![]() |
#3541 |
Magda ;)
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2017
Czbasia no niezbyt fajnie z tym hbs. To zoltaczka typu B, możesz zarazić się tym np. U kosmetyczki, fryzjera, dentysty. Ogólnie tam gdzie mogą być niewysterylizowane narzędzia, a dochodzi do przerwania tkanek. Niech Twój mąż też się przepada, to choroba zakaźna i będziesz musiała o tym mówić przed każdym zabiegiem itp. Do zakaźnego kierują Cię po to, aby zobaczyć czy cierpisz na przewlekłe zapalenie wątroby czy jesteś jedynie nosicielem wirusa. Wirus tez nie oznacza choroby 😊 dziecko przy porodzie tez zostanie zbadane wiec nie martw się na zapas 😊
Marta ale super fotki 😍 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 |
Wtajemniczenie
|
Marta śliczna Zosia.A co powiedział lekarz o tych wypchnięciach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3543 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję dziewczyny ![]() ![]() czbasia - nie stresuj się i poczekaj na wizytę ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3545 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O to super.Ja częściej tą gulke mam.Chociaż chyba z kilka razy się zdarzyło i twardnienie ale w ogóle go nie czuje.Akurat rękę miałam na brzuchu.Z tym że ja ciągle na magnezie i luteinie to może dlatego nie czuje.Mam nadzieję że i u mnie szyjka będzie ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 |
Magda ;)
|
Marta a ile płaciłaś u siebie za 3d? Kurde ciągle zastanawiam się czy iść, chciałabym żeby mój TŻ też zobaczył na usg małego i chciałabym zdjęcia w 3d, ale nie wiem sama
![]() ![]() Rodzina męża zaprosiła nas na grilla, tak mi się nie chce tam iść ehh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
Zadomowienie
|
Marta, Zosia śliczna
![]() My też mamy fotki niuni w 3 i 4D i filmik, ogólnie jestem bardzo zadowolona z badania, chociaż do najtańszych nie należy, ale warto ![]() Z Amelką chodziłam na NFZ i nie mam takich pamiątek, a teraz żałuję, ale człowiek uczy się na błędach ![]()
#3548 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3550 |
Zakorzenienie
|
To sa moje wyniki.u gory sprzed 3lat i tu jest antygen hbs ujemny i wczoraj..tylko ze to wczorajsze nie jest na obecnosc wirusa tylko przeciwcial. Spr teraz na str lab i to dwa rozne bad. Antygen jest w celu wykrycia czy jest sie zarazonym a przeciwciala robi sie w cely spr czy potrzebna jest kolejna dawka szczepien albo czy leczenie przynosi rezultat. Nic z tego nie rozumiem. Moze orientujecie sie albo znacie kogos obeznanego co moglby zerknac. Aaa..i pamietam ze zlecone mialam teraz to samo co 3l temu.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3551 | |
Magda ;)
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3552 |
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam. Chyba nie. Ale myslusz ze jest sens zrobic to na obecnosc hbs?
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czbasia - ja w ogóle nie ogarniam tematu także nie pomogę ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3554 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
Jeżeli nie byłaś szczepiona to przeciwciała mogą świadczyć o przebytej infekcji. W ogóle dla mnie bezsensu to badanie, powinnaś zrobić ten antygen, a nie przeciwciała tak jak 3 lata temu. Ja bym dla pewności zrobiła antygen hbs ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3555 |
Zakorzenienie
|
blond - nie przepadasz za rodziną męża? my byliśmy dzisiaj u teściowej i dawno tak miło nie było
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3556 |
Zakorzenienie
|
Ale lekarz zlecil antygen.. W lab chyba sie pomylilu a on przeczytal obecne i wzial wynik za +. W karcie mam wpisane hbs +. W pon tak czy inaczej ide zrobic antygen. Wyczytalam na necie ze mizliwe ze przechodzilam wzw jako dziecko pozniej organizm mogl zwalczyc i stad przeciwciala a wynik hbs ujemny. I zastanawiam sie czy mozliwe czy poprostu imam sie ost szansy
![]() ![]() |
![]() |
#3557 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale nie ma co gdybać, zrób w poniedziałek antygen i będzie wszystko jasne ![]() Edytowane przez BLOND_PRINCESSKA Czas edycji: 2017-05-06 o 13:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3558 |
Zakorzenienie
|
Blond dzieki.. Tak zrobie..zobaczymy co dalej.
![]() ![]() |
![]() |
#3559 |
Magda ;)
|
Przyszły te koszule i są spoko
![]() Wyglądam już jak słonica ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Wtajemniczenie
|
Marta - super fotki!! Właśnie też się przymierzam do takiego usg, ale moja gin choć prywatnie, to takich nie robi
![]() A najlepsze, że mój luby zawodowo...sprzedaje aparaty do usg - może by przetestował na mnie?? ![]() ![]() Dostałam wczoraj od "teściowej" kilka pudeł ciuszków, które ona dostała od kogoś tam. No cała masa tego jest! Ja niekoniecznie czekam na używane rzeczy, ale z drugiej strony...to wszystko tyle kosztuje, a są w dobrym stanie i akurat dla chłopca i to takiego jesiennego właśnie. Śpiworki, pajace, bodziaki, czapeczki, skarpetki, śpiwór do wózka...no wszystko! Ale najbardziej podobają mi się świąteczno-mikołajowe zestawy ![]() ![]() I uwaga - postęp! Zdecydowałam się już na wózek. Musi być Mutsy IGO i żaden inny. No śni mi się po nocach i nic na to nie poradzę ![]()
...:::bez planów życie - to cały mój plan:::... byłam kiedyś "aparatką"! https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1168 Edytowane przez madzieeek Czas edycji: 2017-05-06 o 13:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Zakorzenienie
|
blond-a więc wytrwania i najedzenia się na grillu
![]() ![]() ![]() smazylam mięso i w międzyczasie wzięłam się za przebieranie nowej partii ciuszków, no i przypalilam mięcho ![]() Madzia- fajnie jest coś dostać, zawsze jakieś wydatki odpadają ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ Edytowane przez marttb Czas edycji: 2017-05-06 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#3562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Super te koszulki. to z italian fashion? Bo cos kajarze ze link wstawialas Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Magda ;)
|
Cytat:
Dzięki. Zbieramy się właśnie 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3564 |
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3565 |
Zakorzenienie
|
https://m.youtube.com/watch?v=MSdN25AaPu0
https://m.youtube.com/watch?v=BvEo3i_C9C4 Na poprawę dnia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3566 |
Zadomowienie
|
Blond, u mnie też 250 tylko całe badanie z płytą już.
Śliczne te koszulki i wcale nie wyglądasz jak słonica.
#3567 |
Zadomowienie
|
Zosia cudeńko!!! Ja też mam takie zdjęcie córci, ale najwyżej jutro wstawię. Dzisiaj tylko witam się z Wami w 23 tc i uciekam bom padnięta. Więcej jutro napiszę...
#3568 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
Tak to te koszule 😊 Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3569 |
Zakorzenienie
|
Ale cicho tu dzis. My dzis ridzinnie i leniwie. Zakupy i bylismy na lodach z młoda. Fajnie tak.
![]() ![]() |
![]() |
#3570 |
Zadomowienie
|
My byliśmy na kawce i obiedzie u rodziców Tż-ta. Cały dzień w sumie spędzony baardzo leniwie, ale przyjemnie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.