Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-25, 17:38   #1051
e_linka2
Raczkowanie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II

Mój drugi egzamin we wtorek. Strasznie się denerwuję, chyba jeszcze bardziej niż przed pierwszym. Wiem, że nie powinnam, bo przez stres poprzedni egzamin zawaliłam. Wtedy na jazdach dodatkowych szło mi dobrze, instruktor mówił, że na pewno zdam. Sama czułam się jakoś pewnie, ale na egzaminie - stres i wyleciałam, za coś czego pewnie na zwykłej jeździe nigdy bym nie zrobiła. Wiem, że powinnam podejść do tego spokojnie, ale łatwo się to mówi. Może jak pójdę na jazdy w poniedziałek i wtorek przed egzaminem i zobaczę, że jakoś mi idzie to humor mi się poprawi. Ale na razie każda myśl o egzaminie i placu wzbudza straszny lęk
but be someone.

Miłość przede wszystkim
http://www.suwaczek.pl/cache/a2ed68cb5e.png

Studiowania rok 5 rozpoczęty...
e_linka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 19:22   #1052
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Ja juz zdazylam wrocic, a dziewczyny sie nadal nie oddzywaja. Czyzby swietuja
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 19:28   #1053
asia_z
Zakorzenienie

ja nie mam czego świętować nie zdałam znowu wymuszenie, tym razem wina z mojej strony. Następny egzamin 7 maja, teraz już musi mi się udać.
Stary 2008-04-25, 19:36   #1054
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez e_linka2 Pokaż wiadomość
Mój drugi egzamin we wtorek. Strasznie się denerwuję, chyba jeszcze bardziej niż przed pierwszym. Wiem, że nie powinnam, bo przez stres poprzedni egzamin zawaliłam. Wtedy na jazdach dodatkowych szło mi dobrze, instruktor mówił, że na pewno zdam. Sama czułam się jakoś pewnie, ale na egzaminie - stres i wyleciałam, za coś czego pewnie na zwykłej jeździe nigdy bym nie zrobiła. Wiem, że powinnam podejść do tego spokojnie, ale łatwo się to mówi. Może jak pójdę na jazdy w poniedziałek i wtorek przed egzaminem i zobaczę, że jakoś mi idzie to humor mi się poprawi. Ale na razie każda myśl o egzaminie i placu wzbudza straszny lęk
Jaq nie probowalam, ale moze wez cos na uspokojenie?dziewczyna pomoglo to i Tobie moze tez jak sie denerwujesz
Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja nie mam czego świętować nie zdałam znowu wymuszenie, tym razem wina z mojej strony. Następny egzamin 7 maja, teraz już musi mi się udać.
Szkoda, ale jak to mowia do 3 razy sztuka - znam to uda sie w maju
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 19:39   #1055
angelkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
szkoda .. na szczęście nie musisz za długo czekać na kolejny egzamin

angelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 19:42   #1056
asia_z
Zakorzenienie

no właśnie tym się pocieszam, że nie jest dużo czasu i do 3 razy sztuka dzisiaj wogóle był jakiś zły dzień, bo znajoma zdawała rano - nie zdała. Ja spotkałam dziewczyne z którą byłyśmy na 1 terminie i obie oblałyśmy. Poza tym dzisiaj mało kto wyszedł z placu manewrowego byłam bardzo zdziwiona....
Stary 2008-04-25, 19:47   #1057
Konto usunięte

Ojj to chyba tam wszyscy zle humorki mieli nie am co sie martwic
Stary 2008-04-25, 20:16   #1058
evilminded
Raczkowanie

HEj dziewczyny, pisalam juz w osobnym watku o moim problemie , ale jestem zdesperowana i postanowilam napisac jeszcze tu. No to do rzeczy- 8 maja mam w krakowie egzamin łączony i strasznie chcialabym sie zamienic z kims na jakis inny majowy termin, najlepiej ok polowy maja. Zalezy mi na tym przeokropniepozamieszcz alam ogloszenia na roznych forach,pytam znjaomych, ale bez rezultatow.
Moze ktoras z Was jest zainteresowana tym terminem? Albo ktos z Waszych znajomych?
Jesli tak to prosze piszcie- marrrczyk@o2.pl
Z gory dziekuje!
evilminded jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:30   #1059
aaneczka
Zadomowienie

Dziewczyny ale tempo Waszych postów . Nie było mnie jeden dzień na wizażu i miałam co nadrabiać .Ale chyba nie uda mi się odpowiedzieć na każddy post, na który bym chciała .

Cytat:
Napisane przez angelkaa Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj nie zdałam teorii czuje sie jak ostatni głąb, kretyn itp .. stres mnie zjadł. jak weszłam do sali to myślałam ze padne na zawał .. A najgorsze jest to że wszystko dobrze zrobiłam i chciałam sobie jeszcze przejrzeć raz i zmieniłam moje dobre odpowiedzi na złe ;/ jeszcze przed wejściem taka dziewczyna sie mnie pytała o jedno zadanie to jej powiedziałam dobrze i na egzaminie tez miałam to pytanie i zaznaczyłam zle ;/ .. grr.. nastepny egzamin dopiero 2.06 ale bede dzwonic codziennie czy nie mają jakiegoś bliższego terminu. Ale jestem zła .. jeszcze sie w domu ze mnie śmieją
Nie martw się . Daj rodzince testy do zrobienia- mój mąż za każdym razem popełniał błędy, a prawko ma już 10 lat.

Cytat:
3 błędy .. dziewczyna koło mnie miała 7 :| .. w ogole jakies takie dziwne te pytania mi sie trafiały, prawie polowa tyła takich urzędowych (ehh.. zawsze trzeba na coś zwalić ;|) nastepnym razem zastosuje sie do tego zeby nic nie poprawiac
teraz sobie zrobiłam 2 razy test na komputerze i oczywiscie 0 błędow ;| ..
Ja też zawsze w testach stosuję metodę niesprawdzania , jak już raz coś napiszę, to do tego nie wracam- doświadczenie mnie nauczyło, że tak jest najlepiej .

Cytat:
Napisane przez sabatina Pokaż wiadomość
haj dziewczyny!!!!

dzisiaj zdalam bezblednie testy!!!! : jupi::j upi:
Gratuluję .

Cytat:
Napisane przez malamama Pokaż wiadomość

odnośnie debaty o autach :
To jeszcze ja wrzucę parę słów. Na kursie jeździłam toyotą (w Warszawie egzaminy są na toyocie yaris), ale dwa razy instruktorka przyjechała corsą i ja osobiście oprócz świateł nie miałam problemów z "przestawieniem się".

Cytat:
Napisane przez malamama Pokaż wiadomość
Dzisiaj odebrałam prawko.Pierwszą jazdę mam za sobą.Mąż w szoku że tak świetnie sobie poradziłam Mówił,że był pewien,że zgaśnie mi na dzień dobry bo u nas sprzęgło bardzo szybko łapie a tu niespodzianka nie docenił mnie
Ach ci faceci...

Cytat:
Napisane przez Aangelek Pokaż wiadomość
dzis muialam egzamin i weszlam zeby sie pochwalic hehe zdalam za 4 razem
Gratuluję serdecznie , jakiś dziwny ten Twój egzaminator- może go osa ugryzła . Ale najważniejsze, że zdałaś .

Cytat:
gratuluje .. dla mnie to nie taki banał bo stres mnie zjadl .. najgorsze jest to że teraz robie sobie testy i ciągle 0 bledow ;/ .. w domu sie na mnie drą jak bym jakimś bezmózgiem była, ojciec sie do mnie nie odzywa, mowią ze wstyd ( tyle to ja tez wiem) ehh.. mowią ze sie nie uczyłam (chyba z 10 razy zrobiłam całą bazę pytań, uczyłam sie naprawde duzo a co lepsze umiałam to) oni nie rozumieją że człowiek sie może zestresowac ;| ..

Cytat:
Będę trzymać mocno kciuki

aaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 16:17   #1060
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez evilminded Pokaż wiadomość
HEj dziewczyny, pisalam juz w osobnym watku o moim problemie , ale jestem zdesperowana i postanowilam napisac jeszcze tu. No to do rzeczy- 8 maja mam w krakowie egzamin łączony i strasznie chcialabym sie zamienic z kims na jakis inny majowy termin, najlepiej ok polowy maja. Zalezy mi na tym przeokropniepozamieszcz alam ogloszenia na roznych forach,pytam znjaomych, ale bez rezultatow.
Moze ktoras z Was jest zainteresowana tym terminem? Albo ktos z Waszych znajomych?
Jesli tak to prosze piszcie- marrrczyk@o2.pl
Z gory dziekuje!
A nie moglabys np isc do swojego osrodka i tam sprobowac zamienic termin na inny?
Stary 2008-04-26, 16:43   #1061
kosmiteczka
Zadomowienie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7361163]A nie moglabys np isc do swojego osrodka i tam sprobowac zamienic termin na inny?[/quote]

w wordzie pewnie załatwi tyle ze za ten oddadza jej kase a dadza jej pierwszy wolny tzn pewnie na czerwiec.
a tak btw to kiedys czytalam ze 2 dziewczyny poszly do wordu chcac sie zamienic to sie babka w okienku na nie dziwnie popatrzyla... i powiedziala ze nie ma czegos takiego jak zamienianie... no ale moze cos zdziala
kosmiteczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 17:30   #1062
byliczka
Zakorzenienie

Może idz do WORDu i powiedz że masz wtedy jakieś ważne egzaminy czy coś i czy mogła by ci babka zamienić z kimś innym egzamin. Procedura wygląda tak że dzwoni babka do tamtego kogoś pyta czy mu to odpowiada jeżeli tak to zamienia terminy. Przynajmniej moja koleżanka tak miała w Krakowie.
Stary 2008-04-26, 18:23   #1063
berruska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kosmiteczka Pokaż wiadomość
a tak btw to kiedys czytalam ze 2 dziewczyny poszly do wordu chcac sie zamienic to sie babka w okienku na nie dziwnie popatrzyla... i powiedziala ze nie ma czegos takiego jak zamienianie... no ale moze cos zdziala
ja poszłam z pół roku temu z bratem i udało się zamienić bez problemu

berruska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 19:07   #1064
kosmiteczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez berruska Pokaż wiadomość
ja poszłam z pół roku temu z bratem i udało się zamienić bez problemu

może zależy jaki humor ma Pani w okienku
Stary 2008-04-26, 19:16   #1065
berruska
Rozeznanie

pewnie (niestety) tak, jak to w większości urzędów w Polsce. Ale nie ma jakiś zakazów w regulaminie na temat zamiany terminów, wiec pewnie wystarczy poprosić bez zbędnego bycia upierdliwym. Jak się jest miłym to panie w okienku tez czasem są miłe

Stary 2008-04-26, 19:18   #1066
kosmiteczka
Zadomowienie

Cytat:
pewnie (niestety) tak, jak to w większości urzędów w Polsce. Ale nie ma jakiś zakazów w regulaminie na temat zamiany terminów, wiec pewnie wystarczy poprosić bez zbędnego bycia upierdliwym. Jak się jest miłym to panie w okienku tez czasem są miłe
czasami tak...niestety mnie to nie spotykało, choć starałam sie nie wiem jak byc miła... pozniej przestalam sie starać...
Stary 2008-04-26, 19:26   #1067
berruska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kosmiteczka Pokaż wiadomość
czasami tak...niestety mnie to nie spotykało, choć starałam sie nie wiem jak byc miła... pozniej przestalam sie starać...
nom niestety.. niektóre baby są strasznie niemiłe, znam to np z dziekanatu, czasem nic nie pomoże bo przeszkodziło się im parzyć kawę!

Stary 2008-04-27, 09:42   #1068
kosmiteczka
Zadomowienie

Cytat:
nom niestety.. niektóre baby są strasznie niemiłe, znam to np z dziekanatu, czasem nic nie pomoże bo przeszkodziło się im parzyć kawę!

maja ciepla posadke, obijaja sie jak moga, a jeszze narzekaja... widocznie ciezkiej pracy w zyciu nie zaznaly...
Stary 2008-04-27, 19:58   #1069
alexandree
Raczkowanie

GG do alexandree
Cool Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II

Hej Dziewczęta Melduje niestety niewykonanie zadania, a o maly wlos, doslownie 7 minut mi zostalo.... ladnie zawracalam dwa razy, parkowalam roznolegle i strzaleczke warunkowa tez zaliczylam :P I niestety przy koncowce wymuszenie pierwszenstwa na skrzyzowaniu przy skrecie w lewo
Ale do tego momentu czyli 33 minuty egzaminu pan egzaminator jak sie wyrazil nie mial zastrzezen, takze, jestem na dobrej drodze
Do trzech razy sztuka
I nawet nie jestem zalamana, tylko podbudowana, ze tak duzo juz umiem zrobic poprawnie... a na skrzyzowaniu sie po prostu zagapilam... ludzka rzecz, ale popracuje nad tym :P
Pozdrowionka
Stary 2008-04-27, 20:16   #1070
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alexandree Pokaż wiadomość
Hej Dziewczęta Melduje niestety niewykonanie zadania, a o maly wlos, doslownie 7 minut mi zostalo.... ladnie zawracalam dwa razy, parkowalam roznolegle i strzaleczke warunkowa tez zaliczylam :P I niestety przy koncowce wymuszenie pierwszenstwa na skrzyzowaniu przy skrecie w lewo
Ale do tego momentu czyli 33 minuty egzaminu pan egzaminator jak sie wyrazil nie mial zastrzezen, takze, jestem na dobrej drodze
Do trzech razy sztuka
I nawet nie jestem zalamana, tylko podbudowana, ze tak duzo juz umiem zrobic poprawnie... a na skrzyzowaniu sie po prostu zagapilam... ludzka rzecz, ale popracuje nad tym :P
Pozdrowionka
i takie podejście jest najlepsze!
następnym razem będzie lepiej i tego trzeba się trzymać
buziak

wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:24   #1071
alexandree
Raczkowanie

GG do alexandree
Cool Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. II

Hehe po prostu podchodze bezstresowo :P w sensie, ze skoro za pierwszym razem przejechalam 20minut teraz ponad 30minut to next time bedzie lepiej. Popracuje nad mocniejsza koncentracja

Aha Dziewczyny, przstrzegam przed wspomaganiem CITY, kiedy wsiadlam na placu do auta, bylo wlaczone i dobrze, ze wiedzialam jak to wylaczyc, bo moja metoda luk by nie wyszedl. Badzcie uwazne w Pandzie kontrolka jest po lewej stronie na pulpicie z napisem CITY.
Ktos kto przyprowadza auta na stanowiska robi to specjalnie, czasem jest tez zablokowana kierownica. badzcie czujne i powodzenia
Nie ustalalam nastepnego terminu bo we wrocku nie ma nic wolnego w maju na Pande, ale jakby ktos chcial odpstapic swoj termin z jakiegos powodu to ja chetnie hehehe
Stary 2008-04-28, 09:45   #1072
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Do trzech razy sztuka
Pozdrowionka
Z tego co piszesz to i tak Ci świetnie poszło. Nastepnym razem musi się udać! Powodzenia!
cziki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 11:54   #1073
kosmiteczka
Zadomowienie

Cytat:
Hehe po prostu podchodze bezstresowo :P w sensie, ze skoro za pierwszym razem przejechalam 20minut teraz ponad 30minut to next time bedzie lepiej. Popracuje nad mocniejsza koncentracja

Aha Dziewczyny, przstrzegam przed wspomaganiem CITY, kiedy wsiadlam na placu do auta, bylo wlaczone i dobrze, ze wiedzialam jak to wylaczyc, bo moja metoda luk by nie wyszedl. Badzcie uwazne w Pandzie kontrolka jest po lewej stronie na pulpicie z napisem CITY.
Ktos kto przyprowadza auta na stanowiska robi to specjalnie, czasem jest tez zablokowana kierownica. badzcie czujne i powodzenia
Nie ustalalam nastepnego terminu bo we wrocku nie ma nic wolnego w maju na Pande, ale jakby ktos chcial odpstapic swoj termin z jakiegos powodu to ja chetnie hehehe
ajjj zazdroszcze podejscia... dobrze ze mam juz to za soba...
Stary 2008-04-28, 12:10   #1074
Konto usunięte

Alexandree swietne podejscie a to bylo takie hmm naprawde wymuszenie, bo jesli Cie tak chwalil to mogl juz Ci dac wynik pozytywny
Stary 2008-04-28, 12:39   #1075
kosmiteczka
Zadomowienie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7377993]Alexandree swietne podejscie a to bylo takie hmm naprawde wymuszenie, bo jesli Cie tak chwalil to mogl juz Ci dac wynik pozytywny[/quote]

haha fajne okreslenie "takie naprawde wymuszenie"
no wlasnie, moze to bylo takie na niby wymuszenie
Stary 2008-04-28, 13:48   #1076
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

(2008-04-23) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne.
(2008-04-28) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
(2008-04-28) Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.

TŻ odebrał prawko, oł je

wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 14:59   #1077
e_linka2
Raczkowanie

Właśnie skończyłam jazdę, egzamin jutro. Średnio mi idzie ,ale co ma być to będzie. Chyba mi trochę wszystko jedno. Zobaczymy. Teraz najważniejsze jest chyba to, że jutro zobaczę swojego Tżeta - tym trzeba żyć i nie przejmować się egzaminem. Dam jutro znać jak poszło - trzymajcie kciuki
but be someone.

Miłość przede wszystkim
http://www.suwaczek.pl/cache/a2ed68cb5e.png

Studiowania rok 5 rozpoczęty...
e_linka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 17:49   #1078
alexandree
Raczkowanie

GG do alexandree

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;7377993]Alexandree swietne podejscie a to bylo takie hmm naprawde wymuszenie, bo jesli Cie tak chwalil to mogl juz Ci dac wynik pozytywny[/quote]

Hehe, tak tak było to wymuszenie ewidentne. Mialam skrecic w lewo na skrzyzowaniu, mialam znak ustap i nie bylo sygnalizacji swietlnej. ale na jezdni poprzecznej bylo torowisko. No wiec ja czekam, bo zajete.... i w momencie kiedy zdecydowalam ruszyc, prawa strona tylko byla wolna a lewa NIE no i bym w pania wjechala :P czyli wymuszenie jak sie patrzy Po prostu sie zagapilam ale jak juz 2x zawracanie mialam za soba, strzalke warunkowa w prawo, parkowanie rownolegle. Wszystko zrobilam bezblednie, wiec czuje sie podbudowana, ze cooos umiem :P hehe no i ta karteczka "prawie" same pozytywy PRAWIE robi wielka roznice ale trzymam kciuki za wszystkie wizazanki DO BOJU
Stary 2008-04-29, 11:06   #1079
whip
psy-chopatka

Moi drodzy, uroczyście oświadczam że dzisiaj o 9,30 zdałam egzamin prawa jazdy! Nareszcie . Za 4 razem Tak bardzo się ciesze!

Wam tez sie uda! pozdrawiam wszystkich
Stary 2008-04-29, 11:07   #1080
berruska
Rozeznanie

whip gratulacje!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości