|
|
#2221 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: PM 2018 cz. V
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2222 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Specjalnie pojechaliśmy w sobotę przed czyimś weselem jak już wszystko było odpicowane Sama właścicielka nam tak zaproponowała. I właśnie był tam osobny stolik z ciastem koło stolika z kawą i herbatą, i mi się spodobało takie rozwiązanie, bo nie lubię jak jest wszystko na stołach nawalone
|
|
|
#2223 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak od początku planowałam, bo też tego nie lubię. I głupio mi szukać po innych stołach kawałka, który mi smakował.
|
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to norma ze ciasta i owoce są na innym stole
podchodzisz i bierzesz co chcesz a nie szukasz
|
|
#2225 |
|
:)
|
U mnie na sali też ciasta są na oddzielnym stole, teraz to chyba standard
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w regionie ciasta są zazwyczaj na stołach gości, ale macie dobry pomysł z tym osobnym miejscem. Ale niestety jak ja mam słodki stół to bez sensu obok tego stołu postawić ciasta... Wiec chyba będą musiały być na stołach gości....
|
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak będę miała i wygląda to ok.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#2228 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi niestety rodzice nic nie pomogą mama powiedziała że gdyby nie kredyt to całe sfinansowalaby mi z chęcią. A tak to.. weszli w bagno no i sami musimy sobie radzić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Muszę podpytac jak u nas wyglądają torty i czy możemy jechać degustowac. Jest w cenie a jak chce mi zrezygnować to 500 zl nam odejmuja z ceny więc nie wiem czy się opłaca Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Jeszcze w pracy półtora godziny i jutro wolne na tzta urodziny dziś kurier przyjechał i tztowi pisałam czy kurier juz byl bo koleżance z pracy zamawialam coś. Ciekawe czy uwierzył ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
narzeczona fotograf dziecięcy i ślubny rozwój osobisty! Edytowane przez goplankowa Czas edycji: 2017-05-09 o 20:12 Powód: I |
|
|
|
|
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Naoglądalam się filmików na yt z przepisami i zrobiłam się głodna
|
|
#2231 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zaczełam z nudów na dyżurach oglądać serial 13 powodów - dość ciekawy jak na serial o amerykańskich nastolatkach
oglądałyście?
|
|
|
#2232 |
|
Zadomowienie
|
Ale mnie wkurza wtracanie się i złote rady osob, które ostatni raz były na weselu w poprzednim stuleciu
|
|
#2233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2234 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny śliczne wrzucacie te torty! Co jeden to ładniejszy!
Widzę, że nie tylko ja dziś zasypiałam na stojąco ![]() To moje marzenie ![]() Cytat:
Nie jest to jak dla mnie majstersztyk, niektóre odcinki przynudnawe, ale generalnie wciąga
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Js wróciłam i zrobiłam sałatkę z fasoli czerwonej i tuńczyka. Ahhh majonez na noc
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2236 |
|
Zadomowienie
|
To i to, niestety.
Sent from my E2303 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#2237 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja za jakieś 30 min będę w domu z delegacji a o 5 pobudka. Świetnie.
|
|
|
#2238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To w takim razie muszę przemyśleć takie ustawienie
|
|
|
|
|
|
#2239 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zrobiłam się głodna ![]() Cytat:
Ale za to jutro zaczynam weekend
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co miałam w piwniczce ale pyszna jest z ogórkiem i ryżem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Miałam do marca ta kukurydzę więc musiałam coś zrobić. Wspomoglam koleżankę bo jej się przeterminowalo (każda jest odpowiedzialna u nas za jakiś dział ) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2241 |
|
Wtajemniczenie
|
W sensie tuńczyk fasola świeży ogorek i ryż? 😁Zrobię sobie😁
|
|
#2242 |
|
|
Ta sałatka jest przepyszna, calkiem o niej zapomniałam
ja robię z tunczykiem, fasola, ogorkiem konserwowym i dużą ilością koperkuWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- I makaronem rurki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2243 | ||
|
Zakorzenienie
|
*do marca fasolę miało być
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:31 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:32 ---------- Cytat:
ja nie lubię fasoli Ale kumpela wspomagala mnie wiec wzięłam bo pamiętam jak inna kumpela kiedyś robiła sałatkę i uwielbiałam ja. No ale dziś w 5 minut po pracy z innych składników![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 01:34 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Agenta oglądałam a tu finał za tydzień przecież buuu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!
Ale zamieszanie z nowym dj, nie możemy z TŻ do porozumienia dojść, na szczęście ten którego chciał najbardziej powiedział że się nie podejmie bo zbyt odległy termin. Mi jeden z rudy śląskiej bodajże się podoba i ma fajną cenę a w niej wszystko co bym chciała. |
|
|
|
|
#2245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W sobotę mam trochę spóźnione połowinki na studiach. Myślę właśnie, czy umawiać się do fryzjera czy olać to i pójść w rozpuszczonych włosach, tylko wysuszonych na szczotce
|
|
|
|
|
|
#2246 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zakazałam mu, bierzemy jeden z nich, ale ja jestem za rybnym.Cytat:
-grill -nocleg PM -ciasta, slodycze, ciasteczka -tort -0.7 wódki na parę -rozwożenie gości -dekoracja sali - brak korkowego i jakichś dziwnych opłat "za ustawienie okrągłych stołów" Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziwny. Masz przeboje z tymi djami. cześć, chyba mam narkolepsję. Wczoraj młody chciał oglądać "film o ślubach" (Janachowską), oglądałam to z nim i zasnęliśmy o 19.30. W ciuchach i makijażu obudziłam się o 3... Nie wiem co się ze mną dzieje, mam tyle do zrobienia w domu, a ręce i ciało mi odmawiają posłuszeństwa.
|
|||||
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Kinder w małym sklepie. Niestety..
Stół rybny? nie widziałam jeszcze mój chce wiejski ze względu na smalec. No ale nie dam tyle kasy bo on chce smalec sorry w menu jakiś jest.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2248 |
|
|
Wczoraj tak pisałyście o tortach, że postanowiłam napisać do drugiej cukierni którą brałam pod uwagę i stwierdzam, że ich oferta smakowa 1000 razy bardziej mnie przekonuje. Natomiast jeżeli chodzi o ciasta dla gości w cukierniach ceny wahają sie w granicach 21-25 za kg więc nie opłaca mi się kupować ciast i tego pakować, jeżeli w takiej cenie oni mi to zapakują i dowiozą na miejsce.
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Słonko swieci
|
|
#2250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No rybny, ale chyba bardziej sushi. Tylko tez mnie to nie przekonuje, bo znowu ile surowa ryba może stać, musieli by to wystawić na kolację i sprzątnąć szybko, szkoda tego. Chyba żadnego nie chcę. Cytat:
Co mu dałas?
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

Specjalnie pojechaliśmy w sobotę przed czyimś weselem jak już wszystko było odpicowane 
11.10.2014

mama powiedziała że gdyby nie kredyt to całe sfinansowalaby mi z chęcią. A tak to.. weszli w bagno no i sami musimy sobie radzić.

Zrobiłam się głodna
z tego co miałam w piwniczce
zakazałam mu, bierzemy jeden z nich, ale ja jestem za rybnym.
dziwny. Masz przeboje z tymi djami.
cześć, chyba mam narkolepsję. Wczoraj młody chciał oglądać "film o ślubach" (Janachowską), oglądałam to z nim i zasnęliśmy o 19.30. W ciuchach i makijażu obudziłam się o 3... Nie wiem co się ze mną dzieje, mam tyle do zrobienia w domu, a ręce i ciało mi odmawiają posłuszeństwa.
Co mu dałas?