|
|
#1561 |
|
MerDer 4ever
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
My idąc tylko do kościoła dawaliśmy butelkę wina zazwyczaj. Ale wtedy szliśmy bez zaproszenia takiego typowego, tylko do znajomych na sama msze
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz ja myślę, że każdy napisze Ci inaczej. Wg mnie kwiaty to mało, chociaż jakiś prezent mały bym dołożyła. Ale to moje zdanie. Ja pojechałam z Lodzi do Krakowa tylko na cywilny przyjaciołki (na weselu nie byłam bo m-ac przed zmarła mojemu Tżowi babcia) i dałam tyle ile zaplanowałam na wesele, ale to była moja bliska przyjaciółka. W innym przypadku pewnie dałabym też kopertę, ale mniej niż na wesele. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- W najbliższy poniedziałek mam wizytę u ginki, więc usg zrobię po wizycie, zapewne do końca przyszłego tygodnia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1565 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak widzisz wielkość brzucha nie oddaje wielkosci dzieckaCytat:
Twoj tez nie jakiś ogromny, normalny jak na 7mies! wogole czuje sie taka niezdarna, wszystko mi leci z rąk, jak jezdze autem to też tak niepewnie sie czuje. wszysstkie zmysly mam zaburzone - węch w nadmiarze, równowagi brak... ehh Cytat:
fryzurą moge sie pochwalić jak umyje wlosy i uczesze sie po swojemu ![]() Cytat:
u nas w domu atmosfera straszna. niby nie pokłócilismy sie, ale czuć takie napięcie miedzy wszystkimi... ja ciagle chodze nerwowa, to sie odbija na dziecku - on potem tez nie slucha i rozrabia. mąż wkurzony na teścia widać że powstrzymuje sie zeby na mnie nie wybuchnąć.. jejku jak ten remont nie skonczy sie rozwodem to przynajmniej moim wczesniejszym porodem z nerwów!
|
|
|
#1566 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1567 |
|
Zadomowienie
|
a z prezentem to jesli ide tylko do kościoła czy usc to kwiatki albo wino. chyba że to ktoś bliższy a nie moge na weselu być to jakiś mały prezent typu kieliszki, szklanki, reczniki czy cos w tym stylu. ale napewnie nie pieniadze, a juz tym bardziej nie tyle co bym dala idąc na wesele.
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Do kościoła tylko to bym zrobiła jakiś fajny kosz z winem, dobrymi czekoladkami, herbata, kawa czy serami lepszymi.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Morelle - ręce opadają ![]() Spokoju życzę bo ja bym już w wkurzenia chyba na porodówkę jechała. Nienawidzę jak mój Tz chrzani tego typu głupoty. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1569 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciesz się kochana ,że tyle wytrwałaś a w tych tygodniach ostatnich i tak miałabyś mniej siły na cokolwiek!!Super ,że szyjka się nie skróciła, trzymam kciuki za WasCytat:
![]() Cytat:
![]() A Tobie współczuje samopoczucia biedna jesteś z tym brzucholem Cytat:
Cytat:
Cashmere - gratuluję !! jesz jakieś drożdze czy co, że tak rośnie? piękna waga pochwal się brzuchem bo umieram z ciekawości ![]() Xzora Lasko Ty jedna , nie świruj brzuszek idealny a Ty zgrabna będziesz do końca i najbardziej rozciągnięta hehe
|
|
#1570 |
|
MerDer 4ever
|
Chilli żarłoczek naczelny
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1571 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze raz Wam bardzo dziękuje za wszystkie kciuki !!
Ja dodatkowo opierniczyłam mamę dzisiaj ,miałam zły nastrój i powiedziałam ,że jestem w 8mscu i każdy ma mnie gdzieś ,że nic mi nie przywiezie żadnych owoców itp ,a jak bratowa była w ciąży to im gotowała ,latała sprzątała przykro mi i trochę pewnie hormony podziałały bo wiem,że mogę na moją mamę liczyć zawsze i jesteśmy bardzo blisko ale dzisiaj naprawdę byłam bezsilna nie miałam nic na obiad tż miał 2xdni po 12h w pracy bardzo ciężkie psychicznie dni wczoraj jak wrócił to pojechał ze mną ,dzisiaj na nockę poszedł i ledwo kontaktował a ona jak zwykle z dziecmi brata bo oni mają spotkanie służbowe a mała chora no kurde...
|
#1572 |
|
MerDer 4ever
|
Chilli może taki "opiernicz" mamie sie przyda i zmieni trochę podejście?
6% baterii w tel a ładowarka w drugim pokoju. Jak żyć? IMG_1494358762.165819.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1573 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Siostrze zawsze się skarże na wszystkich i mi powiedziała ,że tak nauczyłam wszystkich ,że chora czy nie nigdy nie proszę o pomoc i zawsze innym pomagam i latam itp więc mam za swoje ale ja się pieścić nie potrafię... no i dupa
|
|
#1574 |
|
Wtajemniczenie
|
Xzora świetnie wyglądasz, nie masz powodów do tego żeby źle się czuć z brzuszkiem!
A ja mam dzisiaj taki dzień jak mój pieseł, w dodatku cały czas coś podjadam i przez taedio zjadłam lody 1494359319141.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1575 |
|
MerDer 4ever
|
Nie chciała iść, musiałam sama wstać
![]() No najgorzej jak sie przyzwyczai innych do wygód ale nie dawaj sie od teraz bo pózniej nie wyrobisz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Jon to przez mojego męża Ale psinka Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Minini, bardzo ładne płytki. Takie naturalne drewno. Podoba mi się.
Cashmere, to faktycznie chłop jak dąb! Nulka, dobrze że szyjka się nie skróciła. Myślę że z pessarem spokojnie donisisz więc nie martw się. Wybierz awaryjnie jakiś szpital w razie W. Morelle, my mamy we Wrześni dwa wesela najbliższych kuzynów i nie idziemy bo ja z miesięcznym dzieckiem u piersi nie będę się pchała na takie imprezy. Doskonale rozumiem Twoje wkurzeni w. Baty dla TŻa! Xzora, chyba przesadzasz brzuszek zgrabny. Nie wyglądasz grubo!Emmos, graty za cukier ![]() Samantha, może trzeba powiedzieć Twojemu lekarzowi żeby sam wypchnął takiego arbuza przez dajmy na to odbyt to zobaczy skalę problemu:pMinini, ja się właśnie też z mężem pokłóciłam o tapetę a skończyło się na wszystkim innym. Do tego jesteśmy 200 km od siebie i nie będzie to różowo wyglądać bo oboje jesteśmy zawzięci. Tak to któreś zawsze pęknie i się godzimy szybko a teraz nam wróżę 3 dni milczenia. Wczoraj płakałam że tęsknię a dziś bym dziada udusiła. Taedio, nie wstawaj co Ty. Zostałaś zasiedzona tęsknię za moimi futrami![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
Taedio jak kot Cię przygniótł to nie waż się ruszać, cos ty!
Chilli Ja z moją mamą mam podobnie czasami... dobrze, że powiedziałaś co czujesz. Ja pamiętam jak nama non stop u siostry przesiadywała, gotowała tam itp. A zostać z Tymonem zawsze był kłopot, bo juz obiecała siostrze... tragedia! Teraz już jest ok, ale to przykre było... Morelle Trzymam kciuki, żebyście sie szybko pogodzili... Szkoda życia Minini Tez sie staraj nie denerwować tym remontem i treściami... nie ma sensu. Dużo znosisz i tak i szkoda żeby nie daj Boże jeszcze teraz Was to poróżniło... I z tymi zmysłami mam tak samo, wszystko pomylone... nie podziwiam, że jeździsz... ja jestem tak rozkojarzona, że sobie przypomnieć nie mogę po której str jest gaz, a po której sprzęgło Dzwoniłam do mojego gina... nie odbierał, ale niedawno oddzwonił, kazał jutro przyjechać to sprawdzę pod KTG czy te twardnienia to skurcze... i w ogóle mam się pokazać i zwiększyć dawkę duphastonu ( zbankrutuje na nim) na 5 dni 30 zł zapytam czy nie mogę na luteine zmienić... Dziś 12 konkretnych twardnień i 3 mniejsze, sporo, po prostu mam co godzinę. Powiedział, że to.max i że nie piwinny być gdy odpoczywam... wie. Jesli jutro wyjdą skurcze to szpital znowu Oczy mi się zamykają, idę lulu dobrej nocki mamusie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() przez Taedio to w ogóle będziemy grube ja już sie nawet zastanawiam czy Ona aby na pewno zjada to co pokazuje, może ma taki niecny plan żeby nas upaść a sama będzie lachon do końca ![]()
|
|
#1579 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, ja w końcu po wizycie i w domu, wszystko ok
![]() U mnie obecnie 29t4d. Łucja leży główką do dołu, waży 1447g Jak ją podglądaliśmy miała czkawkę, przytulała się buzią do łożyska i coś tam sobie memłała w buzi Szyjka twarda, zamknięta, dzisiaj gin jej nie mierzył.Trochę się stresowałam bo dwa dni temu wyczułam w czasie prysznica malutki guzek u wejścia do pochwy, ale gin powiedział że to mieszek włosowy Hemoglobina mi wyszła za niska, muszę brać dwa jakieś leki 1x i 2x dziennie, lekarz mówił że jak się nie poprawi wynik, to będzie mnie musiał położyć na oddział... Ale liczę że się poprawi Kolejna wizyta 6 czerwca, ale wcześniej będę miała usg w luxmedzie. Mam zielone światło na wyjazd w góry Aaa i przytyłam 2,5kg, czyli w sumie 7,5 na plusie już... W poprzedniej ciąży miałam w tym czasie 5 na plusie... Chyba trzeba ograniczyć słodycze poza gorzką czekoladą Jak wracaliśmy sypał przez chwilę śnieg!!!
|
|
|
|
#1580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te Twoje twardnienia to nie żarty dobrze ze jutro jedziesz do lekarza. Ja mam kompana w leżeniu. Możemy tak cały dzień IMG_1494360595.781124.jpg
|
|
|
|
|
#1581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A co do mamy to właśnie to samo mam zawsze coś u brata ma zaplanowane bo Oni ważniejsi ehh
|
|
#1582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super! A 7,5kg to i tak niezły wynik najważniejsze ze córcia rozwija się prawidłowo i bez stresu pojedziesz na urlopik ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#1583 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jakie ograniczenie słodyczy co to jest 7,5 kg??![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Ps. czyżby koszula nocna z tesco?
|
|
#1584 | |
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Nigdy nie uważałam na to co jem (niestety ) i zawsze byłam szczupła ![]() Mała mam nadzieje, że obejdzie sie bez szpitala Sill super, że wszystko dobrze Oby wyniki krwi sie poprawiły Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1585 |
|
Wtajemniczenie
|
Ej a mam pytanko nie orientujecie się może czy do dowodu teraz trzeba mieć jakieś specjalne zdjęcie takie na wprost z bliska a'la morda z kartoteki policyjnej?
|
#1586 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Mała współczuję tych skurczy
Cytat:
Cytat:
I kciuki żeby hemoglobina się poprawiła Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Edytowane przez Jon_Snow Czas edycji: 2017-05-09 o 22:39 |
||||
|
|
|
#1587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do mam... Moja chyba żyje w innym świecie. Długa historia, ale wkurza mnie niesamowicie. Nadajemy na zupełnie innych falach. Przykro mi, bo ma mnie jedną a bardziej myśli o sobie w takim ważnym dla mnie czasie. Na teściową mogę liczyć dużo bardziej niż na własną matkę
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
Silimarillion, graty za wizytę. Jaka masz niska hemoglobinę że aż oddziałem Ci gin grozi?
Jakie macie piękne pieski! Sznaucerek moich rodziców pojutrze na operację. Czyszczenie zatok i zębów oraz usuwanie tych w złym stanie. Boimy się o niego bo na słabe serce i 14 lat. Niestety zabieg jest konieczny bo infekcja się rozniesie i będzie cierpiał na starość. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1589 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Psina moja kochana ❤️ ale masz oko tak z Tesco ![]() Cytat:
Właśnie takie paszportowe ![]() Cytat:
![]() Tez mam 7,5 kg na plusie ciekawe ile będzie na koniecCytat:
Współczuję dobrze ze chociaż teściowa masz dobra
|
||||
|
|
|
#1590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my sweet little precious - no to współczuje , ciężko jest jak najbliższa osoba matka ma gdzieś ehh a mi się kończy ważność dowodu za tydzień obudziłam się teraz i mam takie zwykłe zdjęcie do prawka a nie chce mi się robić teraz w ciąży a rano jadę kurdee
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

jak widzisz wielkość brzucha nie oddaje wielkosci dziecka
za suknie 

za szyjkę!

na pewno dojdziecie do porozumienia

ale nie dawaj sie od teraz bo pózniej nie wyrobisz
brzuszek zgrabny. Nie wyglądasz grubo!
Szyjka twarda, zamknięta, dzisiaj gin jej nie mierzył.

dobrze ze chociaż teściowa masz dobra