|
|
#3421 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik 92 cz. III
|
#3422 |
|
Wtajemniczenie
|
Kraków najlepszy
![]() anecia - ![]() Jutte- o! ja też śpiewam miłoo.. a nie martw się ja tak ma co tydzień, że mi sie głos zepsuł i panika wtedy uciekać ode mnie bo jestem taka zła że szok. ale jak ide na kolejny konkurs to sie dowartościowuje ;P tak już mam.. ćwicz, ćwicz i ćwicz to na pewno będziesz pewniejsza swoich możliwości wokalnych ![]() piosenki.. Może 'Kasztany'? Polecam bo z nią wygrałam konkurs ;P
|
#3423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Taaa, powiedz jeszcze, że ks. Rydzyk jest the best ![]() Włacha!
|
|
#3424 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja naprawde kiedys swoj tylek za swoj atut uwazalama...a teraz polowe z tego! spodnie na mnie wisza! i ja nie przez odchudzanie schudlam tylko przez chorobe!! przez 2 tygodnie prawie nic nie jem bo dzien w dzien ponafd 40 stopni mialam...i wogule ![]() Cytat:
Jak ja teraz siebie widze...yyy masakra...taka twarz wyszczurzala wychodzona...bleeee Cytat:
![]() A ja z przyjaciolka kiedys latalam za doroslymi oparamni i darlysmy się udajac placz "tato tato!!!!!!!!!!! zostaw ta panią! wroc do domu!!!!! tato ![]() ![]() :9powiem mamie!!!!!!!! tato blagam nie zdradzaj mamy" pojechane my ![]() albo ide u siebie w Krakowie pod kosciol mariacki i mowie "where is the czercz marjacki??" napisalam jak wymawialam<lol2> a ktos "this...yyyy is..yyy tam!." <lol2> jakas babka nic nie rozumiala i nie umiala angielskiego;p duzo takich ![]() albo wsiadamy do autyobusu a tamkupa na siedzeniu a my pisk i na sam przod a na nastyeponym obudzone wysiadamy a ja "MA PAN TAM KUPEEEEEEEEE!!!!!"
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
||||
|
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
oj tam rydzyyyk xD
Serio Toruń jest sliczny ![]() Starowka itp
|
#3426 |
|
Rozeznanie
|
a ja jadłam piernika z Torunia
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
brawoo
|
#3428 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje dziękuje xD
|
#3429 |
|
Zakorzenienie
|
Jak nie jak tak
Uwielbiam to miasto, chciałabym tam kiedyś mieszkać A Galeria Krakowska mmm Mam miłe wspomnienia ![]() A gołębie zawsze można pogonić trochę
|
#3430 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też kiedyś jadłam! i też chce brawo!
|
#3431 |
|
BAN stały
|
A myslałam ze to ze mna jest źle ;P
|
|
|
|
#3432 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
KRAKOW!! KOCHAM ![]() Z tego co slysze ciagle ktos z poza mowi ze Krakow jest najladniejszy...a Krakow nocą? mmm... ![]() EJ DZIEWCZYNY PROSZE PRXECZYTAJCIE MOJEFGO POSTA 1 LUIB 2 STRONY DALEJ CO PISALAM O MOIM GLOSIE I PYTANKO!! proszeee Was bardzo bo mam swira na tym punkcie i kompleksEJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!1 HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA HA LOL HAHAHAHAHAHA KTO POLECIL PIOSENKE CHRYZANTEMY ZLOCISTE????????????????? ???????? HAHAHAHAHA PATRZCIE:d http://pl.youtube.com/watch?v=z_Lg6kgC9Fg JA CHCE POSLUCHAC A TU? haha chyba na falszywa wersje trafila hahahaha
http://www.suwaczek.pl/cache/54a3b631f2.png "Miłość rodzi się z przyjemności patrzenia na siebie, jest karmiona koniecznością widywania się, a kończy się niemożliwością rozstania!" <333 http://www.graphicguestbook.com/agusiaaakrk Narysuj mi coś ![]() |
||
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jadlam piernika Tylko że nie z Torunia ale toruński był :P A Kraków i Wrocław to ponoć rzeczywiscie piękne miasta |
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leże i sikam!
|
|
#3435 |
|
Rozeznanie
|
|
#3436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W tym moim głupawym mieście mało jest takich świrów, buuu. My często z koleżanką chodzimy i rozmawiamy o nAshyH noFfYcH SloDzIuChnyCh bLoguSkaCh takim drobnym głosikiem, zmiękczamy wyrazy i rozmawiamy o billu z tokio hotel I dość głośno, żeby wszyscy słyszeli ![]() A dzisiaj zaczęłyśmy się 'kłócić' w tramwaju o to która pierwsza zamieściła na BloGaŚku wywiad z Billem, wszyscy się gapili ![]() Później okazało się że jedzie z nami gostek z pracy mamy, mam nadzieję że mnie nie poznał
|
|
#3437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3438 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tez mam bzika na punkcie swojego głosu, i dbam o niego strasznie bo jest właściwie rzeczą za którą dostaję najwięcej komplementów Strasznie fajne się czuję jak zdobywam nagrody, albo jak jakaś piosenka świetnie mi wyjdzie Dlatego ćwicz, i dużo śpiewaj a na pewno osiągniesz swój cel życze powodzenia
|
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo ! :d:d
|
#3440 | |
|
Zakorzenienie
|
hahaha innej nie znalazlam
![]() myslalam ze umre ![]() Cytat:
A co do przepony to musze sie jeszcze nauczyc chociaz coraz czesciej spiewam.. Duzo sie staram,wiem ze nie mam do tego talentu,ale np na wielanoc ta marysia,bo tochor koscielny ale mlodziezowy...rozdzielala piosenki i ja z 3 innymi spiewalam do mikrofonu taka piosenke,tak wyrozniala zeby kazdy mial swoj udzial indywidualny i tak sie fajnie czulam i staralam i wiemze jak sie rozpiewam to cos wychodzi ale sama nie umiem spiewac rozspiewek bo nie wiem ktory dziwiek jest trafionyNiewiem czy coszrozumialas bo ja zawsze pisze chaotycznie i niekotrym trudno rozszyfrowac;p
|
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
A nie znałaś wcześniej?
U nas to kultowa piosenka!
|
#3442 |
|
Wtajemniczenie
|
zrozumiałam
![]() hm.. rozśpiewki są dość ważne bo na prawde ćwiczą głos.. może postaraj sie zaczac od jednego , niskiego dla ciebie dźwięku i śpiewaj w górę aż już nie dasz rady wyżej? może tak ci bedzie latwiej? ![]() widzisz - skoro wybierają cie do piosenek to znaczy ze dobrze ci idzie moze masz jakies swoje nagranie - wtedy mogłabym ci bardzej pomoc
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Grabciuuu byłam dzisiaj popołudniu w drogerii Natura, ale nie było żadnego kosmetyku z serii Ziaja Nuno
. Co oni sobie myślą? Mają to dla mnie sprowadzic!
|
#3444 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola - no ja ta. TY poszłaś i nie było? niemożliwe
|
#3445 |
|
BAN stały
|
Mozze nie znalazłaś?
Pytąłaś sie? |
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Pytałam. Zostały tylko jakies kremy przeciwzmarszczkowe!
![]() Ok. To jadę do Ciebie!
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Nom wlasnie nie!
![]() Cytat:
jakos moglabym przez skypa czy cos niewiem hahaBo nagranie na mojej komorce wszystko baaardzo znieksztalca... i kazdy to mowi...kazdego spiew..;/ A wogule zapomnialam ze najbardziej falszuje spiewajac przy kims..nawet przy przyjaciolce nie umiem...bo..bo niewiem czuje ze mnie az sciska i przelamac sie nie moge! nie umiem..to mi w psyhice lezy... noo jedynie dyrygentka mnie zmusila to mi wychodzilo,ale jak juz ktos przyszedl to mascilam i ona wie,że problem lezy w psyhice ze sie odblokowac nie umiem ![]() Boje sie wysmioania czy cos;/echg wiem glupia jestem...
|
|
|
|
#3449 |
|
Wtajemniczenie
|
przeciwzmarszczkowe? trzeba było brać! zapobiegliwość po pierwsze
nie wiadomo czy za 30 lat bedziesz miala kase żeby je kupić a może jak zaczniesz sie smarować teraz to zawsze bedziesz piękna i młoda? EDIT: Myszka - wejdź w start->programy->akcesoria->rozrywka->rejestrator dźwięku i tam możesz się nagrać. każde nagranie zniekształaca głos niestety. mikrofon też
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie tez nie bylo heh tez dzis chcialam kupic
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

miłoo.. a nie martw się ja tak ma co tydzień, że mi sie głos zepsuł i panika
ćwicz, ćwicz i ćwicz to na pewno będziesz pewniejsza swoich możliwości wokalnych
-> wymarzona szkoła 

) Teraz jeszcze brzuszek trzeba zlikwidowac i bedzie dobrze