec ![]() jak sie studiuje arabistyke to sie ma stypendia w tunezji ![]() jutro ide na zakupy i niesmialo wam powiem ze chyba pierwszy raz w zyciu przypierze rozmiar 36 bo moje obecne 38 zaczyna wisiec badz spadac mi z pupy. marza mi sie takie jasne dzwony jeansowe z riverisland i taka bluzeczka w kwiatki i jakis fajny pasek no nic jutro dam znacaha i jeszcze cos... dzis ogladalam z mojim tztem mieszkanie wooow 118 z ogrodkiem nie chce sie podniecac ale byloby wspaniale...........
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#664 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale ale kochana ja tu nie widze zadnego nadmiaru kiloskow Cytat:
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Ahcaczku ! Te Twoje zdjęcia na naszej klasie są cuuudne!!! Zakochałam sie
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm nie wiem ? moze mnie nie masz? oto moj profil
http://nasza-klasa.pl/profile/335581 i czekam na zaproszenie ![]() umieram, jezdzilam dluuugo na rolkach wokol Bloni Bylo super!
|
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz moja Droga posłuchaj mnie bo będę do Ciebie przemawiać ![]() jak jeszcze raz, kiedykolwiek powiesz ze masz cos w swoim ciele grubego to ehhh...będą baciki i to konkretne - Ty chodząca chudzina jesteś!! I śliczne zdjęcia! |
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
onaella ale Ty mlodziutko wyglądasz ! Super
I Tobie potrzebna jest dieta? Jak juz to 3 faza
|
|
|
|
#670 |
|
Zadomowienie
|
Apropo NK to Ahcacczek mi pokazywala wasze profile -oczywiscie wszystkie sliczne jestescie
Ale ja nie o tym...Chcialam Carmelovej powiedziec,że ma b.przystojnego TZ'ta ;>
|
#671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kurcze cieszę sie, bo cóż może być piękniejszego niż być młodym i pięknym ( i nie ma to jak sie pocieszać ) A co do dietki to jeszcze chcę tak do 5 kg mniej no i te wstrętne udziorka niech mi spadną w końcu no! |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#672 |
|
Wtajemniczenie
|
carmelova ale Ty śliczna jesteś - i jak fajnie sie ubierasz
![]() wiecie co? nie wytrzymałąm i wlazłąm przed cfhwilką na wagę i 2godziny po kolacji, 5minut po wypiciu pół litrowego kefiru i przed toaletą waże poł kilo mniej niż we wtorek rano na czczo i po toalecie albo coś z tą moją wagą jest ale foktycznie chudne![]() dziś też ładnie jadłam i sie nie skusiłąm na jabłecznik - choć mama zachęcała ani na ciastka jak mój małż się obrzerał ![]() pozdrawiam dobrej nocy i trzymać kciuki żebym jutro wstała i poszła na 7 na basen
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Nedda dziękuję, sama wybierałam ;-) Mogłby być troszkę grubszy, ale akurat było przed dostawą :P
Moja dzisiejsza dieta pelna grzeszków wiekszych i mniejszych. No bo lato idzie i lody trzeba zjeść ![]() edit: Dziękuję Aniellka A i tak wiekszosc osob uwaza, ze mam dziwne ciuchy
|
|
|
|
#674 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moj taki byl jak wybieralam,ale teraz mam go chudego plus piwny brzuch ![]() Ja tez dzisiaj totalnie grzeszny dzień.Mozemy sobie zatem reke podac Carmelova
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
a ja musze powiedzieć że Ahcak ma za***iste zdjęcia
hehe wiem nowosci nie powiedzialam ale musialam walnąć komenta bo nie mogłam ![]() Piękne moje idę filma oglądać jestem wlasnie po kolacji białkowej i po bieganiu Buzi
|
|
#676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się chyba jutro zważę, a co mi tam, ale pewnie kolo poludnia Nedda ale ciii, żeby nie deprymować innych wizażanek ![]() Wow wreszcie jest 12 odcinek 4 serii Grey's anatomy
|
|
|
|
|
#677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekoladowe trufle...Duuuzo Cukierki owocowe...Duuuzo Pol opakowania talarkow krakowskich Pare chipsow Toffifee Pol bombonierki Musli owocowe Duzy jogurt owocowy 100 g. pisatacji 500 ml mleka Moj dzisiajszy jadlospis.Tylko sie wyzygac :P Dobrze ze Ahcak tego nie widzi bo by sie zalamala ![]() O Kaszelek jest z nami Czesc Kochanie
|
|
#678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widzi widzi, bo już wróciła i wiesz co ... ![]() Obiecaj, że nie będziesz tak wszystkiego naraz jadła, bardzo sobie szkodzisz, już lepiej by było gdyby co dzień choć jedną rzecz z tych, niż wszystkie naraz... Ty chyba jak jesteś w domu tak szalejesz, w Lublinie chyba łatwiej, nie? Ja tak mam, ale ja rzadko udaję sie do kuchni mamusi ![]() Proszę z główką podchodźcie dziewczyny do diety starając się traktować ją jak styl życia, czerpać przyjemność z jedzenia tych pyszności... Ja i mój całkiem nowy TŻ-et byliśmy teraz na kolacji w świetnej knajpce, i tam można sobie wybrać w jaki sposób ma być danie przyrządzone, i co... jakie ja mam szczęście, że on je jak ja: pierś z indyka gotowana z warzywami mmmmm fasolki różne, groszek, marchewka, brukselka, papryka, kalafior, i coś tam jeszcze było Niamiiiiii jak fajnie nie grzeszyć w tak uroczych publicznych miejscach dziewczynki dziękuję za komplementy te zdj na nk i inne co mam na dysku są boskie ze względu na plener za moimi plecami ^^Carmelova wreszcie odwzajemniłaś moja miłość <3
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia Ty mi Kochana lepiej napisz gdzie ta knajpka jest bo gdzie ja będę chodzić jak mój Tż na urlopik przyleci
|
|
|
|
#680 |
|
Rozeznanie
|
U Alfreda czy jakoś tak, chyba druga nazwa to u Aktorów, koło kina wyzwolenie
Będę tam na pewno teraz częściej, mnóstwo właściwego jedzonka jest!
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#682 |
|
Zadomowienie
|
hej kochane lece na zajecia. Dzis wyjatkowo krotki zjazd, bo tylko do 17 30. Jade na rowerku oczywisce
Spakowalam, wiesniaka, jablko, jogurt light i pelnoziarnista tortille z salata kurczakiem i pieczarami.Wczoraj za duzo zjadlam... w prawdzie dozwolonych rzeczy, ale za duzo... Buziaczki i do wieczora, milego dnia kochane!
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
Nedda ja też wczoraj zgrzeszyłam blech ...
z emocji chyba.. w każdym razie była i mrożona kawka w CH i w domku snickers i bakalie w czekoladzie.. więc trochę dupa !!ajaj a jeszcze wieczorem odwiedziłam starą pracę i tam wszyscy gadali, że się "rozpromieniłam" (szkoda, że nie że schudłam ) no i ogólnie fajnie było.. ![]() będę dietkować dalej mimo że waga stoi, mimo tych głupich grzeszków i wpadek, bo to po prostu fajne jest.. chociaż już wiem, że we wtorek idę oddać krew no a po tym trzeba czekoladę wszamać.. jeszcze dopytam czy nie mogłyby to być suszone owoce, no, ale jak każą czeko to czeko, wolę nie zemdleć jak to było ostatnio![]() a teraz śmigam, haha malować dzieciom pyszczki na festynie!! Słonecznego dnia
|
|
|
|
#684 |
|
Wtajemniczenie
|
Helloł laseczki moje Kochane
ahcak ![]() Nedda onaella przypomnij kiedy slub Marzeniatko Najlepsze zyczonka z okazji imieninek![]() faraula moja waga poczeka kilka dni na maila od Twojej wagi i stanę na niej i sprawdze arabistyka mmmhhh...brzmi fantastycznie, jestem fanatyczką książek o Afryce![]() życze miłej soboty )
|
#685 |
|
Rozeznanie
|
A ja wczoraj zgrzeszylam szklanka soku, kilkoma chipsami i niejedzeniem przez 9 godzin-bo bylam w pracy i byly same grzeszne jedzonka do kupienia.
Dzisiaj sie poprawiam i generalnie od dzisiaj KONIEC z grzeszkami przynajmniej do weekendui majowego!!! Obiecalam:P |
|
|
|
#686 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki ja to ciagle obiecuje ze to juz itp.
ale urodziny mam 2 czerwca, chce do tego czasu wygladac boko, przynajmniej do tegostopnia by moj byly sie we mnie ponownie zakochal... czy to mozliwe? sprobujemy! mi na nim zalezy, on mnie nie kocha, ale chce ze mna utrzymywac kontakt, chce sie spotykac i gadac itp. wiec przynajmniej jestem na dobrej pozycji. wstarczy ze zauwazy ze jestem piekna, zgrabna i ze faceci wariuja na moim punkcie [to juz gorsze do zrobienia, chyba ze zaplace facetom by udawali szalenstwo]. wiecie jak to dziala, jesli ci ktos sie nie podoba ale zauwazacie zmiene w tej osobie i nagle inne laski zaczynaja sie interesowac kolesieim to czujecie zazdrosc lekka... ale jestem wredna. no nic, moze sobie jeszcze dlugi weekend daruje bo wiadomo jak to bedzie, ale o ile nigdzie nie pojade wedy i bede siedziala w domu to zaczne sb ale juz naprawde obiecuje bez zadnego grzechu. chocby kusili nie wiem czym. i bede pija czerwona herbate juz nawet nie ze wzgledu na swoje wlasciwosci ale dlatego ze t jest jedyna herbata ktora wypije bez cukru i mi smakuje a nie chce truc sie slodzikiem.prosze trzymajcie kciuki, niedlugo porobie fotki jak wygladam teraz a jak juz potem. ps. obrone mam 12 maja boje sie troche!!!
|
|
#687 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
baa to jakas wielka grupa wsparcia odchudzajacych bo nawet widzialam przez przypadek,ze maja swoje msze wkościele .Cytat:
![]() Wczoraj poszłam na solarium stojące,by nie mieć białych pach jak carmelova no i nie mam, mam za to spalone i dzis zamiast antyperspirantu panthenol pod pachy uzywam
|
||
|
|
|
#688 |
|
Rozeznanie
|
Dawno tu mnie nie bylo, ale widze, ze ostatnio nadeszła faza na grzeszenie. Tak i ja nie jestem gorsza i wczoraj zgrzeszyłam. Zjadlam ciasto, chyba ze 4 kawałki!!
(imieniny chlopaka...)Ale dzisiaj już grzecznie i trzeba ograniczyc jedzonko i zwiekszyc cwiczenia...
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie sloneczko, jakie ciepelko. ZAZDRASZCZAM My mamy strasznie jesienna pogode, bo wiosenna jej nazwac nie mozna. Laje, wieje i tak od kilku dni. Kaluze staja wszedzie, wlosy sie kreca ekstra, a wilgoc osiada sie nawet na rekach – uch... Podaruj mi troche slonca
|
|
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
telik o mnie pamiętał... ja kochać telika <3
dzisiaj wskok na wagę: -0,5 kg -3 cm w talii -1 cm w udzie. haha ^^ a teraz na miasto i zaaakupy.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

U mnie mijaja dokladnie 4 tygodnie z nowa znajoma....SB.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
wystarczy Marzena 

ja w swoja watpilam a tu taka mila zmiana...

albo coś z tą moją wagą jest ale foktycznie chudne

Najlepsze zyczonka z okazji imieninek