Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 100 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-25, 17:49   #2971
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
mimo, że nie czujesz się dobrze mam nadzieje, ze to bedzie miły wieczor - Fajnie, że tak się zżyliście z sąsiadami

no, zobacze jak bedzie, zawsze moge wrocic do domu, mam 3 metry

dokładnie, nie stresuj się póki co Już my tak potrzymamy kciuki, że pojdzie Ci swietnie, zobaczysz

ehh,masz racje. Ale sie boje jak chyba nigdy w zyciu...

Świetna sprawa, zwłaszcza pod koniec tygodnia Często macie takie dni?
W ogóle macie jakieś specjalne "stroje służbowe" czy po prostu musicie wyglądać "profesjonalnie" w sensie: eleganckie spodnie, żakiet etc?

Dokladnie tak jak napisalas, w tygodniu spodnie jakies elegancje/spodnica, bluzka(ale nie biala,jakakolwiek), ogolnie ma byc porfesjonalnie. kazdy piatek mamy taki luzny

Ech, piąteczek kochany Powiem Wam, że nawet mam dziś trochę energii Odwaliłam dłuuuugi spacer wracając z uczelni, poćwiczyłam nawet, w ogóle nie spałam w dzień ^^ Cud miód i orzeszki :P
Wieczorem planuję wstępnie jakieś piwko na plaży i ploty Także również się bede szlajać

Buzka dla Was i milego dnia
piwko na plazy?! alez zazdroszcze...Taki wieczor nie moze byc nieudany.

ja wlasnie wrocilam, zjadlam obiad(kurczak,papryka,pie czarki) i deser (lody zcekoladoweokresowa zachcianka) ,zrobie jakies 30 min oko i spadamy do sasiadow. Nie planuje siedziec wiecej niz 2 h,mam nadzieje,ze sie uda..

milusiego piatkowego wieczorka robaczki!
Stary 2008-04-25, 19:30   #2972
Baby14
Zakorzenienie

Jestem

Uff jednak sie wczoraj udało obejsc bez wiekszej wpadki a na zabawie wytanczylam sie za wszystkie czasy Zdjecia beda tylko kolezanka mi przesle
Własnie wrocilam ze spotkania z przyjaciolka i jej facetem ktory jest od niej starszy o 10 lat dodam ze ona ma 14 ;] Potem posiedziałam z kumplami pod hala i pograłam w noge troche

agolku: niezmiernie sie ciesze Przyjmij spoznione gratulacjeCzyli byc moze juz niedlugo bedziemy cioteczkami jak wspomniała Tamo

schism_: Bardzo sie ciesze z powodu tej matury Jednak ze strony Twojego taty to mily gest.A i o foteczki poprosze jak mozna

ewelciaa144: Poradzisz sobie z nauka 4 z fizyki ? DAWAJ ! ja Ci za to moge kilka ocenek z matematyki pozyczyc

asiek14: Na pewno bedzie 5 z majcy Nie wierze zeby Tobie sie nie udało.

tamonita:
Na pewno ślicznie wygladasz jak sie usmiechasz Szkoda tylko ze dyskoteka Cie ominie...
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 19:52   #2973
agness51
Zakorzenienie

A ja niedawno również wróciłam,zmęczona jestem niesamowicie,ale nie chce mi się spać jakoś

Baby - Super,że zabawa udana
Co do tej koleżanki,uu 10 lat to spora różnica

Miłego wieczoru

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:07   #2974
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Jestem

Uff jednak sie wczoraj udało obejsc bez wiekszej wpadki a na zabawie wytanczylam sie za wszystkie czasy Zdjecia beda tylko kolezanka mi przesle
Własnie wrocilam ze spotkania z przyjaciolka i jej facetem ktory jest od niej starszy o 10 lat dodam ze ona ma 14 ;] Potem posiedziałam z kumplami pod hala i pograłam w noge troche
O skądś to znam. Mamy w klasie podobną artystkę z prawie 30letnim facetem...

Z tego co widzę to piątek udany

Ja jednak poszłam na spotkanie w ostatniej chwili I nie żałuję, chociaż trochę boję się, co z tego wszystkiego wyniknie... Dziś trochę się uśmiałam, gdy stałam w pobliżu przedszkola. Idzie dziewczynka, która nie odyrwa ode mnie wzroku, po czym mówi "Ooo, jaka ładna!" To było powalające

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:16   #2975
LoLcIa123
Zakorzenienie

Hop,Hoppp

Mimo tego,że neta mi jeszcze tak naprawdę nie odłączyli,to nie mogłam się tutaj za nic dostać,wydaję mi się,że nie zapłacę za ten miesiąc,bo i tak prawie nic mi nie wchodzi

Poczytałam wszystko co napisałyście,także jestem na bieżąco .
Dzisiaj była prześliczna pogoda! urządziliśmy sobie z Tż-etem taki spacer,że hoho.
Niestety mój dobry humor nie utrzymał się zbyt długo,powód jest oczywisty->Tata.
Aczkolwiek przeżyję,jutro umówiłyśmy się z koleżanką i kolegami na piwo,także miło spędzę kolejny słoneczny[miejmy nadzieję] dzień.

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 20:38   #2976
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

na pewno jutro będzie ładnie
obawiam się że nie bo deszcz zapowiadali

Cytat:
a co to za lekturka?
edit: aAAAAAA dopiero się skapnęłam, że chodzi o "Kamienie na szaniec" o ja nieuważna <baty:P>
hmmm mi w miarę podeszło choć bez szaleństw, ale moim 2 koleżankom np. straaaaaasznie się podobało
No właśnie "Kamienie..." mi coś się nie podoba ta książka, w ogóle nie wiem co czytam, może jak dojdę w dalszą część książki to mi się chociaż troszkę spodoba

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość

Ewelcia - też mi Kamienie na szaniec nie podeszły - jakoś bez wzajemnej sympatii ta lektura się odbyła.
Nie wszystkim właśnie takie historyczne książki się podobają Ja w ogóle za żadną lekturą nie przepadam
Cytat:
ewelciaa144: Poradzisz sobie z nauka 4 z fizyki ? DAWAJ ! ja Ci za to moge kilka ocenek z matematyki pozyczyc
No mam nadzieję A chętnie dam Ci jakąś 4 z fizyki bo mam kilka nawet A A ja z matmy bardzo chętnie sobie pożyczę

I jak dziewczynki rozpoczęłyście weekend ? Imprezki jakieś ? Ja właśnie oglądam Eskę Jutro rano wpadnę

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-25, 21:08   #2977
schism_
Zadomowienie

Bry wieczór
Już po O 18.30 zebraliśmy się pod centrum handlowym,tam niespodzianka w postaci wychowawczyni.Ot przyszła się przywitać Nawet nie skomentowała widoku uczniów targających ze sobą siatki z piwem ;> Gdy poszła pojechaliśmy na gapę autobusem na dziką plażę. Trochę se z nimi pogawędziłam,aż doszła inna klasowa przyjaciółka i niestety się odizolowaliśmy gadając na własne tematy Na plaży bosssski widok zachodu słońca,światła od stoczni/centrum i falujące morze *__* Do tego rozpaliliśmy gigantyczne ognisko a'la szałas i wrzuciliśmy tam stare zeszyty xD Wypiłam 1 piwo i owocowy, niskoalkoholowy rum,acz wcięło mnie nieźle... O 21 zebrałyśmy się do domu,coś się nie kleiło...w sumie żałuję,że w pełni się nie zintegrowaliśmy
Geez,jak mi się we łbie w trakcie powrotu kręciło,do mieszkania po schodach weszłam trzymając się dłońmi ścian tzn.slalomem. I nadal mnie trzyma (po raz pierwszy w żywocie ) No nic trzeba będzie położyć się spać ,a jutro i odpocząć i pouczyć się trochę...
Dobrej Nocy
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 06:36   #2978
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
A ja niedawno również wróciłam,zmęczona jestem niesamowicie,ale nie chce mi się spać jakoś

Baby - Super,że zabawa udana
Co do tej koleżanki,uu 10 lat to spora różnica

Miłego wieczoru
Tak 10 lat to sporo...ale gosciu okzał sie fajnym facetem a dziewczyna ma cos w glowie Takze nie powinni byc zle. Teraz ta roznica jest widoczna ale pozniej zniknie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
O skądś to znam. Mamy w klasie podobną artystkę z prawie 30letnim facetem...

Z tego co widzę to piątek udany

Ja jednak poszłam na spotkanie w ostatniej chwili I nie żałuję, chociaż trochę boję się, co z tego wszystkiego wyniknie... Dziś trochę się uśmiałam, gdy stałam w pobliżu przedszkola. Idzie dziewczynka, która nie odyrwa ode mnie wzroku, po czym mówi "Ooo, jaka ładna!" To było powalające
Mango Ty musisz byc naprawde sliczna Uwierz mi dzieci sa szczere do bolu. Moze tak fotke zalaczysz?

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Hop,Hoppp

Mimo tego,że neta mi jeszcze tak naprawdę nie odłączyli,to nie mogłam się tutaj za nic dostać,wydaję mi się,że nie zapłacę za ten miesiąc,bo i tak prawie nic mi nie wchodzi

Poczytałam wszystko co napisałyście,także jestem na bieżąco .
Dzisiaj była prześliczna pogoda! urządziliśmy sobie z Tż-etem taki spacer,że hoho.
Niestety mój dobry humor nie utrzymał się zbyt długo,powód jest oczywisty->Tata.
Aczkolwiek przeżyję,jutro umówiłyśmy się z koleżanką i kolegami na piwo,także miło spędzę kolejny słoneczny[miejmy nadzieję] dzień.
No to udanego słonecznego dnia zycze
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Bry wieczór
Już po O 18.30 zebraliśmy się pod centrum handlowym,tam niespodzianka w postaci wychowawczyni.Ot przyszła się przywitać Nawet nie skomentowała widoku uczniów targających ze sobą siatki z piwem ;> Gdy poszła pojechaliśmy na gapę autobusem na dziką plażę. Trochę se z nimi pogawędziłam,aż doszła inna klasowa przyjaciółka i niestety się odizolowaliśmy gadając na własne tematy Na plaży bosssski widok zachodu słońca,światła od stoczni/centrum i falujące morze *__* Do tego rozpaliliśmy gigantyczne ognisko a'la szałas i wrzuciliśmy tam stare zeszyty xD Wypiłam 1 piwo i owocowy, niskoalkoholowy rum,acz wcięło mnie nieźle... O 21 zebrałyśmy się do domu,coś się nie kleiło...w sumie żałuję,że w pełni się nie zintegrowaliśmy
Geez,jak mi się we łbie w trakcie powrotu kręciło,do mieszkania po schodach weszłam trzymając się dłońmi ścian tzn.slalomem. I nadal mnie trzyma (po raz pierwszy w żywocie ) No nic trzeba będzie położyć się spać ,a jutro i odpocząć i pouczyć się trochę...
Dobrej Nocy
O kurcze ale miałas fajna wychowawczynie A pomysł z tymi zeszytami byl super Odwazna klasa A co do zachodu slonca nad morzem...musiało byc pieknie

A tak po za tym to Dzien DObry
Zaraz sie udam do sklepu a potem moze po okularki bo sobie juz upatrzyłam ^^. Taka ładna pogoda...CHyba trzeba sie gdzies wybrac.
Ze zadna z Was nie mieszka blisko mnie no
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 09:17   #2979
Spaza
Zakorzenienie

dzień dobry
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 09:24   #2980
gujana
Wtajemniczenie

)
heeeelooooł!

aaaaaaaa wczoraj wieczorem jechalismy ze znajomymi na rowerach, a tu nagle dosłownie znikąd pojawil sie nasz kolega, ktory wyjechal do UK. Nikomu nie dal znac, ze przyjezdza na kilka dni. poprostu sie pojawil.
ja go jeszcze nie widzialam, bo jechalismy spora grupa i jak by nigdy nic podjezdza do mnie i mowi "dzien dobry" w pierwszej chwili go nie poznalam, ale po sekundzie az zaczelam piszczec z radosci nie znalismy sie moze jakos dlugo, ale przed jego wyjazdem bylo kilka fajnych spotkan no i bardzo go lubie wczoraj pol wieczoru to z nim jezdzilam, ale niestety musial wczesniej znikac.

pozniej byla jeszcze mala imprezka, a dzis w tym samym skladzie robimy sushi uwielbiam wiosne!

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 10:17   #2981
madame_apple
Zadomowienie

hejjj
Cytat:

PO wszystkim rodzicielka porozmawiała z wychowawczynią i dyrekcją. Zmartwili się zaistniałą sytuacją i ustne matury mam przełożone,znaczy się mogę zaliczyć je kiedy chce już po operacji w czerwcu. Co dobrze się składa,bo zdążę się wyciszyć i przygotować.
super
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
yyyy nie dopisałam włosów :P
nieprzedłużone miałam do połowy policzka
ślicznie
Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
piwko na plazy?! alez zazdroszcze...Taki wieczor nie moze byc nieudany.
masz rację, uwielbiam plażowo-piwkową atmosferę u nas gdy robi się cieplej...
Cytat:
Własnie wrocilam ze spotkania z przyjaciolka i jej facetem ktory jest od niej starszy o 10 lat dodam ze ona ma 14 ;]
faktycznie w tym wieku to spora różnica - ale jak pisałaś już - za kilka lat się zniweluje Moja koleżanka ma 23 lata i jest w szczęśliwym związku z facetem 11 czy 12 lat starszym więc...
Cytat:

Ja jednak poszłam na spotkanie w ostatniej chwili I nie żałuję, chociaż trochę boję się, co z tego wszystkiego wyniknie...
a konkretnie, co może z tego wyniknąć...?
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
ooo super - mam nadzieję, że bedzie fajnie
Cytat:

Już po O 18.30 zebraliśmy się pod centrum handlowym,tam niespodzianka w postaci wychowawczyni.Ot przyszła się przywitać Nawet nie skomentowała widoku uczniów targających ze sobą siatki z piwem ;>
Pewnie, już nic jej do tego - w końcu jesteście pełnoletni i uz nie pod jej kuratelą
Fajnie, że przyszła na chwilkę
Cytat:
Gdy poszła pojechaliśmy na gapę autobusem na dziką plażę. Trochę se z nimi pogawędziłam,aż doszła inna klasowa przyjaciółka i niestety się odizolowaliśmy gadając na własne tematy Na plaży bosssski widok zachodu słońca,światła od stoczni/centrum i falujące morze *__* Do tego rozpaliliśmy gigantyczne ognisko a'la szałas i wrzuciliśmy tam stare zeszyty xD Wypiłam 1 piwo i owocowy, niskoalkoholowy rum,acz wcięło mnie nieźle... O 21 zebrałyśmy się do domu,coś się nie kleiło...w sumie żałuję,że w pełni się nie zintegrowaliśmy
echhh plaża w wiosenny wieczor - cos pieknego
Też wczoraj bylam i widzialam mnostwo grupek, zwlaszcza na tej normalnej plazy - maturzyści oblegli plażę Aż w Contraście, do ktorego normalnie zawsze kazdy moze wejsc, postawili bramkarzy, ktorzy z gory zapowiadali,ze "rocznik '89 nie wchodzi" - pewnie bali sie zmasowanego ataku absolwentow gdynskich liceów :P
Cytat:
Kurcze ciekawe czemu Cie tak trzymalo... Moze to ze zmeczenia? Bo przeciez wypic-duzo nie wypiłaś, a i "podkład" mialas dobry po takim porządnym i luksusowym obiedzie...
Mam nadzieje,ze juz czujesz sie ok
Cytat:
Zaraz sie udam do sklepu a potem moze po okularki bo sobie juz upatrzyłam ^^. Taka ładna pogoda...CHyba trzeba sie gdzies wybrac.
Ze zadna z Was nie mieszka blisko mnie no
a skąd jestes?
okularki...tez musze koniecznie zakupic bo oszaleje od tego coaglego mruzenia oczu^^
Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
dzień dobry

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
aaaaaaaa wczoraj wieczorem jechalismy ze znajomymi na rowerach, a tu nagle dosłownie znikąd pojawil sie nasz kolega, ktory wyjechal do UK. Nikomu nie dal znac, ze przyjezdza na kilka dni. poprostu sie pojawil.
ja go jeszcze nie widzialam, bo jechalismy spora grupa i jak by nigdy nic podjezdza do mnie i mowi "dzien dobry" w pierwszej chwili go nie poznalam, ale po sekundzie az zaczelam piszczec z radosci nie znalismy sie moze jakos dlugo, ale przed jego wyjazdem bylo kilka fajnych spotkan no i bardzo go lubie wczoraj pol wieczoru to z nim jezdzilam, ale niestety musial wczesniej znikac.
ale Wam zrobił niespodzianke, super
Cytat:
pozniej byla jeszcze mala imprezka, a dzis w tym samym skladzie robimy sushi uwielbiam wiosne!
optymizmem powiało na kilometr

ale jest pięknie na dworze, bajka po prostu Zaraz mknę uzupełnić zapasy lodówkowe, później skompletować to czego mi brakuje na majówkę Później najchętniej znów wybyłabym nad morze, ale... muszę czyyyytać No, ale może choć trochę czasu wolnego wygospodaruje^^

Buźka i milego dniaaaaaa

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-26, 10:23   #2982
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
co robi Ewusia w piatkowy wieczór? szlaja się z opuchniętym okiem:P Nieźle to brzmi^^

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Ewus wiem juz co jest z M w ciązy jest . dzisiaj przyszła do szkoły bo zakonczenie roku szkolnego 3 klas. Ale slicznie teraz wyglada , taka radosna i wogole ah Tylko kurde ja nie chce miec polskeigo z ta wiedźma do 3 klasy mam nadzieje ze dyrektor znajdzie jakas i od wrzesnia bedzie inna a ta od łaciny to nie lepsza eh .Ewuś przyjdz do mojej szkoły i nauczaj mnie
oooooooo, a to niespodzianka ciekawe jak będzie z jej obroną w związku z tym
jakbym Cię miała nauczać to 5 z łaciny masz murowane

Cytat:
yyyy nie dopisałam włosów :P
nieprzedłużone miałam do połowy policzka
świetne włoski

widzę że wiosna służy i wczoraj spędziłyście miło wieczory ja też posiedziałam z kumpelą i Siss w knajpie w miarę wcześnie wróciłam wiec jestem wyspana i mogę się zbierać, bo jadę do rodziny dziś. Impreza rodzinna sie szykuje bo dziadek kończy 80 lat

stan mojego oka się nie poprawia, herbata i lód nie pomagają, chyba wizyta w aptece będzie konieczna czytałam wprawdzie że taka opuchlizna może się przez kilka dni utrzymywać, ale ja niecierpliwa jestem

miłego dzionka Słoneczka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 10:24   #2983
gujana
Wtajemniczenie

zaraz jade znow na rower z kolegami, w oczekiwaniu na TŻta ktory jest w pracy a z tym kolegą-niespodzianką zobacze sie jeszcze jutro bo jedziemy wszyscy na zawody rowerowe niestety zaraz po zawodach ucieka na samolot i znow sluch o nim zaginie (chociaz wczoraj obiecal ze sie bedzie odzywal ).

no nic to milego dnia wszystkim

PS. Schism, Madame - ale Wam zazdroszcze tej plazy pod nosem Ja mam jednak kawalek,ale chyba musze sie ktoregos dnia wybrac na spacer do swinoujscia

Stary 2008-04-26, 10:42   #2984
anniaa

Cytat:
Dzień dobry
oooooooo, a to niespodzianka ciekawe jak będzie z jej obroną w związku z tym
jakbym Cię miała nauczać to 5 z łaciny masz murowane
Pewnie spokojnie obroni , w szkole nie nauczała ponieważ chyba coś z ciąża na początku było nie tak bo była w szpitalu. Wiec pewnie wolała zrezygnować bo wiadomo w szkole duzo stresu itp z łaciny 5 mam , ostatnio mielismy tekst przetłumaczyc i wszyscy dostali 4+ bo jedno słowo jej sie nie podobało bo twierdziła ze to slowo nie tłumaczy sie tak jak przetłumaczylismy choc w słowniku był taki wariant - e nie wiem .

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-26, 12:10   #2985
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia Więcej napisze później

Buziaki
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-26, 18:34   #2986
madame_apple
Zadomowienie

Aaaaale tu dzi pusto - wszystkie pewnie na dwór wybyły,ha
Cytat:
widzę że wiosna służy i wczoraj spędziłyście miło wieczory ja też posiedziałam z kumpelą i Siss w knajpie w miarę wcześnie wróciłam wiec jestem wyspana i mogę się zbierać, bo jadę do rodziny dziś. Impreza rodzinna sie szykuje bo dziadek kończy 80 lat
Miłego rodzinkowania
Cytat:
stan mojego oka się nie poprawia, herbata i lód nie pomagają, chyba wizyta w aptece będzie konieczna czytałam wprawdzie że taka opuchlizna może się przez kilka dni utrzymywać, ale ja niecierpliwa jestem
ech, oby się poprawiło...
Cytat:
zaraz jade znow na rower z kolegami, w oczekiwaniu na TŻta ktory jest w pracy a z tym kolegą-niespodzianką zobacze sie jeszcze jutro bo jedziemy wszyscy na zawody rowerowe niestety zaraz po zawodach ucieka na samolot i znow sluch o nim zaginie (chociaz wczoraj obiecal ze sie bedzie odzywal ).
zawooody? Aaaaa Będę trzymać kciuki za Ciebie i całą ekipę żeby Wam dobrze poszło
Cytat:
PS. Schism, Madame - ale Wam zazdroszcze tej plazy pod nosem Ja mam jednak kawalek,ale chyba musze sie ktoregos dnia wybrac na spacer do swinoujscia
wybierz się, koniecznie
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Dzień dobry.

Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia Więcej napisze później

Buziaki
A co to? - jest już "później", a nie ma "więcej"

ech, a z moich ambitnych planow naukowych nic nie wyszlo - to znaczy przeczytalam co zaplanowalam,ale nic ponadto nie zrobie bo godzinke temu dostalam propozycje nie do odrzucenia i spontanicznie idę się "szlajać"

Buzi i miłego wieczoru Wszystkim

Stary 2008-04-26, 19:15   #2987
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:

zawooody? Aaaaa Będę trzymać kciuki za Ciebie i całą ekipę żeby Wam dobrze poszło

yyy, tzn ja tak w skrocie napisalam, ale w zawodach nie startuje TŻ mnie namawia co prawda, ale to po górach (tak tak, w zachodniopomorskim tez są góry ), wiec troche za ciezkia trasa dla mnie, bo az tak duzo znowu to teraz nie jezdze... no i kolana mnie bolą cos znow
ale jedziemy całą ekipą, częsc z nas startuje, a częsc kibicuje a pozniej jakis grillek pewnie sie zdarzy

Madame, fajnie ze poszlas sie poszlajać

milego wieczorka wszystkim

Stary 2008-04-26, 19:19   #2988
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

hello laleczki

jak mija weekend?

wyobrazcie sobie,ze wczoraj do 2 w nocy u sasiadow bylismy!! i wypilam ponad butelke szmpana sama nie bede dodawac jak sie czulam dzis rano..Alejuz oki jest.

Dzis znajomi ok 3 wpadli, ja z kumpela pojechalysmy na sklepy a TZ-ty grali 4h w Playstation (i kazdy byl szczesliwy). Kupilam sliczne buty do pracy, takie baletki plaskie czarne z kokardka z boku.

teraz zasiadlam dopiero przed TV, w kuchni robi sie sos do spagetti i bede sie rozkoszowac reszta wieczora. Aaa, i kupilam jeszcze lody dzis nowe - karmelowe i tiramisu nie moge sie doczekac az sprobuje. Na razie nie mam ochoty na slodkie ale moze pozniej...

milego wieczora wam zycze
Stary 2008-04-26, 20:08   #2989
gujana
Wtajemniczenie

ja chyba juz mykne do lozeczka, bo jestem padnieta no a trzeba jutro miec energie na kolejne kilkadziesiat kilometrow

Agolku, czyli bylo milo, jak do 2 zostaliscie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-26, 22:17   #2990
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

hehehe, a niektórzy np mają całą Polskę do przejechania żeby plażę zobaczyć

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Pewnie spokojnie obroni , w szkole nie nauczała ponieważ chyba coś z ciąża na początku było nie tak bo była w szpitalu. Wiec pewnie wolała zrezygnować bo wiadomo w szkole duzo stresu itp z łaciny 5 mam , ostatnio mielismy tekst przetłumaczyc i wszyscy dostali 4+ bo jedno słowo jej sie nie podobało bo twierdziła ze to slowo nie tłumaczy sie tak jak przetłumaczylismy choc w słowniku był taki wariant - e nie wiem .
noo, zdolniacho, widzę ze znajomości Ci niepotrzebne

a co do tego tłumaczenia to przypomina mi to czepianie się jednego mojego wykładowcę nazywamy do "dr samo zło"

Cytat:

Miłego rodzinkowania

ech, oby się poprawiło...

Cytat:
ech, a z moich ambitnych planow naukowych nic nie wyszlo - to znaczy przeczytalam co zaplanowalam,ale nic ponadto nie zrobie bo godzinke temu dostalam propozycje nie do odrzucenia i spontanicznie idę się "szlajać"
mam nadzieję ze szlajanie udane

Cytat:
yyy, tzn ja tak w skrocie napisalam, ale w zawodach nie startuje TŻ mnie namawia co prawda, ale to po górach (tak tak, w zachodniopomorskim tez są góry ), wiec troche za ciezkia trasa dla mnie, bo az tak duzo znowu to teraz nie jezdze... no i kolana mnie bolą cos znow
ale jedziemy całą ekipą, częsc z nas startuje, a częsc kibicuje a pozniej jakis grillek pewnie sie zdarzy
no to widzę ze dzień pełen wrażeń się szykuje baw się dobrze
a czemu Cię kolana bolą?

Cytat:

wyobrazcie sobie,ze wczoraj do 2 w nocy u sasiadow bylismy!! i wypilam ponad butelke szmpana sama nie bede dodawac jak sie czulam dzis rano..Alejuz oki jest.

Dzis znajomi ok 3 wpadli, ja z kumpela pojechalysmy na sklepy a TZ-ty grali 4h w Playstation (i kazdy byl szczesliwy). Kupilam sliczne buty do pracy, takie baletki plaskie czarne z kokardka z boku.
bardzo się ciesze że spotkanie i zakupy udane odbiłaś sobie chyba poprzedni niezbyt udany weekend

U mnie też nie najgorzej urodziny wyszły nieźle, bez żadnych kłótni się obyło () oczywiście w połowie się zmyłyśmy z kuzynkami do innego pokoju, żeby omówić sprawy bieżące, ale oczywiście jak zwykle nie mogłyśmy się nagadać więc umówiłyśmy się od razu na 1 maja aby dokończyć plotkowanie

wypiłam tylko lampkę szampana i jednego drinka wiec czuję się rześko może jeszcze coś przetłumaczę

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-04-26, 22:38   #2991
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A tŻ przyjechał i... sponataniczne ognisko nad stawem Szliosmy na spacer i tak sobie wymysliliśmy, że ognisko sobie zrobi9my- kawałek kiełbays, agzeta, zapałki i jest! ;D Ale było romatycznie... [taaa romantcyznie,.,0,5 litra i kilka piw ]. We wtorek zapowiada sie powtorka. JAk ja go darzę uczuciem to po prostu... ahh... Powoiedzial, że jestem najlepsza kucharką, lepsza niż jego mama! Wyobrazacie sobie jaki to jest komplement dla kobiety?! Niesamowity! Jestem przeszczesliwa!
Podczytuje Was kochane;*
Dobranoc;*

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 08:46   #2992
agness51
Zakorzenienie

Witam
Ja korzystam z wolnego i słońca,dlatego wczoraj do Was nie zaglądałam,ale widzę,że tu i tak weekendowe pustki
Dzisiaj również pokorzystam,ale nawet wstałam wcześniej,aby Was poczytać

Miłego dnia

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 09:15   #2993
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Mango Ty musisz byc naprawde sliczna Uwierz mi dzieci sa szczere do bolu. Moze tak fotke zalaczysz?
Gdzie tam od razu śliczna Ale zdjęcia mogę Ci wysłać na PW

Cytat:
a konkretnie, co może z tego wyniknąć...?
No cóż... Jedyny i największy problem, to taki, że to koledzy z klasy. I ten oficjalnie zakochany daje się temu drugiemu podpuszczać. A ja powiedziałam mu, że go kocham. Chociaż już podobno skończyli rozmowiać na mój temat i w dziwny sposób rywalizować. I ten z którym się spotykam mówi temu drugiemu, że nie ma ze mną kontaktu... Wczoraj wyznał, że mu zależy na mnie, a ten drugi ciągle powtarza, że mnie kocha. To jest tak bardzo pokręcone, że aż trudno mi to wyjaśnić. Ale dochodzę do wniosku, że nic złego nie robię - tamten nieśmiały zatrzymał się w miejscu, powtarza, że mnie kocha i nic dalej z tym nie robi... w przeciwieństwie do swojego kolegi, który po wyznaniu miłości przez tamtego pierwszego zaczął działać - prawie codziennie gdzieś mnie wyciąga.
I jest jeszcze trzeci osobnik Z którym spotkań unikam

Ale sobie narobiłam...

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 09:25   #2994
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
A co to? - jest już "później", a nie ma "więcej"
Więcej będzie dziś

No więc wczoraj od rana niespodziewanie przyjechala do mnie siostra bo była w moim mieście na zakupach Pogadałyśmy sobie potem ona pojechała, a ja się ogarnęłam i pojechałam z tatą na lody [jestem z siebie dumna ] i na zakupy.
Potem pół dnia spędziłam nad matematyką, ale i tak nie zabardzo umiem [], wczoraj miałam jechac na dyskoteke, ale nie pojechałam bo musiałam się uczyc Dziś powtórka, Tata pojechał do babci, a ja zostałam i mam zamiar się uczyć Muszę poprawić tą matme... A do tego spr. z gegry mam

Dobrze, że chociaż pogoda piękna

Miłlego dnia

Nefruś baaaaaardzo się ciesze i zazdroszcze
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 11:08   #2995
madame_apple
Zadomowienie

cześć i czołem
Cytat:
aaaa to taaaakie buty Kurcze mam nadzieje,ze tymi kolanami to nic powaznego... Tak czy inaczej strasznie fajnie Ci sie dzien zapowiada, na pewno bedzie udany
Cytat:
Madame, fajnie ze poszlas sie poszlajać
no raczej
Cytat:
ooo to super, znaczy ze poza porannym bolem glowy to byl udany wieczor A tak nie chcialas tam isc na dlugo
Cytat:
super, nie musialas męczyć TZ zakupami
Cytat:
teraz zasiadlam dopiero przed TV, w kuchni robi sie sos do spagetti i bede sie rozkoszowac reszta wieczora. Aaa, i kupilam jeszcze lody dzis nowe - karmelowe i tiramisu nie moge sie doczekac az sprobuje. Na razie nie mam ochoty na slodkie ale moze pozniej...
kocham lody tiramisu, moglabym zjesc cale opakowanie naraz
Cytat:
hehehe, a niektórzy np mają całą Polskę do przejechania żeby plażę zobaczyć
ale za to jak maja blisko do gór...
Cytat:
mam nadzieję ze szlajanie udane
bardzo udane
Cytat:
U mnie też nie najgorzej urodziny wyszły nieźle, bez żadnych kłótni się obyło () oczywiście w połowie się zmyłyśmy z kuzynkami do innego pokoju, żeby omówić sprawy bieżące, ale oczywiście jak zwykle nie mogłyśmy się nagadać więc umówiłyśmy się od razu na 1 maja aby dokończyć plotkowanie
to super, ze obylo sie bez klotni
Mowilam Ci juz, ze zazdroszcze kuzynek? Pewnie tak, ale jeszcze powtorze - tez bym takie chciala
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
A tŻ przyjechał i... sponataniczne ognisko nad stawem Szliosmy na spacer i tak sobie wymysliliśmy, że ognisko sobie zrobi9my- kawałek kiełbays, agzeta, zapałki i jest! ;D Ale było romatycznie... [taaa romantcyznie,.,0,5 litra i kilka piw ]. We wtorek zapowiada sie powtorka. JAk ja go darzę uczuciem to po prostu... ahh... Powoiedzial, że jestem najlepsza kucharką, lepsza niż jego mama! Wyobrazacie sobie jaki to jest komplement dla kobiety?! Niesamowity! Jestem przeszczesliwa!
Podczytuje Was kochane;*
Dobranoc;*
strasznie się cisze,ze jestes taka szczesliwa.....achhhhhh
Cytat:
Ja korzystam z wolnego i słońca,dlatego wczoraj do Was nie zaglądałam,ale widzę,że tu i tak weekendowe pustki
miłego korzystania ze słonka, może się trochę opalisz
Cytat:
Gdzie tam od razu śliczna Ale zdjęcia mogę Ci wysłać na PW
ja tez chceee! bo widywalam Cie tylko tyle co na avach ;P
Cytat:
No cóż... Jedyny i największy problem, to taki, że to koledzy z klasy. I ten oficjalnie zakochany daje się temu drugiemu podpuszczać. A ja powiedziałam mu, że go kocham. Chociaż już podobno skończyli rozmowiać na mój temat i w dziwny sposób rywalizować. I ten z którym się spotykam mówi temu drugiemu, że nie ma ze mną kontaktu... Wczoraj wyznał, że mu zależy na mnie, a ten drugi ciągle powtarza, że mnie kocha. To jest tak bardzo pokręcone, że aż trudno mi to wyjaśnić. Ale dochodzę do wniosku, że nic złego nie robię - tamten nieśmiały zatrzymał się w miejscu, powtarza, że mnie kocha i nic dalej z tym nie robi... w przeciwieństwie do swojego kolegi, który po wyznaniu miłości przez tamtego pierwszego zaczął działać - prawie codziennie gdzieś mnie wyciąga.
I jest jeszcze trzeci osobnik Z którym spotkań unikam

Ale sobie narobiłam...
sama chcialas faktycznie pokomplikowana ta sprawa, ale takie sprawy zazwyczaj proste nie są :P
Btw. wiesz, "gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta" wiec nie zdziwilabym sie gdyby koniec końców cos wyszlo z tym trzecim osobnikiem
Cytat:
No więc wczoraj od rana niespodziewanie przyjechala do mnie siostra bo była w moim mieście na zakupach Pogadałyśmy sobie potem ona pojechała, a ja się ogarnęłam i pojechałam z tatą na lody [jestem z siebie dumna ] i na zakupy.

Cytat:
Potem pół dnia spędziłam nad matematyką, ale i tak nie zabardzo umiem [], wczoraj miałam jechac na dyskoteke, ale nie pojechałam bo musiałam się uczyc Dziś powtórka, Tata pojechał do babci, a ja zostałam i mam zamiar się uczyć Muszę poprawić tą matme... A do tego spr. z gegry mam

Dobrze, że chociaż pogoda piękna
moze tylko Ci sie zdaje,ze nie umiesz? czasem jak sie czlowiek za duzo uczy to pozniej mysli,ze juz nic nie wie, ale wcale tak nie jest
Naukowa niedziela sie zapowiada,ale na pewno dasz rade

Ja po wczoraj zrelaksowana,ale zmeczona i niewyspana... Dobrze,ze jutro mam tylko jedne zajecia to bedzie wiecej czasu na to co mam zrobic na wtorek (prezentacja ksiazki jednej)
Poki co potrzebuje tlenu, wiec chyba spacerek jakis wpadnie

Buzka i milego dnia kochane

Stary 2008-04-27, 11:11   #2996
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
ślicznie
Cytat:
świetne włoski

Dziękuję muszę iśc zeby wpieły mi jeszcze jedno pasmo a teraz spadam do książek

Buziaki dziewczyny

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 11:34   #2997
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Podczytuje Was kochane;*
Dobranoc;*
oj jak Ci zazdroszczę Kochana i ciesze się razem z Tobą

Cytat:
korzystaj póki weekend

Cytat:

Ale sobie narobiłam...

Cytat:

to dobrze że chociaż część dnia wczoraj przyjemnie spędziłaś

trzymam kciuki żeby nauka poszła szybko i bezboleśnie

Cytat:

ale za to jak maja blisko do gór...
ano chociaż mnie góry nie urządzają, bo i tak nie mogę po nich chodzić
Cytat:
bardzo udane

Cytat:

Mowilam Ci juz, ze zazdroszcze kuzynek? Pewnie tak, ale jeszcze powtorze - tez bym takie chciala
chyba mówiłaś fajnie mieć takie osoby w rodzinie na które zawsze można liczyć w ogóle jesteśmy takie zgrane że jak odśpiewałyśmy "sto lat" wczoraj to się rodzina śmiałą ze zabrzmiało to tak jakbyśmy jakąś próbę wcześniej robiły

Cytat:
Ja po wczoraj zrelaksowana,ale zmeczona i niewyspana... Dobrze,ze jutro mam tylko jedne zajecia to bedzie wiecej czasu na to co mam zrobic na wtorek (prezentacja ksiazki jednej)
Poki co potrzebuje tlenu, wiec chyba spacerek jakis wpadnie
udanego spacerowania

Cytat:
a teraz spadam do książek
owocnej nauki

ja tez idę się uczyć ale po południu, jak do Kato wrócę to się chyba wybiorę ze znajomymi gdzieś do knajpki (albo najlepiej do ogródka, bo szkoda się zadymiać w taką pogodę ) więc trochę rozrywki z okazji niedzieli też będzie

miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-04-27, 16:12   #2998
schism_
Zadomowienie

Ciao
Kolejny weekend dobiega końca ==' Ale za to pierwszy 'wakacyjny'
Jak zwykle 2 dni upłynęły mi pod znakiem błogiego lenistwa. Trochę się uczyłam,a tak rozjazdy Dziś z familią udałam się na spacer do Sopotu. Słońce grzeje jak diabli^^
Z maturami ,po rozmowie z resztą domowników,dalszymi krewnymi i własnej refleksji podjęłam decyzje,że 4 dni zwłoki mnie nie zbawią. I angielski przekładam z 27na 12, z polskiego odpowiadam jak było pierwotnie ustalone-13 maja. Wolę mieć to z głowy przed leczeniem.
Wczoraj na gg odezwał się wiadomy kumpel,że jest w Gdyni i da znać,że na dniach 'pójdziemy na browara' Tiaa _^_ Już dziś poszedł z jakimiś kolegami/koleżankami więc co się będę łudziła o jego podteksty W sumie ze swoją słabą głową muszę uważać,żebym 'rozbawiona nie wypaplała gdzie i na jaką konkretnie operację się wybieram ....
Tymczasem poczytam Wos, napisze wstępnie tekst prezentacji maturalnej,a i wgram na komputer fotki z końca roku i dzisiejszego tripu. Jak jakaś się nada to wrzucę
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 16:23   #2999
marga_zg
Zadomowienie

GG do marga_zg

Schism my wolimy te niegrzeczne fotki

Dawno tu nie pisalam, jakos czasu brak ale podczytuje was regularnie. Taki cichy szpieg ze mnie
Ja dzisiaj bylam pol dnia na Memoriale, mialam tam przeprowadzac wywiady z roznymi ludzmi. Jasne ze sie do tego nadaje i jeszcze w ogole nie znam sie na sporcie. Ale poszlam i nie narzekam. Prawie sami chlopacy tam byli wiec bylam otoczona troskliwa opieka A jak poszlismy na obiad i nie chcialam nic jesc (bo jestem wege a bylo miesko) to poszli zalatwic mi odpowiednia porcje. Jednym slowem bawilam sie dobrze. Teraz juz troche odpoczelam i wybywam na miasto. Taka ladna pogoda ze az szkoda marnowac dnia na siedzenie w domu. Cos czuje ze rower mnie wzywa

akcja regeneracja: włosy

I'm just a little girl...
marga_zg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 17:16   #3000
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Podczytuje Was kochane;*
Dobranoc;*
wow! to juz jest Twoj jak mowi strasznie fajnie,ze ci sie taki dobry TZ trafil

witam was dzisiaj,

pozno troche ale dopiero wrcilismy do domu. Rano piekna pogoda i pojechalismy do rezerwatu na druga strone Szkocji. St Abbs Head, klify, woda, przestrzen, owieczki na halach, po prostu bajecznie! Do tego przepiekna pogoda i po godzinie wspinania sie bylismy wykonczeni Pote pojechalismy do miasteczka Berwick, cudownie. Piekny dzien.

Tz oczywiscie marudzil,ze musimy tyle lazic,ze goraco, czy jeszcze daleko i takie tam ale nie zalowal ani troche potem.

teraz walnelam sie na sofke a za jakies 2h zrobimy grilla na kolacje, do tego nowy Calsberg cytrusowy zimny..aaaaa, to jest to

mam nadzieje,ze wasz weekend rownie udany. Sciskam!

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości