|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: nie jesteśmy święte
Cytat:
Nie smutam się już, przeszło mi szybko. Cytat:
![]() Tak wogóle to obudziłam się o 5tej rano. Nie mogłam już spać, wstałam zrobiłam herbatkę i jestem Ale nie mogłam spac po tych drinkach, najpierw leżałam i nie mogłam zasnąć a potem budziłam się w nocy. TO chyba z nerwów trochę. Ale już jest ok Dzięki dziewczyny, za wyrtatowanie z opresji, Margo zdrówko! (dzisiaj herbatką
|
||
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
A ja ?ja też chcę na spotkanie
Czesia dobrze że Ci lepiej
|
|
|
|
#1623 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Może chociaż na następne sę załapie bo przylatuje 1 pazdziernika założyłam wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250749 Edytowane przez architekt80 Czas edycji: 2008-04-27 o 07:53 |
|
|
|
#1625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1626 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1627 |
|
BAN stały
|
Czuję się jak debil, znowu wyję.
Niech ten dzień się już skończy.... Dzisiaj mam dzień paszteta, dzień debila, dzień kupy i dzień doła. Wszystko razem.Nie mogłam w nocy spać, obudziłam się o 5tej rano, o mało się nie zżygałam jak napiłam się herbaty i boli mnie głowa. Edytowane przez Cześka Czas edycji: 2008-04-27 o 13:19 Powód: dopisac cos musiałam |
|
|
|
#1628 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzisiaj byłam zmuszona iść na ten odpust .Strasznie mi się nie chciało ale za to TŻ musiał mi kupić torebke Walczyłam ze sprzedawcą jak lew(z 48 zjechał na 40zł) oni i tak zawsze mają wygórowane ceny na tego typu imprezach...
|
|
#1629 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wysłałam rodzinkę nad morze. Sama nie pojechałam, bo muszę się uczyć... na Wizażu
Nie no, zaraz biorę się do pracy, ale tak mi się nieeeeeeeeee chceeeeeeeeeeee <ziew>.
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu Czesia?Co się stało? |
|
|
|
|
#1631 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jestem dziś istnym demonem
|
|
|
|
#1633 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm ja mam dziś dzień traumy, jezu, mam centralne stany depresyjne.
nic nie ma sensu niech ten dzień się lepiej skończy, chyba idę pić.
|
#1634 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1636 |
|
BAN stały
|
lapus powiedz mi jakim sposobem jedziesz z lublina do katowic z przesiadka?? ja kursowalam jak bylam w polsce raz na miesiac miedzy babcia a domem i pociag jedzie co prawde oszalamiajace 5 i pol godz (kiedys jechalam 9 bo sie furmanka za radomiem wpieprzyla pod lokomotywe, a ze nd byla to prokuratora szukali 2 godziny
)suma wszytskich strachow babole to nie horror, tylko polityczn thilller - na podstawie toma clancy'ego ksiazki, z benem aflekiem i morganem freemenem, o tym jak neonazista chce doprowadzic do wojny usa z rosja i na tym skorzystac. oczywiscie ben ratuje swiat przed zaglada, mowi po rosyjsku i ukrainsku i jest jak zwykle pocieszny ![]() pewnie u was pogoda jak drut, bo u mnie pochmurno? zawsze tak jest a jutro skan - zobaczymy ile to dzieciorow sobie narobilismy ![]() musze dopisac ze nie czytalam ostaniej strony - wizaz pokazal mi str 54 jako osttania, wiec dlatego ja tu tak wyjechalam bez ladu i skladu. ale to nic. czeslawo - depresja jest wynikiem alkoholu, wiec nie chlaj nastepnym razem samotnie. jak ja sie urznelam to stolik polamalam, co moj tz do dzis mi wypomina, bo sie herbatka wylala goraca na jajeczka jego wlasne a w ogole to jak lapus jeszcze raz nas porownasz do klubu seniora to zaloz sobie watek smarkate i piekne, a my tam z margo bedzemy zagladac i krytykowac i wez ze soba pinka bo ona tez samrkataarchi i kaska moga zostac bo one juz mezate, to sie nie nadaja na smarkate klub seniora! phi
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
a ja na targu pohandlowałam i miałam dobry humor.kupiłam staremu koszulki sztuk 3,sobie butki i pojechałam do domciu.obiadek stał na stole,ale...posżło o głupote.potem stary powiedział ,że jedzie na ryby na dwa tyg we wakacje z tatusiem.a ja
?gdzie ja jestem w tym związku .od słowa do słowa powiedziałam mu,że jak mu źle u mnie to ,może sobie szykować pokoik u mamusi i wypie.... mam już dość.nawet łzy mi nie lecą.teraz chciałam przyjść do was popisać to usunął mi przegladarkę,musiałam włączyc swojego rzępa-laptopa.ciekawa jestem kto mu bedzie doglądał sajtów w necie jak pojedzie do roboty.nawet palcem nie kiwne w jego klawiature.WET za WET |
|
|
|
#1638 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
wiesz ze nie chce ci zrobic przykrosci, ja sie na swojego dziada tez wkurzam, ale zachowanie zlosliwe to normalnie jest smieszne |
|
|
|
|
#1639 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Widzę, że w waszym związku nie jest za dobrze. Słusznie mu powiedziałaś - czmeu on Cię nie uwzględnia w swoich planach? Ksiąze się znalazł. Nie płacz, nie warto.Zadaj sobie tylko pytanie co dalej, bo ja bym chyba z takim betonem długo nie pociągnęła. Weź dziada konkretnie, skop mu dupsko, niech jedzie w piz...u na te ryby. |
|
|
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak specjalnie,bo czasem się wiesz coś w kompie,a on zwala winę na mnie.,fakt,`ze parę razy było przeze mnie,ale nie zawsze.teraz powiedział,`ze komp mu się zawiesił przez awant browser i mam swojego kompa... Cytat:
.jak juz to chcę wymienić na lepszy model.ja nie zartuję,kopne dziada w dupe.nie bede sie użerać mam jedno życie. gdzie te wszystkie dobre chłopy,bo jak nie przerzuce się na kobiety |
||
|
|
|
#1641 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ty co o tym myślisz?
|
|
|
|
|
#1642 |
|
Zadomowienie
|
Niestety tak to bywa w Polsce że z jednej wypłaty ciężko sie żyje.Może znajdzie sie jakiś zamiennik , który przynajmniej uwzględni Cię w swoich planach wczasowych.
Tylko że ja twierdze że idealnych facetów nie ma.... Ja pracuje dziewczynki do 22 giej...Więc podczytuje i ściskam zatroskane
|
#1643 |
|
Wtajemniczenie
|
ceri - nie jadę DO katowic z przesiadką, tylko mówiłam że kumpela ze śląska przesiada się w katowicach, a mieszka w wodzisławiu[e?] śląskim, także zależy gdzie margo dokładnie mieszka, może nie trzeba się przesiadać
![]() jezu, ale nuda. a z tym Klubem Seniora to nie chodziło mi o wiek tylko o to że o północy już cisza na wątku, czytaj ze zrozumieniem ;P
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
od katowic jest do mnie 55 km.i jest przesiadka do zor
.sory ,ale nie mieszkam w stolicy pod dworcem
|
|
|
|
#1645 |
|
Wtajemniczenie
|
margo ojojoj, to zanim do Ciebie dotrzemy to ci się % w domu skończą
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz jak możesz.z w-wy autem to tylko 4 godz do mnie.pociągiem to nie wiem,bo juz dawno nie jechałam i autobusem też nie.ale postęp idzie do przodu i kolej się rozwija.
fajnie byłoby tak się spoktać w kupie,wypić drina i pogadać na live. |
|
|
|
#1647 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1648 |
|
Wtajemniczenie
|
ode mnie to raczej koło 7 h
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
Ponarzekałybyśmy sobie na wszystko i na wszystkich
Na śląsku na takie imprezy mówi się "babski comber"![]() Chyba mnie mała zaraziła bo mnie gardło napiernicza
|
#1650 |
|
BAN stały
|
http://old.polishnews.com/system/mai.../babski_comber
Już nas widzę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

na Śląsk miałybyśmy w miarę dobre połączenia i tak prawie po środku

Dzisiaj mam dzień paszteta, dzień debila, dzień kupy i dzień doła. Wszystko razem.

mam już dość.nawet łzy mi nie lecą.teraz chciałam przyjść do was popisać to usunął mi przegladarkę,musiałam włączyc swojego rzępa-laptopa.ciekawa jestem kto mu bedzie doglądał sajtów w necie jak pojedzie do roboty.