|
|
#1051 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Znajomi nam napisali, że dostaniemy od nich fotelik maxi cosi po synku i przewijak stokke
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Morelle, cieszę się, że lepiej
|
|
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super! Fotelik to duże ułatwienie
|
|
#1053 |
|
*sportaddict*
|
Ten przewijak Stokke Care też jest super, bo można go potem przerobić na szafkę albo biurko. Tylko cena zabójcza
|
|
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę w necie. Śmieszny
fajnie będziesz juz miała
|
#1055 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1056 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle fajny projekt
My chcemy dużo przeszkleń w domu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam podobny układ teraz Właśnie kuchnię chciałabym otworzyć na salon i dać wyspę. ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Ja jeszcze nie wiem czy warunki zabudowy pozwolą nam na postawienie tam bliźniaka. Jak nie to nie będziemy się budować, a sis kupi sobie szeregowke we wro. Uciekam prasować.
|
|
#1058 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chwalić takich znajomych ![]() ![]() ![]() Cytat:
Najważniejsze, ze jest poprawa Ciesze się Projekt później obczaję ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
Mnie też się podobają takie przeszklone Teraz w Gdyni był jeden taki mega, tłumy się przy nim zatrzymywały, jak przy pomniku jakimś hehe aż zaczęłam współczuć właścicielom ![]() Morelle podobno u wielu młodych tak jest, że najpierw wynajem mieszkania, potem mieszkanie własne, a na końcu swój dom Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle
Jest ok, ale lezec na podlodze na twardo.nie mogę od razu ból. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1060 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobrze ze w kolejce ktos zareagowal! ja stałam wczoraj w biedrze. jedna kasa czynna, kolejka na pół sklepu, klima nie działa. po 3 min. stania bylo mi słabo, podeszlam pod kase i pytam czy mozna otworzyć druga kase bo ja nie wystoje... babka dziwnie zareagowala bo oburzona spytała dlaczego w ciąży to ja wogole stoje w kolejce że mam podchodzić bez kolejki! ale nie tak normalnie to mowila tylko z takim fochem. ale bylo mi wszystko jedno jak, robilo mi sie źle na tyle że bylam w stanie zostawic zakupy i wyjsc... Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a psa szkoda Cytat:
![]() a tak poza tym to dobrze że Ci lepiej i że pomogło. Cytat:
Bycie mamą jest najlepiej opłacaną pracą na świecie - wynagrodzenie otrzymuje się w postaci czystej miłości _________________________ __ Edytowane przez minini Czas edycji: 2017-05-06 o 18:57 |
||||||
|
|
|
#1061 |
|
Zakorzenienie
|
Minini, dobrze że poszłaś do kasy. Ja to jakaś niegramotna jestem. Ostatnio stałam w kolejce w Lidlu. Z 4 osoby przede mną a ja z jedną rzeczą a nikt jakoś nie przepuścił a mi głupio się upomnieć.
Matko, też Wam się tak źle oddycha? Ja dziś się czuje fatalnie jakbym płuca i przeponę miała wielkości jajka. Nie mogę tchu złapać jakbym się miała udusić:/ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1062 |
|
*sportaddict*
|
Mi jest ciągle duszno, biegam tylko po domu rodziców i uchylam okna, najchętniej bym spała na balkonie
|
|
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Pestycyda ja nie zauważyłam żadnych problemów z oddechem.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1064 |
|
MerDer 4ever
|
Ja tez nie mam problemów z dusznościami/oddychaniem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś specjalnie też nie, tyle że szybciej sapie, bo szybciej się męczę.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Czuje się jak żółw obrócony na skorupie co nie może się obrócić i tak macha łapkami bezradnie:/ w ogóle to płakałam dzisiaj w poduszkę bez powodu. Chyba mi hormony buzują
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1067 |
|
Wtajemniczenie
|
Vadi fajnie ,że dostaliście fotelik i przewijak to duże odciążenie
fotelik cabrio fix?ja dzisiaj też ciężko oddycham duchota okropna okna pootwierane i balkon na oścież a ja nadal dysze... Morelle bardzo ładnie ten domek się prezentuje , też bym taki chciała ale jeden ![]() dobrze ,że po masażu lepiej.Gorące kąpiele sobie rób na te spięcia albo termofor ![]() mój tż wstał po nocce po 16 zjadł obiad i sobie polazł dziubać przy aucie bo kolega przyjechał i do tej pory Go nie ma i tak już 3 dzień i zawsze jak posiedzi z tym kolegą to jakiś taki wkurzający się robi pewnie wróci jak trzeba będzie iść spać grrrr pogonie kota im kiedyś a już nie raz mi się zdarzyło... ja dziś zakupy pranie ,cały dzień w garach teraz ledwo leże a te dziady mnie tak wkurzają!! I mam nowych sąsiadów na dole z dwoma pieskami jeden buldożek a drugi York i ten York cały dzień ujada tak piskliwie, że nie da się funkcjonować normalnie trwa to już z miesiąc dzień w dzień budzi mnie napieprzanie tego psa i tak od rana do wieczora , nic nie działa tż zwrócił właścicielowi uwagę w windzie to się nic nie odezwał i przez majowy weekend było spoko teraz nawrót.Kiedyś po nieprzespanej nocy zaczęłam taboretem napierniczać w podłogę jak ujadał i bluzgałam co nie miara tż kilka razy to samo na chwilę spokój i później znowu... na pewno ten pies nie jest bity chyba zamykają Go w kuchni osobno od tego buldożka ale nieraz słyszę ,że są w domu i nic ,nie wiem jak można wytrzymać z tak ujadającym psem aż echo niesie przez pół osiedla...Chyba zgłoszę to do wspólnoty w poniedziałek bo to gehenna po prostu właśnie nie słyszę własnego tv...Macie jakieś pomysły co zrobić?
|
#1068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tule ja mam tak każdego dnia i praktycznie codziennie płacze . Aż nie mogę uwierzyć ze znów będę mieć chłopaka bo podobno na dziewczynkę ma się takie nastroje. Ja od początku ciąży tylko płakałam lub byłam jak księżniczka ![]() Dziewczyny super macie brzuszki, nie za duże nie za małe. Mała - jesteś sexi laska . Masz bardzo ciekawa egzotyczna urodę ![]() Xzora - moja Bożena zawyła z bólu na widok Twojego szpagatu Wow Wow chylę czoła ![]() Ja ćwiczyłam gimnastykę i jestem bardzo plastycznym człowiekiem umiem wciąż usiąść po turecku obecnie ![]() No i tez się przez dolegliwości zastojalam. Myśle, ze jak bym ćwiczyła w ciąży to bym lepiej się może czuła, a tak jak maciora się czuje . Adrianna - przykro mi z powodu pieska Sill, Minini - dzięki za wyjaśnienie co do pieluch ![]() Chilli- fajnie ze jesteś koleżanka po fachu Fajne zakupy Poprostu - mowie Ci delektuj się tymi samotnymi chwilami bo niedługo samotna kupa to będzie wyczyn Mój syn ze mną wczoraj siedział w łazience i czułam jak mi ciśnienie rośnie bo nie mogłam się skupić i musiałam wygonić z hukiem go bo zaczął być natrętny. On wtedy lubi się kłaść na mnie, głaskać mnie po brzuchu, przytulać albo pytać czy mam pisiorka :Hahaha: Morelle- super ze lepiej jest Kciuki za projekty 🏻U mnie nocka masakra. Mój Tz pozwolił Miskowi drzemnac Ok.17:30 i mały już zasną na noc bo Ok.19 go budziliśmy to się darł ze chce spać. My z Tz sobie jakiś film włączyliśmy a synuś o 21:30 wstał wyspany I do 12:30 w nocy bawił się z Tz torami. Sfrustrowalismy się tylko z Tz i dziś każdy chodzi jak neptyk procz Miska , który wstał o 6:30 rano, a my z Tz mieliśmy ochotę go gdzieś schować albo zniknąć ![]() Chłopaki zaraz jadą na stacje pojeździć pociągami Alleluja będzie spokój Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
Tez kiedyś mieliśmy takich sąsiadów ale na gorze. Oni mieli tego mini pieska co jak sarenka wyglada i drugiego pitbula I ten malutki tak skamlał w nocy, ze z Tz dostawaliśmy świra, ale my się baliśmy tych ludzi . To jakieś portoryki byli i Tz mówił ze chyba jacyś gangsterzy trochę i żeby się do nich nie odzywać . Wtedy mieszkaliśmy w fatalnej dzielnicy , na szczęście krótko . Współczuje Ci :/ Jak się urodzi Wam dziecko to się odwdxieczycie np.o północy w kosza zagrajcie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie jestem mamą a jak siedzę z dwójką brata i idę do wc to się dobija jedno albo drugie a nie daj Boże drzwi nie zamknąć na klucz hehewłaśnie u mnie taboret poszedł w ruch było parę minut spokoju teraz się zaczyna wyszłam na balkon wyjrzeć czy są w domu i aż babka na dole wyrzucająca śmieci patrzyła do góry co tak ujada a to 7 piętro
|
|
#1070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to przytulam, żebyś już nie płakała Jutro na pewno będzie lepiej Cytat:
Pomyślałam, że jeden to suczka i może ma akurat cieczkę, wiec drugi piecho ujada zamknięty, no ale nie wiem, chyba ten sąsiad by o tym powiedział Twojemu Tżowi. Zgłoś do wspólnoty skoro do właściciela psa nie dociera. My ostatnio zwróciliśmy jednemu panu uwagę, żeby posprzątał kupę swojego pupila. Pan stoi pod swoją klatką i udaje, że nie widzi co pies robi pod moją. Ale jak Tż powiedział mu, żeby to sprzątnął to gość od razu wiedział w które miejsce ma iść, masakra. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale to jest obłęd po prostu niestety nie mogliśmy zapukać im bezpośrednio do drzwi bo mamy w bloku skrzydła z drzwiami przeciwpożarowymi i za nimi są mieszkania a każde piętro ma inny zamek nie mogłam ich wyczaić przez długi czas bo to wielki blok i 100 mieszkań w bramie widziałam nową "gębę" ale tylko z tym buldożkiem i mi szczek nie pasował aż tu nagle w zeszłą niedziele tż na dniówkę szedł o 7 rano i do windy wszedł koleś z dwoma psami buldożkiem i trzęsącym się Yorkiem i od razu wiedział ,że to ten więc powiedział grzecznie: aaa to ten piesek nie daję życ sąsiadom , zróbcie coś z tym szczekaniem coś w tym stylu a to jakiś młody koleś coś 23-25 lat ale nic się nie odezwał nawet był spokój przez weekend i myślałam ,że podziałało ale niestety nic ,jak spotkam tych debili to chyba im przyfasolę...
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja niedługo tez będę miała dwóch natrętów ![]() ![]() ![]() Chociaż mam nadzieje ze Misiek wyrośnie z tego wchodzenia mi do łazienki. Najlepsze jest to , ze jak on chce kupę to każe nam wyjść i mówi "mama idź stad. Muszę prywatność" Hahahahaha. Myśle , ze może zgłoś to jednak :/ Dla mnie pies w bloku to trochę masakra choć myśle, ze zależy tez od właściciela . Tutaj ludzie np.robia takie coś , ze podcinają struny głosowe psom żeby nie ujadaly kosmos .Ale czytałam tez ze teraz są już takie specjalne obroże co jakby hamują psa przed skomleniem . Nie wiem jak to działa dokładnie . Ewidentne Ci ludzie powinni coś wymyślić bo przecież tak być nie może . Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1073 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam prasować
Mąż mnie pomasowal, zobaczymy jak będzie jutro. Cytat:
Ha! Nieźle Cytat:
Cytat:
ja też się czuję jak żuczek przewrocony na grzbiet. Cytat:
Może pójdź z nimi pogadaj. A jak nie to do zarządcy zgłosić. Za 2 mc się odegrasz ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Samantha te obroże rażą prądem. Słabe rozwiązanie.
|
|
#1074 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Okazało się że akurat w tym CH gdzie byłam nie ma działu mama w h&m
Ale dorwałam zwykłe spodnie za 39zl, super, na gumce, luźne, mega wygodne i przewiewne, takie jakie chciałam Wzięłam dwa kolory, rozmiar większe niż mój i jeszcze sporo zapasu jest na brzuch Potem złaziłam się z córą 2h po placach zabaw, ledwo doczłapałyśmy do domu po 20. Tyłek teraz tak mnie boli, że wymiękam Co do chustonoszenia, to my mamy chustę (dostaliśmy w prezencie), ale ciągle bałam się że za słabo albo za mocno ją naciągam i to mnie do niej zrażało, poza tym jest dla mnie za długa. I w końcu kupiłam nosidełko ergonomiczne Tula, też fajna sprawa. Ale śliczne te pieluszki! Ekstra wzory Widzę że też wiele na napy jest. Bardzo duży zestaw, super! A ciacho... Rety, zazdroszczę! Muszę kupić rabarbar! Dzięki, udało się Cytat:
Współczuję ogromnie Cytat:
Mam na myśli tetrę spiętą spinkami jako pieluszkę, nie jako wkład. Ale pewnie wystarczyłoby raz spróbować Cytat:
Mam nadzieję, że uda Ci się uratować spodnie... ![]() Podczas wprowadzania posiłków córce przekonałam się, że najlepszy sposób na wybawianie marchewki to jak najszybciej ją spłukać i zaprać, wtedy bez problemu schodzi. Jak zostawała dłużej na ubrankach to było ciężko. Ja wywalałam ciuszki córki z marchewkowymi plamami, nie chciało mi się bawić w odplamiacze itd. Podobno słońce jest też dobrym wybawicielem plam, warto do suszenia wystawić na dwór jak jest pogoda... Cytat:
Cytat:
Mój mąż też zwrócił uwagę na komodę, ale chyba już nam się nie zmieści Cytat:
Ma wymiary szer. 90, gł. 50, wys. 180. 6 półek, szuflada i dwie półki z drążkami na wieszaki - dlatego ją wzięłam bo zależało mi właśnie na dużej ilości półek i pakowności.
|
||||||
|
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora trzymam kciuki za spodnie!
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samantha ja się prawie własną śliną przez Ciebie zakrztusiłam hahahahhaha 🤣🤣🤣 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1077 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mnie też duszno i ciezko sie oddycha. w nocy wstaje otwieram okno, mąż za chwile zamyka to ja sie budze i znow otwieram.. Cytat:
![]() Cytat:
kilka razy grzecznie poprosilam sasiadow o uciszenie go, kilka razy nawrzeszczalam.. teraz jak mnie widzą w oknie to juz sami go wołają Cytat:
chociaż u nas juz ostatnio zaczyna miec etap wstydzenia sie i sam nie chce zebysmy mu wchodzili do wc że coraz czesciej daje sie wyprosić z lazienki jak ja w niej jestem ![]() zjadlam bulke z wszystkimi warzywami jakie znalazlam w lodowce. ide się kąpać do mojej łazienki z gołych cegieł i kawałkiem podłogi położonej od drzwi do wanny... z dziurami w podłodze i ścianie i rurami wszedzie wystającymi ze ścian..
|
|
|
#1078 |
|
Wtajemniczenie
|
Xzora ale sobie wybrałaś warzywo do plamienia hehe marchewka spróbuj kwaskiem cytrynowym ja tak odplamiałam ciuszki dziecięce a jak nie podziała to odplamiacze dr beckmann i puści trzymam kciuki
---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- minini stylową masz tą łazienkę heheh a pomysł z ziemniakami dobry ale tylko w okno mogę
|
#1079 |
|
Wtajemniczenie
|
Chilli współczuję tej sytuacji z psem sąsiadów
|
|
|
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
Sill dzięki te pieluszki są mega mam nadzieję tylko ,że uda mi się trzymać tej metody chociaż mam już 3 paczki zwykłych pampersów, śmiać mi się chciało zawsze jak chrześniak biegał tylko w tej pieluszce w cętki po ogrodzie wyglądał jak mały dzikusek
![]() a co do psów to kocham wszystkie i jestem mega cierpliwa do zwierzaków i wiem ,że w większości winą można obarczyć właścicieli to tak samo jak dzieci-rodzice ale z Yorkami to chyba coś jest nie teges sorry Anna Paula Twój to wyjątek
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

mam motywacje żeby jeszcze we wrzeniu wsokczyć na wake'a wiec ruszac sie musze bo inaczej nie mam szans sie utrzymac na desce jak kompletnie strace kondycje. 

Ciesze się

Jak dzisiaj zamówiona to odbiór ok 12 maja więc spoko, my akurat i tak odbierzemy później bo wtedy nas nie będzie.
tylko te ceny... 

ja mam tak każdego dnia i praktycznie codziennie płacze . Aż nie mogę uwierzyć ze znów będę mieć chłopaka bo podobno na dziewczynkę ma się takie nastroje. Ja od początku ciąży tylko płakałam lub byłam jak księżniczka 
Wow Wow chylę czoła 

🏻
będzie spokój
Hahahahaha.
Ale dorwałam zwykłe spodnie za 39zl, super, na gumce, luźne, mega wygodne i przewiewne, takie jakie chciałam
Współczuję ogromnie