![]() |
#91 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniówki 2018 :)
Cytat:
U mnie odwrotnie: najchętniej bym nie jadła ![]() ![]() Natomiast piję jak szalona. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tak mam ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie nowe mamuśki
![]() U mnie będzie idealnie 3 lata różnicy wieku, córa z 3.01.15 a teraz mam termin na 7.01.18 ![]() Ja również bym jadła, przezucalam się na jabłka bo po nocach bym mogła pladrowac lodówkę.. Brzuch juz mi wieczorem widać... W pierwszej ciąży dopiero w 5mcu ![]() ![]() Ja mam termin na, tzn muszę się zapisać na 17.05 ![]() ![]()
#95 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
to tak jak u mnie, równe 3 lata różnicy synek z 25.12. Co do objawów to w pierwszej ciąży gdzieś już na tym etapie pojawiły się całodniowe mdłości, teraz żadnych zobaczymy co będzie potem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie. Jak to jest u Was z mdłościami? U mnie od 3 dni czasem, lekko, ale właściwie nie mam tego problemu. Wszystko przede mną czy mam szczęście?
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
W pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów, jedynie na początku mały apetyt. Teraz mam głównie wieczorem coś na pograniczu zgagi i mdłości
![]() ![]()
#99 |
Raczkowanie
|
Ja w obu ciążach miałam niepowściągliwe wymioty ciężarnej. Zaczynały się od 8tc i trwały do 20tc co najmniej. Potem było lżej. Teraz nawet mnie nie mdli o trochę się tym martwię
![]() Mam potwierdzona wizytę na 16.05 godz. 20:15. Mam nadzieje, że będzie serducho ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Ja też jeszcze nie mam mdłości, tylko czasem właśnie zgage. W poprzedniej ciąży mdłości zaczęły się od 7tc i skończyły wraz z pierwszym trymestrem. Może tym razem mnie to ominie 😄 oby!
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniówki 2018 😊
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
A ja zagapiłam sprawę i wizytę chciałam na 17tego maja a będę miała na 24go... Ehh długo ;(
Mogłabym pójść wcześniej ale do lekarza z poprzedniej ciąży i który nie będzie pracował w szpitalu w którym chce rodzic... No normalnie... ![]()
#103 |
Wtajemniczenie
|
Styczniowki 2017 pozdrawiaja
![]() Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest tego jeden plus, że jak już pójdziesz to na pewno wszystko ładnie będzie widać. Ja też miałam iść do innego gina, a jednak idę do innego, raczej innej bo jak dziś mnie tamten poinformował to on jednak z urlopu wraca dopiero po 25.05 i może mnie przyjąć tydzień później. A wcześniej gadał zupełnie co innego i tylko termin wizyty kazal tydzień wcześniej potwierdzić ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniówki 2018 😊
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
@donka, @furjatka, @konkardia
pozdrowienia dla Was ![]() Wykrakałam brak mdłości. Oto przyszły 🤢 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
No tak Mazajko... W pierwszej ciąży poleciałam w 5 tyg i za dwa tygodnie musiałam wracać na usg, teraz już nie mam takiego ciśnienia, bardziej na L4
![]() Emeczka współczuję, choć czasem bym chciała bardziej czuć ciążę, jakoś spokojniejsza bym była. Mnie tzytzki bolą od 3 dnia od owu, a te zgago-mdłości to takie se są ![]()
#108 |
Zadomowienie
|
Witamy sie z mdlosciami <3
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
To może i ja dołączę
![]() ostatni okres 2 kwiecień. Cykl- 30 dni +/- Robiłam testy 5 maja i 6 maja- po II krechy ![]() W sobotę 6 maja zrobiłam betę i dzisiaj odebrałam wynik- 677 ![]() idę dzisiaj do lekarza! Mam nadzieję, że już coś będzie widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mazajko, umknęła mi ta informacja: czy Ty bierzesz progesteron? Albo czy masz możliwość pójść w ramach wyjątku do jakiegokolwiek lekarza? Warto sprawdzić, czy ten ból to nic poważnego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Raczkowanie
|
Styczniówki 2018 :)
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez Mazajka92 Czas edycji: 2017-05-09 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mama listopadowa 2017
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dopiero wstałam niedawno, głód chyba napędza mdłości. Idę zaraz zjeść sniadanko, mam nadzieję, że się przyjmie 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O faktycznie zapomniałam o nospie. Właśnie wzięłam razem z magnezem. Dziękuje za radę ![]() Ps. O leżeniu z moimi dziewczynami to mogę zapomnieć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do lekarza idę w czwartek. Mam nadzieje, że zobaczę serduszko ![]() Brzuch mnie czasem pobolewa, ale do wytrzymania. Jajnik bolał mnie przez dwa dni. Dzisiaj jest lepiej. W poprzedniej ciąży prawie cały ten okres towarzyszył mi ból brzucha. Chyba mam niski próg bólu i czuję wszystko co się we mnie dzieje. Pierwszą ciążę źle wspominam. Dużo bólu, nerwów i płaczu. Plamiłam od 14tc. przez krwiaka. Leżałam prawie cały II trymestr. Dwa razy szpital. Boję się, że to się powtórzy. W dodatku mam macicę dwurożną i dziecko nie mogło się obrócić, więc cały czas jej główka była pod moim żebrem i musiałam mieć cc. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i mam fajną, zdrową i śliczną córeczkę. A i nie mam mdłości, aż się boje, że to zły objaw. Jestem za to strasznie senna. Odstawiłam dwa kubki kawy drastycznie i jest masakra. Aha i mam już mleko w piersiach, a raczej siarę. Karmiłam Maję 2,5 roku i znowu się zaczyna. Nie robiłam bety ani żadnych innych badań. Zrobić? w pierwszej też nie robiłam... czy to coś zmieni? w czw. idę do lekarza to może on mnie skieruje. Bierzecie magnez jaki? Edytowane przez LaLoca Czas edycji: 2017-05-09 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie biorę żadnego magnezu, chyba, że jest w składzie witamin które biorę femibion Natal 1. 🤔 Apropo bólu brzuchu, mnie wcale nie boli... czasem tylko czuje któryś jajnik ale to tylko przez chwilę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Witam Was mamusie
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:04.