|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman.. cz. II
Nom, naprawdę się opłaca, zwłaszcza, że błyszczyki gratis nie są to jakieś spady, tylko normalnie nowe, ważne do 2010 roku. Ponadto dobre. Lubię je ^^
|
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
a do którego lady speed stick się je dostaje ?
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Do tych najnowszych, młodzieżowych, niebieski i różowy.
W spraju, w kulce i w sztyfcie. |
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam zamiar kupić ten antyperspirant
A te błyszczyki tylko malinowe są dostępne? - bo w gazetce były pokazane chyba 4 smaki
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3786 |
|
Rozeznanie
|
Miałam kupić ten nowy dezodorant ledy, ale nie dość ze malutki (tylko 100 ml) to przede wszystkim zapachy mi sie nie podobają-oba takie duszące-a ja lubię świeże, delikatne.
A ten błyszczyk dostałam w Rossmanie jakiś czas temu-do dwóch żeli Palmolive-tez niby miały byc rożne zapachy, a były tylko capucino-ale to nic bo bardzo mi ten zapach pasuje ![]() Dzis kupiłam w rossmanie tylko pojemniczki do lodu w kształcie ust z 5 na 3zł promocja-bardzo fajne i widziałam w cenie na dowidzenia szampony timotey 250 ml(ale nie wszystkie)po 3.99.
|
#3787 |
|
Konto usunięte
|
dopiero jak teraz weszłam na wątek to przypomniało mi sie, że nie poszukałam tej maseczki. no ale nic straconego. ^^dzisiejsze zakupy: *Dove deo spray grejpfrut i trawa cytrynowa *Dove kulka lilia wodna i mięta *maseczka Dax migdałowa (saszetka)- polubiłam ją ![]() *peeling Dax z mikrokryształkami (saszetka) *gąbeczka do masażu twarzy i zmywania maseczek *olejek do kąpieli antystresowy Pollena *krem AA 40+ (zakup Mamy) *lakier Miss Sporty 3.99
|
|
|
|
#3788 |
|
Zakorzenienie
|
Poprzeceniali pełno rzeczy z Miss Sporty, ale ja nie przepadam za tą firmą.
Co do błyszczyków, tam gdzie ja kupowałam to był dostępny tylko malinowy. |
|
|
|
#3789 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wąchałam dzisiaj te nowe LSS dla nastolatek i zostałam bardzo negatywne zaskoczona. Ten różowy pachnie jak różowa Rexona dla nastolatek, a niebieski jak lakier do włosów. |
|
|
|
|
#3790 |
|
Konto usunięte
|
pierwszy raz go kupiłam, jak użyję to ocenię.
|
|
|
|
#3791 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3792 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj maseczka Soraya
dzisiaj wypróbuje i napewno zdam relacje chciałam kupić też puder Synergen ale kolorki za ciemne ale niedługo słonko przypiecze to będzie w sam raz hihi Chciałam też kupić tuszyk Rimmela Glam Eyes ale puściutko, nie było ani jednego ehh i kupiłam Rimmel Extra Super Lash, który służy mi już bardzo długo
|
|
|
|
#3793 |
|
Zakorzenienie
|
Umbra, widzę, że spore zakupy poczyniłaś
![]() Mi jakoś ta migdałowa maseczka Daxa nie pasuje Mam jeszcze saszetkę głęboko nawilżającej sok aloesowy + kwiat pomarańczy - może ta będzie lepsza
|
#3794 |
|
Wtajemniczenie
|
Która z Was była dzisiaj na łódzkich "Skrabach Urody"?
![]() Ja wróciłam bardzo zadowolona, choć nie udało mi sie dostać na badanie skóry i na makijaż ![]() Ale przyszłam obładowana próbkami
|
|
#3795 |
|
Zakorzenienie
|
;( ja kupiłam 2 deo z nivea z tym strojem i oszczędzam więc chyba nie kupie tego a poza tym mam 10 błszczyków ;p a w naturze po 7z zł ten lady spit stick czy jakoś xD
|
|
#3796 |
|
Zakorzenienie
|
Racja, w Naturze taniej, ale bez błyszczyka
|
#3797 |
|
Zadomowienie
|
ja mam pytanie o te skarby urody bo jak zwykle jestem zakrecona i nic nie wiem...pamietam,ze ma kosztowac bilet 5 zl ale to wczesniej trzeba gdzies kupic czy tego samego dnia tam gdzie sie idzie?
a po drugie czy tam jest jakas walka o te probki?czy daja o tak o?i ile tych probek jest tak okolo?dzieki za wszystkie odp
|
|
|
|
#3798 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj kupiłam żel głeboko oczyszczający z peelingiem L'oreal Pure Zone za 13 zlotych (z 15) i blyszczyk ten rossmanowski z papryczka chilli za niecałe 7 złotych. szkoda, ze nie wiedziałam o tej promocji z dezodorantem, bo pewnie bym się skusiła.
|
|
|
|
#3799 |
|
Konto usunięte
|
Ghana, widzę, że ty też z Cz-wy. Do którego Rossmanna chodzisz najczęściej? Bo błyszczyków z chilli nie widziałam w każdym. Tylko w tym w Estakadzie.
|
|
|
|
#3800 |
|
Wtajemniczenie
|
Cupressangel, kupiłam maseczkę w realu w galerii, zapłaciłam 12,95
|
#3801 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za info
![]() Wkrótce maseczka będzie moja
|
#3802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Można kupić wcześniej w Rossmannie, albo już na miejscu (u nas nie było kolejek - raptem po 2-3 osoby do kasy). Walki o próbki nie ma... jest sporo ludzi, więc "walka" ogranicza się do dostania się do stoiska przez tłum chętnych:P Ale ja nie mam do tego zdolności, jestem malutka i drobniutka, a wróciłam z naprawdę dużą ilością próbek. Szampony, kremy, chusteczki do demakijazu, balsamy, płyny do higieny intymnej, pasty do zębów, WIBO dawało zestaw: błyszczyk, cien, tusz do rzęs i lakier do paznokci.
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże ja ostatnio robiłam porządek w jednej z torebek- i w jednej znalazłam 10... Torebek mam kilka, w każdej po parę, plus jeszcze kuferek kosmetyczny .Ale dawno żadnego nie kupowałam, tylko szminki ![]() Ach... W Warszawie będą na samym końcu chyba :P Ale dobrze- już po maturach...
|
|
#3804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
namowie kolezanki bedzie razniej
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() Edytowane przez pani ćma Czas edycji: 2008-04-26 o 23:54 Powód: literka |
|
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
Timotei w cenie "na do widzenia"? Ciekawe czemu... może chodzi o to, że zmieniają nieco design opakowań?
|
#3807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3808 |
|
Rozeznanie
|
A ja zapomniałam właśnie napisać ze już kupiłam 2 bilety na festiwal Urody w Lublinie(dla siebie i mamy) będzie dopiero za 3 tygodnie ale ja już mam
i nie mogę sie doczekać![]() A szampony timotey w cenie na do widzenia pewnie właśnie przez ta zmianę opakowania są-albo po prostu tych kilku wersji juz nie będzie-na pewno ten z miodem byl w tej cenie i jeszcze jakieś 2-3
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, nie moge nigdzie znaleźć tej nowej gazetki, wiem że gdzieś jest..
mogę prosić o linka?
|
|
|
|
#3810 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Liczyłam wczoraj wieczorkiem: przyszłam do domu z 45 próbkami i puszeczką PEPSI ;-) i mozna sobie zbadać włosy (chyba w 4 czy 5 miejscach:P), cerę, dowiedzieć się o pielęgnację ciała, popatrzeć na pokaz barmański (Dove i Rexona) - robą "drinki" bezlakoholowe :P Dodatkowo są konkursy, można wygrać perfumy, zestawy kosmetyków, była ścianka wspinaczkowa:P Nie żaluję, że poszłam, choc na początku nie miałam zamiaru tam iść...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

dopiero jak teraz weszłam na wątek to przypomniało mi sie, że nie poszukałam tej maseczki. no ale nic straconego. ^^

dzisiaj wypróbuje i napewno zdam relacje
ale niedługo słonko przypiecze to będzie w sam raz hihi