|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Dziewczyny - 1 str uzupełniona, proszę o resztę wózków, wszystkie z Was, które maja już wybrane modele... Taedio? Siilmariien?
|
#1232 |
|
MerDer 4ever
|
Mała u mnie bebetto tito
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1233 |
|
Wtajemniczenie
|
hej trzymam kciuki za wszystkie wyniki i wizyty dzisiejsze!
ja dziś miałam nawet znośną noc i w miarę pospałam, od rana jest u mnie malutka bo ząbkuje i gorączkuje ale jest mega grzeczna siedzi przy łóżeczku małego i sobie porządki robi z grzechotkami ciuszkami itp a ja leżę nie wiem jak te z Was ,które mają dzieci dają radę ja bym najchętniej leżała cały dzień. Dziś zjadłam tosty z jalapeno i albo od tego albo synu już taki duży ,że jak się ruszał to myślałam ,że urodzę zaraz ałaaaa ,na szczęście śpi teraz uff a ja czekam na 12.00 jak na zbawienie mam nadzieję ,że uda nam się zdrzemnąć.Jutro zaczynam 34 tc i nie wierze ,że to się dzieje naprawdę... Taedio co to takie śliczne w kwiaty?
|
#1234 |
|
MerDer 4ever
|
Chilli na majowkach jedzą japaleno zeby szybciej urodzić
Rożek/becik ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
Samanta rekacja super!
Kciuki za wizyty✊✊ U nas deszczowo siedzimy w donu. Mąż dalej z gips em w środę idziemy do ortopedy. Przynajmniej bawi się córka ja troszkę leżę i odpoczywam ale i robię po troszku żeby nie było twardnień Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popraw jeszcze proszę kolory dziewczynom i na dole coś się rozjechalo.
|
|
#1237 |
|
Wtajemniczenie
|
Samantha reakcja ludzi iście amerykańska
![]() Mała mnie ostatnio w sklepie sąsiadka z bloku zobaczyła i się zatrzymała i "o jezuu" hehe jak jej powiedziałam ,że już 8smy miesiąc to w ogóle oczy zrobiła ![]() Taedio cudny ten rożek oby się przydał ![]() Ja jutro idę na tokso na własny rachunek bo u mnie 3 raz nie robią a ja mam pietra.
|
#1238 |
|
MerDer 4ever
|
Chilli dzięki
Wzięłam go tylko dla dziadków/pradziadków jakby sie bali wziąć na ręce bez niczego Ja tez robiłam tydzien temu tokso na szczęście dalej bez zmian ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1239 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak skończę ten MagneB6 to przerzucę się na coś z potasem, ser żółty i tak jem codziennie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio fajne zakupy
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1241 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Devileek zdrowia dla mamy. Cytat:
Ale mnie jest dziś duszno ufff Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1242 |
|
*sportaddict*
|
Bardzo ładny rożek
![]() Ja właśnie czekam w poczekalni medicoveru, przyjmuję zakłady czym mnie będą straszyć dzisiaj |
|
|
|
#1243 |
|
Wtajemniczenie
|
taedio co Ty mówisz to działa???????? o ja głupiaaa już nie będę ich jeść bynajmniej do połowy czerwca :P
|
#1244 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno Wam się nie pokazywałam, a myślę że wejście w 30 tydzień to dobry moment
Nie pytajcie o wagę, bo moja wyjściowa to prawie 62, więc teraz to w ogóle miazga totalna ![]() IMG_1494233646.350498.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1246 |
|
MerDer 4ever
|
Dzięki dziewczyny
fajnie, że Wam sie podoba ![]() Chilli No podobno ostre działa Emmos ślicznie wyglądasz! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- emmos super zgrabny brzunio!!
|
|
#1248 | |||
|
Zadomowienie
|
LIPCÓWKI część 5.
Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Cytat:
Jesteś szczuplutka i tylko brzuszek urósł ile masz wzrostu?Pestycyda 🏻Ja się umówiłam na echo w środę akurat się termin zwolnił. 180 km drogi mam ale to moje miasto gdzie studiowałam wiec uwielbiam tam jeździć
Edytowane przez AnnaPaula87 Czas edycji: 2017-05-08 o 11:02 |
|||
|
|
|
#1249 |
|
*sportaddict*
|
Mała my mamy Anex Sport
|
|
|
|
#1250 | ||||
|
Zakorzenienie
|
biedna. Kiedy masz następny masaż?
Cytat:
![]() Cytat:
Jakiegoś takiego powera mam od rana, już dawno tak nie miałam. Ćwiczyłam jogę, ogarnęłam kuchnię, zrobiłam koktajl warzywno - owocowy i wstawiłam rosół. ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Zobaczyłam. że w moim mieście będzie akcja Mlekoteka (za FB widzę, że też będzie np w Warszawie, więc pewnie i w innych miastach) Myślę, że wybiorę się wybiorę, ma coś być o chustonoszeniu, Rozwój i pielegnacja noworodka z fizjoteraupetą. O pieluchach wielorazowych też będzie, ale ja akurat nie chcę się w to wgłębiać, chyba że przy wielo coś będzie nie tak. |
||||
|
|
|
#1251 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ufff dotarłam do domu, zjem coś i chyba położę się spać, póki córa nie wróci z przedszkola...
Cytat:
Dzięki Cytat:
Dzięki Hahaha żebym ja miała jakieś zdjęcia brzuszka W poprzedniej ciąży, co jakiś czas mąż mi cykał specjalne brzuszkowe, a teraz nie mam nic - jedno z 5 miesiąca, ale tam malutki jeszcze był Foty w lustrze nie mogę teraz zrobić, bo mam lustra zawieszone poziomo i dość wysoko Jedynie na takich "przy okazji" widać brzuch. Te są tuż-przed- i poświąteczne, ale to niestety było pewnie z parę kg temu ![]() 1494234563981.jpg 1494234574522.jpg Sinsayowa kiecka oczywiście musi być Kciuki!!! Cytat:
Tylko była zdziwiona, że przeciwciała nie pojawiły się jeszcze, nawet to konsultowała z innymi lekarzami. Cytat:
Dam znać Cytat:
Cytat:
Ale jasne, że jak niepokoisz się, to zawsze lepiej upewnić się że wszystko ok niż o tym myśleć. A jakie miałaś dotychczasowe wyniki? Super Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1252 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak mi się wydaje ze farmer jest tylko z brązowa na OLX jest dużo fotek można zerknąć. Brzusio śliczny i córa jaka duża ❤️
|
|
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też startowałam z waga 62 kg ![]() Siil- Świetnie wyglądasz ![]() dziewczyny proszę o info o wózkach na priv tutaj po prostu przeoczę
|
|
#1255 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam przez Was na wielkim zdjęciu przy wątku ten przysmak z hiszpanii(o ile dobrze pamiętam
) na aplikacji w telefonie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oo idę sobie zrobić koktajl bananowy ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1256 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy się zorientowali tydzień temu. Ale wszyscy myślą, że to 4/5 mc. I słyszę jak ładnie wyglądam. Jakby w ciąży z założenia trzeba było źle wyglądać. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja żadnej nie zostawię. Chyba wezmę l4.
|
|
#1257 |
|
Wtajemniczenie
|
emmos, jaka miazga... ja bym powiedziała, że może teraz masz taką wagę :P bardzo ładny brzuszek
![]() sill, święta były dawno, czas się zaktualizować!!! uroczo z córcią wyglądacie ![]() Mam dzisiaj jakiegoś muła. Nic mi się nie chce. Leżę w łóżku i patrzę w sufit, wstanę, przejdę się po mieszkaniu bez celu.. Pewnie przez tę zmianę pogody
|
#1258 |
|
MerDer 4ever
|
Sill super wyglądasz!
Ja bede chodziła do pracy z dzieckiem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Ja mam teraz decomoreno jako zdjęcie wątku na apce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Lepper, nie stresuj się toxo
![]() Ja jeszcze nie mam wózka więc nie podaje:p Emmos, piękny brzuszek ![]() Silimarillion, zgrabnie wyglądasz w tej kiecce z Sinsay ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz widzę, że jednak miałam tokso 2 razy. Gin pow, że nie trzeba już robić 3 raz.
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

🏻
ale to moje miasto gdzie studiowałam wiec uwielbiam tam jeździć 

Pewnie rzeczywiście antybiotyk zaburza wyniki... Kciuki za jutrzejszą wizytę i wagę. W ogóle wstawiłabyś zdjęcie brzuszka, co?
W poprzedniej ciąży, co jakiś czas mąż mi cykał specjalne brzuszkowe, a teraz nie mam nic - jedno z 5 miesiąca, ale tam malutki jeszcze był

Dam znać