Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-26, 08:41   #481
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;) cz.II

witam u mnie pogoda okropna... zimno, pochmurno i beznadziejnie...

zdjęć z wczoraj nie mam - nie miał mi kto zrobić...

dziewczyny powiedzcie mi, zamierzacie szukać pracy na wakacje po maturce czy lenicie się ? bo ja bym chciała jakąś pracę dorwać, ale moi rodzice jak tylko o tym wspominam to focha strzelają, bo uważają że powinnam zająć się dostaniem na studia i ogólnie odpocząć po maturach i przed studiami...
Karolcia2401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 08:47   #482
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość

dziewczyny powiedzcie mi, zamierzacie szukać pracy na wakacje po maturce czy lenicie się ? bo ja bym chciała jakąś pracę dorwać, ale moi rodzice jak tylko o tym wspominam to focha strzelają, bo uważają że powinnam zająć się dostaniem na studia i ogólnie odpocząć po maturach i przed studiami...
dzien dobr, ja juz humor lepszy.
Pogoda piekna jest, ale i tak pewnie cały dzien spedze w domu

ja 3 czerwca jade do uk szukać pracy od 8 maja bede pracować jako hostessa od ulotek dla euro banku.

http://swiatastor.pl/klub/konkurs/galeria/7

http://www.galeria.faceokey.pl/?display=DSC00339.JPG

głosujcie
niqska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 08:51   #483
Connect
Wtajemniczenie

Dzień dobry

Wczoraj było super. Byłam na piwku i juz dawno się tak nie bawiłam.
Tylko, że trochę Ł. olałam, bo miałam skończyć wcześniej, ale się trochę przedłużyło.

Wszystkie wyglądałyście naprawdę super Ja zdj. wstawie później

Karolcia2401 ja bym chciała sobie coś znaleźć, ale jeszcze nie wiem co dokładnie będę robić na wakacjach.

werg7 z tego co piszesz napewno ciężko byłoby Ci się z nim rozstać, ale tak szczerze to ja innego wyjścia nie widze.

niqska głos oddany, ale tylko na Astor, bo na drugi nie mogę
we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu.
(...)
Konstanty Ildefons Gałczyński
Prośba o wyspy szczęśliwe

Edytowane przez Connect
Czas edycji: 2008-05-02 o 14:13
Connect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 09:36   #484
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

niqska, głosy oddane

kurde z tą pracą to ja nawet nie wiem jak się za to zabrać, gdzie szukać i w ogóle... ale chciałabym pracować, bo to taka trochę nauka odpowiedzialności za samą siebie... w czasie studiów też bym chciała, bo rodzice niby będą mnie utrzymywać, ale zawsze fajnie mieć jakieś dodatkowe pieniądze
Stary 2008-04-26, 10:01   #485
88Ekaterina88
Zakorzenienie

a ja sędziłam noc u tż Teraz w koncu zostawił mnie w spokoju i mogę trochę odpocząć
Kupiłam mu nowe boksery obcisłe ten lata ciagle w starych powyciąganych, więc przed chilką zrobiłam mu akcję rozzierana i rozdarłam mu stare majtochy na szwach A ten zawiązał sobie je w supełki i dalej w nich łazi Chciał moje ładne też porwać, ale się nie dałam
Zaraz trzeba sie iść wykompciać, a potem obiadek eści zrobi, a potem do mnie na grilla
Pogoda u mnie - pochmurna ;/

Razem już 10 lat
1.07.2012 Willkommen in Deutschland
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny
25.08.2014 Marika Nasze szczescie

88Ekaterina88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 10:05   #486
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

karolcia ja juz w tym roku pracowalam i n wakacje ide na pewno pracowac... troche dziwnie ze ci rodzice bronia no ale idz do urzedu pracy i tam poszukaj,tam jest pelno ogloszen,albo poszukaj np w centrum handlowym teraz duzo potzrebuja do butikow... i poskladaj wszedzie gdzie sie da swoje cv
mart989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 11:03   #487
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

mart, dziękuję tylko tak jakoś mi dziwnie składać cv w końcu jestem dopiero po liceum - zero praktyki i w ogóle... ale wiem że od czegoś trzeba zacząć i gdzieś tą praktykę zdobyć muszę poszukać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-26, 11:09   #488
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

karolcia nie przejmuj sie ze mas zero praktyki i w ogole,przeciez kazdy od tego zaczynal,nawet twoj przyszly szef
Stary 2008-04-26, 11:14   #489
niqska
Wtajemniczenie

Karolina spokojnie przyjmiesz sie do jakiegos sklepu z odzieżą bo oni poszukują młodych! wystarczy że pokarzesz że jesteś śmiała
Stary 2008-04-26, 11:39   #490
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

z ta smialoscia to ciezko bedzie wlasnie... jestem strasznie wstydliwa, a jak juz mam gadac z obcymi ludzmi to juz w ogole...
Stary 2008-04-26, 12:11   #491
klaudens
Zakorzenienie

A ja byłam na szalonej domowce. Dzisiaj kac mnie męczy . niqska moj tż wczoraj tez wymiotował rozowlnienie , dziś jest dorbze,balismy sie ze to grypa zoladkowa

Cytat:
Napisane przez werg7 Pokaż wiadomość
ja też siedze w domu a wszyscy balują... ognicho klasowe nawet wychowawczyni z nimi pije. A ja siedze i mysle co zrobić ze swoim życiem. Pisałam Wam o mlich problemach z TŻtem niby się rozstaliśmy a ciągle jesteśmy razem ale non stop się kłócimy.. dziś poszłam po zakończeniu z dziewczynami na lody to on dzwonił do mnie non stop przez 2 godziny wkurzyłam się i nie odbierałam. Wogóle wszystko musi być tak jak on chce, ciągle słysze złe słowa pod swoim adresem i wogóle. Tzn przez tydzień było naprawde super i widziałam że on sie straa ale od 3 dni znów jest tak jak wcześniej. Najgorsze jest to że on strasznie mną manipuluje i nawet jak on coś zrobi źle to zawsze przekręca tak że wychodzi że to moja wina. Chciałąbym się roztsać bo wiem że tak będzie lepiej ale po 2,5 latach razem nie potrafie. Czasem myśle że nawet łatwiej by mi bło popełnić samobójstwo niż zakończyć ten związek. Na dodatek on już kilka razy próbował się zabić, może dlatego tak strasznie boje się ostatecznego rozstania.
Nie podoba mi się to zastraszanie jego. Faktycznie manipulacją smierdzi . Ciezka sytuacja. Może zrobcie sobie separacje np.tygodniową bez mozliwosci np. całowania sie z innymi, zdrady itp ?

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
no to se wklejam fote mojom hehe
robione po przyjściu więc już jestem rozczochrana, rozmazana i wogóle... zmęczona hehe...
przed wyjściem niestety już nie zdążyłam zrobić foty
O moja babcia ma podobny obraz Ładnie wygladałaś . Swoja drogą nie naucze się nigdy rozrożniać Ciebie od kateriny nigdy niewiem ktora to ktora

Cytat:
Napisane przez werg7 Pokaż wiadomość
Wywloczka nie wiem czy takiej samej bluzeczki nie mam... albo mi się tylko wydaje.

Dzięki za rady kocham go... naprawde go kocham. Ja nie myśle o własnych korzyściach a tylko o jego szczęściu. Postawiłam mu już takie ultimatum to przez tydzień naprawde się starał. On jest taki jak jego mama: kompletnie nie potrafi okazywać uczuć, często zachowuje się tak jakby mu nie zależało i dopiero po fakcie zdaje sobie z tego sprawę. Nawet nie poszłam na ognisko pożegnalne bo wiedziałam że będzie afera... Ciężko jest w tej sytuacji. Ja wiem że on sobie coś zrobi bo przeprowadził się do W-wy tylko ze względu na mnie i on tu nie ma nikogo oprócz mnie a do domu już nie wróci bo tam go nie chcą i wiem że on sobie tu nie da rady sam. Nie chce mieć człowieka na sumieni tym bardziej kogoś naprawde mi bliskiego...tu by się psycholog przydał
a może poardz sie jakiegos internetowego psychologa ? albo napisz na wizazu na odpowiedim wątku .

Cytat:

mnie wręcz wysyłają do pracy. tylko co ja znajdę a ulotek nie chce juz roznosić. myslałam o sprzedawaniu lodów , ale oczywiscie tż ma pretensje (bo to by było nad morzem , na deptakach blisko plaży) że troche za dobrze bym miała,ciagle facetow w kapielowkach ..

Cytat:
niqska, głosy oddane

kurde z tą pracą to ja nawet nie wiem jak się za to zabrać, gdzie szukać i w ogóle... ale chciałabym pracować, bo to taka trochę nauka odpowiedzialności za samą siebie... w czasie studiów też bym chciała, bo rodzice niby będą mnie utrzymywać, ale zawsze fajnie mieć jakieś dodatkowe pieniądze
ja też zagłosowałam mnie też rodzice beda utrzymywać ale fajnie mieć wlasnie swoja kasę też.

Cytat:
z ta smialoscia to ciezko bedzie wlasnie... jestem strasznie wstydliwa, a jak juz mam gadac z obcymi ludzmi to juz w ogole...
u mnie też , kelnerka nie chciałabym być, w sklepie pracować tzn butik itp. za duzy kontakt z ludzmi - bałabym się xD

ma ktoras z was juz swoje cv na ktorym moglabym sie wzorować ?

niqsiak jak zdobyc duzo bimbo attidiude ponawiam pytanie
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-26, 12:19   #492
wywloczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
O moja babcia ma podobny obraz Ładnie wygladałaś . Swoja drogą nie naucze się nigdy rozrożniać Ciebie od kateriny nigdy niewiem ktora to ktora
a to jesteśmy podobne ?? hehe
a zdjącie robione u moich rodziców we pokoju...

u mnie słonko świeci i ogólnie to cieplutko...

piesio strzelił focha na mamę i musiałam go karmić hehe
A tak poza tym.. to idę zaraz sobie kołderkę oblec w czyste poszwy

Całkiem optymistycznie. Mimo, pomimo i wbrew...

Po prostu WŁÓKI

wywloczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 12:25   #493
Insomnia89
Zakorzenienie

Czesć dziewczynki

Ja z wczoraj zdjęcia nie mam, bo zapomniałam zrobić Zakończenie - dłuugie i nudne. Wychowawczyni dała nam świadectwa, dyplomy, powiedziała "szczęśliwej drogi już czas" i po wszystkim. Nawet łezka mi sie w oku nei zakręciła, pełnia szczęścia

Później wybrałam sie z częscią klasy do pubu, posiedzieliśmy troche, popilismy, pogadalismy i odbębnione. W sumie dopiero wczoraj z niektórymi osobami bardziej się "zżyłam"

Dziś może wyciągnę mojego Żta na jakieś dicho.. Hmm.. ale biedak jutro szkołe ma od rana, no ale mooże

Ja kiedyś byłam baardzo nieśmiala. A teraz, nie mam tego problemu
Stary 2008-04-26, 12:27   #494
niqska
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja byłam na szalonej domowce. Dzisiaj kac mnie męczy . niqska moj tż wczoraj tez wymiotował rozowlnienie , dziś jest dorbze,balismy sie ze to grypa zoladkowa
(...)

ma ktoras z was juz swoje cv na ktorym moglabym sie wzorować ?

niqsiak jak zdobyc duzo bimbo attidiude ponawiam pytanie
no a moj tż już drugi raz ma ta grype

ja mam cv wyśle Ci zaraz.

a sory zapomniałam Ci napisac o tym BA. No więc fryzjer, kosmetyczka, opalani,e wybielanie, dyskoteka - to sa te za które musisz płacić, po za tym chłoak i mieszkanie daja ci codziennie ileś tam BA. No i jeszcze gra Sort Out Your Bag i French Kisses.

ja jak miałąm akórat to do zdobycia 4000 BA to była popsuta French Kisses i mogłaś grać milion razy dziennie i w 30 min nastukalam tyle tego że huhu aż dziwie się że nie dali mi bana za oszukiwanie

na 12 levelu trza 25 000 zdobyć mam już 21 000 uff a jestem na 11 :P a na 12 skocze za 8 dni tylko skocze kurs na sekretarke.

Ide się kompac, głowa mnie boli. Ufff wysprzatałam troche dom
Stary 2008-04-26, 12:45   #495
mart989
Wtajemniczenie

GG do mart989

niqska moglabys i mi wyslac to cv?? bo ja do poprzedniej pracy nie musialam miec a etraz zrobilam ale nie wiem czy doobrze xD
Stary 2008-04-26, 12:47   #496
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

to i mi wysłać proszę będę miała wzór przynajmniej ;D
Stary 2008-04-26, 12:51   #497
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

Co do pracy wysyłac gdzie popadnie ja tez wysylalam w multum miejsc i o dziwo z ponad połowy sie odezwali. I prace od czerwca mam

Co do pogody takie skoki nie są dla mnie z zimna w totalne ciepło. Ale nie powiem fajnie bylo sie przejsc z psem na krótkim rękawku
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 12:56   #498
Insomnia89
Zakorzenienie

Ja bym chciała iśc na staż do jakiejś gazety lokalnej u mei w mieście miałabym potem jakieś doświadczenie w zawodzie... zobaczymy jak to bedzie i jeśli coś, to najprędzej od sierpnia, bo prędzej bedę się byczyła mój tżcior poszedł od razu po maturze do pracy i etraz żałuje
Stary 2008-04-26, 13:00   #499
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niqska Pokaż wiadomość
no a moj tż już drugi raz ma ta grype

ja mam cv wyśle Ci zaraz.

a sory zapomniałam Ci napisac o tym BA. No więc fryzjer, kosmetyczka, opalani,e wybielanie, dyskoteka - to sa te za które musisz płacić, po za tym chłoak i mieszkanie daja ci codziennie ileś tam BA. No i jeszcze gra Sort Out Your Bag i French Kisses.

ja jak miałąm akórat to do zdobycia 4000 BA to była popsuta French Kisses i mogłaś grać milion razy dziennie i w 30 min nastukalam tyle tego że huhu aż dziwie się że nie dali mi bana za oszukiwanie

na 12 levelu trza 25 000 zdobyć mam już 21 000 uff a jestem na 11 :P a na 12 skocze za 8 dni tylko skocze kurs na sekretarke.

Ide się kompac, głowa mnie boli. Ufff wysprzatałam troche dom
Ok dziekuje kochana z gory za cv
Ooo a ja tylko w gry sie wlasnie bawiłam ;P podaj mic os ie robi po 6 levelu jak masz to gdzieś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-26, 13:11   #500
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam tak z Tobą i z Insomina Jeśli nie zwrócę uwagi na nicki i avatarki a tylko na załączone fotki, to też mi się mylicie

Cytat:
Napisane przez wywloczka Pokaż wiadomość
a to jesteśmy podobne ?? hehe
a zdjącie robione u moich rodziców we pokoju...

u mnie słonko świeci i ogólnie to cieplutko...

No wychodzi na to żeśmy podobne hehe

U mnie słonko sie przebija przez chmurki
Auto z tż wypucowaliśmy od środka i można śmigać
Teraz obiadek - sagetti - nie lubię, ale nie chce zrobić przykrości teściowi (którego też nie lubię ) i zjem hehe

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-04-26, 13:15   #501
Insomnia89
Zakorzenienie

A ja każdą od razu poznam mam niesamowitą pamięc do twarzy

Słucham sobie "ale to już było", gadam z kumplem z mojej juz byłej klasy i jakoś smutno się zrobiło...
Stary 2008-04-26, 13:18   #502
88Ekaterina88
Zakorzenienie

Dopiero teraz sie kapłam, że Insomnia89 masz na nicku a nie Insomina89 Ale zapłon

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-04-26, 13:21   #503
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88Ekaterina88 Pokaż wiadomość
Ja mam tak z Tobą i z Insomina Jeśli nie zwrócę uwagi na nicki i avatarki a tylko na załączone fotki, to też mi się mylicie

No wychodzi na to żeśmy podobne hehe

U mnie słonko sie przebija przez chmurki
Auto z tż wypucowaliśmy od środka i można śmigać
Teraz obiadek - sagetti - nie lubię, ale nie chce zrobić przykrości teściowi (którego też nie lubię ) i zjem hehe
O smiesznie Tylko ze wy jeszcze macie podobny styl pisania i ja musze kojarzyć sobie wyłoczka-to zdjecie , katerina-to zdjecie hyhy

Cytat:
Napisane przez Insomnia89 Pokaż wiadomość
A ja każdą od razu poznam mam niesamowitą pamięc do twarzy

Słucham sobie "ale to już było", gadam z kumplem z mojej juz byłej klasy i jakoś smutno się zrobiło...
Ja ostatnio bajmu piosenki lubię słuchać tej nowej krotka historia.

Cytat:
Dopiero teraz sie kapłam, że Insomnia89 masz na nicku a nie Insomina89 Ale zapłon

ja tak miałam ze wczesniej ciagle czytalam i PISAŁAM sikoladka a jest siokoladka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-26, 13:23   #504
klaudens
Zakorzenienie

dubel
Stary 2008-04-26, 13:24   #505
Insomnia89
Zakorzenienie

Cytat:
Różnie do mnie piszą

Cytat:
O smiesznie Tylko ze wy jeszcze macie podobny styl pisania i ja musze kojarzyć sobie wyłoczka-to zdjecie , katerina-to zdjecie hyhy

Ja ostatnio bajmu piosenki lubię słuchać tej nowej krotka historia.
Klaudens - siostro moja hehe a nowa pioenka Bajmu to już mi się znudziła z deka, kolega z klasy kiedyś ciągle jej słuchał teraz u mnei w głośnikach "Szcześliwej drogi już czas" na zmianę z "Hej wesele"
Stary 2008-04-26, 13:32   #506
88Ekaterina88
Zakorzenienie

A ja sobie wybieram Czasoumilacze, miałam już Rihanne a teraz będe mieć: Puchacze

No to kolejne zerwane więzi hehe Włóczka i ja , Insomina i klaudens hehe
Nie wiem dlaczeg tak się dzieje, ale to chyb tak wyszło jeszcze z wątku studniówkowego. Tak samo kojarzę Karolcią z Gosiaczkiem Takie parki mi sie porobiły

Razem już 10 lat
29.09.2012 Ślub Cywilny
7.09.2013 Ślub Kościelny

Stary 2008-04-26, 13:33   #507
wywloczka
Zakorzenienie

A mój czasoumilacz to Czesio śpiewający Alleluja

Kolezanka jak dzwoniła do mnie i odebrałam .. to słowa nie mogła wydusić z siebie tylko sie śmiała...

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-04-26, 13:36   #508
Karolcia2401
Zakorzenienie

GG do Karolcia2401

ja i gosiaczek no to miło ja mam pamięć do buziaków więc kojarzę dokładnie która to która
Stary 2008-04-26, 13:38   #509
wywloczka
Zakorzenienie

A ja na początku tylko wszystkie myliłam.. teraz już nie mam problemu z rozróżnianiem kto jest kto ..

Po prostu WŁÓKI

Stary 2008-04-26, 13:38   #510
siokoladka
Zakorzenienie

GG do siokoladka

no a ja jak zwykle solo pf :P
siokoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości