|
|
#1021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
Fajne babeczki. Ja staram sie szybko przelatywać posty ze słodyczami, ale i tak smaka robicie. Było o truskawkach, lodach, wiec ja zrobiłam sobie zdrowe smothie z mrożonego banana i truskawek. No, ale zeby nie było tak idealnie - wczoraj były chipsy, a dzisiaj frytki. Dlatego tez w ten weekend lodów nie bedzie. Poki do udaje mi sie jeść słodycze tylko w weekend i zadowolona jestem z tej proporcji. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1022 |
|
królikoholiczka
|
Mój brzuch też wielki jak i ja cała
1494078876850.jpg1494078892959.jpg
|
|
#1023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszczę takiego miejsca, muszę poszukać czy w Lodzi czegoś takiego nie ma. Cukry dobrze, dzięki Już się trochę do takiego stanu sprawy przyzwyczaiłam, choć są chwile, że jęzor mi chcę gdzieniegdzie wpaść Nad morzem było gorzej, bo co druga osoba lazła z lodem lub gofrem. Nawet w naleśnikarni wszyscy wokół mieli na słodko hehe. W domu łatwiej o dietę, tym bardziej, że Tż ma ją razem ze mną, bo stwierdził, że dobrze mu zrobi. Raz tylko się przyznał, że jak byłam w galerii to skoczył na kebaba, żebym nie widziała i smaka nie miała. Wyniki pomiarów w porządku, raz na czczo było 91, poza tym norma. A jak u Ciebie? Czy wg Ciebie normy to 70-90 na czczo, do 140 po 1h i do 120 po 2h? Bo znalazłam też wersję, że po 1h powinno być do 120. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak trzymaj!Emilia ... no brzusio spory, ale cóż to już bliżej niż dalej więc mniejszy ju,z nie będzie ![]() Ja jestem zła bo dostałam właśnie wiadomość, ze nie ma prześcieradła jakie zamówiłam i że pościel jest raczej niebieska niż szara super! dwa dni straciłam na szukanie , zamówiłam, zapłaciłam i muszę teraz jeszcze kombinować
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Emilko ciąży się nie wyprzesz Ja Wan swój wrzucę jutro ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Mała a jaką silną wolę mamy my, słodkie cukrzycowe mamusie, te Wasze lody, babeczki i inne cudynka ja to juz tych Waszych fotek nawet nie powiększam, co by na szczegóły nie patrzeć hehe ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na mieście grzeszę sorbetami, mam super lodziarnie i jest ok. Godzinę po posiłku norma jest do 140. Te 120 było wcześniej, ale jakos od tego roku jest to zmienione. Moje cukry w dzień są ok, tylko od jakiegoś tygodnia te na czczo mam w granicach 90-95 :/ ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Ja będę na dniach robic brownie bez cukru i mąki. Jest przepyszne! Odkryłam ten przepis jeszcze zanim wiedziałam o cukrzycy. ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Zapisałam się w końcu do szkoły rodzenia I za tydzień idę na warsztaty z chustonoszenia Któraś z Was zamierza chustowac dziecko?
|
|
#1028 |
|
Wtajemniczenie
|
Xzora matka wariatka!! szacun Ty to na pewno sposobem anakondy urodzisz hehe taka rozciągnięta zazdrooo
Karolinusia ale Ci urósł brzunio brawoi TY!! Mała Ty jesteś taki sexi lachon ,że ho ho a włosy to masz za☠☠☠iaszcze! Adrianna bardzo współczuję ,młody psiak jeszcze ehhh Sill wrzucam fotkę podłogową przed praniem. Samantha -nie zacytowało mi wcześniej- tak jestem kosmetyczką i robię pazurki w domu teraz wcześniej pracowałam w gabinecie kosm. Piękna pogoda się zrobiła we Wro aż miło a rano padało.Byłam dziś na zakupach dokupiłam resztę aptecznej wyprawki tj.floractin, wit d, czopki a także bepanthen extra bo w rossie duży w promo za 36,99.i bio oil za 29,99 i 2 płyny facelle do higieny int. walizkę wypucowałam i chce się spakować dziś lub jutro właśnie zjadłam obiad ale mi się chciało :ziemniaczki młode ,fasolka młoda ,jajka sadzone i kefirek mniamm no i upiekłam ciacho na weekend z truskawkami i rabarbarem , muszę chwilę poleżeć bo brzuch twardy trochę a jeszcze lasagne zrobię a co ![]() aaa u mnie w stokrotce na mięsnym kolejka dzisiaj facet przede mną mnie obciął i nic ale Panie sprzedawczynie znam z widzenia i jedna do mnie : Ty kobieto na przód idź bez kolejki to samo przy kasie.W pepco kolejka chyba z 10 osób przede mną jedna kasa otwarta stoją młodzi faceci i nic dopiero po paru minutach jeden mnie poprosił ,który był może 5 i babka przed nim jak usłyszała to też mnie przepuściła ale myślałam i tak ,że zwiędnę z tymi kapciami.
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Ja jako dziecko robiłam szpagat tak do.12 roku życia dwa rodzaje teraz raczej miała bym problem :p
Też mam ciasto z rabarbarem i kruszonką i mini wersje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2017-05-06 o 16:43 |
|
|
|
#1030 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no rosną nam te brzuszkiCytat:
![]() Byłam w aptece po leki, wyszłam ze smoczkami ![]() 1494082054987.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1031 |
|
MerDer 4ever
|
Cashmere my zamierzymy chustować
Chilli ale miałaś pyszny obiadek Ja chodziłam kilka lat na balet wiec byłam bardzo rozciągnięta. Teraz to masakra ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1032 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brać przykład dziewczyny![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1033 |
|
królikoholiczka
|
Dziękuję dziewczyny 😊
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie któregoś dnia się skuszę. I tak znając siebie to uważam, że daje radę. Ale to chyba z miłości do tej małej istotki w brzuszku tak mi dobrze idzie a o której jesz ostatni posiłek? Trudno powiedzieć czemu na czczo jest trochę za wysoko. U mnie najwyżej jest zawsze po śniadaniu, ale do tych 140. Raz tylko było na początku jakieś zawirowanie, o którym pisałam. Jak będzie Ci się chciało to podrzuć mi ten przepis, chętnie skorzystam. O chustowaniu na razie nie myślałam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1035 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
i zamierzam się wybrać jak nic mi nie wypadnie i brzuch tego dnia lekki będzie ![]() Szwagierka też nosi w chuście i obiecała mi pomóc jak będę miała problemy. ![]() Cytat:
![]() omnomnom! pychotkaCytat:
|
|
#1036 |
|
Wtajemniczenie
|
Cashmere ja chcę chustować i mam chustę już.Muszę poszukać tylko właśnie jakiś warsztatów chociaż mam poradnik jak wiązać i bratową z doświadczeniem ,nosiłam w chuście właśnie brata dzieciaki czasami ale sama nie wiązałam.
|
#1037 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, tak! Brać! I rosnąć tak jak Aggs!
|
#1038 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Chilli
Wariatka jesteś:: dzięki A za zdjęcie ciasta masz kopniaka,! Znecacie sie wszystkie nade mną... a takie ciacho to wprost uwielbiam i ta kruszonka!Znasz może jakis przepis.na paleo lasagne, taką żeby makaron czymś zastąpić? A obiady takie też za mna chodzą ostatnio młoda.kapusta na tapecie U mnie też zrobiło się ładnie... nawet słońce wyszło Szok! O chustowaniu myślę, ale zastanawiam się czy latem.tak zwiazana z malcem bie powoduję, że sie roztopimy oboje... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-06 o 17:01 |
|
|
|
#1040 |
|
Wtajemniczenie
|
Karolinuuusia jest w voxie szafa milk do obejrzenia, kupiliśmy
Jak dzisiaj zamówiona to odbiór ok 12 maja więc spoko, my akurat i tak odbierzemy później bo wtedy nas nie będzie.Mówiła pani, że jest ich ok 25 na Polskę i szybko schodzą, więc nie ma co zwlekać za długo Chyba że Twój mąż zna te teksty branżowe i wie że to ściema W ogóle cudne są rzeczy w tym voxie tylko te ceny... Foty tylko takie, bo druga część szafy miała zepsute zawiasy i nie dała się otworzyć do końca 1494082758970.jpg1494082767151.jpg |
|
|
|
#1041 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę teraz polować na jakieś spodnie ciążowe, obym coś upolowała
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia na polowaniu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Mała ja dziś miałam młodą kapustkę, zapach roznosił się w całym domu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, piękne macie brzuszki 😍
Poprostu, ambitny i dobry plan. Oby udało się go zRealizować ![]() Chilli, jakie ciacho slinka cieknieJon Snow, piękne be smoczki !Musiałam się zdrzemnąć po tej nocy. Trochę się lepiej poczułam chociaż Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1044 |
|
Raczkowanie
|
Wróciłam ze spacerku. Taka piękna pogoda, że aż żal nie skorzystać.
Co do pieska podejrzewamy dwie opcje. Zjadł coś co uszkodzilo mu jelita. A lubił troszkę narozrabiac na ogrodzie. Na usg wyszło że coś ma w jelitach. Albo go ktoś podtruł 😢😢 Młody zdrowy pies z rodowodem nie umiera w ciągu kilku godzin. 😢 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciacho nie chwaląc się ale wyszło przepyszne ![]() a co do lasagne to niestety ja tradycjonalistka i bez kluch nie przejdzie więc nie pomogę. A co do chustowania to myślę ,że ja zacznę od września jak mały będzie miał 2 msce i przejdą upały ,bałabym się wcześniej.
|
|
#1046 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a czemu boisz sie tetry? mysle ze to tak samo jak wkłady tylko że trzeba składać. ale czy chłonnosc podobna? Cytat:
mam motywacje żeby jeszcze we wrzeniu wsokczyć na wake'a wiec ruszac sie musze bo inaczej nie mam szans sie utrzymac na desce jak kompletnie strace kondycje. a Ty cwicz poki sie dobrze czujesz, to najlepsza inwestycja w swoje ciało i samopoczucie ![]() Karoliniusia ładnie Ci brzuszek urósł!! tylko on ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ludzie paplają bez zastanowienia... Cytat:
super że u Ciebie słońce! u nas ponuro i mżawka ![]() Cytat:
![]() a Ty masz szczescie na taką teściową! moja zołza to by mi zrobiła... ale wykład ze sprzątania! Cytat:
Cytat:
Cytat:
my dzis w domu z synem. tylko na zakupach bylismy. w kuchni kurz i pył - tną stare rury po grzejnikach bo teraz bedzie podłogowka. był dziś gość od mebli kuchennych. mamy mieć gotową kuchnie do końca czerwca. nie wiem jak ja dwa miesiace jeszcze wytrzymam bez kuchni. niech sie chociaż pogoda poprawi to cos na grilu bedzie można zrobic..
|
|
|
#1047 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, wyglądacie super z brzuszkami, zwłaszcza te, co najbardziej marudzą ![]() Cashmere - ja planuję chustować |
|
|
|
|
#1048 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
3mam kciuki! a ja poproszę o kciuki, żeby moje się odplamiły. Jak wczoraj wracałam autem to zaciapałam się sokiem z marchwi. Dzisiaj przed praniem polałam Vanishem, wsadziłam do pralki i dupa. Teraz namaczam... |
|||||||
|
|
|
#1049 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szczerze to ja juz bym chciała gotowe dostać. Nie przepadam za urządzaniem. Tutaj mi wystarczyło ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko schody trzeba zamienić miejscami z pokojem i łazienką, żeby z tej str zrobić bliźniaka. No i na górze garderoba z łazienką (tą na środku) będzie połączona i zostanie moją garderobą. Druga łazienka będzie tylko nasza. I mniejsze skosy. https://pracownia-projekty.dom.pl/sd_positano_ce.htm Cytat:
![]() Cytat:
Juz po masażu. Jest lepiej. Nie chodzę juz jak pingwin. Mam ucisk na mięśniach i ściegnie. Kręgosłup ok. Myślała, że jestem w 5 mc , a nie w 8 ![]() Może mi przejdzie. Pokazała jak się bujać , żeby sobie ulżyć. Miła dziewczyna. ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Poskladalam ubrania z mężem. Z ostatniego prasowania. Biorę się za kolejne. Jutro mam roczek chrzesniaka i myślę co ubrać. Nie ma mowy, że pójdę w płaskich butach.
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.cena taka jak na stronie? Ja jeszcze komode wezmę z tej samej serii Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

jak tutaj smaka nie mieć
Ja jem.lizaka właśnie z synem cmokamy... a lizaki u nas dwa razy na rok, wiec jest radość
no i postanawiam rzucić słodkie ( w takich ilosciach) lub nawet do.wizyty całkiem bo.mnie mój gin przegna dosłownie :/

I niczym nie dosladzany, akurat dla mnie
Już się trochę do takiego stanu sprawy przyzwyczaiłam, choć są chwile, że jęzor mi chcę gdzieniegdzie wpaść
Nad morzem było gorzej, bo co druga osoba lazła z lodem lub gofrem. Nawet w naleśnikarni wszyscy wokół mieli na słodko hehe. W domu łatwiej o dietę, tym bardziej, że Tż ma ją razem ze mną, bo stwierdził, że dobrze mu zrobi. Raz tylko się przyznał, że jak byłam w galerii to skoczył na kebaba, żebym nie widziała i smaka nie miała. Wyniki pomiarów w porządku, raz na czczo było 91, poza tym norma. A jak u Ciebie? Czy wg Ciebie normy to 70-90 na czczo, do 140 po 1h i do 120 po 2h? Bo znalazłam też wersję, że po 1h powinno być do 120.

ja to juz tych Waszych fotek nawet nie powiększam, co by na szczegóły nie patrzeć hehe 

a o której jesz ostatni posiłek? Trudno powiedzieć czemu na czczo jest trochę za wysoko. U mnie najwyżej jest zawsze po śniadaniu, ale do tych 140. Raz tylko było na początku jakieś zawirowanie, o którym pisałam.
Jak dzisiaj zamówiona to odbiór ok 12 maja więc spoko, my akurat i tak odbierzemy później bo wtedy nas nie będzie.
Jeśli te co mam okażą się za duże to będę coś kombinowała... Może odważę się z tetrą? 

Wózek supperrr, gratki wyboru i zakupu. Czekam na foto z sesji.