Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Notka

Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-06, 19:17   #601
Malenstwo82
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII

Cytat:
Napisane przez korinka3 Pokaż wiadomość
Dziewczyny szukam expresu do kawy takiego do max 3 tyś. Chcę kupić tz na 40-stke nie mam pomysłu, co kupić
Edit. Myślałam o czymś takim

https://www.domkawy.pl/product-pol-1...FQqMGQodpkgFZQ
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Już kilka razy ja i Anoli polecalysmy Ci Jure tak więc bierz bo warto.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Malenstwo82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 19:42   #602
cansada
Zakorzenienie

Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość

zapisałam się w nocy na permanentny ust i brwi na przyszły tydzień
Kurcze ciekawa jestem jak usta wyjda, ja mam malo barwnika i postraszyli mnie ze po opryszczce gdzie mialam zawsze i jest tam mniej barwnika to moze wcale nie chwycic, no i ze moze mi szybko wybleknac jak nie bede pomadek z wysokimi filtrami tutaj nosic.... zostaly szmineczki

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Xandrine_Marie Pokaż wiadomość

[/COLOR]
Dla mnie to nie szok wcale, zawsze tak jest A to czy to słuszne to już inna sprawa Mi się wydawało, że w Mo wybierasz sobie składniki i ogólnie przeważające nuty, ale miesza perfumiarz. No ale mogę się mylić
Wejde i zobacze, jak obsluga bedzie do niczego to wyjde
cansada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 19:42   #603
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
Napisane przez Malenstwo82 Pokaż wiadomość
Już kilka razy ja i Anoli polecalysmy Ci Jure tak więc bierz bo warto.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
no wlasnie.. Jura to gwarancja, ja sie nie zawiodlam.
bardzo duzo zalezy tez od kawy.
teraz kupuje tzw z iarnami elephant's bean, swietnie smakuje, ziarna nie sa przypalone.
chce jeszcze kupic na sprobowanie kopi luwak ale jest b. droga

Instagram mój

Edytowane przez ranka
Czas edycji: 2017-05-06 o 19:45
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 19:43   #604
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam taki kostium i stanik Załącznik 7053131Załącznik 7053136

Stary 2017-05-06, 19:47   #605
Lidia1984
Lady Dior

Cytat:
A mogłabyś sprawdzić co to za model? Zależy mi glownie na tym żeby sam sobie mielił kawę i miał dysze do spieniania mleka, bo pijemy głównie biała kawę n

Właśnie coś nie mogę znaleźć kiedyś fotkę cyknęłam, żeby wiedzieć, ale to już było jakiś czas temu ale on i tak nie ma opcji spieniania mleka
Stary 2017-05-06, 19:47   #606
ewelinka_
Zakorzenienie

macie te ekspresy które robia latte na przykład, czy sama kawa i espresso? Mi się podoba ten z 14 rodzajami kaw ale ponad 5 tys kosztuje

wymiana kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1279427

wymiana ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272992

Moda przemija, styl pozostaje

Poszukuję La Cautiva Fueguia

ewelinka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 19:54   #607
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NeverGoodEnough18 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy któraś z Was posiada przenośny klimatyzator? Jakieś opinie?
Ja lata do tylu mialam przenosny.... pomysl byl taki aby miec na noc podczas burzy piaskowych , inaczej sie spac nie da. ALe byl strasznie glosny, niby wydajnosc mial wieksza niz nasza sypialnia ale i tak aby schlodzic pomieszczenie to potrzebowal okolo godziny Nie wiem czy wszystkie maja tak ze zamiast wody mielismy pojemniki aby zrobic lod i potem tam gdzie woda miala byc to dawalismy ta bryle lodu. Na pewno zwroc uwage na halas oraz wielkosc pojemnika na wode.

a jak szukasz wentylatora to zobacz sobie urzadzenia Dyson! To jest inna liga wentylatorow.
Stary 2017-05-06, 20:00   #608
ranka
Kici kici miau miau

Cytat:
Napisane przez ewelinka_ Pokaż wiadomość
macie te ekspresy które robia latte na przykład, czy sama kawa i espresso? Mi się podoba ten z 14 rodzajami kaw ale ponad 5 tys kosztuje
moj robi tylko kawe i espresso.

z serii F robia gotowce - ale sa dosc drogie wlasnie.

Instagram mój
ranka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 20:08   #609
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No ja własnie taki chciałam co robi tyle rodzajów kaw. Własnie ze względu na cene kupuję go juz 2 lata, jak nie dłuzej
Bo ciągle coś innego mi po drodze wypada

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 20:14   #610
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Corii S. zwróciła Ci kasę za anulowane zamówienie, które zniknęło bez śladu?
Ja je składałam 28 kwietnia, też płaciłam przez przelewy24 i do tej pory cisza
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 20:15   #611
ewelinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
No ja własnie taki chciałam co robi tyle rodzajów kaw. Własnie ze względu na cene kupuję go juz 2 lata, jak nie dłuzej
Bo ciągle coś innego mi po drodze wypada
no wlasnie trochę drogi, teraz mam inne wydatki. Może w przyszłości, bo kusi nie powiem.

wymiana kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1279427

wymiana ubrania https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272992

Moda przemija, styl pozostaje

Poszukuję La Cautiva Fueguia

ewelinka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-06, 20:25   #612
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Oktawiaaa Pokaż wiadomość
Taaaak, ale dopiero wczoraj, po kilku mailach do nich i pw na fb. Wkurzyli mnie tak niebotycznie, ze znowu wróciłam do DOuglasa kupować Notabene, przy okazji po tym pierwszym zamowieniu, drugie tez mi tak uwalili i z dwoma juz sie z nimi szarpałam. Pisali ze jakies anomalie technicznie nastapiły i oni usuneli. Zebym im napisała co chciałam (Sic! nie mieli pojecia!) Wkurzyłam sie i nakazałam zwrot kasy i przy okazji zjechałam ich wsio rawno

także pisz i na fb pw i przez formularz kontaktowy, to na bank Ci odpowiedza w koncu. Bo sami nic nie zwróca nie odezwa sie bo nie wiedza nawet co zamawiałas, taka prawda.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
no wlasnie trochę drogi, teraz mam inne wydatki. Może w przyszłości, bo kusi nie powiem.
Tez tak ciągle sobie mówie i ciekawa jestem ile jeszcze upłynie, az w końcu będzie czas na TEN wydatek
Ale nie ukrywam, ze bym chciała bardzo, bo latte z tych ekspresów jest boska (ja chce DeLonghi). A jak jeszcze ma sie mega odmianę kawy, , syropy, etc, to juz w ogóle niebo w gebie
Wtedy bym sie w końcu odczepiła od Starbunia bo kosza kasy za kawe, jak za zboze

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2017-05-06 o 20:23
Stary 2017-05-06, 20:43   #613
saipan
Zakorzenienie

Co do ekspresów to ja kupowałam 5 lat chyba jurę, chcieliśmy kupić któryś z modeli ale ciągle było coś ważniejszego w końcu wybrałam tańszy i jestem z niego bardzo zadowolona. Najważniejsze że robi gorącą kawę jeżeli najpierw przeplucze się spieniacz mleka. Mam ten od roku. https://m.euro.com.pl/ekspresy-cisni...FdVZGAodkIQB0g

saipan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 20:49   #614
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Taaaak, ale dopiero wczoraj, po kilku mailach do nich i pw na fb. Wkurzyli mnie tak niebotycznie, ze znowu wróciłam do DOuglasa kupować Notabene, przy okazji po tym pierwszym zamowieniu, drugie tez mi tak uwalili i z dwoma juz sie z nimi szarpałam. Pisali ze jakies anomalie technicznie nastapiły i oni usuneli. Zebym im napisała co chciałam (Sic! nie mieli pojecia!) Wkurzyłam sie i nakazałam zwrot kasy i przy okazji zjechałam ich wsio rawno

także pisz i na fb pw i przez formularz kontaktowy, to na bank Ci odpowiedza w koncu. Bo sami nic nie zwróca nie odezwa sie bo nie wiedza nawet co zamawiałas, taka prawda.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Tez tak ciągle sobie mówie i ciekawa jestem ile jeszcze upłynie, az w końcu będzie czas na TEN wydatek
Ale nie ukrywam, ze bym chciała bardzo, bo latte z tych ekspresów jest boska (ja chce DeLonghi). A jak jeszcze ma sie mega odmianę kawy, , syropy, etc, to juz w ogóle niebo w gebie
Wtedy bym sie w końcu odczepiła od Starbunia bo kosza kasy za kawe, jak za zboze
No właśnie przed chwilą napisałam kolejnego maila, bo po poprzednim cisza
Stary 2017-05-06, 20:59   #615
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No właśnie przed chwilą napisałam kolejnego maila, bo po poprzednim cisza
Pisz i nie odpuszczaj.
Naprawde, to co oni wyrabiaja i jak traktują klienta to skandal

Live long and prosper
🖖🏻

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-05-06, 21:02   #616
iza89
Zakorzenienie

Cytat:

wszystkim Iza piękne butki

Cytat:
Napisane przez liv87 Pokaż wiadomość
te z Bayla cudowne

Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Lidia1984 Pokaż wiadomość
Heja,
ja dzisiaj cały dzień na działce, rewelacja

super, te baleriny ile za nie dałaś?

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Moi teściowie mają ekspres firmy KRUPS nie pamiętam dokładnego modelu, ale jak sprawdzałam w necie to kosztował ok 1500 zł i powiem Ci, że on robi najlepszą kawę jaką piłam
Są mega wygodne, chodzi się jak w kapciach normalna cena 129,99 zł, ale udało mi się złapać na eobuwie za niespełna 85 zł do jutra jest rabat, więc warto zamówić
iza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 21:28   #617
Vegetka
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:

Dziewczyny, a jak robiłyście przelewy, to wylogowałyście się dobrze ? Bo ja miałam podobną sytuację chyba z Zalando, i pan na infolinii tłumaczył mi, że jeżeli po przelewie nie zrobi się wyloguj, czy powróć do sklepu tylko wciśnie krzyżyk, to czasem system nie zaskakuje i nie rejestruje zamówienia może w Sephora było tak samo
Vegetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 21:42   #618
AnoIi
Zakorzenienie

Hellou!
Alem dziś narozrabiała Czasem jestem genjuszem. Wrzucę coś później na ig.
Muszę jakieś kalosze sobie kupić..... i baleriny, bo chyba zniszczyłam dziś moje ulubione (prawie nowe ).
Cytat:
Napisane przez iza89 Pokaż wiadomość
Hello

Nie miałam dużo do nadrabiania nigdzie na majówce nie byłam, 4 i 5 maja pracowałam... nudy! Wczoraj wróciłam z nowymi nabytkami - granatowe szpilki z Bayli i baleriny do śmigania mega wygodne z Lasockiego Butowo chwilowo zaspokojona

Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
Moj ma chyba ze 3 lata i smiga caly czas jak nowy. Tylko po jakims czasie wymienilam spieniacz na lepszy. Trzebw tez wymieniac rurki bo sie zuzywaja

Mój 7 I nie chce się popsuć. Już mi się nowy marzy. Z rurek zrezygnowałam, bo mnie wkurzało czyszczenie. Tż mi indukcyjny dzbanek do spieniania mleka kupił.
Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
no wlasnie.. Jura to gwarancja, ja sie nie zawiodlam.
bardzo duzo zalezy tez od kawy.
teraz kupuje tzw z iarnami elephant's bean, swietnie smakuje, ziarna nie sa przypalone.
chce jeszcze kupic na sprobowanie kopi luwak ale jest b. droga
Na kopi luwak raczej się nie skuszę. Jak pomyślę skąd te ziarna wyszły...
Cytat:
Napisane przez cansada Pokaż wiadomość
Ja lata do tylu mialam przenosny.... pomysl byl taki aby miec na noc podczas burzy piaskowych , inaczej sie spac nie da. ALe byl strasznie glosny, niby wydajnosc mial wieksza niz nasza sypialnia ale i tak aby schlodzic pomieszczenie to potrzebowal okolo godziny Nie wiem czy wszystkie maja tak ze zamiast wody mielismy pojemniki aby zrobic lod i potem tam gdzie woda miala byc to dawalismy ta bryle lodu. Na pewno zwroc uwage na halas oraz wielkosc pojemnika na wode.

a jak szukasz wentylatora to zobacz sobie urzadzenia Dyson! To jest inna liga wentylatorow.
Wiesz co, nie jestem pewna ale jak wkładaliście tam lód to to może klimator, a nie klimatyzator był
Moi znajomi mają przenośny klimatyzator i super śmiga, tylko rurę za okno trzeba wyprowadzić, żeby nagrzane powietrze wyprowadzić (potem zrobili specjalną dziurę w ścianie). Chłodzi dużą powierzchnię. Szybko i cicho
AnoIi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 22:13   #619
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnoIi Pokaż wiadomość
Hellou!
Alem dziś narozrabiała Czasem jestem genjuszem. Wrzucę coś później na ig.

Wiesz co, nie jestem pewna ale jak wkładaliście tam lód to to może klimator, a nie klimatyzator był
Moi znajomi mają przenośny klimatyzator i super śmiga, tylko rurę za okno trzeba wyprowadzić, żeby nagrzane powietrze wyprowadzić (potem zrobili specjalną dziurę w ścianie). Chłodzi dużą powierzchnię. Szybko i cicho
CO NAROZRABIALAS

Ja nie wiem nawet co to jest klimator ...na naszym bylo napisane Air-con portable unit AEG i w tych przenosnych nie ma odprowadzania powietrza poprzez rure na zewnatrz .
Na zewnatrz odprowadzanie rura to ja mam w klimie zainstalowanej na stale, szumi tylko delikatnie i chlodzi bardzo szybko Ale klime zainstalowalismy w naszym juz domu, poprzednio wynajmowalismy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-06, 22:29   #620
AnoIi
Zakorzenienie

Thumbs down Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.LVII

Cytat:
CO NAROZRABIALAS

Ja nie wiem nawet co to jest klimator ...na naszym bylo napisane Air-con portable unit AEG i w tych przenosnych nie ma odprowadzania powietrza poprzez rure na zewnatrz .
Na zewnatrz odprowadzanie rura to ja mam w klimie zainstalowanej na stale, szumi tylko delikatnie i chlodzi bardzo szybko Ale klime zainstalowalismy w naszym juz domu, poprzednio wynajmowalismy.
Szkoda gadać po prostu

Klima przenośna zawsze ma rurę. Musiałaś mieć klimator.
Tu masz schemat:
http://muratordom.pl/instalacje/went...u,41_2992.html
Stary 2017-05-06, 22:36   #621
Malinum
Zakorzenienie

Cytat:
U nas leje cały czas, raz mniej raz więcej.... :/

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Zamówiłam sobie pędzelek w S
http://m.sephora.pl/index.html#!cata...ew/P2415037/p1

Cytat:
Szkoda gadać po prostu

Tu masz schemat:
ten wątek jest wyjątkowy, pomiędzy szanelami człowiek uzupełni wiedzę o kwestie budowlano - sprzętowe

Dobry wieczór
Malinum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 22:49   #622
kjd3
only smart shopping

Cytat:
Szkoda gadać po prostu
Zaczęłaś temat i nam nie zdradzisz ?

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

W Orsayu darmowa dostawa i działa kod: 90114 -20 zł od 125. Trzeba mieć w koszyku 1 produkt nieprzeceniony.
Kupiłam spodnie: http://www.orsay.com/pl-pl/spodnie-c...-31701394.html i sukienkę http://www.orsay.com/pl-pl/sukienka-...-41106498.html.

kjd3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-06, 22:55   #623
cansada
Zakorzenienie

Cytat:
Szkoda gadać po prostu

Tu masz schemat:

Poszlam sobie poczytac , faktycznie nazwa fachowa klimator badz klimatyzer--strasznie notabene podobnie brzmi-- takie pudlo mialam. Zadziwiajace ze tutaj potocznie sie mowi i po angielsku i po hiszpansku air-con portable badz aire-con portatil na te urzadzenia...
Stary 2017-05-06, 23:15   #624
AnoIi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinum Pokaż wiadomość

ten wątek jest wyjątkowy, pomiędzy szanelami człowiek uzupełni wiedzę o kwestie budowlano - sprzętowe

Dobry wieczór
Dobry
Cytat:
Poszlam sobie poczytac , faktycznie nazwa fachowa klimator badz klimatyzer--strasznie notabene podobnie brzmi-- takie pudlo mialam. Zadziwiajace ze tutaj potocznie sie mowi i po angielsku i po hiszpansku air-con portable badz aire-con portatil na te urzadzenia...
Plus taki, że mniej prądu Ci pobierało

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez kjd3 Pokaż wiadomość
Zaczęłaś temat i nam nie zdradzisz ?

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

W Orsayu darmowa dostawa i działa kod: 90114 -20 zł od 125. Trzeba mieć w koszyku 1 produkt nieprzeceniony.
Kupiłam spodnie: http://www.orsay.com/pl-pl/spodnie-c...-31701394.html i sukienkę http://www.orsay.com/pl-pl/sukienka-...-41106498.html.
Zdradzę , zdradzę. Ot. maseczkę błotną sobie zrobiłam (w sumie to nie tylko sobie)100% organic Błotko miałam nawet w biustonoszu. Tak skutecznie zakopałam się autem, że 1,5 godziny mnie wyciągali
Stary 2017-05-06, 23:18   #625
cansada
Zakorzenienie

Cytat:

ale koncowy rozrachunek w plecy, bo dalismy prawie 400 euro.. potem sasiad dostal...a mozna bylo wystawic pewnie jako 2nd hand za pol ceny. Stare dzieje.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Cytat:
Dobry

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Zdradzę , zdradzę. Ot. maseczkę błotną sobie zrobiłam (w sumie to nie tylko sobie)100% organic Błotko miałam nawet w biustonoszu. Tak skutecznie zakopałam się autem, że 1,5 godziny mnie wyciągali
Dobrze ze 100% organic
Stary 2017-05-06, 23:31   #626
AnoIi
Zakorzenienie

Cytat:
ale koncowy rozrachunek w plecy, bo dalismy prawie 400 euro.. potem sasiad dostal...a mozna bylo wystawic pewnie jako 2nd hand za pol ceny. Stare dzieje.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ----------

Dobrze ze 100% organic
Prawda? Tak się pocieszałam Ciekawe, czy nie zapycha

A kasy za kimator rzeczywiście szkoda
Stary 2017-05-07, 08:41   #627
amyz
Chanel Lady

dzień dobry
Anoli współczuję przeżyć
iza za zakupy
ja wczoraj szalałam na balkonie posadziłam róże, pelargonie, surfinie, ogarnęłam sadzonki kwiatków i pomidorków no i niedługo mam nadzieję że coś zakwitnie

a dzisiaj wyprawa do escape room uwielbiam
amyz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-07, 08:54   #628
liv87
Guerlain Lover

Cytat:
Dobry

2023: 62

liv87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-07, 09:57   #629
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vegetka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jak robiłyście przelewy, to wylogowałyście się dobrze ? Bo ja miałam podobną sytuację chyba z Zalando, i pan na infolinii tłumaczył mi, że jeżeli po przelewie nie zrobi się wyloguj, czy powróć do sklepu tylko wciśnie krzyżyk, to czasem system nie zaskakuje i nie rejestruje zamówienia może w Sephora było tak samo
U mnie było zarejestrowane, ono zniknęło z historii na drugi dzień
I wróciłam do sklepu, zawsze klikam "wróć do sklepu".

Edytowane przez Oktawiaaa
Czas edycji: 2017-05-07 o 10:03
Stary 2017-05-07, 10:12   #630
AnulaQa
Recenzentka Miesiąca - Sierpień 2017

Ja to kawę robię sobie tak.
Biorę wolny rondel* wlewam wode tak na oko, dolewam mleka, tak na drugie oko.
Włączam turbo efekt na kuchence, wychylam się po kubek, dosypuję z pół łyżki kawy rozpuszczalnej oczywiście tak na oko, odwracam się i ...ściągam szybko rondel z płyty. Zalewam. Wszystko gorące, smaczne, wymieszane i spienione.
Jak się zagadam to przy okazji kuchenkę umyję.

To wieloletnia, wypracowana metoda.
Pamiętajcie ćwiczenie czyni mistrza.

*o ile jest, bo garnków w domu mam 5, jak nie ma to albo grzebię w zmywarce, albo biorę jakikolwiek inny wolny, wielkość garnka w zasadzie nie ma znaczenia
"I zaczęło się... aż zwątpiłem, czy nie mylą mnie moje zmysły. Bo nic tak nie myli jak zmysły. Czy mogło to być prawdziwe? Ukryty za portierą, na bosaka, nie byłem pewny, czy widzę prawdę, czy dalszy ciąg ciemności - na bosaka czy można widzieć prawdę, na bosaka?"
AnulaQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości