Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-25, 20:03   #4621
taka nie inna
Raczkowanie

Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść

Dziękuję za przyjęcie

Nie schudłam bardzo duzo, w porównaniu do niektórych tutaj jakies 8-10 kg.
Chciałabym przytyc-własnei glównie ze względu na okres. Moze w porównaniu do niektórych z was nie wyglądma jakos tragicznie chudo czy cos, choc inni uwazaja innaczej(no tak zabuzony obraz siebie). Z jednej strony cholernie chce przytyc własnie ze wzgledu na okres(ginekolog powiedziała, że bez sensu przywracac go hormonami bo nie w tym tkwi problem, po prostu musze przytyc0. W porównaniu do niektórych z was wcale nie waze bardzo mało 44/164no ale widocznie zmiany w moim organizmie zaszły na tyle duze, że potzrebuje przytyc. Ja to wszytsko rozumiem tylko się jakos nie mogę przełamac i to nie do poszczgolnych produktow, ale do liczenia kalorii,ciaglecChoc i tak jest lepiej niz pare miesiecy temu
taka nie inna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:04   #4622
agness51
Zakorzenienie

Wiosenko - ale z Ciebie śliczna dziewczyna masz taką ładną,dziewczęcą buzię
no i zazdroszczę takiego płaskiego brzuszka,faktycznie parę kg by Ci się przydało ...

Dzisiaj na hiszpańskim opisywaliśmy krótko siebie. I już miałam ochotę napisać,że jestem szczupła,ale w ostateczności powstrzymałam się. Co by było,gdyby klasa (bo potem losowaliśmy opisy i musieliśmy je czytać) by przeczytała,że ja tak o sobie myślę,co w rzeczywistości nie jest prawdą.

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:06   #4623
basiulkaa
Raczkowanie

GG do basiulkaa
Smile Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść

To jak dziewczynki wysyłacie zdjęcia to mi też możecie... moje www.koala709.fotka.pl
basiulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:13   #4624
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
suuuuuu uper
ja i śliczna figura? mam raczej męsko figurę: wąskie biodra, brak talii... no i te nogi: wg Ciebie są krótkie? tylko szczerze, proszę

A Ty mi nie mów, że nie widzisz swoich kosteczek

nom, zjadłam sporo, wyrzutów brak ^^

Cytat:
Napisane przez taka nie inna Pokaż wiadomość
Dziękuję za przyjęcie

Nie schudłam bardzo duzo, w porównaniu do niektórych tutaj jakies 8-10 kg.
Chciałabym przytyc-własnei glównie ze względu na okres. Moze w porównaniu do niektórych z was nie wyglądma jakos tragicznie chudo czy cos, choc inni uwazaja innaczej(no tak zabuzony obraz siebie). Z jednej strony cholernie chce przytyc własnie ze wzgledu na okres(ginekolog powiedziała, że bez sensu przywracac go hormonami bo nie w tym tkwi problem, po prostu musze przytyc0. W porównaniu do niektórych z was wcale nie waze bardzo mało 44/164no ale widocznie zmiany w moim organizmie zaszły na tyle duze, że potzrebuje przytyc. Ja to wszytsko rozumiem tylko się jakos nie mogę przełamac i to nie do poszczgolnych produktow, ale do liczenia kalorii,ciaglecChoc i tak jest lepiej niz pare miesiecy temu
to dobrze, że jest lepiej ważysz mało, bardzo mało i dużo schudłaś i tak. Poza tym możesz wyglądać dużo szczuplej niż pokazuje waga. Tak, przytyj, zrób to dla siebie... chcesz sobie potem wyrzucać np. to, że nie możesz mieć dzieci ?

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Wiosenko - ale z Ciebie śliczna dziewczyna masz taką ładną,dziewczęcą buzię
no i zazdroszczę takiego płaskiego brzuszka,faktycznie parę kg by Ci się przydało ...

śliczna? - w życiu bym tak o sobie nie powiedziała. swojej twarzy bardzo nie lubię

Dzisiaj na hiszpańskim opisywaliśmy krótko siebie. I już miałam ochotę napisać,że jestem szczupła,ale w ostateczności powstrzymałam się. Co by było,gdyby klasa (bo potem losowaliśmy opisy i musieliśmy je czytać) by przeczytała,że ja tak o sobie myślę,co w rzeczywistości nie jest prawdą.
Agusiu, proszę Cię! to jak wg Ciebie wygląda szczupła dziewczyna? i jaka Ty niby jesteś? OTYŁA?! Boże, Aga, proszę Cię, postaraj się cieszyć życiem. JEsteś na hiszpańskim, nie myśl o takich rzeczah, proszę jesteś szczupła, wszystko na swoim miejscu masz

Cytat:
Napisane przez basiulkaa Pokaż wiadomość
To jak dziewczynki wysyłacie zdjęcia to mi też możecie... moje www.koala709.fotka.pl
o Matko, ale chudzina zamierzasz przytyć? straszna chudzina z Ciebie (ale i ślicznotka - poważnie!) a skąd te zdjęcia? super hotel (?) chyba że to Twoój boski dom :P

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:14   #4625
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

tak sobie myśle, że w niedziele na moim przyjęciu urodzinowym zjem kawałek tortu lodowego (matko ile ja go nie jadłam z 8 miesięcy ) i nie będę się przejmować. A przynajmniej tak myśle teraz. Postaram się też nie obciąć kcal przez ten kawałek. A wie któraś ile kcal miałabym jeść aby przytyć stopniowo?
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:17   #4626
agness51
Zakorzenienie

Wiosenko - ojj,musisz polubić swoją twarz
co do mnie ... chciałabym przestać o tym wszystkim myśleć ... nawet siostra zauważyła,że potrafię co chwila przeglądać się w szybach,lustrach. Ale ja nie patrzę dlatego,że jestem próżna,czy myślę jaka to jestem piękna,tylko dlatego,że w każdej szybie,lustrze widzę grubasa ... nie chcę tak wyglądać,nienawidzę siebie ...

Krytia - zjedz kawałek,nic się przecież od jednego nie stanie

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-04-25, 20:19   #4627
basiulkaa
Raczkowanie

GG do basiulkaa

Jedno z Malty .. wakacje przed ed... a reszta ze styc znia z Wysp Zielonego przylądka... wage mam już prawie w normie... a śliczna... to ja nie jestem.. chyba nigdy nie będę miała o sobie dobrego zdania

Czekam na wasze zdjeciaa!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-25, 20:20   #4628
agness51
Zakorzenienie

zapomniałam dopisać,basiulkaa faktycznie chudzina z Ciebie,ale i ładna dziewczyna

Stary 2008-04-25, 20:21   #4629
taka nie inna
Raczkowanie

Izus wiem, zemuszę przytyc, ale wiesz jak cięzko się przełamac mimo to probuje. Podziwiam was, bo walczycie i wam to wychodzi, mam nadzieje, że mi tez się uda.
Coi do wyglądu chyba nie umiem się obiektywnie ocenic, momentami mi się wydaję, że naprawdę jestem za chuda, a za chwilę mi się wydaję, że wszędzie widzę tusz, a poza tym ciąglę mi się wydaję,że wszystkie dziewczyny wokół są szczuplejsze, ładniejsze i wogóle, a ja to takie byle co.
A ty Izus na pewno jestes piękna i chudziutka
Stary 2008-04-25, 20:23   #4630
zooosia
Zadomowienie

iza przecież Ty jesteś szczuplejsza ode mnie! no poważnie. powinnaś przytyć .. przecież żebra Ci wystają. a i te nogi sobie chyba wymyśliłaś, bo są na prawdę długie

zooosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:24   #4631
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
ja i śliczna figura? mam raczej męsko figurę: wąskie biodra, brak talii... no i te nogi: wg Ciebie są krótkie? tylko szczerze, proszę :roll eyes:Pamiętam jak jeszcze niedawno pisałaś że mam szczupłe nogi a ja sie upierałam ptzy swoim, ale teraz powiem Ci naprawdę szczerze że MASZ świetne NOGI I SUPER figurę i nie pisze tego żeby Cię pocieszyć czy coś, tylko to widzę i tak uważam

A Ty mi nie mów, że nie widzisz swoich kosteczek raz jest tak że widzę i myślę kurde przydałoby się przytyć czy coś , a innym razem wydaje mi się ok, a to wszytko przez to że ja jak tyję to w nogach i tyłku, nigdy mi nie idzie w górę - a tu bym chciała najbardziej ale co poradzić , nie można mieć wszystkiego
Bardzo się z tego cieszę
Stary 2008-04-25, 20:27   #4632
taka nie inna
Raczkowanie

Iza wiem, zet o może głupia prosba bo dopiero prezd chwilą tu weszłam, ale czy i ja mogłabym prosic o zdjęcia: kleo000@interia.pl . Jesli nie chcesz nie wysyłaj zrozumiem
Stary 2008-04-25, 20:47   #4633
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
tak sobie myśle, że w niedziele na moim przyjęciu urodzinowym zjem kawałek tortu lodowego (matko ile ja go nie jadłam z 8 miesięcy ) i nie będę się przejmować. A przynajmniej tak myśle teraz. Postaram się też nie obciąć kcal przez ten kawałek. A wie któraś ile kcal miałabym jeść aby przytyć stopniowo?
wiesz co, ja przeskoczyłam z jedzenia niewielkiej ilości kcal od razu na dużą i nie przytyłam, musiałam jeść na siłę, by waga drgnęła. Co do tortu - nie obiecuj sobie, że w niedzielę. powiedz, że zaczynasz od jutra. i już jutro postaraj się jeść to, na co masz ochotę. nie odkładaj tego...
Cytat:
Jedno z Malty .. wakacje przed ed... a reszta ze styc znia z Wysp Zielonego przylądka... wage mam już prawie w normie... a śliczna... to ja nie jestem.. chyba nigdy nie będę miała o sobie dobrego zdania

Czekam na wasze zdjeciaa!!
nie przejmuj się ja też mam o sobie fatalne zdanie podaj maila, to Ci wyślę. A jesteś śliczna - jak modelka...

Cytat:
Izus wiem, zemuszę przytyc, ale wiesz jak cięzko się przełamac mimo to probuje. Podziwiam was, bo walczycie i wam to wychodzi, mam nadzieje, że mi tez się uda.
Coi do wyglądu chyba nie umiem się obiektywnie ocenic, momentami mi się wydaję, że naprawdę jestem za chuda, a za chwilę mi się wydaję, że wszędzie widzę tusz, a poza tym ciąglę mi się wydaję,że wszystkie dziewczyny wokół są szczuplejsze, ładniejsze i wogóle, a ja to takie byle co.
A ty Izus na pewno jestes piękna i chudziutka
piękna mogę wysłać zdjęcia żadna z nas nie umie się obiektywnie ocenić, taka jest smutna prawda. Patrzę na Wasze zdjęcia, myślę: jakie chudziny ! patrzę na swoje, myślę - jak Funky: czasem: no, rzeczywiście jestem chuda, innym razem... normalna dziewczyna.

Cytat:
Napisane przez zooosia Pokaż wiadomość
iza przecież Ty jesteś szczuplejsza ode mnie! no poważnie. powinnaś przytyć .. przecież żebra Ci wystają. a i te nogi sobie chyba wymyśliłaś, bo są na prawdę długie
za to Ci strasznie dziękuję! s t ra s z nie!

nie jestem szczuplejsza od Ciebie, gwarantuję Ci to poza tym to tylko zdjęcia, na prawdę aż takich obojczyków chyba nie mam..

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
Napisane przez iza_wiosenna
ja i śliczna figura? mam raczej męsko figurę: wąskie biodra, brak talii... no i te nogi: wg Ciebie są krótkie? tylko szczerze, proszę :roll eyes:Pamiętam jak jeszcze niedawno pisałaś że mam szczupłe nogi a ja sie upierałam ptzy swoim, ale teraz powiem Ci naprawdę szczerze że MASZ świetne NOGI I SUPER figurę i nie pisze tego żeby Cię pocieszyć czy coś, tylko to widzę i tak uważam strasznie dziękuję. nie wiem, czy wiesz, ale to samo sądzę o Twoich nozkach i figurze. no i zazdroszczę, że jesteś wysoka

A Ty mi nie mów, że nie widzisz swoich kosteczek raz jest tak że widzę i myślę kurde przydałoby się przytyć czy coś , a innym razem wydaje mi się ok, a to wszytko przez to że ja jak tyję to w nogach i tyłku, nigdy mi nie idzie w górę - a tu bym chciała najbardziej ale co poradzić , nie można mieć wszystkiego mam identycznie. Ale Twoim NOŻYNKOM przydałoby się trochę cm, uwierz. wtedy byś mogła być modelką bo teraz jesteś stanowczo za szczupła. nawet Baby14 powiedziała, że sobie nie wyobraża takiej chudziny w krótkich spodenkach

Bardzo się z tego cieszę

Stary 2008-04-25, 20:49   #4634
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Iza wiem, zet o może głupia prosba bo dopiero prezd chwilą tu weszłam, ale czy i ja mogłabym prosic o zdjęcia: kleo000@interia.pl . Jesli nie chcesz nie wysyłaj zrozumiem
wysłane

Stary 2008-04-25, 20:53   #4635
basiulkaa
Raczkowanie

GG do basiulkaa

szalewskip@wp.pl prosze wysyłajcie zdjęcia dziękuje Wiosennko ... ale w to tak trudno uwierzyć ...
Stary 2008-04-25, 20:56   #4636
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

doskonale Cię rozumiem - też siebie nie akceptuję. Ale nie pozwól sobie psuć życia tym, że niby wyglądasz brzydko, bo to bzdura, masz super "orientalną" urodę, taką niepolską, świetną. I uwierz w to, uśmiechaj się - bo tak ślicznie wyglądasz z uśmiechem! (tam na zdjęciu zbiorowym - cudo )

czyli Ty już wychodzisz z ed powoli? tak?

(wysłane)

Stary 2008-04-25, 21:00   #4637
agness51
Zakorzenienie

Basiulko - ja Ci już fotki wysłałam

Stary 2008-04-25, 21:02   #4638
taka nie inna
Raczkowanie

Cytat:
wysłane
Izuś dziękuje bardzo.
ŚLiczna bużka naprawdę taki ładny,wesoły i dziewczęcy uśmiech.
I sliczne,umięśnione i wcale nie krótkie nóżki. Tylko kochana te wystające obojczyki i chudziutki brzuszek, zresztą nóżki też. Ale i tak jetes piękna choc pare kilo na pewno doda Ci tylko urody, a pozatym te parę kilo u Ciebie nie przemieni sie w żaden dodatkowe tłuszczyk, tylko piękne mięsnie jak tyle w. Wiem, że samej ciężko Ci w to uwierzyc, ale skoro tyle z nas Ci piszę, ż enaprawdę jesteś chudzinko i powinnas przytyc, to może mamy racje?
Stary 2008-04-25, 21:05   #4639
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Izuś dziękuje bardzo.
ŚLiczna bużka naprawdę taki ładny,wesoły i dziewczęcy uśmiech.
I sliczne,umięśnione i wcale nie krótkie nóżki. Tylko kochana te wystające obojczyki i chudziutki brzuszek, zresztą nóżki też. Ale i tak jetes piękna choc pare kilo na pewno doda Ci tylko urody, a pozatym te parę kilo u Ciebie nie przemieni sie w żaden dodatkowe tłuszczyk, tylko piękne mięsnie jak tyle w. Wiem, że samej ciężko Ci w to uwierzyc, ale skoro tyle z nas Ci piszę, ż enaprawdę jesteś chudzinko i powinnas przytyc, to może mamy racje?
wiesz, jak to jest

ale nóg nie mam chudych, co to, to nie niestety są umięśnione, ja wolę szczupłe, no ale nie można mieć wszystkiego, a jakieś tragiczne też nie są. po prostu nieproporcjonalne do górnej partii ciała. ale cóż :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-25, 21:06   #4640
basiulkaa
Raczkowanie

GG do basiulkaa

Iza chudszażeś odemnie ale takim orient BAJABONGO jak ja nikt mi nie dorówna niepolska jestem ?!
Dziecko mongolii? Może? Zapytam sie mamy -.-
Stary 2008-04-25, 21:09   #4641
agness51
Zakorzenienie

Wiosenko - a głupoty gadasz. Wcale nie masz nieproporcjonalnych nóg. Są długie i szczupłe.

Stary 2008-04-25, 21:11   #4642
zooosia
Zadomowienie

jezu dziewczyny sama nie iwem co mi jest. zamykam się. przed wszystkimi.
przed psychologiem, przed Wami również. Nie wiem dlaczego. Co raz trudniej pisać mi co u mnie, o moich uczuciach itd.
przed chwila miałam chyba napad czy może to byś spowodowane ogromnym stresem jaki dzisiaj przeszłam? Tym, że strasznie denerwowałam się spotkaniem i teraz jakoś chcę to odreagować? tak przypuszczam albo jem za mało albo w drugą stronę. i to jeszcze na noc.. nie radzę już sobie

zooosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 21:13   #4643
taka nie inna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Wiosenko - a głupoty gadasz. Wcale nie masz nieproporcjonalnych nóg. Są długie i szczupłe.
Agness tez myślę, że wiosenka głupoty gada. Ona i krótkie nogi, że ja mam wadę wzroku to wiedziałam, ale że ty i właśnie takie umięśnione są ślicznePozatym śliczne bo takiej wyjątkowej osoby jak ty, która potrafii walczyc
Stary 2008-04-25, 21:14   #4644
agness51
Zakorzenienie

Zooosiu - a jesteś pewna,że to był napad?

Stary 2008-04-25, 21:18   #4645
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez zooosia Pokaż wiadomość
jezu dziewczyny sama nie iwem co mi jest. zamykam się. przed wszystkimi.
przed psychologiem, przed Wami również. Nie wiem dlaczego. Co raz trudniej pisać mi co u mnie, o moich uczuciach itd.
przed chwila miałam chyba napad czy może to byś spowodowane ogromnym stresem jaki dzisiaj przeszłam? Tym, że strasznie denerwowałam się spotkaniem i teraz jakoś chcę to odreagować? tak przypuszczam albo jem za mało albo w drugą stronę. i to jeszcze na noc.. nie radzę już sobie
Zosia. Po pierwsze - jaki napad? ile zjadłaś? pewnie przesadzasz, jak Baby14. co z tego, ze na noc. nic Ci nie będzie, też dziś dużo zjadłam na noc i żyję. mangolina niedawno zjadła paczkę branów i trzy fitelle i nie uznała tego za napad. tylko za zwykły "mały głód". spokojnie...

Cytat:
Agness tez myślę, że wiosenka głupoty gada. Ona i krótkie nogi, że ja mam wadę wzroku to wiedziałam, ale że ty i właśnie takie umięśnione są ślicznePozatym śliczne bo takiej wyjątkowej osoby jak ty, która potrafii walczyc
co kto lubi dziękuję, strasznie dziękuję co ja bym bez Was zrobiła?

Cytat:
Iza chudszażeś odemnie ale takim orient BAJABONGO jak ja nikt mi nie dorówna niepolska jestem ?!
Dziecko mongolii? Może? Zapytam sie mamy -.-
hihihi :P na prawdę uważam, że jesteś taka egzotyczna może przez scenerię nie chudsza żem od Ciebie, za to Ty żes ładniejsza i Twoj jadlospisik oceniłam

Stary 2008-04-25, 21:18   #4646
taka nie inna
Raczkowanie

Zosiu ale pomysl o tym dlaczego nie chcesz mówic o swoim problemie?
Ja tezmam z tym problem nie umiem o tym rozmawiac, owszem łatwiej mi komus poradzic, ale nie umiem się przed kims tak bardzo otworzyc, bo wydaje mi się, że w ten sposób go zranie, zawiode. To nic fajnego. Czy to na pewno był napad? Czy po prostu zjadłas trochę więcej bo się stresowała, tak ma każdy noramlny człowiek, przynajmniej większośc naprawdę.
Stary 2008-04-25, 21:20   #4647
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Zosiu ale pomysl o tym dlaczego nie chcesz mówic o swoim problemie?
Ja tezmam z tym problem nie umiem o tym rozmawiac, owszem łatwiej mi komus poradzic, ale nie umiem się przed kims tak bardzo otworzyc, bo wydaje mi się, że w ten sposób go zranie, zawiode. To nic fajnego. Czy to na pewno był napad? Czy po prostu zjadłas trochę więcej bo się stresowała, tak ma każdy noramlny człowiek, przynajmniej większośc naprawdę.
dokładnie. jak mówiłam: nie ma sensu wkręcać się w napady. bo tym sposobem każdy człowiek cierpi na kompulsy...

Stary 2008-04-25, 21:22   #4648
basiulkaa
Raczkowanie

GG do basiulkaa

Cytat:

hihihi :P na prawdę uważam, że jesteś taka egzotyczna może przez scenerię nie chudsza żem od Ciebie, za to Ty żes ładniejsza i Twoj jadlospisik oceniłam

taaa jestem dziś Bajabooongo a dzięki za ocenke.. zaznaczam że mój ruch ograniczony jest do 1h tańców... i czasem pójde na spacer 30 min... dupa ja chce na basen a nie moge chudnąć ... eeeh ale wiecej trudno mi jeść.. wyrzuty --> ja jestem paradoksalny paradoks

i ładna nie jestem!!!!!!! aaaaaaaa....!!
boje sie przytyc ... boje sie chudnąć .... wynik - pobytu w szpitalu

Aha i dodam ze boje sie zmieniac jakoś jadłospis bo ,, tak było w szpitalu".... smutno mi... ale waga sie trzyma przynajmniej od sierpnia - niezmiennie
Stary 2008-04-25, 21:29   #4649
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Ech, jak macie jakieś fotki to wysyłajcie euphoria@vp.pl
Ja Was serdecznie pozdrawiam i życzę sukcesów
Sama muszę spadać, bo jutro mam konkurs recytatorski
Bassiulko - twoje zdjęcie mi się nie otwiera

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 21:29   #4650
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
taaa jestem dziś Bajabooongo a dzięki za ocenke.. zaznaczam że mój ruch ograniczony jest do 1h tańców... i czasem pójde na spacer 30 min... dupa ja chce na basen a nie moge chudnąć ... eeeh ale wiecej trudno mi jeść.. wyrzuty --> ja jestem paradoksalny paradoks

i ładna nie jestem!!!!!!! aaaaaaaa....!!
boje sie przytyc ... boje sie chudnąć .... wynik - pobytu w szpitalu

Aha i dodam ze boje sie zmieniac jakoś jadłospis bo ,, tak było w szpitalu".... smutno mi... ale waga sie trzyma przynajmniej od sierpnia - niezmiennie
Boże Basia, 1 h tańca to dużo, zwłaszcza, że to męczące. nie wpadajmy w obsesję ruchową!!!!!! proszę. byłaś już w szpitalu?

edit: Hypnotic, wysłałam Ci fotki, kiedyś chciałaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości