|
|
#1621 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Hej
Mnie obudził deszcz. Takiego maja nie pamietam chyba. Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez a_nn_a_ Czas edycji: 2017-05-10 o 08:01 |
||
|
|
|
#1622 |
|
Zadomowienie
|
U mnie póki co nie pada.. ale najlepsza pogoda to chyba byla w marcu?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() U mnie słonko za chmurami... Kciuki za wizyty bo dzisiaj sporo z nas ma ![]() A u mnie słabo przespana noc, wczoraj przyszło łóżeczko dla córki, mąż złożył i już mała w nim spała. Jej sie dobrze spało, a ja głupia matka co chwile patrzyłam czy nie spadnie ![]() Jest kawałek barierki ale mój rozbójnik to po całym łóżku w nocy sie wierci. Zwinęłam jej koc w rulon i położyłam tam.gdzie nie ma barierek zeby orła nie wywinęła. Wstała uśmiechnięta i zadowolona, że w dużym łóżku spała i w nowej pościeli w sowy. Dzisiaj w nocy juz nie będę wariować Wysłane za pomocą mTalk ---------- Dopisano o 07:12 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Cytat:
![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
|
#1625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1626 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej, co masz na myśli mówiąc odpowiednie skierowanie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
Najgorsze z tego wszystkiego jest to ze lekarz mógł to wykonać od razu bo miał taki sprzęt a tego nie zrobił, i muszę znowu wydać kase żeby iść do kolejnego lekarza, ale tym razem juz wiem czego wymagać. A wczorajszy lekarz powiedział żeby sie niczym nie przejmować. A to wcale tak dobrze nie jest. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Cytat:
Hej, ja kupuje używana gondole a zamierzam zainwestować w dobra spacerówkę. Gondole używasz przez 6 miesięcy a spacerówkę przez 3 lata. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pokaz jakies zdj slicznotki w swoim łożu![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1628 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny -znajoma urodziła wczoraj - miał być chłopak - wyszła dziewczynka
![]() Muszę chyba trochę neutralnych rzeczy nabyć bo na razie króluje róż
|
|
|
|
#1629 | ||
|
Raczkowanie
|
Bry
Wrzucałam na fb, wrzucę i tutaj gość ma większość z tego co ja sobie wymyśliłam ![]() http://allegro.pl/listing/user/listi...609074&order=m Cytat:
Goli mnie od wielu wielu lat, nogi i pitynka mnie teraz nie obchodzą, On mi nawet mówi że pasowało by busz skosić Cytat:
czasem śpię na okrawku, czasem jestem pierwsza i wtedy ona tak się kładzie, że pół buzi mam wypchane sierścią ![]() W ogóle to poprzytulałam się rano z mężem, trochę mnie później kuło na dole i szło do brzucha. Szyjka? Jak myślicie? Bo ja już spanikowana a nie chcę czytać internetów
|
||
|
|
|
#1630 | |
|
użytkowniczka
|
Ja po wizycie wczoraj, malutka w końcu przybiera, ale nadal daleko jej do waszych maluszków, ledwie 700 gram,a ja jestem 2kg na plusie
Szyjka bardzo długa i zamknięta, hemoglobina spada ale bardzo powoli. Bardzo się cieszę, że chociaż z Marysią wszystko ok, bo w życiu jak się sypie to na całej linii. Cytat:
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dużo z Was pisze, że teraz nie inwestuje w gondolę, tylko później w dobrą spacerówkę - zatem chciałam zapytać co to jest dobra spacerówka, czy macie jakieś
sprawdzone marki? Zwłaszcza mamy z doświadczeniem praktycznym
|
|
|
|
#1632 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzieńdo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A przeszło już? Macica się pewnie trochę napięła, ale po odpoczynku powinno być moim zdaniem ok ![]() Cytat:
Jest mniejsza, ale też termin porodu masz późniejszy niż ja i pozostałe dziewczyny, które wczoraj wizytowały ![]() Dopisać imię na pierwszej stronie? Moja siostra ma chicco multiway i jest zadowolona |
|||||||
|
|
|
#1633 |
|
Rozeznanie
|
hanala według kotahierarchia na rogalu na pewno prawidłowa
![]() nyna91 dobrze, że śpisz z sierścią w buzi, przynajmniej masz naturalny odczulacz ![]() Co do golenia krzaków to na nogach daję radę, a pitynkę jadę kremem do depilacji veet pod prysznic i pomagam sobie lusterkiem Mąż się śmieje, że dla lekarza to odstawiona chodzę, a dla niego na co dzień mi się nie chce
|
|
|
|
#1634 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mój tż ma podobne zarzuty
|
|
|
|
|
#1635 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Juz się uspokoiło? Cytat:
![]() ![]() klask i: Świetne wieściCytat:
Mnie zawsze po kremie wsio piekło, wygladałam jak oparzona... |
|||||
|
|
|
#1636 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No ja miałam wózek 3w1 i teraz jakbym miała decydować to kupiłabym dobry fotelik. Gondole używana bo to na chwilę. A później'właśnie dobra spacerowke. Ja będę się później rozglądać jak młody będzie miał z pół roku .. nie wiem jeszcze jakie firmy. Ale na pewno będę patrzeć żeby miał dobrą amortyzację.. żeby był lekki (w tych 3w1 często są ciężkie) i żeby się składał jednym przyciskiem bo tego naszego to musimy osobno kółka ściągnąć i bude i dopiero wtedy stelaż :/ zabawy przy tym pełno.
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
No, to tak. Jestem po wizycie. Dzidzia ma 1350 gram czyli równo 50 centyl
Moja pitynka na razie zadowolona z tego faktu ![]() Szyjka się skróciła do 3,3 cm z 4 cm. Jakoś tak wyszło, ze miesiąc temu nie sprawdzaliśmy płci, ja nie pytałam bo bardziej mnie interesowały techniczne sprawy typu nerki, gin w sumie też nic nie mówił. Teraz mierzył, mierzył i mówi: Oooo, jak ładnie klejnoty widać, dobrze się ustawiła dzidzia ![]() Ja : Jakie klejnoty? Przecież to dziewczynka! Gin mi pokazuje jajeczka i siusiaka ![]() Także tego. Dobrze, że wczoraj nie pojechałam do sklepu i nie zamówiłam tego kolorowego wózka, bo średnio do chłopca pasuje ![]() Tylko ciuszki prawie wszystkie dziewczyńskie ![]() Martoolka zmień mi na liście i dopisz Witusia
|
|
|
|
#1638 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do wózka, my kupujemy wszystko nowe (może oprócz ubranek z lumpka jak na razie chcemy ale gdybyśmy nie mieli takich ambitnych planów to pewnie byśmy tak we wszystko nie inwestowali. Pieniądze idą jak woda, wydałam już od cholery a końca nie widać... Cytat:
![]() Teraz jest lepiej. To raczej nie napięta macica, bo napięła się od razu po. Wzięłam jeszcze w łóżku nospę i poleżałam chwilę. Często mi się napina więc wiem jak to czuć. Później zakuło mnie kilka razy i spokój. Brzuch trochę twardnieje od czasu do czasu, ale jestem od rana w ruchu bo byłam z kotem na zastrzyku. Później przyszło zamówienie z apteki i chciałam rozłożyć bo dziś jeszcze dwie przesyłki będą. Teraz chwilę posiedzę ale już czas na drugie śniadanie, więc muszę iść do kuchni. I jeszcze naleśniki chcę usmażyć bo sobie wymyśliłam naleśniki ze szpinakiem. A potem muszę jechać na małe zakupy spożywcze i odebrać inpost. O matulu Cytat:
Mój mąż przynajmniej nie narzeka, że dla niego się nie "stroję" bo mu się nie chce mnie golić, a jak sam nie ogoli to nikt za niego tego nie zrobi Btw, przyszły mi kosmetyki z Hipp i płyny do prania Dzidziuś. Matko jak to pachnie słodkim różowym niemowlaczkiem ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Ja w tej chwili sama bym sobie większą krzywdę zrobiła ![]() Teraz siedzę z nogami w górze i jest ok ![]() Cytat:
ale niespodzianka ciuszki możesz sprzedać na grupie Dorciaka, albo ubierać Witusia w różowe bodziaki jak nikt nie będzie patrzył Mąż się pewnie cieszy?
|
|||||
|
|
|
#1639 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli jednak niczego nie można być pewnym na 100%....
|
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tym wózkiem to Naprawdę.. Dobrze że akurat wizytę miałaś 😂 gratulacje 😁😁
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
kochanalukrecja
najważniejsze, że rośnie i dobrze się rozwija judka jeszcze raz gratuluję i kłopot z imieniem z głowy ![]() edit: kochanalukrecja teraz sprawdziłam twój tp. przecież jak na ten czas to córcia ma dobrą wagę jesteś np miesiąc wcześniej niż Judka i 600g do przybrania czyli idealnie?
Nasz synek Antoś Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2017-05-10 o 11:49 |
|
|
|
#1643 |
|
Rozeznanie
|
judkama ja to bym się tak cieszyła ze zmiany płci, aż zazdroszczę
Co do kremów mnie też większość uczula, dlatego jestem wierna tylko temu jednemu veet od lat, on jest pod prysznic i ma taka mini gąbkę do ściągania sierści po 6 min ![]() Czy kupujecie 2 prześcieradła czy 3? Bo nie wiem. Aaaa i te jakieś podkładki na materac nieprzemakalne to warto brać? |
|
|
|
#1644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję synusia A to Ci niespodzianka... Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam dziewczynki, że zszokowana jestem
![]() Mąż też Przynajmniej problem z imieniem się rozwiązał ![]() Aaa pamietacie te pierwsze usg i rozważania na temat metody mamyginekolog? Mnie wtedy chłopiec wychodził ![]() No i Myszka od początku mówiła, że chciałaby siostrzyczkę, ale wie ze będzie chłopczyk Posiedziałam chwilkę w TŻ w pracy i się wróciłam do domku. Zdążyłam przed deszczem. Musze do Roana napisac, żeby wycofac rezerwacje |
|
|
|
#1646 | |
|
Rozeznanie
|
Np. wyraźne wskazania do cesarskiego cięcia, jeśli będzie taka potrzeba. Żeby lekarz dyżurny w szpitalu nie robił żadnych problemów.
Cytat:
Moje psy też nie ma skrupułów i rozpychają się jak szalone
|
|
|
|
|
#1647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja zaraz jadę i muszę się upewnić czy Stachu pozostanie Stachem
|
|
|
|
|
#1648 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
||||
|
|
|
#1649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tez tak chce moja córcia chce tylko siostrzyczkę. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1650 |
|
Przyczajenie
|
Wow z tą zmianą płci nagłą to szok xD
Ja dziś pokupiłam mini koszule i dresiki typowo męskie, już sobie wyobrażam co by było jakby się córunia urodziła i musiała w tym chodzić haha U mnie glukoza super, zapalenia juz od 3 miesięcy (pukpuk) nie ma ![]() Wczoraj byłam pierwszy raz w szkole rodzenia. Ciekawe i fajne zajęcia, ale pierwszy raz słyszałam o pobieraniu komórek macierzystych z pępowiny. Dziewczyny co o tym sądzicie? Decyduje się któraś z Was na to? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:32.

U mnie się sprawdzają. Teraz też je noszę. 

gość ma większość z tego co ja sobie wymyśliłam

jesteś np miesiąc wcześniej niż Judka i 600g do przybrania czyli idealnie?