|
|
#2131 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: PM 2018 cz. V
Ja mam zamiar dopiero rok przed ślubem szukać. I pójdę najpierw z przyjaciółkami a potem z mamą. Chociaż nie wykluczam że kupię używaną.
Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2132 | |
|
Żona
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Zadomowienie
|
Na stoliku obok stoliku z kawą i herbatą 😄
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Coś w tym stylu: ![]() Wielka szkoda, ale to jest minus brania ślubu w maju. Ja na przymiarki zabieram mamę, TŻ i prawdopodobnie mamę TŻ. Na kolejne będziemy już jeździć tyko z moją mama ![]() Już jestem gotowa na nie. Przejrzałam suknie ze strony sklepu, wydrukowałam sobie zdjęcia, tych. które chce przymierzyć i mam nadzieję, że faktycznie będą na miejscu i będą mieli tyle czasu dla mnie |
|
|
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Koszyczek ratunkowy, moja wstępna lista
![]() Męski Rolka do ubrań Nożyczki Gumy do żucia Antyperspirant Agrafki Plastry Chusteczki higieniczne Wykałaczki Chusteczki nawilżane Damski Rolka do ubrań Nożyczki Gumy do żucia Antyperspirant Agrafki, igła i nitka Plastry Chusteczki higieniczne Wkładki higieniczne Podpaski Tampony Bibułki matujące Krem do rąk Chusteczki nawilżane Lakier do włosów Wsuwki Rajstopy w kilku rozmiarach Papierowe pilniczki Patyczki kosmetyczne Lakier bezbarwny Wazelina Chusteczki odplamiające Mini apteczka - w osobnym pomieszczeniu dostępnym dla świadkowych (boję się zostawiać tabletek na wierzchu, dzieci mają różne pomysły). Leki Tabletki przeciwbólowe Stoperan Urofuraginum Krople żołądkowe Woda utleniona Sól fizjologiczna Rapaholin |
|
|
|
|
#2136 | |
|
Żona
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2137 | |
|
:)
|
Wow niezła lista
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zapiszę sobie post. ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- 15 to nie tak dużo, w swojej wyjściowej wizji miałam 30 na ściankę za nami plus jeszcze jakieś 10 losowo porozkładane. I mimo, że cena jednej skrzynki nie jest duża to transport tego wyniósłby niemal tyle co skrzynki. A wiadomo oszczędności, więc wybrałam wersję milszą dla budżetu. |
|
|
|
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, wiem - lista bardzo długa
Nie jest powiedziane, czy wszystko włożę, ale kto wie ![]() Dekoracje ze skrzynkami bardzo mi się podobają |
|
|
|
|
#2140 |
|
|
Ja planuję wykorzystać skrzynki tylko przy planie stołów
![]() Dostałam info, że na początku czerwca muszę się spotkać z dekoratorką żeby podpisać już ostateczną umowę i tak się zastanawiam jak ona mi ma podać cenę jak ja na chwilę obecną nawet nie wiem jakie chce kwiaty na stołach Zarys ogólnej dekoracji mam, ale wydaje mi się że najwięcej kosztów generują właśnie kwiaty. P.S W końcu wzięłam się za pudełko na koperty w środę mam spotkanie z florystką odnośnie bukietów, mam nadzieję że ceny nie zwalą mnie z nóg
Edytowane przez girlandzia Czas edycji: 2017-05-08 o 18:19 |
|
|
|
|
#2141 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Musimy na pewno to jeszcze przemyśleć. No, z transportem może być cieżko. 30 to faktycznie sporo, my mamy cały czas problem ze ścianką, bo nawet jeśli mamy jakieś tam pomysły na nią, to już pojawia się problem przetransportowaniem jej do sali. Bardzo ładnie to wygląda ![]() Zapisz
|
|
|
|
|
|
#2142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooo ![]() ![]() Cytat:
Jesteś przygotowana. |
||
|
|
|
|
#2143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2144 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Laska pisała, że jak jej się "zachce" to nie ma zamiaru się powstrzymywać, bo ona jest spontaniczna i nie będzie udawać kogoś innego
|
|
|
|
#2145 |
|
Wtajemniczenie
|
youngatheart, ciekawe, że ludzie nie uzasadniają spontanicznością innych rzeczy. Mi się może spontanicznie zachcieć malować obraz, albo smażyć naleśniki na czyimś weselu. Poproszę więc o sztalugę i farby, przecież nie będę udawać kogoś innego.
|
|
|
|
|
#2146 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2148 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
jedni przyjeżdżają dzień przed komunią bo chrzestni są tylko do poniedziałku![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- A ja wróciłam z pracy i nie wiem czy sprzątać, czy iść spać, czy obmyslac sesje komunijne i na dzień mamy. Najchętniej wskoczylabym do łóżka. Doba jest za krótka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Moja makijazystka wstępnie wybrana mówi że zapisy na 2018 po nowym roku chyba że mam już ustalona godzinę. Bo z reguły nie zapisuje z takim wyprzedzeniem bo dziewczyny nie mają poplanowane nic i potem jest zamieszanie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2149 | |
|
Żona
|
Cytat:
a za rok na szukanie sukienki to by było za późno zresztą chcę by jedna z pierwszych mnie zobaczyła w sukni później to mogę nawet sama chodzić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2150 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś dopiero koło 23 z pracy wrócę bo mam delegację. Nie lubię takich rozwalonych dni. Na szczęście w weekend jedziemy z TZ na mały urlopik
to sobie odpoczne.
|
|
|
#2151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w zwierzątka i turkusowa w kwiaty ![]() ---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
ale mamę też zabiorę.
|
||
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Pokażcie te koszule
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gdzie jedziecie? |
|||
|
|
|
|
#2154 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Dziewczyny, jakie chcecie mieć torty? Ja pisałam wczoraj w tej sprawie do cukierni i jestem ciekawa waszych inspiracji
|
|
|
#2155 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry. Kolejny dzień w łóżku spędzę z chorobą. Mam nadzieję, że do czwartku wyzdrowieje, bo mam tyle do zrobienia w pracy, że szkoda gadać.
O torcie już pisałam tutaj, ale chciałabym naked cake. Prosty biszkopt z masą śmietankową a w środku masy maliny i borówki. No i na zewnątrz jakieś tam owoce dodatkowe typu truskawki i porzeczki. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Myślę jak zorganizować swoje koszyczki ratunkowe dla gości, którzy mają nocleg i możliwość wyjścia do swojego pokoju i ogarnięcia się. Dziewczyny jak tworzycie swoje foldery z inspiracjami? Szukanie po hasłach np. Rustykalne wesele itp. czy zapusujecie to co się wam podoba? Ja robię to drugie i wyszło na to, że dekoracje sali i kolor przewodni to złoto a kolor przewodni mojego ubioru to srebro 😀 nie będę pasowała do podtalerzy 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Szukam wiankow na sesje zdjeciowe i mi tu podają ceny na grupie 170 zl za dwa kurde tyle to ns zapłacę za żywy bukiet ślubny ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
narzeczona fotograf dziecięcy i ślubny rozwój osobisty! Edytowane przez goplankowa Czas edycji: 2017-05-09 o 10:43 |
||
|
|
|
|
#2158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A moje inspiracje. Zapisuję po prostu ładne zdjęcia. Myślę, że na pół roku przed zrobię ostateczną selekcję i zostawie sobie takie elementy, które mi się najbardziej podobają. Chociaż też mam tak z tym srebrem i złotem, mam zaplanowane złote dekoracje, a sama na sobie nigdy złota nie noszę. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2159 | |
|
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Adie ja szukam pod interesującym mnie hasłem + zapisuję inne rzeczy jeżeli coś mi wpadnie w ojo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

potem zobacze co i jak i wezme ze sobą mame lub siostre 

Jesteś przygotowana. 

jedni przyjeżdżają dzień przed komunią bo chrzestni są tylko do poniedziałku
kurde tyle to ns zapłacę za żywy bukiet ślubny