|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Samantha, Darietta - super brzuchy!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1112 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że nie tylko ja spać nie mogę 😜
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1113 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale wyobrażam sobie jak Cię musi kręgosłup boleć.. Cytat:
Cytat:
ale tylko przed spaniem przebieram nimiCytat:
kocham pieski! Słodziak!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak z aplikacji w kluby się wchodzi? Wiecie któraś?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obudziłam sie i wydawało mi sie, ze jest ok 7, a była 5. Pokręciłam sie po domu do 6.30 i na szczęście udało mi sie znowu zasnąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
Chyba tylko przez www można wejść Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Darietta- pięknie, tak sie cieszę jak.patrzę na Twoj brzuszek
![]() Samantha- sliczne masz te brzuszki faktycznie sa wielkie, mie ma co ale zgrabne i co najważniejsze maja cudowną zawartość... twoje chłopaki sa po prostu wygodne i sprytne umieściły sobie całkiem spore gniazdko... Ja zabieram.sie za śniadanko...tylko właśnie miałam skurcz i usiadłam milego dnia!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha ale masz brzuszek ! A ja myślałam że mam duży :p
A ten z 40 tc to już w ogole. Mam nadzieję że do takiego nie dojdę ;p Wczoraj mieliśmy ciężki dzień, rodzice mieli mieć gości więc zeszlam trochę mamie pomoc w kuchni a to obraz ziemniaki itp . Ale mama bardzo źle się poczuła strasznie zaczęła ją głowa boleć. Więc ja wzięłam się za odkurzanie ogarnięcie kuchni i umycir podłogi, trochę pomogła mi moją młoda sąsiadka która u nas przesiaduje nie miałam siły ...Pozycja do odkurzania i mycia straszna na moje plecy Najgorsze w tym to że mamie zaczęło iść ciśnienie w górę (choruje) w końcu namowilam ja żebyśmy jechały do szpitala bo żadne tabletki już nie pomagały a ciśnienie już 218 na 108 . Na pogotowiu nic nie podali tylko od razu skierowanie do szpitala, jak zmierzyli jej na pogotowiu miała 210 na 140 ... Przez dwie godziny nie mogli jej zbić tego ciśnienie lekami dożylnie i zastrzykami ... Ostatecznie udało się po 21 zejść na 140 na 80. Strachu się najadlam jeszcze widząc ją spanikowana i płacząca Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1118 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jest trochę zakręcona czasami ale nigdy nie komentuje naszego życia ani się nie wtrąca. No i zrobiła mi jedną blachę ciasta dodatkowo do domu. ![]() Nie zazdroszczę braku kuchni. Te terminy są straszne.. A teraz chyba ogólnie sezon na remonty, wykończenia więc pewnie zawaleni robotą. My schody na piętro zamawiamy w przyszłym tygodniu i już facio się pytał "potrzebujecie szybko czy nie?" - jak szybko to gdzieś za miesiąc możeeeeeee będą... oby były do lipca....Cytat:
![]() Cytat:
)) trzeba będzie postawić im dobrą kolację po remoncie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Podziwiam i życzę dużo sił do noszenia takiego Królewicza (bo jak inaczej nazwać syna, który stworzył sobie taki apartament?! )Cytat:
ładnie rośniecie.
|
|
#1119 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Ja zaliczyłam jedna pobudkę w nocy, myślałam, że juz bedzie po spaniu ale na szczęście zasnęłam i obudziliśmy sie dopiero teraz ja jeszcze leżę a mąż poszedł robic śniadanko ![]() W nocy mam wgl takie wrażenie, że jak tylko przyłożę rękę do brzucha to młody zaraz sie budzi i wypina Teraz tez przyłożyłam rękę i zaczął sie przeciągać Samantha brzuszek spory ale ja nie raz czytałam, że duży brzuch nie równa sie dużemu dziecku Współczuje bólu kręgosłupa ![]() Devilek mam nadzieje, że mama szybko poczuje sie lepiej Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Cashmere nie mam jeszcze chusty dołączyłam do grupy o chustonoszeniu i tam sobie podczytuje i czekam na to spotkanie z doradca na szkole rodzenia (czyli w po koniec maja) Darietta super brzusio Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez taedio Czas edycji: 2017-05-07 o 09:37 |
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Minini mieszkam blisko Sudet
![]() Darietta wyglądasz świetnie, mały brzuszek a musisz leżeć więc na prawdę super ![]() Skoczyły mi sie olejki i wróciłam do babydream i juz wiem czemu jej nie lubiłam po niej mnie wszystko swędzi |
|
|
|
#1121 |
|
*sportaddict*
|
|
|
|
|
#1122 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duzy! ![]() Cytat:
ciężko się chyba chodzi z takim? Idę zmierzyć swój. Cytat:
Cytat:
|
|
#1123 |
|
MerDer 4ever
|
LIPCÓWKI część 5.
Poprostu mnie tez brzuch swędział po babydream wiec przestałam sie nim smarować. Ostatecznie nie smaruje sie niczym
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Poprostu
Ja też nie smaruje. U mnie 32t - obwód brzucha 88 cm.
|
#1125 |
|
Wtajemniczenie
|
A idź Ty chudzielcu jeden
Ja muszę smarować, bo mnie swędzi brzuszek jak rośnie, ale używam kremu z lirene dla kobiet w ciąży, bo oliwka mi brudzi ubrania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Ja smaruję, ale czy jestem w ciąży czy nie to mam.suchą skórę i zawsze smaruję, a teraz orzez to swędzenie to mogłabym sobie kąpiel w balsamach robić najchętniej...
Dewileek - dobrze ze mamie w.końcu zbili to cisnienie, faktycznie dość wysokie było?! Czesto tak ma? Pogoda się psuje Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1127 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry! udało mi się zasnąć po 2.00 obudziłam się po 4.00 i się męczyłam z godzinę ale zasnęłam i spałam do 10.00 masakra i tak jestem nieprzytomna.
Może wczoraj za długo stałam przy garach i dlatego takie jazdy miałam ,dzisiaj jadę do dzieciaków i mamy więc odpocznę i trochę k.mnie poskaczą a co ![]() Devilek współczuje ,zdrówka dla mamy !! nie przemęczajcie się już tak ! Ja też się cieszę jak widzę Dariette z takim brzucholkiem!! Ja smaruję brzuch codziennie x2 najlepszy uważam ,że jest bio oil szybko się wchłania i skóra jest po nim nieziemsko gładka ,niestety rozstępy najczęściej się pojawiają krótko przed porodem jak brzuch najbardziej się rozciąga. Miłego dnia !!
wymiana:https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261433 Edytowane przez Chilli Pepper Czas edycji: 2017-05-07 o 11:09 |
|
|
|
#1128 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jestes juz kolejną osobą włączając mnie którą swędzi skóra po tej oliwce. Fajnie mieszkać tak blisko gór. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1129 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Czesc Laseczki
Witam się w 30 tygodniu, jestem w wielkim szoku, że ten czas tak pędzi ![]() W imieniu psiuni dziękuję za wszystkie miłe słowa ![]() ![]() Cytat:
O to faktycznie spa jak się patrzy ![]() Moja westie najbardziej lubi wylegiwać się na kanapowych poduchach, zawsze wchodzi jak najwyżej nie wyobrażam sobie, żeby brudna i niewyczesana tak leżała. Poza tym szampon to ma lepszy ode mnie haha Cytat:
Super wyglądasz, cieszę się, że masz sie dobrze ![]() Cytat:
Poprzednim razem dałaś radę to teraz też dasz. Dzielna jesteś ![]() Cytat:
Zdrowka dla mamy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak mama bierze leki i nie zdarzały się oststnio takie skoki już dawno ... Nie wiem może te zakupy w ikei tak na nią wpłynęły jednak trochę chodzenia ... Dziś już jest dobrze Dostała jakaś zmianę leków więc zobaczymy Taedio też mam wrażenie że jak przykładam rękę w nocy to mały się zaraz budzi :p wczoraj jak jechałem po mame to mały się tak stawial że. Aż się prostowalam w samochodzie i czułam taka górkę na brzuchu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj źle zrobiłam, że nie położyłam się po masażu. 1h składania ciuszków i3h prasowania. .. dziś mi kręgosłup odpuścił , ale za to mięsień i ścięgna w pośladku dają czadu. Skoro mała ma prawie 2kg , a ja 88 cm w brzuchu to pewnie w większości siedzi w środku i mi naciska :/ Dalej się Bujam jak kaczka :/ Uciekam się szykować na roczek i spakować na 1 dzień do mamy bo rano mam posiew zrobić. Miłego dnia! PS. Mi dziś równo zostało do porodu 7 tyg! !!!!! Ma sa kra!
|
|
#1132 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
piesek jest u rodziców i on szczeka tylko na dworze jak idzie pies chodnikiem. A moja sunia szczeka na koty i jak ktoś kręci się po klatce ale to mówię ze nie wolno i jest cisza ![]() Cytat:
Mój teściu w niedziele z tym samym był w szpitalu w niedziele 4 godziny. Współczuje Dziewczyny piękne brzuszki ❤️ Moja niunia 31tIMG_1494151254.771471.jpgIMG_1494151263.558795.jpg |
||
|
|
|
#1133 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dobrze, ze mamie leki zmienili. Oby juz wiecej nie było skoków. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1134 |
|
Wtajemniczenie
|
Samanta, Darietta super brzuszki😊
Samanta coś wiem o samotności w toalecie moja paulinka wisi mi nie raz na szyi 😅 także wszędzie wszystko razem...😊 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle, ale z Ciebie chudzina
ja mam termin prawie miesiąc później, a też się zmierzyłam i mam 90cmAnnaPaula super fotki
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Morelle to udanej imprezki dla Ciebie, oby nic nie bolało. Z tym uciskaniem to na 100% jest tak jak piszesz. A Twoje 7tyg mnie przeraża, mimo że to nie ja będę wtedy rodzić ![]() AnnaPaula87 piękna ta Twoja niunia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
Emmos, jaki kochany piesek
![]() Piesek faktycznie brzuszek troszkę masz jakby niżej. Minini, no widzisz jakie masz luksusy w domu! Mi mąż skuł z miesiąc temu kafle w łazience więc cegła się sypała. Darietta, pięknie wyglądasz ![]() Samantha, moja mama teZ nie może wierzyć że nie można spać w nocy w ciąży. Przecież to nic tylko się powinno spać po 12 h. Taaaaa Devileek, mi też się chyba najciężej odkurza. Jakoś mogę wiele innych rzeczy robić a przy odkurzaniu to się zasapie jak glupia. Mamy nie zatrzymali w szpitalu? Dobrze że ja zawiozlas. Oby się unormowało. Ja z moją mamą taką akcję miałam w grudniu. AnnaPaula, piękna córka ![]() I znowu zimno się zrobiło u nas;/ co to za wiosna. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1138 |
|
MerDer 4ever
|
Ja nie przepadam za yorkami
ale może nie spotkałam "normalnie" wychowanego ![]() U mnie w domu rodzinnym jest bokser Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
skończyło się na labradorze ale boksery też są słodkie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- A mój sąsiad ma takiego słodkiego yorka że bym mu go ukradła najchętniej, wchodzi na ręce i jest taki przyjazny no przesłodki!Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1140 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie przemęczaj się tak Cytat:
Ja tak samo....
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

01 sierpnia 2015 

ale tylko przed spaniem przebieram nimi

Jak dzisiaj zamówiona to odbiór ok 12 maja więc spoko, my akurat i tak odbierzemy później bo wtedy nas nie będzie.

Te terminy są straszne.. A teraz chyba ogólnie sezon na remonty, wykończenia więc pewnie zawaleni robotą. My schody na piętro zamawiamy w przyszłym tygodniu i już facio się pytał "potrzebujecie szybko czy nie?" - jak szybko to gdzieś za miesiąc możeeeeeee będą... oby były do lipca....
)) trzeba będzie postawić im dobrą kolację po remoncie 

Witam się w 30 tygodniu, jestem w wielkim szoku, że ten czas tak pędzi 

nie wyobrażam sobie, żeby brudna i niewyczesana tak leżała. Poza tym szampon to ma lepszy ode mnie haha
Z tym uciskaniem to na 100% jest tak jak piszesz. A Twoje 7tyg mnie przeraża, mimo że to nie ja będę wtedy rodzić
ale może nie spotkałam "normalnie" wychowanego