scrapbooking - potrzebne materia³y - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Rêkodzie³o: szyde³kowanie, bi¿uteria DIY, makramy i inne > Papierowy zawrót g³owy

Notka

Papierowy zawrót g³owy Forum dla ludzi, którzy lubi± tworzyæ z papieru. Tutaj dowiesz siê jak zrobiæ ciekaw± kartkê lub scrap. Zaprezentujesz swoje dzie³o. Zapraszamy.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2007-09-17, 18:36   #1
xiazka
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 68

scrapbooking - potrzebne materia³y

Hej dziewczyny! Mam zamiar robiæ album z okazji ¶lubu mojego brata. Kupi³am ju¿ sobie pusty, du¿y album i teraz wystarczy go tylko(?) ozdobiæ
I tu pojawia siê pewien problem... Nie mam ¿adnych materia³ów.. W moim ma³ym miasteczku nie da siê kupiæ ¿adnych fajnych kartek itp, nawet wst±¿eczek ciekawych nie ma...
Chyba bêdê musia³a wybraæ siê do Warszawy.. ale co polecacie mi kupiæ? Chyba powinnam siê wybraæ do pasmanterii i tam kupiæ jakie¶ wst±¿eczki itp. No ale s± te¿ takie ³adne kolorowe kartki, jak siê o nie zapytaæ, ¿e co to niby jest?
Przyda³aby mi siê te¿ taka pokarbowana tekturka, z³o¿ona tak jakby w harmonijkê.. sk±d tak± skombinowaæ?
Pomó¿cie, bom niedo¶wiadczona
xiazka jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-09-17, 19:34   #2
solagne
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 173
GG do solagne
Dot.: scrapbooking - potrzebne materia³y

no to ja ci podrzuce link do stronki z materialami s± tam super wzory ¶lubne w czerni i bieli mozna wydrukowaæ podaje przykladowy obrazek

www.scrapstop.com/shop.php?op=itemdetails..
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 15644_lg.jpg (26,4 KB, 135 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 15702_lg.jpg (28,7 KB, 117 za³adowañ)

1.sol

2.katasiaczek
3. beaux
4.eli
6. damurek
7.nirsh
8.hejasz

9.kamilcia
10.malgwa
11.mamuta
12.bydgoszczanka
13.pupil
14.castilia
15. Jambolaja
16. Noalia

solagne jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-09-17, 22:42   #3
Filusia_pstryczek
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 140
GG do Filusia_pstryczek

jesli chodzi o warszawe chyba polecam Tiimari w reducie jest tam w zasadzie wszystko
Filusia_pstryczek jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-09-19, 21:14   #4
xiazka
Raczkowanie

Dziêki dziewczyny No i oczywi¶cie je¶li macie jakie¶ pomys³y to ¶mia³o Szuka³am na innych w±tkach ale nic konkretnego..
Stary 2007-09-20, 00:28   #5
alinab
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 284

Poszukaj na allegro - tam jest zatrzêsienie ró¿nych ta¶m z aplikacjami, drewnianych zwierz±tek do naklejania, piórek, koralików, cekinów, wst±¿ek i itp i w cenach nizszych niz sklepowe niej wiêcej o po³owê. Ja w³asnie czekam na przesy³kê. Powodzenia w tworzeniu albumu
alinab jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2007-09-20, 18:23   #6
xiazka
Raczkowanie

Mówisz, ¿e na allegro jest taniej...? hmm.. A takie kolorowe kartki te¿ s± tañsze? Mo¿ecie mi powiedzieæ ile kosztuj± takie kartki w sklepie?
Stary 2007-09-20, 19:52   #7
alinab
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 284

Co do kartek do scrapów to nie wiem, bo jeszcze sie nie rozgladalam, uzywam po prostu kolorowego brystolu. Ale na pewno s± tañsze tasmy aplikacyjne (w sklepach 1 m kosztuje u nas 3-3,5 z³ a na allegro oko³o 2-2,5) i gad¿ety. No i przede wszystkim mozna kupic wszystko w jednym miejscu a nie latac od sklepu do sklepu i nic...pozdrawiam
alinab jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 10:22   #8
(Mo)Nik@
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 186

Je¶li chodzi o takie ³adne kartki to ja ostatnio wpad³am na pomys³ ¿eby pozamawiac sobie próbki zaproszen weselnych. S± z bardzo ³adnego, najczê¶ciej t³oczonego papieru i w wiêkszo¶ci maj± wst±¿eczki. Ale jest problem:
-z ty³u bêdzie piecz±tk±, ¿e to tylko próbka (choc nie zawsze tak jest)
-czasami przysy³aj± postrzêpione wst±rzeczki
-najwiêcej mo¿na zamówic 3 zaproszenia, a to ma³o jak na ca³y album...

www.cartalia.com.pl
http://www.zaproszenia-itd.pl/sp.php

Jak cos mi siê jeszcze przypomni to dam znac. ^^
(Mo)Nik@ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Papierowy zawrót g³owy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.