Jesienne Mamy 2007 cz. II - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-26, 22:12   #3211
maatra
Wtajemniczenie

Dot.: Jesienne Mamy 2007 cz. II

Cytat:
Napisane przez biankaaa Pokaż wiadomość
Maatra - średniowiecze to delikatnie powiedziane ja bym chyba podobnie odpuscila sobie skoro ktos ma robic laske Odkad Blanka sie urodzila to czesto sobie myslalam jak to mozliwe ze takie male, niewinne istotki sa teoretycznie uznawane za istoty grzeszne! Ochrzcicie Simusia gdzie indziej jak bedziecie chcieli, Blanka jednak stwierdzila ze dla niej nie stanowi to zadnego problemu ze narzeczony nie namaszczony jeszcze
--------

Dzisiaj Blanka caly dzien spedzila z babcia bo do niej przyjechalaByly ponad 5 godzin na dworze, wiec teraz super dotleniona smacznie spi.
My natomiast bylismy na milym obiedzie, wyzej wspomnianych zakupach i kawce z ciachem. Potem spalilismy wszytsko [ ] na dlugiem spacerze tylko we dwoje co juz dawno sie nie zdarzylo.
Dla Blanki kupilismy dzis :http://www.o-baby.de/produktimages/priorixp-frisbee.jpg
Z nosidelka mala juz ewidentnie wyrosla, w tym rozlozyla sie jak krolowa i tylko patrzy w okno bo perspektywa szersza Fotelik jest s-u-p-e-rKupiony pod kolor oczu

Milego wieczoru
dzikujemy Blaneczce za wyrozumialosc ochrzcimy Simule napewno,ale nie w tej parafii,nikogo sie nie bede prosic !!! slub koscielny chyba sobie dareujemy..odechcialo mi sie,moze kiedys trafie na sympatycznego ksiedza i wtedy sie zdecydujemy...zyjemy jak katolicy i slub tego nie zmieni czy go wezmiemy,czy nie.

my mielismy taki romantiko weekend 2 tyg temu....ehhh zeby sie tak chociaz raz w miesiacu dalo tak wyskoczyc
tez obstajemy przy tym siodelku, bo nr 1 maxi cosi swietnie sie sprawdzilo
Stary 2008-04-26, 22:50   #3212
joli31
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maatra Pokaż wiadomość
Joli nie wiem jak ja to zrobilam,ze nie doczytalam twojego posta calego.mam wrazenie,ze czasem wyswietlaja mi sie posty do polowy
wspolczuje nieprzyjemnych przezyc mnie caly czas drecza rozne koszmary,a w sumie jeszcze nic takiego strasznego mnie nie spotkalo. nawet sobie wyobrazic nie moge co Ty teraz czujesz.Badz dzielna i trzymaj sie cieplo
Dziękuję bardzo, jest lepiej, bo jesteśmy wszyscy razem. Gorzej będzie w przyszłym tygodniu, na szczęście krótkim

Cytat:
Napisane przez eszeweria Pokaż wiadomość
a my bylismy dzis na małej wycieczce nad zegrzyńskim
Patrząc na fotki wycieczka się udała. Super. Akumulatory naładowałaś chyba na miesiąc.

Cytat:
Napisane przez myshia Pokaż wiadomość
Ale mieliście fajnie ja mam w miarę blisko Zalew ale jeszcze tam nie byłam. Tam są jeszcze jakieś zwierzątka oprócz dzików? Może pora wreszcie się wybrać na wycieczkę.
Piękna pogoda i Kac już śmiga na rowerku, na drugiej fotce Kac z bukietem mleczy (tych dla Mai). A na trzeciej fotce mój młodszy znowu śpiący z rękami do góry. Zapadła decyzja o kupnie nowego wózka. Ten jet nieco za wąski i chyba dlatego on te łapki tak trzyma
Gratuluję Myshiu, bardzo ładnie wychowujesz swoich synów.

Cytat:
Napisane przez berbeaa Pokaż wiadomość
śpijcie dobrze i wasze bobaski też niech smacznie śpią
Wy Kochane też

Cytat:
Napisane przez motylek78;7364064
[B
Joli [/B]nawet nie wiesz jak ci wspolczuje przezyc. Ja jzu 3 razy przezywalam wlamania do domu. Na szczescie zawsze ktos pomocny zjawil sie w pore. Raz to sie wlamywali nawet jak ja wbylam w domu o 10 rano ....horror. Teraz mam kraty w oknach, drzwi na 3 zamki i alarm w domu. Takie czasy niestety.

Dzis bylam na mega zakupach troche poszalalam i kupilam sobie kilka rzeczy. Ale to kropla w morzu moich potrzebTyle fajnych bucikow, i ciuszkow jest na wiosna lato, ze wrocilam zakarceona i wcale nie jestem przekonana, ze dokonalam dobrego wyboru. Butow nie kupilam bo mi sie podobaly tylko takie na obcasie lub na takiej subtelnej waskiej koturnie ale na dzien dzisiejszy obydwa modele odpadaja. Na torebke nie moglam sie zdecydowac i kupilam tylko taka malutka jak portfel na pasku . Maxowi oczywiscie tez sie dostal prezent. Kupilam mu pierwszy samochodzik i zabe skaczaco jezdzaca z Chicco....ale moj synek i tak woli swoj pogudzany stary kabel
Dzieki
Pochwal się zakupami. My dziś bylismy na małych zakupach, przede wszystkim spożywczych. Kupiłam Gutce dwie bawełniane sukienki, trzęsącą się myszkę, kilka łyżeczek do jedzenia i zapas deserków i obiadków na dwa tygodnie
Mierzyłam kilka par butów, ale wszystkie nie takie. Ja bym chciała, żeby były wygodne na spacery, pasowały do spodni i spódnicy, miały ładny obcasik, najlepiej z czarnej skóry itd. Tylko czy takie w ogóle istnieja
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7364087]Hej mamusie
Joli: wiem, ze musi minac troche czasu nim poczujesz sie na nowo bezpiecznie w swoim domu, ale z calego serca Ci zycze szybkiego zapomnienia o tej traumie...

--------------------------------
U nas cudowna pogoda, prawie caly dzien dzis spedzilismy na powietrzu z krotkim pobytem w domu na zmiane pieluchy i jedzonko...Olus byl wyjatkowo grzeczny, odkad potrafi stabilnie siedziec nie ma juz wozkowych awantur Ma specjalne zabawki, tylko do wozka i fajnie sie nimi bawi, lub po prostu patrzy na swiat i mruczy pod nosem
Widzialam sie dzis tez z kolezanka, skomplementowala mnie, ze bardzo ladnie wygladam i juz duzo schudlam wiec wiadomo, ze od razu mialam lepsze samopoczucie, a w nagrode zjedlismy lody polane baaardzo slodkim sosem

Jutro przyjezdza moja mama, ciesze sie, mam nadzieje, ze zdopinguje Oliviera do jedzenia lub chociaz do pelzania Ale jak nie to i tak bedzie fajnie, Paaaa, mamusie i bobasy [/quote]
Dzięki bardzo. Właśnie, czasu trzeba...
Fajnie, że u Was też jest taka ładna pogoda. Super, że Oli z zaciekawieniem ogląda świat i już nie płacze na spacerkach.
Komplement od koleżanki to najlepsza nagroda

Cytat:
Napisane przez myycha Pokaż wiadomość
mam wlasnie pytanie do mamktore juz sa po chrzcinach, juz mam nauki odbebnione i nie musze od razu leciec i wybierac daty chrztu co? czy te nauki maja jakis "temirn waznosci"?
U nas "nauki" były dwa dni przed chrzcinami. Polegało to na omówieniu przez księdza ceremonii chrztu, kiedy co i jak.

Cytat:
Joli az mi ciarki przeszly po skorze po tym co napisalas trzymaj sie kochana, mam nadzieje ze czujecie sie juz lepiej

Motylku - tez dzis poszalalam na zakupach, mam nowe buty, pasek, spodnie i bluzeczke Niebawem mam 25 urodziny wiec postanowilam poszalec na ćwiercwiecze
Dzisiaj Blanka caly dzien spedzila z babcia bo do niej przyjechalaByly ponad 5 godzin na dworze, wiec teraz super dotleniona smacznie spi.
My natomiast bylismy na milym obiedzie, wyzej wspomnianych zakupach i kawce z ciachem. Potem spalilismy wszytsko [ ] na dlugiem spacerze tylko we dwoje co juz dawno sie nie zdarzylo.
Dla Blanki kupilismy dzis :http://www.o-baby.de/produktimages/priorixp-frisbee.jpg
Z nosidelka mala juz ewidentnie wyrosla, w tym rozlozyla sie jak krolowa i tylko patrzy w okno bo perspektywa szersza Fotelik jest s-u-p-e-rKupiony pod kolor oczu

Milego wieczoru
Dzięki, wieczor jest miły bo spędzony razem, ze śpiącym słodko maleństwem
Wam też się dzień udał doskonale.
Pokaż buty .
Fotelik fajny, my powoli też się przymierzamy. Jutro jedziemy z dzieckiem na zakupy, zobaczymy jak się bedzie jej siedziało w starym.

Cytat:
zakupy powiadasz.....
ja juz sie zaopatrzylam w nowe kiecki,bo moja nowa figura nie zezwala na noszenie spodni ale jakbym jednak zmienila zdanie...to jedna pare spodni tez sobie kupilam

a ja jutro rano lece i troche sie ciesze,ze dychne od rodzinki. znow sami
Oj rozszalałyście się z zakupami. Smaka robicie. Ja muszę pokupować bluzki, t-shirty, jakieś spodnie, spódnice. W przedciażowe nie wchodzę, a w zeszłym roku kupowałam wory ciążowe.
Z rodzinka fajnie, ale najlepiej mieszkać samemu . Spokojnego lotu.
joli31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 08:11   #3213
eszeweria
Raczkowanie

Cytat:
Eszeweria chylę czoła za odważną fryzurę! mam przyjaciółkę, która nosi czerwone, różowe ale żeby taki kontrast to naprawdę jesteś odważna! Super wyszłaś na tej focie z małą! a Mikołaj już w takim wózeczku? Weronika to by się nie odnalazła w roli

U nas w dzień w miarę znośnie było piękne słoneczko to pospacerowałam z nią, teraz o 19 padła zobaczymy na jak długo??
Dzięki za poranne wsparcie dziewczynki

no ale Eszeweria mi teraz w pamięć wzrokową się wbiła z tymi kolorami

śpijcie dobrze i wasze bobaski też niech smacznie śpią
Dziękuję zawsze miałam dziwne pomysły, tyle że wczesniej moi rodzice nie pozwalali mi na ich realizację ale teraz... mąż lubi te moje pokręcone pomysły więc mogę poszleć

joli31 maatra biankaaa lea29 dziękujęmy za milusińskie słowa, wycieczka była udana mimo powrotu na sygnale, chyba trochę naładowałam akumulatory, naparwd bawiłąm się jak dziecko na tych zjeżdżalaniach, trochę się na mnie nie którzy patrzyli dziwnie, ze taka dorosła baba zjeżdża zanosząc się śmiechem ale co mi tam

lea29 domowe zabawki są najlepsze, mąż mi opowiadał, że jego ulubioną zabawką z dzieciństwa była rura od odkurzacza, nawet marzył by dostac ją pod choinke i hihihihi dostał
U nas Mikołaj uwielbia przy zmianie pieluchy zasikac wszystko i wszystkich

Cytat:
biankaaa jak ja bym chciała miec taki dzień tylko z moim mężem ale nikt nie chce zostac z naszą dwójką dzieci buuuuuuuuu

Cytat:
Ale mieliście fajnie ja mam w miarę blisko Zalew ale jeszcze tam nie byłam. Tam są jeszcze jakieś zwierzątka oprócz dzików? Może pora wreszcie się wybrać na wycieczkę.
myshia dużo różnych zwierzątek : ptaszory przeróżne, króliczki, owce, kozy, koń, świnki - jak macie blisko to pora by sie wybrać - naprawde fajnie - mój maz tęsknie patrzył na łódki, kiedyś bardzo dużo pływał... a teraz brak czasu i sił. My nad zalew mamy 48 km

Widze że w sumie większość z nas miała udaną sobotę oby dzisiejsza niedziela była równie udana

Acha chwalcie się zakupami!
eszeweria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 09:20   #3214
berbeaa
Rozeznanie

Dziewczyny świeto lasu! Dziękujemy za życzenia spokojnej nocki bo była suuuuper!

A teraz mogę spokojnie odnosić się do każdego postu!
Sylwia wielkie dzięki za te przepisy i zerknęlam na listę a tam też to zamieściłaś! jesteście zresztą razem z Demonikiem niezastąpione .tylko chyba możemy już wykasować trolla???????

Joli co za koszmar Ci się przydarzył jak najszybciej musisz się otrząsnąć i zakończyć sprawę tak żeby popamiętał typ!!!!!!!! powinni wrócić do kary ucinania rąk!

Motylku a gdzie fotki tych zakupów??????????????? i całej reszty????????????

Lea rzeczywiście wyglądasz kwitnąco a włoski to masz tak ślśniące i falujące że z 10 min się lampię! już nie wpomnę o tym cudzie, które się bawi rozkosznie bo najchętniej to bym ekran monitora wycałowała jak go widzę! Weroni też zapędziła się na ekran....

Miłej niedzieli
berbeaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 09:20   #3215
joli31
Rozeznanie

Dzień dobry
Wszystkiego najlepszego z okazji miesięcznicy dla Agatki

Dzisiaj u nas też jest piekna pogoda. Po sniadanku wybywamy na spacerek, po drodze zjemy jakiś obiadek. Jest na tyle ciepło, że można postołować sie w restauracyjnym ogródku.
Mam nadzieję, że Wam również pogoda dopisuje.
[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7365280]A tutaj dowod na to, ze najfajniejsze nie sa zabawki, ale dorosle rzeczy, czyli zabawa na 102 z gazeta i reklamowka (pod bacznym okiem rodzicow, rzecz jasna ) plus maly bonus czyli wiosenny Oli z mama

PS. Baczne oko na pewno dojrzy, ze z kanapy zdjete sa pokrowce, a to dlatego, ze Oli postanowil zabic monotonie kupkowa i narobil na kanape, podczas igraszek przy zmianie pieluchy [/quote]
Agatka z kolei gdy postanowię przewietrzyć jej pupcie to zawsze sie zesika
Jakaś Lea wspominała o świńskich oczkach itp. Ja widzę na zdjęciu śliczną mamusię z jeszcze śliczniejszym Olusiem .
Zapomniałam napisać w Kauflandzie jest mego promocja chusteczki nawilżające "dzidziuś" Cleanic 4+2 kupiłam wczoraj za 19 zł z groszami.
Pa
Stary 2008-04-27, 10:16   #3216
joli31
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny świeto lasu! Dziękujemy za życzenia spokojnej nocki bo była suuuuper!
Joli co za koszmar Ci się przydarzył jak najszybciej musisz się otrząsnąć i zakończyć sprawę tak żeby popamiętał typ!!!!!!!! powinni wrócić do kary ucinania rąk!
Chyba pisałyśmy w tym samym czasie
Fajnie, że Weronisia miała spokojną noc i w końcu miałaś okazję odespać
Szczerze powiedziawszy wolałabym już teraz o tym zapomnieć, ale bedzie sprawa w sądzie. Przeraża mnie to najbardziej. Nie sądzę, żeby chciał nam zrobić krzywdę, ale samo to, że naruszył naszą prywatność, zburzył moją oazę spokoju
Staram się o tym nie myśleć, bo nie chcę, żeby Pucka "złapała " te złe emocje,ale strach ciągle jest.
Dobrze, że pogoda jest fajna, to mozna siedzieć na dworze. Szkoda, że nie mieszkam w domku, to bym zamieszkała w ogrodzie
Stary 2008-04-27, 10:49   #3217
motylek78
Rozeznanie

Witajcie,

u nas noc extra .Max zbudzil sie tylko raz. Maly glodomor ciagle jeszce budzi sie na mleko okolo 1 i je 210 ml. Wczoraj o 18 zjadl 200 g zupki z kurczaka, warzywek i kaszy mannej i o 20 -180 ml mlekaJestem w szoku bo dawno juz tak duzo nie jadl.U nas dzis pogoda cudowna podobno ma byc tak caly kolejny tydzien czego i Wam zycze.Dzis debiut Maxiowy z zupka z makaronem.Jestem ciekawa jak zareaguje na grudki makaronowe.
Joli tez zaopatrzylam szafke Maxia w rozne smakolyki i mam spokoj na jakis czas. Szkoda ze Gutka nie mieszka blisko to bysmy sie spotykaly na ich obiadkach. Zawsze to lepiej jesc w towarzystwie a jeszce takich fajnych dziewczyn to juz calkiem
Tu wlamania sa na porzadku dziennym. Jest strasznie duzo emigracji z Rumunii, Albanii i panstw afryki polnocnej. Wlasnie w duzej mierze sprawcami przestepst sa obywatele tych panstw.Porwania dzieci sa dosc czeste. Nie spuszczam Maxa z oka. Maz tez nigdy by mi nie pozwolil juz po zmierzchu samej spacerowac po miescie.
Wczoraj bylam swiadkiem sceny i sama nie wiem co myslec. Bylam na dziale dzieciecym i wybieralam zupki dla Maxa, kolomnie stalo mlode malzenstwo z dzieckiem ktore spalo w foteliku i bylo polozone w srodku wozka na zakupy. Po chwili przyszla para starszych cyganow. Pewnie tez maz i zona okolo 60 lat. I wybierali oliwe z oliwek tez dla dzieci. Malzenstwo oddalilo sie okolo 3 m na polke z sokami i nektarami a ja nadal stalam kolo zupek. Nagle slysze krzyk ojca...odwracam sie i widze ze ten cygan pcha za zakretem wozek z ich dzieckiem. Przeprosil i mowil ze pomylil wozki. Moze to i prawda a moze i nie. Tutaj bylo kilka przypadkow porwan dzieci przez Romow. Biora oni potem takie dzieciaczki na zebry a jak troche podrosna to tez kaza im zebrac na ulicy.Duzo dzieci jest tez sprzedawanych do adopcji lub na organy.Wiem ze to co pisze jest straszne ale tak tutaj wyglada rzeczywistosc. Dzis jak uda mi sie pojechac kupic Maxowi jakies koszulki to wezme aparat i zrobie zdjecia wozu kempingowego z Romami . Stoi on przy koncu parkingu wielkiego centrum handlowego juz cala zime .mieszkaja w nim 2 maluskie dziewczynki i wiele razy widzialam je jak NAGIE lezaly na kostce brukowej , skulone lub probowaly sie okryc jakas poszarpana szmata. chodza i zebrza po centrum na bosaka i nikt nic nie robi zeby im pomoc.Juz wiele razy moiwilam mezowi ze cos zrobie i on mi kategorycznie zabrania bo mowi ze to i tak nic nie da . Nawet jak im zabiora te dzieci to oni i tak je wykradaja z osrodkow lub dzieci same uciekaja. Nie wiem ale tutaj jakos tak dziwnie funkcjonuje straz miejska i policja. Nigdy nie chca sie pchac w takie sprawy.

Lea slicznie wygladasz z Olusiem i twoje wloski wprawiaja mnie w zachyt. Oli przebil w akcji pt"Kupa" Maxa , ktory niedawno tez wywina podobny numer ale dywan sie uratowal.
Maxa ulubiona zabawka jest pogudzany gumowy kabel...
Biankaa fajny dzien mialas z mezem. Ja licze na taki jak maz przyjedzie w maju do nas na weekend. Chce jechac z nim do zamku w Krasiczynie(polecam wszystkim nawet jako wypad weekendowy, maja fajne zaplecze hotelowe i wiele inych atrakcji.Park jest przepiekny.)I tam zjemy sobie romantyczna kolacje.

Fotki z zakupow wkleje dzis wieczorem bo to jeszcze nie koniec

Evela odzywaj sie czesciej. No i czekamy na zdjecia Malgosi. Pewnie marudzenie tak jak piszesz to na zabki. Chociaz nie zawsze. Czasem z naszych maluchow wychodzi taki maly diabelek i wtedy sa nieznosne. Max mial bardzo dlugo tak. Cale szczescie odmienilo mi sie o 360° i teraz jest super grzeczny.Zycze zeby szybko mina okres marudzenia.
100 lat dla Malgosi z okazji miesecznicy!!!
motylek78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 15:08   #3218
dorka19801
Wtajemniczenie

motylku- to co napisałaś mnie przeraziło i nie dziwie cisię że chciałabyś coś z tym zrobić. to wstrząsajace.

fotki super - jak zwykle oczywiście

lea29- bonusik uroczy
esz- fotki super- miło tak czasem wrócic do tych młodzińczych lat i zapomnieć sie na chwilkę. ja tak mam jak ide z siostra i jej dziećmi i robimy babki z paiasku.

u nas sobota super. siostra jest faktycznie zdolna i kochana.mo i paznokcie mam prawie za free- zrzucam sie z nia tylko na żel i ozdoby ale to duuużo mnie niz w salonie no i nie co miesiąc.a włsy kiedys farbowałam sama ale teraz to już tylko odrosty i lubię jak ona to robi bo dokładniej.mała po wczorajszym dniu była tak zmeczona że nawet w nocy sie nie obudziła - dopiero o 6.

a dzisiaj już był jeden spacerek- wyciagnęłyśmy dziadka. no a teraz ma drzemke po obiadku, ja ogarnęłam trochę w domku i niedługo idziemy na drugo spacerek. szkoda nam takiej pieknej pogody.

a wy tu piszecie że chciałaybyscie dzień tylko z tż aj marzę o wspólnym spacerku- we troje. i pociaszam się że jeszcze tylko kilka dni.

no i fotki - kilka dziesiejszych i wczesniejsze

te wszystkie z dzisiaj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03045.JPG (104,2 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03050.JPG (92,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03051.JPG (95,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03055.JPG (89,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03065.JPG (60,0 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03066.JPG (128,7 KB, 13 załadowań)
dorka19801 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 15:10   #3219
dorka19801
Wtajemniczenie

no i wczorajsze
1 przymiarka kapelusza
2 poranna telewizja
3 przed wyjsiciem do siostry
4 po kąpieli
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03033.JPG (97,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03027.JPG (92,2 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03035.JPG (92,5 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03039.JPG (82,9 KB, 7 załadowań)
Stary 2008-04-27, 17:17   #3220
pysiamn
Zakorzenienie

Jestem
Cytat:
W tym tyg juz chyba ostatnie spotk wroclawskich mam Dzis wyjatkowe, bo byla z nami mamusia listop-grud - bubel z nathanielem ktorzy przyjechali wprost z lotniska

Zdj wklejam i ide sie ogarnac, bo zaraz idziemy dalej do parku.Buziaki

1.Bubel z Blanka
2.Nathaniel na kolanach babci, Adaśko i Celka
3.Matka polka czyli Kancia z dzieciaczkami.
4.Adi - raper
5.Znudzona Blanka
6.Kilka krokow przed domem dzidzia zasnela po dniu pelnym wrazen
Blaneczka już kolejne spotkanie zalicza Super że i to spotkanie się udało..pozazdrościć...

Cytat:
Napisane przez Katarzynka77 Pokaż wiadomość
Wpadam na chwilkę, bo jestem zalatana . Nie mam czasu nawet przeczytać Waszych postów - nadrobię zaległości jutro, tymczasem wklejam obiecane zdjęcia mojej Gwiazdy , która już czasami siedzi sama. Przedwczoraj sama usiadła .
dla Łusi

Cytat:
A poniżej foteczki z debiutu łyżeczkowego.
Widać Michałkowi smakowało

Cytat:
pysiamm wczoraj pisałaś że dziś masz imieniny więc WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO, SAMYCH RADOŚCI, SPEŁNIAJĄCYCH SIE MARZEŃ I MNÓSTWA MIŁOŚCI

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość
Pysia wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń z okazji imienin .

Cytat:
Napisane przez 82anusia Pokaż wiadomość
Najlepsze życzenia z okazji imienin dla Pysi, sto lat

Cytat:
Wszystkiego najlepszego Pysiu z okazji imienin

Cytat:
Napisane przez demonik Pokaż wiadomość
Marzenko - sto lat! Dużo zdrówka i humoru takiego, jak dotychczas!

Cytat:
Zdrówka, zadowolenia z Kubusia i mężusia, duuużżżżżżżżo miłości i spełnienia marzeń dla Marzenki !

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 17:17   #3221
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
ale sie WKURZYLAM bylam u ksiedza,a raczej u jego sekretarki i odmowili mi ochrzczenia Simona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poniewaz ja i Tz zyjemy w grzechu.Pow jej,ze w takim razie za slub w ich parafii tez podziekuje !!!
ochrzcic go moga jak wezmiemy slub koscielny,bo cywilny tez sie nie liczy dla kosciola.

Czemu jest winne dziecko?
Ale jestem ZLA
Oj i ja bym sięwściekła... W naszej parafi nie ma z tym problemu wiem tylko że chrzty ze związków nie małżeńskich odbywaja sięw inną niedzielę miesiącaq i tyle

Cytat:
a my bylismy dzis na małej wycieczce nad zegrzyńskim ale dla dzieci główna atrakcja to były zjeżdżalnie - tez sobie pozjeżdżałam, czułam sie jak małe dziecko, wygłupiałyśmy się z Zuzią jak dwie wariatki i ze zjeżdzalni siup i w dół , Mikołaj tez spoglądał ze smutkiem z wózka więc go na zdjeżdźalnie i siup na dół trzymany przeze mnie pod paszki- było super dopóki Zuzia nie zaczeła rozrabiac, zrobiła sie awantura i na sygnale wracaliśmy do domu
Super wypad widać, że dzieciaki uśmiechnięte a i mama byla też chyba w dobrym nastroju

Cytat:
Piękna pogoda i Kac już śmiga na rowerku, na drugiej fotce Kac z bukietem mleczy (tych dla Mai). A na trzeciej fotce mój młodszy znowu śpiący z rękami do góry. Zapadła decyzja o kupnie nowego wózka. Ten jet nieco za wąski i chyba dlatego on te łapki tak trzyma
Myshiu super masz tych chłopaków i dużo pociechy z Kacperka pozazdrościc

Cytat:
Napisane przez motylek78 Pokaż wiadomość
100 lat dal solenizantki Pysi

[1=6d4d53ed507eeb0815dd3e8 83934f7df1af843d7;7365280]A tutaj dowod na to, ze najfajniejsze nie sa zabawki, ale dorosle rzeczy, czyli zabawa na 102 z gazeta i reklamowka (pod bacznym okiem rodzicow, rzecz jasna ) plus maly bonus czyli wiosenny Oli z mama
[/quote]
Zabawa przednia....ale Oli z mamusią prezentuje się cudownie Lea...Ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez dorka19801 Pokaż wiadomość

te wszystkie z dzisiaj
Świetnie Klaudunia prezentuję się z mamusią...

Teraz mała sjesta poobiednia i może zaraz kolejny spacerek.......bo pogoda przednia

Buziaczki...

*** -12,5kg***
Stary 2008-04-27, 19:04   #3222
dorka19801
Wtajemniczenie

pysiamn- spóźnione życzonka imieninowe

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się

a dzień był super- pogoda taka że aż nie chciało się wracać do domku.

no i 2 spacerki były no i dziadek się nie nudził

no i fotki

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03070.JPG (97,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03080.JPG (111,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03084.JPG (103,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC03086.JPG (121,1 KB, 12 załadowań)
Stary 2008-04-27, 19:49   #3223
Evela56
Raczkowanie

GG do Evela56

Cytat:

Evela odzywaj sie czesciej. No i czekamy na zdjecia Malgosi. Pewnie marudzenie tak jak piszesz to na zabki. Chociaz nie zawsze. Czasem z naszych maluchow wychodzi taki maly diabelek i wtedy sa nieznosne. Max mial bardzo dlugo tak. Cale szczescie odmienilo mi sie o 360° i teraz jest super grzeczny.Zycze zeby szybko mina okres marudzenia.
100 lat dla Malgosi z okazji miesecznicy!!!
Bardzo ci dziękuję w imieniu Małgosi za życzonka . Jest nam szczególnie miło bo życzenia złożyłaś nam jako jedyna No ale cóż jeszcze wiele miesięcznic przed nami.

A tu fotki

1. U taty na kolanach
2. AAAm
3. Taaaaaaaka dobra zupka mniam mniam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Małgosia i tata.JPG (45,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Małgosia i kolacja.JPG (39,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Am am.JPG (39,6 KB, 7 załadowań)

Nasza Małgosia

Jesteśmy razem

mój blogasek pazurkowy
Evela56 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 19:50   #3224
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
pysiamn- spóźnione życzonka imieninowe

no i fotki

Ślicznie Klauduni w tej różowej czapeczce

*** -12,5kg***
Stary 2008-04-27, 19:55   #3225
pysiamn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Evela56 Pokaż wiadomość
A tu fotki

1. U taty na kolanach
2. AAAm
Małgosia jak zwykle urocza Zupka widać smakowała...ładnie pyszczek otwiera do smakołyków
U tatusia na kolanach jakoś nie podobna do siebie

*** -12,5kg***
Stary 2008-04-27, 19:57   #3226
pysiamn
Zakorzenienie

To teraz my zanudzimy fotkami z dzisiejszego spacerku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0220.jpg (116,0 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0222.jpg (111,1 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0238.jpg (124,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0247.jpg (111,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0253.jpg (120,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0254.jpg (111,1 KB, 14 załadowań)

*** -12,5kg***
Stary 2008-04-27, 20:53   #3227
berbeaa
Rozeznanie

Przepraszam za niefart. na szczęście jeszcze dzień trwa!!!!!!!!!
Najlepsze życzonka dla Małgosi, rośnij duża i zdrowa maleńka

Pysiu widzę że miło spędziliście weekend! a zdjęciami zanudzaj zanudzaj dalej przecież masz kim się chwalić! słodziak z Puchatka

Dorka w/g mnie za bardzo wyletniłaś córcię! żeby bez czapeczki? jak zawsze ładna

Motylku zburzyłaś mój wyidealizowany pogląd na temat Włoch ale dobrze wiedzieć że takie rzeczy się tam dzieją w przyszłości poprostu bedę ostrożniejsza jak tam pojadę!
berbeaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 21:09   #3228
motylek78
Rozeznanie

I znow zapatrzylam sie na zdjecia

Eszweria jak Malgosia pieknie otwiera buzie . Z nia to nie bedziesz miala problemow z jedzeniem. Max jest starszy o 2 miesiace ale Gosia to duza i sliczna dziewczynka i jak patrze na zdjecia to wydaje mi sie ,ze wzrostem to chyba sie niczym nie roznia.

Dorka to dzis przyszykowalas dziadziowi rozrywkeSuper wygladasz. Paznokcie extra. To twoje czy tipsy, bo prezentuja sie imponujaco. Jak mama taka ladna to i Klaudufka sliczna. Ja uwielbiam dziewczynki w rozu i Klaudi ten kolorek bardzo pasuje.

Pysia zanudzaj w nieskaczonosc zdjeciami wtedy to juz nigdy kompa nie wylacze.
Slicznie ci w tych wloskach i spineczki tez fajowe. Kubus podziwiajacy galazke krzaczka uroczy.Sliczne buciki ma Kuba. Ja juz niestety musze ogladac sandalki bo w sportowych bucikach sie Maxowi stopka poci. U mnie dzis bylo 26 st.
Tez powklejam kilka zdjec z dzisiaj i kilka z piatkowego spaceru z tesciowaMam teraz taki uklad z nia ze sie spotykamy na miescie i chodzimy na spacery. Tym sposobem poblem noszenia Maxa na rekach jest rozwiazany no i mi za duzo nie "truje" bo caly czas do malego mowi i opowiada co widzi.
Kupilam Maxowi dzis takie ustrojstow do wanny ale nie sprawdza egzaminu i odradzam wszystkim kupna takich siodelek do wanny. szybciej wymyje malego w wanience. Ciezko mi bylo splukac czubek jego glowy i wogole pupke wymyc.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 101_1595_803x602.jpg (83,6 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101_1602_452x602.jpg (55,1 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101_1604_452x602.jpg (45,3 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101_1610_452x602.jpg (26,6 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 101_1607_803x602.jpg (49,3 KB, 20 załadowań)
motylek78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 22:55   #3229
Lipinka
Raczkowanie

jakie duze te nasze "malenstwa" szczegolnie Klaudunia Dorki, taka pannica juz no no. Przepiekne zdjecia, uwieliam je ogladac i zawsze najpierw foty ogladam a dopiero pozniej czytam co napisalyscie nareszcie cieplo i wsztstkie Pyśki na polciu a zdjecia w plenerze to jest to co tygryski lubia najbarziej
Kubuś w maclarenie miodzio Motylku a ja już miałam pisać do Ciebie gdzie kupiłaś takie cuś do wanny dla małego ślicznościa, ale jak mówisz że nie warto to sobie daruje Eszeweria super foty
rzuciła mi sie w oczy wypowiedz maatry o chrzcie. Dla mnie nieporozumienie jak ksiadz moze odmowic dziecku chrztu??? przeciez on n ie ma prawa decydowac kto ma byc ochrzczony a kto nie !!! któras z was napisala tez ze w parafi taki zwyczaj ze dzieci z zwiazkow bez slubu maja chrzest w iiny dzien niz te slubne a co to one jakies gorsze sa czy co ? normalnie porazka!

u nas juz wszystko ok, Piotrus zdrowy i wesoly. Kilka foteczek zeby ciocie nie zapomnialy jak wygladam.
1.2 z cyklu roznosci na głowie
3. na balkonie
4 szczery usmiech
5 moja mama oszalala (tak tylko chcialam zobaczyc jak wyglada w sukience, hehe układałam ubranka a ta sukienke kupilam jeszcze jak wciazy bylam i nie wiedzialam co bedziemy mieli ) Piotrus mi tego zdjecia nie wybaczy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ppp.jpg (116,0 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ppp1.jpg (115,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg balko.jpg (118,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szczery p.jpg (120,0 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suk.jpg (118,9 KB, 17 załadowań)
Lipinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 22:57   #3230
82anusia
Zadomowienie

GG do 82anusia

Wszystkiego najlepszego dla Agatki i Małgoni

Cytat:
a my bylismy dzis na małej wycieczce nad zegrzyńskim ale dla dzieci główna atrakcja to były zjeżdżalnie - tez sobie pozjeżdżałam, czułam sie jak małe dziecko, wygłupiałyśmy się z Zuzią jak dwie wariatki i ze zjeżdzalni siup i w dół , Mikołaj tez spoglądał ze smutkiem z wózka więc go na zdjeżdźalnie i siup na dół trzymany przeze mnie pod paszki- było super dopóki Zuzia nie zaczeła rozrabiac, zrobiła sie awantura i na sygnale wracaliśmy do domu

Widać od razu po fotkach, że wszyscy zadowoleni. Super, że wypad rodzinny się udał.

Cytat:

Świetni chłopcy z twoich synów.

Cytat:
Dzis bylam na mega zakupach troche poszalalam i kupilam sobie kilka rzeczy. Ale to kropla w morzu moich potrzebTyle fajnych bucikow, i ciuszkow jest na wiosna lato, ze wrocilam zakarceona i wcale nie jestem przekonana, ze dokonalam dobrego wyboru. Butow nie kupilam bo mi sie podobaly tylko takie na obcasie lub na takiej subtelnej waskiej koturnie ale na dzien dzisiejszy obydwa modele odpadaja. Na torebke nie moglam sie zdecydowac i kupilam tylko taka malutka jak portfel na pasku . Maxowi oczywiscie tez sie dostal prezent. Kupilam mu pierwszy samochodzik i zabe skaczaco jezdzaca z Chicco....ale moj synek i tak woli swoj pogudzany stary kabel

Pochwal się zakupami

Cytat:
Napisane przez myycha Pokaż wiadomość
maatra wspolczuje! ja mam taka sama syt, ale ksiadz troche pogledzil a na koniec sie zgodzil i nawet pozwolil nam zrobic 3 nauki a nie 5
i tu mam wlasnie pytanie do mamktore juz sa po chrzcinach, juz mam nauki odbebnione i nie musze od razu leciec i wybierac daty chrztu co? czy te nauki maja jakis "temirn waznosci"?

U nas żadnych nauk nie było, ale nie sądzę by miały one jakoś określoną ważność. To chyba tak jak ze szkołą, skończyłaś i masz

Cytat:
my mielismy taki romantiko weekend 2 tyg temu....ehhh zeby sie tak chociaz raz w miesiacu dalo tak wyskoczyc
tez obstajemy przy tym siodelku, bo nr 1 maxi cosi swietnie sie sprawdzilo

My nie mieliśmy takiego od chwili narodzin Mai i się nie zapowiada. Zresztą ostatnio chyba żadne z nas nie ma nawet na taki wieczór ochoty, coś nam się ostatnio nie układa.

PS. Baczne oko na pewno dojrzy, ze z kanapy zdjete sa pokrowce, a to dlatego, ze Oli postanowil zabic monotonie kupkowa i narobil na kanape, podczas igraszek przy zmianie pieluchy [/QUOTE]

Oli jest cudny, pięknie obydwoje wyglądacie

Cytat:

To gratulujemy, oby tak dalej.

Cytat:

te wszystkie z dzisiaj
Cytat:
no i wczorajsze
1 przymiarka kapelusza
2 poranna telewizja
3 przed wyjsiciem do siostry
4 po kąpieli
Cytat:

no i fotki

Klaudunia śliczna, super spacerkowe fotki. Bardzo ładnie wyglądacie. Majunia też dziś dostała kapelusik, ale jeszcze w nim nie była.

Cytat:
Napisane przez Evela56 Pokaż wiadomość
A tu fotki

1. U taty na kolanach
2. AAAm

Małgosia wcina jak się patrzy

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
To teraz my zanudzimy fotkami z dzisiejszego spacerku

Fajne macie zdjęcia, Kubuś słodki, a jak smaczne chrapie. My nie mamy zdjęć ze spacerów ( raz chyba robiłam kilka), muszę to nadrobić.

Cytat:
Tez powklejam kilka zdjec z dzisiaj i kilka z piatkowego spaceru z tesciowaMam teraz taki uklad z nia ze sie spotykamy na miescie i chodzimy na spacery. Tym sposobem poblem noszenia Maxa na rekach jest rozwiazany no i mi za duzo nie "truje" bo caly czas do malego mowi i opowiada co widzi.
Kupilam Maxowi dzis takie ustrojstow do wanny ale nie sprawdza egzaminu i odradzam wszystkim kupna takich siodelek do wanny. szybciej wymyje malego w wanience. Ciezko mi bylo splukac czubek jego glowy i wogole pupke wymyc.

Motylku, Maksio jest świetny, w tym kapeluszu wygląda wspaniale. Zupełnie inaczej wyobrażałam sobie twoją teściową.

......................... .....................
My spędziliśmy sobotę i niedzielę na popołudniowych spacerach. Dziś zahaczyłyśmy nawet o grila u chrzestnej Mai. Maja podziwiała dziś zwierzęta domowe, od kur po psy Wspólny język znalazła z pieskami, nawoływała ich imitując szczekanie. Raz się przestraszyła jak piesek kichnął, ale po chwili znów ?chał chał? robiła do psiaków.

Uzębienie Adasia

Maja
05.09.2007

Adaś
20.06.2011
82anusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 23:07   #3231
82anusia
Zadomowienie

GG do 82anusia

Cytat:
Napisane przez Lipinka Pokaż wiadomość

u nas juz wszystko ok, Piotrus zdrowy i wesoly. Kilka foteczek zeby ciocie nie zapomnialy jak wygladam.
3. na balkonie
4 szczery usmiech
5 moja mama oszalala (tak tylko chcialam zobaczyc jak wyglada w sukience, hehe układałam ubranka a ta sukienke kupilam jeszcze jak wciazy bylam i nie wiedzialam co bedziemy mieli ) Piotrus mi tego zdjecia nie wybaczy

Piotruś extra, a mama to jednak ma pomysły. W sukience naprawdę można go pomylić z dziewczynką. Fajny masz balkon, można na nim poszaleć.

Uzębienie Adasia

Maja
05.09.2007

Adaś
20.06.2011
Stary 2008-04-27, 23:07   #3232
Lipinka
Raczkowanie

o hej Anusia czemu nie śpisz? bo mój powód prawie zasypia
Stary 2008-04-27, 23:13   #3233
82anusia
Zadomowienie

GG do 82anusia

Cytat:
o hej Anusia czemu nie śpisz? bo mój powód prawie zasypia

Chciałam napisać do Was, a jak Majunia śpi to mam więcej czasu i mogę na spokojnie. Jeszcze muszę poćwiczyć i mogę iść spać. Ja to nocny marek jestem

Uzębienie Adasia

Maja
05.09.2007

Adaś
20.06.2011
Stary 2008-04-27, 23:23   #3234
Lipinka
Raczkowanie

ja tez juz uciekam i tak nie przeczytam wszystkiego, a oczy juz mi sie zamykaja. kolorowych snów. Pewnie wszystkie moje wizazowe dzieci spia wiec niech im sie przysnia aniolki a mamusia przystojniaki na plaezy dobranoc
Stary 2008-04-28, 05:14   #3235
dorka19801
Wtajemniczenie

evela- spóźnione życzonka dla Małgosi- no ja mam zaawansowana sklerozę

zdjęcia super
motylku-na zdjęciach tesciowa wygląda na miłą osobę( moja naet na zdjęciach wygląda na wiedźmę), super plac zabaw - Maxowi chyba się tam podoba, a to coś do wanny to fajnie wygląda- dla urozmaicenia kapieli pewnie sie nadaje

pysiamn- nie zanudzasz fotkami bo Kubuś uroczy jak zawsze

evela- lubię patrzeć na Małgosię bo przypomina mi sie Klaudunia jak była mniejsza

Lipinka- wsukience Piotrus sie cudnie prezentuje ale jak podrośnie to nie pokazuj mu tego zdjecia, a jaki śmieszek z niego

a Klaudunia miała oczywiście kapelusik na spacerze ale jej pszeszkadzał i na troszke jej zdjeliśmy - na dworku było gorąco i zero wiatru a poza tym moje dziecko nie lubi jak jest za goraćo . no i tez dlatego była chora na początku w żłobku- bo tam jest strasznie ciepło a ona tak nie znosi(nawet z pania ostatnio rozmawiałam i przyznała że może tak być). no i teraz śmiga tam w samym body i od ponad tygodnia jest ok.

tylko 3 dni pracy i sporo wolnego!

miłego dnia i duzo słoneczka

i wklejajcie fotki ze spacerków bo są super
Stary 2008-04-28, 05:31   #3236
dorka19801
Wtajemniczenie

motylku- zapomniałam jeszcze podziekować za komplementy. paznokcie są oczywiscie sztuczne ale siostra lała i formowała je z żelu.
Stary 2008-04-28, 08:13   #3237
eszeweria
Raczkowanie

dziewczyny, zdjęcia dzieciaczków super

pysiamm ciągle zadowolona, weekend z tego co piszesz i widac na fotkach super!

A my wczoraj mieliśmy pojechac do zoo ale okazało się że w kolejce trzebaby stac chyba z godzine wiec się poddaliśmy i nici z zoo, wpadliśmy na chwilę do centrum handlowego ale z Zuzią się nie da nic zrobic , ucieka więc jest gonitwa a później milion łez bo ona ma inne plany niz my, więc na sygnale , wierzgajaca nogami i rękami niesliśmy do samochodu, później pojechaliśmy do powsina i tu duże rozczarowanie, najpierw korki kilometrowe i nic ciekawego ot plac zabaw, to samo praktycznie mamy na podwórku, więc lipa do tego barowy smród i musze przyznac zaczynam doceniać naszą wieś i zdecydowałam się zostac tutaj, moze i do sklepów daleko ale dla dzieci to raj, miasto nie ma nic do zaoferowania
eszeweria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-28, 08:48   #3238
Lipinka
Raczkowanie

eszeweria popieram, tez mieszkam na wsi i widze wiecej, duzo wiecej zalet niz wad. W sumie taka najwieksza jest to ze kilka pan zawsze wszystko wie, wszystkim sie interesuje, a czasem jak sobie cos ubzdura w tych prostych makowkach to wmowi ci ze jest tak a nie inaczej i juz ale mysle ze to nie tylko na wsi takie ciekawskie babska mieszkaja ;-)
p.s wygralam wczoraj 3 w lotka (pierwszy raz w to gralam i maz jest ze mnie dumny)
Stary 2008-04-28, 09:26   #3239
pysiamn
Zakorzenienie

Dziendoberek
Kubuś z mamusia dziekuje za miłe słowa pod naszym adresem
Cytat:
U mnie dzis bylo 26 st.
Widać że u Was śliczna i ciepla pogoda W ustrojstwie jak to nazwałaś do wanny Maxio wygląda na zadowolonego, ale nie dziwie się że tyłek malemu to w tym trudno dobrze wymyć

Cytat:
Kilka foteczek zeby ciocie nie zapomnialy jak wygladam.
3. na balkonie
4 szczery usmiech
Piotruś super się prezentuje w wózeczku i na tarasie(zazdroszczę Wam ja mam taki m alutki balkonik, że ledwo wózek się mieści ).
Ale fotkę w sukience to lepiej schowaj i ukryj głęboko, bo jak mały podrośnie to proces o znieslawienie publiczne, będzie napewno

Cytat:
p.s wygralam wczoraj 3 w lotka (pierwszy raz w to gralam i maz jest ze mnie dumny)

*** -12,5kg***
Stary 2008-04-28, 09:32   #3240
joli31
Rozeznanie

Hej dzień dobry.
Piękny dzień się zapowiada. Kawkę juz wypiłam, Pucka śpi, posprzatam jak sie obudzi. A potem na dłuuuugi spacer.
Wczoraj poszliśmy spacerkiem na obiad, fotki w załączeniu. Agatka spała cały czas, mogliśmy spokojnie zjeść. Restauracja bardzo fajna, jedzenie super, mięsa i surówki bardzo dużo nakładają. Ja zamówiłam pstrąga, super
Po południu pojechaliśmy do Silesi ( to taki "śląskowy" super hiper market z ogromną galerią. Wprawdzie jak sama pracowałam, to nienawidziłam chodzić do pracy w niedzielę, ale po prawdzie nie mam kiedy pojechać sama. Autobusem tłuc sie 1,5 godz z dzieckiem, przesiadki nie chcę. Może przez ten rok tak się zmanierowałam

Agatka jak na kobietę przystało bardzo dzielnie zniosła zakupy, uważnie patrzyła nam na rece, wcale nie spała, wciągła moje mleko z niekapka ( pół dnia odciągałam ), w Croppie coś marudziła, widocznie nie podobało sie jej tam.
Motylku, ślicznie wygladacie, teściowej chyba ręka zadrżała . Młodo wyglada i nawet sympatycznie ta Twoja teściowa. Maxio na placu zabaw wyglada cudnie , a w kąpieli to . Jak Gutka wstanie to jej pokażę
Moja okolica jest spokojna, to nie był chuligański wybryk, tylko zamierzone działanie idioty, który coś sobie uroił.
Współczuję Ci takiej okolicy. W moim miasteczku jest ulica, na której mieszkaja Cygan. Jedni są spoko, ale niektórzy wulgarni, niechlujni, strach się bać
Pyśku super zanudzacze, uwielbiam takie widoki z rana
Piotruś
chyba mamusi wytoczy proces o fotkę w sukience, chociaż ślicznie w niej wyglada.
Klaudunia
super, Agatka też jest taka gorąca dziewczyna.
U nas też jest bardzo ciepło, dziś będzie założony na spacerek kapelusik, zobaczymy czy się sprawdzi.
Ja zakładam dziś spodnie do kolan, bo w sobotę byłam w dżinsach i najbardziej grzało mi w łydki .
Mam nadzieję, że u Was wszystkich jest równie piękna pogoda i spędzicie cudowny dzień.
Aha, wiadomosć dnia. Pucka w łóżeczku uklękła z podparciem i nie wiedziała co ma zrobić
fotek zapomniałam wrzucić
1. mój Pirat
2.3 TŻ i ja na obiedzie
4. zaspana córcia
5. teraz sobie poczytam
6. i co teraz mam zrobić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P4260047.JPG (48,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4270061.JPG (93,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4270064.JPG (94,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4270067.JPG (74,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4270073.JPG (66,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P4280083.JPG (68,3 KB, 14 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości