![]() |
#2971 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() ![]() ja wlasnie wrocilam, zjadlam obiad(kurczak,papryka,pie czarki) i deser (lody zcekoladowe ![]() ![]() milusiego piatkowego wieczorka robaczki!
![]() |
#2972 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Uff jednak sie wczoraj udało obejsc bez wiekszej wpadki a na zabawie wytanczylam sie za wszystkie czasy ![]() ![]() Własnie wrocilam ze spotkania z przyjaciolka i jej facetem ktory jest od niej starszy o 10 lat ![]() ![]() agolku: niezmiernie sie ciesze ![]() ![]() ![]() ![]() schism_: Bardzo sie ciesze z powodu tej matury ![]() ![]() ewelciaa144: Poradzisz sobie z nauka ![]() ![]() ![]() asiek14: Na pewno bedzie 5 z majcy ![]() tamonita: Na pewno ślicznie wygladasz jak sie usmiechasz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2973 |
Zakorzenienie
|
A ja niedawno również wróciłam,zmęczona jestem niesamowicie,ale nie chce mi się spać jakoś
![]() Baby - Super,że zabawa udana ![]() Co do tej koleżanki,uu 10 lat to spora różnica ![]() Miłego wieczoru ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tego co widzę to piątek udany ![]() Ja jednak poszłam na spotkanie w ostatniej chwili ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2975 |
Zakorzenienie
|
Hop,Hoppp
![]() Mimo tego,że neta mi jeszcze tak naprawdę nie odłączyli,to nie mogłam się tutaj za nic dostać,wydaję mi się,że nie zapłacę za ten miesiąc,bo i tak prawie nic mi nie wchodzi ![]() Poczytałam wszystko co napisałyście,także jestem na bieżąco ![]() Dzisiaj była prześliczna pogoda! urządziliśmy sobie z Tż-etem taki spacer,że hoho ![]() Niestety mój dobry humor nie utrzymał się zbyt długo,powód jest oczywisty->Tata. Aczkolwiek przeżyję,jutro umówiłyśmy się z koleżanką i kolegami na piwo,także miło spędzę kolejny słoneczny[miejmy nadzieję ![]() ![]()
#2976 | |||
Zakorzenienie
|
obawiam się że nie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I jak dziewczynki rozpoczęłyście weekend ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2977 |
Zadomowienie
|
Bry wieczór
![]() Już po ![]() ![]() ![]() ![]() Geez,jak mi się we łbie w trakcie powrotu kręciło,do mieszkania po schodach weszłam trzymając się dłońmi ścian tzn.slalomem. I nadal mnie trzyma (po raz pierwszy w żywocie ![]() ![]() Dobrej Nocy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2978 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A tak po za tym to Dzien DObry ![]() Zaraz sie udam do sklepu a potem moze po okularki bo sobie juz upatrzyłam ^^. Taka ładna pogoda...CHyba trzeba sie gdzies wybrac. Ze zadna z Was nie mieszka blisko mnie no ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2979 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2980 |
Wtajemniczenie
|
![]() heeeelooooł! aaaaaaaa wczoraj wieczorem jechalismy ze znajomymi na rowerach, a tu nagle dosłownie znikąd pojawil sie nasz kolega, ktory wyjechal do UK. Nikomu nie dal znac, ze przyjezdza na kilka dni. poprostu sie pojawil. ja go jeszcze nie widzialam, bo jechalismy spora grupa i jak by nigdy nic podjezdza do mnie i mowi "dzien dobry" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozniej byla jeszcze mala imprezka, a dzis w tym samym skladzie robimy sushi ![]() ![]()
#2981 | ||||||||||||
Zadomowienie
|
hejjj
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajnie, że przyszła na chwilkę ![]() Cytat:
![]() Też wczoraj bylam i widzialam mnostwo grupek, zwlaszcza na tej normalnej plazy - maturzyści oblegli plażę ![]() Cytat:
Mam nadzieje,ze juz czujesz sie ok ![]() Cytat:
![]() okularki...tez musze koniecznie zakupic bo oszaleje od tego coaglego mruzenia oczu^^ ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale jest pięknie na dworze, bajka po prostu ![]() ![]() ![]() Buźka i milego dniaaaaaa ![]()
![]() |
#2982 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jakbym Cię miała nauczać to 5 z łaciny masz murowane ![]() Cytat:
![]() widzę że wiosna służy i wczoraj spędziłyście miło wieczory ![]() ![]() ![]() ![]() stan mojego oka się nie poprawia, herbata i lód nie pomagają, chyba wizyta w aptece będzie konieczna ![]() ![]() miłego dzionka Słoneczka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2983 |
Wtajemniczenie
|
zaraz jade znow na rower z kolegami, w oczekiwaniu na TŻta ktory jest w pracy
![]() ![]() ![]() no nic to milego dnia wszystkim ![]() PS. Schism, Madame - ale Wam zazdroszcze tej plazy pod nosem ![]() ![]() ![]()
#2984 | |
♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2985 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia ![]() ![]() Buziaki ![]()
![]() |
#2986 | |||||
Zadomowienie
|
Aaaaale tu dzi pusto - wszystkie pewnie na dwór wybyły,ha
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ech, a z moich ambitnych planow naukowych nic nie wyszlo - to znaczy przeczytalam co zaplanowalam,ale nic ponadto nie zrobie bo godzinke temu dostalam propozycje nie do odrzucenia i spontanicznie idę się "szlajać" ![]() Buzi i miłego wieczoru Wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#2987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yyy, tzn ja tak w skrocie napisalam, ale w zawodach nie startuje ![]() ![]() ![]() ale jedziemy całą ekipą, częsc z nas startuje, a częsc kibicuje ![]() ![]() Madame, fajnie ze poszlas sie poszlajać ![]() milego wieczorka wszystkim ![]()
![]() |
#2988 |
Wtajemniczenie
|
hello laleczki
![]() jak mija weekend? wyobrazcie sobie,ze wczoraj do 2 w nocy u sasiadow bylismy!! i wypilam ponad butelke szmpana sama ![]() Dzis znajomi ok 3 wpadli, ja z kumpela pojechalysmy na sklepy a TZ-ty grali 4h w Playstation ![]() ![]() teraz zasiadlam dopiero przed TV, w kuchni robi sie sos do spagetti i bede sie rozkoszowac reszta wieczora. Aaa, i kupilam jeszcze lody dzis nowe - karmelowe i tiramisu ![]() milego wieczora wam zycze
#2989 |
Wtajemniczenie
|
ja chyba juz mykne do lozeczka, bo jestem padnieta
![]() ![]() ![]() Agolku, czyli bylo milo, jak do 2 zostaliscie ![]() ![]()
#2990 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do tego tłumaczenia to przypomina mi to czepianie się jednego mojego wykładowcę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a czemu Cię kolana bolą? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() U mnie też nie najgorzej ![]() ![]() ![]() wypiłam tylko lampkę szampana i jednego drinka wiec czuję się rześko ![]() ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2991 |
Zakorzenienie
|
A tŻ przyjechał i... sponataniczne ognisko nad stawem
![]() ![]() ![]() ![]() Podczytuje Was kochane;* Dobranoc;*
#2992 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja korzystam z wolnego i słońca,dlatego wczoraj do Was nie zaglądałam,ale widzę,że tu i tak weekendowe pustki ![]() Dzisiaj również pokorzystam,ale nawet wstałam wcześniej,aby Was poczytać ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#2993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No cóż... ![]() ![]() ![]() ![]() I jest jeszcze trzeci osobnik ![]() ![]() Ale sobie narobiłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2994 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Więcej będzie dziś ![]() No więc wczoraj od rana niespodziewanie przyjechala do mnie siostra bo była w moim mieście na zakupach ![]() ![]() ![]() Potem pół dnia spędziłam nad matematyką, ale i tak nie zabardzo umiem [ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrze, że chociaż pogoda piękna ![]() Miłlego dnia ![]() Nefruś baaaaaardzo się ciesze i zazdroszcze ![]() ![]()
![]() |
#2995 | |||||||||||
Zadomowienie
|
cześć i czołem
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no raczej ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bardzo udane ![]() Cytat:
![]() Mowilam Ci juz, ze zazdroszcze kuzynek? Pewnie tak, ale jeszcze powtorze - tez bym takie chciala ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ja tez chceee! ![]() Cytat:
![]() Btw. wiesz, "gdzie 2 sie bije tam 3 korzysta" wiec nie zdziwilabym sie gdyby koniec końców cos wyszlo z tym trzecim osobnikiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Naukowa niedziela sie zapowiada,ale na pewno dasz rade ![]() Ja po wczoraj zrelaksowana,ale zmeczona i niewyspana... Dobrze,ze jutro mam tylko jedne zajecia to bedzie wiecej czasu na to co mam zrobic na wtorek (prezentacja ksiazki jednej) Poki co potrzebuje tlenu, wiec chyba spacerek jakis wpadnie ![]() Buzka i milego dnia kochane ![]()
![]() |
#2996 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję ![]() ![]() ![]() Buziaki dziewczyny ![]()
#2997 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki żeby nauka poszła szybko i bezboleśnie ![]() ano ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() owocnej nauki ![]() ja tez idę się uczyć ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2998 |
Zadomowienie
|
Ciao
![]() Kolejny weekend dobiega końca ==' Ale za to pierwszy 'wakacyjny' ![]() Jak zwykle 2 dni upłynęły mi pod znakiem błogiego lenistwa. Trochę się uczyłam,a tak rozjazdy ![]() Z maturami ,po rozmowie z resztą domowników,dalszymi krewnymi i własnej refleksji podjęłam decyzje,że 4 dni zwłoki mnie nie zbawią. I angielski przekładam z 27na 12, z polskiego odpowiadam jak było pierwotnie ustalone-13 maja. Wolę mieć to z głowy przed leczeniem. Wczoraj na gg odezwał się wiadomy kumpel,że jest w Gdyni i da znać,że na dniach 'pójdziemy na browara' Tiaa _^_ Już dziś poszedł z jakimiś kolegami/koleżankami więc co się będę łudziła o jego podteksty ![]() Tymczasem poczytam Wos, napisze wstępnie tekst prezentacji maturalnej,a i wgram na komputer fotki z końca roku i dzisiejszego tripu. Jak jakaś się nada to wrzucę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2999 |
Zadomowienie
|
Schism my wolimy te niegrzeczne fotki
![]() Dawno tu nie pisalam, jakos czasu brak ale podczytuje was regularnie. Taki cichy szpieg ze mnie ![]() Ja dzisiaj bylam pol dnia na Memoriale, mialam tam przeprowadzac wywiady z roznymi ludzmi. Jasne ze sie do tego nadaje i jeszcze w ogole nie znam sie na sporcie. Ale poszlam i nie narzekam. Prawie sami chlopacy tam byli wiec bylam otoczona troskliwa opieka ![]() ![]()
![]() |
#3000 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() witam was dzisiaj, pozno troche ale dopiero wrcilismy do domu. Rano piekna pogoda i pojechalismy do rezerwatu na druga strone Szkocji. St Abbs Head, klify, woda, przestrzen, owieczki na halach, po prostu bajecznie! ![]() ![]() ![]() Tz oczywiscie marudzil,ze musimy tyle lazic,ze goraco, czy jeszcze daleko i takie tam ![]() teraz walnelam sie na sofke a za jakies 2h zrobimy grilla na kolacje, do tego nowy Calsberg cytrusowy zimny..aaaaa, to jest to ![]() mam nadzieje,ze wasz weekend rownie udany. Sciskam!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.