Czy ja już przesadzam czy słusznie że mam obawy? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-04-26, 21:55   #61
trawa
Raczkowanie

Dot.: Czy ja już przesadzam czy słusznie że mam obawy?

a co się stało dzis? o ile chcesz to wyjawić
trawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-26, 22:05   #62
la_promesse
Raczkowanie

dostalam wiadomosc na gg od niego o tresci: sorki zapomnialem ci przyniesc ketchup "

jak sie kapnal ze sie pomylil to napisal sorki misiek pomyłka i jak spytalam ktora jest ta szczesciara z ktora bawil sie zeszlej nocy odp. ze to bylo do jego przyjaciela, a ja spytalam od kiedy wysyla buziaki przyjaciolom, bo ja jak zyje to widze jak gada z kumplami na gg i jak sie z nimi zegna i nigdy nie wysyla uziakow, zreszta to normalne, jakbyw ysylal to bym sie bac zaczela czego innego

od tamtej pory sie nie odezwal przeplakalam przedpoludnie z mysla ze mnie zdradza bo co innego mam myslec?
la_promesse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-26, 22:13   #63
Fresa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la_promesse Pokaż wiadomość
dostalam wiadomosc na gg od niego o tresci: sorki zapomnialem ci przyniesc ketchup "

jak sie kapnal ze sie pomylil to napisal sorki misiek pomyłka i jak spytalam ktora jest ta szczesciara z ktora bawil sie zeszlej nocy odp. ze to bylo do jego przyjaciela, a ja spytalam od kiedy wysyla buziaki przyjaciolom, bo ja jak zyje to widze jak gada z kumplami na gg i jak sie z nimi zegna i nigdy nie wysyla uziakow, zreszta to normalne, jakbyw ysylal to bym sie bac zaczela czego innego

od tamtej pory sie nie odezwal przeplakalam przedpoludnie z mysla ze mnie zdradza bo co innego mam myslec?
Nie chcę nic mówić, ale już wcześniej mówiły dziewczyny i ja, że prawdopodobnie ma inną, no chyba, że to tylko koleżanka, ale z tym keczupem? zgadka...

A może zrobił taką prowokację, żeby związkowi Waszemu pikanterii trochę dodać?

Fresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-26, 22:19   #64
Hultaj
BAN stały

Co do dokuczania, dziewczyno, jakie dokuczanie, po prostu mówię jak ja to widzę, a mianowicie tak, że gdy już dojrzałaś do seksu, przez 4 miesiące nie zorganizowałaś sobie możliwości jego uprawiania, a to 1/3 roku.

A co odzywki z gadu, to oj. Nic więcej nie mam do dodania, i jak już pisałam wcześniej, wydaje mi się, powód do zmartwień, niestety, masz.

Pozdrawiam serdecznie.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-26, 23:31   #65
adusik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Co do dokuczania, dziewczyno, jakie dokuczanie, po prostu mówię jak ja to widzę, a mianowicie tak, że gdy już dojrzałaś do seksu, przez 4 miesiące nie zorganizowałaś sobie możliwości jego uprawiania, a to 1/3 roku.

A co odzywki z gadu, to oj. Nic więcej nie mam do dodania, i jak już pisałam wcześniej, wydaje mi się, powód do zmartwień, niestety, masz.

Pozdrawiam serdecznie.
Dziewczyny, może akurat by to zrobili na tym długim weekendzie majowym ale jemu się nie chce przyjechać A nuż by ją naszło bez lekarza i by do czegoś doszło Nie rozumiem dlaczego czepiacie się dziewczyny... 20 lat to nie jest tak dużo i nie trzeba mieć już tego "za sobą"...

ja myślę, że masz się o co martwić niestety... i przypuszczenia dziewczyn mogą się sprawdzić
adusik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-27, 09:56   #66
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Wyszło szydło z worka :/
Stary 2008-04-27, 12:06   #67
trawa
Raczkowanie

Myślę, że powinnaś go postawić pod ścianą (nie wiem jeszcze w jaki sposób... ale może wizażanki pomogą) i zobaczyć, czy jest w stanie o ciebie powalczyć, czy ma wszystko w "poważaniu". Jak w sytuacji, gdy związek wisi na wlosku, on nic nie zrobi, to najwyraźniej koniec
trawa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-27, 16:09   #68
szambelanowa
Przyczajenie

la promesse, twoj zwiazek jest po 4 latach na takim etapie, ze brak jednego z waznych filarow, jakim jest seks, jest normalnym powodem, dla ktorego jedno z partnerow moze zaczac szukac spelnienia, gdzie indziej. i ja tu wcale nie sugeruję, ze to twoja wina, ze facet moze Cie zdradzac, bo kazdy na swoje tempo, i podziwiam Cie, ze bylas wierna swoim wyborom. Ale z z drugiej strony, w momencie, kiedy nie jestesmy w stanie dac drugiej osobie tego, na co czeka, czekala dlugo, to powinnismy byc swiadomi, jakie to niesie konsekwencje. Moze byc tak, ze Twoj partner czuje sie juz zmeczony, zrezygnowany, i wcale (mimo ze moze Cie kochac bardzo) nie bedzie udowadnial, ze mu na Tobie zalezy.
od siebie proponuje wyjasnieniee sprawy keczupu, ale bez histerii i płaczu, tylko rzeczowo. nastepnie przejscie do działania. nie mowienia, ze juz juz, za chwile pojde do lekarza. swoja droga.. prezerwatywa to na prawde srodek antykoncepcyjny.
w sumie chlopak byl dzielny, bo szanowal twoj wybor, twoje potrzeby, a jego potrzeby siedzialy w kącie i puchły
szambelanowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-27, 16:41   #69
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szambelanowa Pokaż wiadomość
swoja droga.. prezerwatywa to na prawde srodek antykoncepcyjny.
Ja stosuję tylko prezerwatywy i żyję.
Pracowałam z osobami z HIV/AIDS, oni muszą używać prezerwatyw żeby nie pozakażać swoich drugich połówek, przy czym niewskazane jest żeby dodatkowo używali pigułek anty przy ich chorobie bądź zakażeniu. Wyobraź sobie że przez lata małżeństwa jedynym środkiem antykoncepcyjnym i ochronnym przeciw wirusowi jest w takich związkach prezerwatywa i ani oni ani ich partnerzy nie boją się że coś im się stanie?! I nic się nie dzieje, nie znam przypadku żeby zabezpieczając się ktoś się w ten sposób zakaził albo zaszedł w ciążę. Żyją i mają dzieci (zapłodnienie poza organizmem kobiety, plemnikami mężczyzny wcześniej oczyszczonymi z wirusa, zarodek rozwija się w organiźmie kobiety).
Podsumowując, nie ma się czego bać, oczywiście jeśli kocha się tę drugą osobę i bezgranicznie jej ufa.
lalaith jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-27, 18:19   #70
Hultaj
BAN stały

Cytat:
Napisane przez szambelanowa Pokaż wiadomość
la promesse, twoj zwiazek jest po 4 latach na takim etapie, ze brak jednego z waznych filarow, jakim jest seks, jest normalnym powodem, dla ktorego jedno z partnerow moze zaczac szukac spelnienia, gdzie indziej. i ja tu wcale nie sugeruję, ze to twoja wina, ze facet moze Cie zdradzac, bo kazdy na swoje tempo, i podziwiam Cie, ze bylas wierna swoim wyborom. Ale z z drugiej strony, w momencie, kiedy nie jestesmy w stanie dac drugiej osobie tego, na co czeka, czekala dlugo, to powinnismy byc swiadomi, jakie to niesie konsekwencje. Moze byc tak, ze Twoj partner czuje sie juz zmeczony, zrezygnowany, i wcale (mimo ze moze Cie kochac bardzo) nie bedzie udowadnial, ze mu na Tobie zalezy.
od siebie proponuje wyjasnieniee sprawy keczupu, ale bez histerii i płaczu, tylko rzeczowo. nastepnie przejscie do działania. nie mowienia, ze juz juz, za chwile pojde do lekarza. swoja droga.. prezerwatywa to na prawde srodek antykoncepcyjny.
w sumie chlopak byl dzielny, bo szanowal twoj wybor, twoje potrzeby, a jego potrzeby siedzialy w kącie i puchły
trudno się nie zgodzić. Więcej niczego nie dodam, nie chciałabym nikogo dobijać. eot.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-04-27, 21:20   #71
sadex
Raczkowanie

Cytat:
wiecie co dziewcyny? jestescie niemozliwe jezeli ktos nie byl gotowy to mial robic na sile? ja Was nie rozumiem - jak tak to potepia sie nastoltki ze gowniary zaczynają sie seksic i nie wiedza co to znaczy kochac sie a jak ktos z tym czeka bo po prostu nie jest do konca pewien i woli zaczekac to jest potepiany ze juz powinien miec to dawno za soba. I co ma staz zwiazku do tego? Jezeli bylabym gotowa po roku zwiazku to bym to zrobila po roku.

Poza tym nie zakladalam tego watku zeby roztrzasac moje zycie seksualne, tylko po to aby mi doradzic co mam robic. JA rozumiem ze to ma wplyw na moja sytuacje ae bez przesady, wydaje mi sie ze zmieniono temat tego wątku.
a czy ktoś Ci każe coś robić na siłę? dziewczyno, przeczytaj tekst ze zrozumieniem. czy ktoś napisał, że nie powinnaś być już dziewicą albo że musisz się z nim przespać? pokazujemy Ci tylko, jak to działa. nie chcesz z nim sypiać, to nie, ale w takim wypadku po prostu mu to powiedz, a nie traktuj jak przytępego idiotę. obiecanki macanki, a głupiemu staje.

widać macie inne oczekiwania co do związku. to nie jest niczyja wina.
a z tym keczupem to niezłą wtopę zaliczył.

przykro mi.
i ask for silence i ask for sex give me a ray gun tell me how to dress call my mother call the priest tell them my lover has turned a beast i ask for strength a clear head maybe a razor to paint you red i want radar i want a light i want division i want to fight
sadex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości