LIPCÓWKI część 5. - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-10, 13:31   #1681
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Dot.: LIPCÓWKI część 5.

Chwalę się! Fotel przyszedł wczoraj wieczorem. Od dziś tu śpię1494415861943.jpg

Idę trochę popracować później Was ponadrabiam
Stary 2017-05-10, 13:34   #1682
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious Pokaż wiadomość
Chwalę się! Fotel przyszedł wczoraj wieczorem. Od dziś tu śpięZałącznik 7060191

Fotel ładny chociaż nie mój kolor ale za to komoda jest cudna!
Jon_Snow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 13:46   #1683
darietta
Zakorzenienie

Cytat:

Jak ładnie. Wnętrze jak z katalogu
darietta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 13:46   #1684
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj poruszenie budowlane, w końcu coś się dzieje.
Kafelkarz kończy dzisiaj łazienkę, po południu przychodzi drugi koleś malować sufity, a do piątku powinny dojechać meble.
W poniedziałek montaż drzwi wew. - czas oczekiwania 6tyg.
Przyjechał pan od schodów wew. - pomierzył, wybraliśmy wzór, kolor, itp. do końca tygodnia ma być wycena - jak klepniemy to około 1,5mies. oczekiwania Na górze mam pralnię i garderobę między innymi - więc pranie zacznę robić u rodziców.
Łóżko dla nas kupione, w przyszłym tygodniu TŻ jedzie odebrać. Łóżeczko jeszcze nie wybrane. Ale jest przewijak!
No i w przyszłym tygodniu ruszamy z kuchnią - kafle i montaż mebli.
Aaaaa i jutro TŻ jedzie zamówić deskę tarasową!
Już bliżej niż dalej.

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

O, właśnie miałam pytać jaki to rozmiar.
A ten kolor to który to? Bo tam tego tyyyyyle jest, że oczopląsu dostaję.
dużo się dzieje, super! swoją drogą nie zazdroszczę, bo my przez to przechodziliśmy 1,5 roku temu
Ja mam ten kolor: http://www.obagstore.pl/obag/mini-ob...de-antico.html

Cytat:

Super komponuje się z tapetą
Moja córka będzie miała chyba najbrzydszy pokój, ale za to ma poduszkę z dziwnym stworem z Home&You

Dziewczyny, co myślicie o praktyczności takiego fotelika z białym korpusem? Wizualnie mi się podoba, ale boję się, że przy użytkowaniu bardzo będzie widać zarysowania i czy nie lepiej kupić czarny korpus
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 13:47   #1685
Mała!
Zakorzenienie

W ogóle bajkowo tak ślicznie

Agss
Super! W ogóle , widzę, ze dużo remontów u bas na wątku my już po, wiec trzymam.kciuki za wasze

Wyszłam na spacer i małe zakupy, skurczy mniej , leki podziałały i od razu mi lepiej... nawet nie jadę na to KTG na razie, po prostu zwolnie trochę, przynajmniej teraz wiem, że jak będą to mogę pojechać tam i zadzwonić. Dzięki za kciuki

z kilogramami mam różnie, raz mnie to przeraża u dołuje a czasami mam w d... zeszło po 1 ciąży te 14 kg to teraz tez zejdzie...
A wasze 8 to chyba tak perfecto!zresztą gdzie one są to ja nie wiem, serio... w brzuszku tylko? Bo przecież ich serio nie widać

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 14:13   #1686
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Ja zrobiłam zdjęcie nawet nie wyszłam jak pyza chyba ,że Pani fotograf się zlitowała i mnie wyszczupliła hehe.Właśnie gotuje krupnik trochę postałam przy garach i się przeszłam i już ledwo stoję a jeszcze szkoła ....
Mała dobrze ,że się lepiej czujesz Ty to jesteś krejzolka
Remonty widzę pełną parą oby wszystko szybko i sprawnie szło !!
My sweet little precious piękny ten pokoik jak z katalogu !!
Co do dołów to ja wczoraj sobie popłakałam chwilę myślałam ,że pozabijam wszystkich dlatego zrypałam mamę z tżtem miałam fazę na "nie mów do mnie teraz" ale jakoś przetrwałam ten dzień.Myślę ,że będą teraz cześciej takie dni bo po prostu jesteśmy zmęczone już.
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 14:14   #1687
taedio
MerDer 4ever

Sweet prześliczny kącik

Mała moim zdaniem powinnaś mimo wszystko na ktg jechac

Stary 2017-05-10, 14:14   #1688
Chilli Pepper
Wtajemniczenie

Jon Snow piękny brzusio i bardzo zgrabna reszta hehe
Chilli Pepper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 14:42   #1689
calineczka3
Zadomowienie

My sweet piękny uszak!

Aggs super, ze remont tak postępuje.

Emmos fajny leżaczek. Cały czas o nim myślę. Masz z wibracjami?

Xzora ładny fotelik. Niekoniecznie będzie na nim bardziej widać zarysowania.

Dzięki za kciuki remontowe. Mam nadzieję ze szybko pójdzie bo chce się wziąć za zakupy.
Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Oni raczej nie są ogarnięci w tej kwestii. Nie chyba w ogóle mieć dzieci.

Co będziecie remontować?
Głównie malowanie i usterki typu szlifowanie ściany.

Cytat:
Napisane przez baby2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Poprostu- napisałam pw

Calineczka- wózek kolekcja z eco skóry kolor island stone, ale rzeczywiście sprawdziłam ten z kolekcji denim jest w tym samym kolorze tylko że z materiału, fajny też

Cashmere- ale waga brawo ty to możesz już rodzić

Mała- kciuki za KTG

Wiecie co też mam ostatnio spadek formy Mam już powoli dośc tej ciąży, wczoraj wieczorem to się nawet poryczałam. Czuję się jak słoń, butów nie mogę założyć, skarpety, spodnie ściąga mi mąż, ciągle coś mnie boli, a w dodatku poszłam wczoraj do lekarza bo mam już dość tego mojego ciągłego kataru i kaszlu i co się dowiedziałam? Alergia , dostałam jakieś kropelki do nosa w dawce dla dzieci i tyle , powiedziała że nic więcej mi nie wolno i że muszę wytrzymać Tylko jak? Nos zawalony , smaku nie czuję , a kaszel to momentami mam taki jak 30letni palacz
No i jeszcze ta pogoda... u nas od rana sypie śnieg i to tak mocno że aż biało się zrobiło Normalnie depresja...
Ja właśnie na denim poluje Mam nadzieję ze i mnie też się wyrobia w 5 tygodni.

calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 14:58   #1690
baby2
Rozeznanie

Zaszalałam i kupiłam kosz na pieluchy tommee tippee taki co zwija pieluszki ktoś jeszcze kupował? Opinie ma fajne, mam nadzieję że się sprawdzi bo przy Miśku miałam zwykłe wiaderko i zapach unosił się nie fajny. A i dorwałam na allegro facet sprzedaje samą folie do tych wkładów za 4zł, niezła oszczędność bo wkład to wydatek 20zł
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1000.jpg (46,2 KB, 47 załadowań)
baby2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 15:06   #1691
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

Cytat:
Zaszalałam i kupiłam kosz na pieluchy tommee tippee taki co zwija pieluszki ktoś jeszcze kupował? Opinie ma fajne, mam nadzieję że się sprawdzi bo przy Miśku miałam zwykłe wiaderko i zapach unosił się nie fajny. A i dorwałam na allegro facet sprzedaje samą folie do tych wkładów za 4zł, niezła oszczędność bo wkład to wydatek 20zł
Miałam przy starszej, fajna sprawa. Tylko tych worków nie polecam bo nie zatrzymują smrodu niestety.
Stary 2017-05-10, 15:06   #1692
Mała!
Zakorzenienie

Ja nie kupowałam, ale przydatny zapewne Ja używam woreczków zwyklych i wynosze do.normalnego kosza. Twarda kupke dodatkowo wywalam do wc.

Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie...
Mała! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 15:13   #1693
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Vadi - współczuję przeciągającego się remontu. A czy tak zawsze bywa - zależy od fachowca. My mieliśmy jednego, który robił nam górną łazienkę 2 miesiące... Najpierw coś zaczął, potem wyjechał, a jak wrócił to np. przyjeżdżał o 12tej i wyjeżdżał o 14tej i w ogóle nic nie wyglądało na ruszone. Dopiero pod koniec widać było, że jakąś ma kolejną robotę i robił od rana nawet do 17tej.
Za to teraz kolega remontował nam mieszkanie i tempo miał ekspresowe. Ale też on ma taki charakter - najpierw robota, potem przyjemność i nie traci czasu na przerwy itp.
Przypomniało mi się, jak koleżanka opowiadała o remoncie toalety, że jej fachowiec przez cały dzień potrafił ułożyć 4 płytki.
Nasz fachura jest bardzo fajny ale masę musiał naprawiać po tym, jaką fuszerkę odwalili remonciarze 20+ lat temu, gdzie nie walnął młotkiem niemalże, tam wychodziły jakieś kwiatki i do tego podłogę w całej łazience musiał podnieść o około 4 cm, bo była taka krzywa :/

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Uwierz mi nie jesteś sama z tą kiepską formą ja dziś wstałam z przyzwoitymi pokładami sił, a potem dobiegłam 5 metrów do dzwoniącego telefonu i od razu słabo mi się zrobiło I w ogóle za co się nie zabiorę to zonk. Miałam iść do sklepu, a teraz się boję, że osłabnę po drodze.
Mam to samo :/
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 15:16   #1694
Devileek
Zakorzenienie

GG do Devileek

Cytat:

Jest śliczny marzy mi się ten fotel do pokoju małego oczywisdie w innym kolorze i do salonu :p

Cytat:
dużo się dzieje, super! swoją drogą nie zazdroszczę, bo my przez to przechodziliśmy 1,5 roku temu

Moja córka będzie miała chyba najbrzydszy pokój, ale za to ma poduszkę z dziwnym stworem z Home&You

Dziewczyny, co myślicie o praktyczności takiego fotelika z białym korpusem? Wizualnie mi się podoba, ale boję się, że przy użytkowaniu bardzo będzie widać zarysowania i czy nie lepiej kupić czarny korpus

Ja jak kupowalam ten fotelik to też byla możliwość z białym korpusem ale przedyskutowalam z mamą i stwierdzilysmy że będzie właśnie widać rysy na nim ... Na białym zawsze widać tym bardziej na tym szorstkim plastiki a wiadomo nie raz go położysz na ziemi ...

Probowalam dziś zrobić szpagat trochę mi brakuje ale myślę że jakbym pocwiczyla kilka dni to by mi wyszło :p

Myślisz że to by miało jakieś znaczenie przy porodzie ? I było mniejsze ryzyko nacięcia ?

Stary 2017-05-10, 15:20   #1695
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie orzechy w miodzie, myślę jaka zdrowa przekąska, ale oczywiście musieli tam napakować tonę cukru
Haha no, z tym cukrem to tak jest... jest wszędzie mam wrażenie ja od wczoraj mam postanowienie: nie jeść wafelków, czekolad itp w tygodniu - ewentualnie tylko weekend.. (dziś 2 dzień ) no i patrzę w sklepie na dziale płatków, owsianek jakieś takie batoniki fit z musli... noooo hmm cukrów tyle co w grześku w czekoladzie

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Ja paznokcie robię sama w domu i sa w zdecydowanie lepszym stanie. Za to włosy mi mega wypadają

Agg super, że wykończeniówka ruszyła zazdroszczę pokazywałas kiedys dom/plan domu?
A jak Ci te paznokcie idą? Bo mi ostatnio coraz trudniej wczoraj robiłam i myślałam, że będę robić w etapach bo tak ciężko mi się już siedziało tyle czasu

Hmm nie pokazywałam chyba Ogólnie to nie jest to taki domek od fundamentów Robiliśmy przebudowę-rozbudowę istniejącego budynku więc ręce trochę związane Sama zrobiłam sobie plan pomieszczeń, później znalazłam tylko architektkę która mi to naniosła na projekt i ewentualnie podpowiedziała co zmienić.

Cytat:

Radość jest, że coś się dzieje, ale masz rację - nie ma co zazdrościć bo można się wykończyć

Podoba mi się to połączenie! Fajny kontrast. Wydaje mi się, że może nawet te rysy będą mniej widoczne na białym niż na czarnym?

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
Agss
Super! W ogóle , widzę, ze dużo remontów u bas na wątku my już po, wiec trzymam.kciuki za wasze

Dużo bo może niektórych przycisnął mały lokator w brzuchu do odświeżenia tego i owego

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 15:21   #1696
vadi
*sportaddict*

W ciąży łatwiej o wypracowanie szpagatów itp., bo organizm wydziela relaksynę, która wpływa na elastyczność stawów, tkanek i tak dalej, właśnie po to, żeby łatwiej było urodzić
Stary 2017-05-10, 15:24   #1697
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

Extra wszystko wygląda! Bardzo mi się
podoba

Cytat:

Wygląda super, ale wydaje mi się że właśnie na białym będzie bardziej rysy widać.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 15:27   #1698
taedio
MerDer 4ever

Agg nie jest zle z paznokciami przy dobrej lampie bardzo szybko idzie ja nie lubie bardzo ściągać

Ooo pokaz projekt

Stary 2017-05-10, 15:37   #1699
Agg_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Agg nie jest zle z paznokciami przy dobrej lampie bardzo szybko idzie ja nie lubie bardzo ściągać

Ooo pokaz projekt

No ja lampe mam całkiem niezła ale i tak to siedzenie, schylanie się i malowanie mnie meczy No a ściąganie to już w ogóle... ale odrost sam się nie zrobi

Pokaże wieczorem, bo zaraz wychodzę na roczek TŻ siostrzeńca

Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki

Agg_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 15:49   #1700
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mała! Pokaż wiadomość
W ogóle bajkowo tak ślicznie

Agss

Wyszłam na spacer i małe zakupy, skurczy mniej , leki podziałały i od razu mi lepiej... nawet nie jadę na to KTG na razie, po prostu zwolnie trochę, przynajmniej teraz wiem, że jak będą to mogę pojechać tam i zadzwonić. Dzięki za kciuki

z kilogramami mam różnie, raz mnie to przeraża u dołuje a czasami mam w d... zeszło po 1 ciąży te 14 kg to teraz tez zejdzie...
A wasze 8 to chyba tak perfecto!zresztą gdzie one są to ja nie wiem, serio... w brzuszku tylko? Bo przecież ich serio nie widać

Dobrze że Ci przeszło trochę

Cytat:

Ja myślę że na czarnym też widać zarysowania, no może na białym troszkę bardziej
Cytat:
Napisane przez Chilli Pepper Pokaż wiadomość
Jon Snow piękny brzusio i bardzo zgrabna reszta hehe
Dziękuję

Stary 2017-05-10, 15:50   #1701
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calineczka3 Pokaż wiadomość
Głównie malowanie i usterki typu szlifowanie ]
Na jaki kolor/kolory malujesz?

Cytat:
Nie mam tego kosza. U chłopaków (znaczy kotow) sprawdza sie wkładanie zawartości do woreczków foliowych i ich szczelne zawiązanie, a potem do kosza z pokrywką. Mysle, ze u dziecka tez powinno dać to radę.

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Nasz fachura jest bardzo fajny ale masę musiał naprawiać po tym, jaką fuszerkę odwalili remonciarze 20+ lat temu, gdzie nie walnął młotkiem niemalże, tam wychodziły jakieś kwiatki i do tego podłogę w całej łazience musiał podnieść o około 4 cm, bo była taka krzywa :/

Mam to samo :/
O widzisz, czyli u was dodatkowa robota wyszła w trakcie remontu. No, ale etap juz zaawansowany, wiec juz tylko pewnie patrzeć a bedzie koniec.

Cytat:
Napisane przez Devileek Pokaż wiadomość

Probowalam dziś zrobić szpagat trochę mi brakuje ale myślę że jakbym pocwiczyla kilka dni to by mi wyszło :p

Myślisz że to by miało jakieś znaczenie przy porodzie ? I było mniejsze ryzyko nacięcia ?

O kurcze, super, ze tak mało brakuje. 3mam kciuki za pełny i koniecznie pochwał sie efektem! Co do nacięcia - myśle, ze przy męskim szpagacie bardziej sie krocze rozciąga niż przy damskim. Ja rozciągając sie rozciągam sie tez na szerokość (pozycja żaby w jodze), to moze akurat. Do tego rozciagam tez biodra, myśle, ze moze ułatwić to dostosowanie sie miednicy do wyjścia dziecka.

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
W ciąży łatwiej o wypracowanie szpagatów itp., bo organizm wydziela relaksynę, która wpływa na elastyczność stawów, tkanek i tak dalej, właśnie po to, żeby łatwiej było urodzić

Słyszałam o tym hormonie, ale u mnie tego działania chyba nie widać. Tzn z jednej strony progres jest, ale tez i duzo pracy w to włożonej, wiec myśle, ze jakbym nie była w ciazy to powinnam miec podobne efekty.

Dziekuje wam za opinie odnośnie białego korpusu w foteliku. Widzę,ze opinie mieszane. Oglądałam na OLX używane modele zeby zobaczyć jak ze zużyciem i całkiem ok sie prezentują. Jedynie na spodzie widać mocne zadrapania... Pokaże jeszcze TZ, bo jemu sie biały bardziej podoba i zdecydujemy.

Stary 2017-05-10, 15:54   #1702
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Słyszałam o tym hormonie, ale u mnie tego działania chyba nie widać. Tzn z jednej strony progres jest, ale tez i duzo pracy w to włożonej, wiec myśle, ze jakbym nie była w ciazy to powinnam miec podobne efekty.
Ja po sobie też nie widziałam żadnych zmian w jodze, wręcz przeciwnie, mam nadzieję, że z wadżajną pójdzie lepiej
Stary 2017-05-10, 16:19   #1703
poprostu
Zakorzenienie

Xzora bardzo ładnie tak lekko i letnio szkoda, że nie ma pogody na takie stroje

Cytat:
Wiecie co też mam ostatnio spadek formy Mam już powoli dośc tej ciąży, wczoraj wieczorem to się nawet poryczałam. Czuję się jak słoń, butów nie mogę założyć, skarpety, spodnie ściąga mi mąż, ciągle coś mnie boli, a w dodatku poszłam wczoraj do lekarza bo mam już dość tego mojego ciągłego kataru i kaszlu i co się dowiedziałam? Alergia , dostałam jakieś kropelki do nosa w dawce dla dzieci i tyle , powiedziała że nic więcej mi nie wolno i że muszę wytrzymać Tylko jak? Nos zawalony , smaku nie czuję , a kaszel to momentami mam taki jak 30letni palacz
No i jeszcze ta pogoda... u nas od rana sypie śnieg i to tak mocno że aż biało się zrobiło Normalnie depresja...
Chyba każdej zaczyna już ciążyć ta ciąża głowa do góry

Cytat:

cukierkowo od razu widać, że to pokój małej księżniczki

no to i ja uaktualniam, powoli ubieranie skarpetek to już nie taka komfortowa sprawa :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzuch.jpg (56,2 KB, 63 załadowań)
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 16:21   #1704
Jon_Snow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość

no to i ja uaktualniam, powoli ubieranie skarpetek to już nie taka komfortowa sprawa :P
Jaki malutki brzusio!
Ze skarpetkami to ja już od dawna mam problem!

Stary 2017-05-10, 16:32   #1705
taedio
MerDer 4ever

Agg ja robię na stole i nie mam jakos mega nisko można zawsze rozłożyć na dwie ręce
Ok, czekam

Poprostu ale śliczny maleńki brzusio

Zaczynaja sie warsztaty, narazie zapowiada sie fajnie IMG_1494426722.437791.jpg

Stary 2017-05-10, 16:32   #1706
calineczka3
Zadomowienie

Poprostu ale malutki masz brzuszek

Xzora biały i szary. Kupiliśmy ten Light grey, jestem ciekawa jak wyjdzie.

calineczka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 16:37   #1707
karolinuuusia
Zakorzenienie

Ja od dwóch dni szukam inspiracji do pokoju małej i nic.. jestem tak niezdecydowana w tej ciąży ze az żal.. Dziewczyny jak urzadzacie pokoje dla dziewczynek?

Piękne brzuszki dziewczyny!

Czekam na wieści z wizyt

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-10, 16:48   #1708
xzora
Zakorzenienie

Cytat:

Super brzuszek i zazdroszczę rozmiaru.

Cytat:
Agg ja robię na stole i nie mam jakos mega nisko można zawsze rozłożyć na dwie ręce
Ok, czekam

Poprostu ale śliczny maleńki brzusio

Zaczynaja sie warsztaty, narazie zapowiada sie fajnie Załącznik 7060326

Daj znac co ciekawego sie dowiesz o śnie.

Cytat:
Poprostu ale malutki masz brzuszek

Xzora biały i szary. Kupiliśmy ten Light grey, jestem ciekawa jak wyjdzie.

Na pewno efekt bedzie super!

Stary 2017-05-10, 16:52   #1709
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agg_s Pokaż wiadomość
U nas dzisiaj poruszenie budowlane, w końcu coś się dzieje.
Kafelkarz kończy dzisiaj łazienkę, po południu przychodzi drugi koleś malować sufity, a do piątku powinny dojechać meble.
W poniedziałek montaż drzwi wew. - czas oczekiwania 6tyg.
Przyjechał pan od schodów wew. - pomierzył, wybraliśmy wzór, kolor, itp. do końca tygodnia ma być wycena - jak klepniemy to około 1,5mies. oczekiwania Na górze mam pralnię i garderobę między innymi - więc pranie zacznę robić u rodziców.
Łóżko dla nas kupione, w przyszłym tygodniu TŻ jedzie odebrać. Łóżeczko jeszcze nie wybrane. Ale jest przewijak!
No i w przyszłym tygodniu ruszamy z kuchnią - kafle i montaż mebli.
Aaaaa i jutro TŻ jedzie zamówić deskę tarasową!
Już bliżej niż dalej. [COLOR="Silver"]

Super, że tak sprawnie idzie

Cytat:

Pięknie, super tapeta i fotel

Cytat:
Emmos fajny leżaczek. Cały czas o nim myślę. Masz z wibracjami?

Tak, ale nie sprawdzałam tej wibry jeszcze, bo do niej trzeba osobną baterię, którą muszę dokupić

Cytat:

Czy Ty na pewno jesteś lipcówką? Nie jakąś pazdziernikowką przypadkiem? Ładny i malutki

Stary 2017-05-10, 16:53   #1710
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Ja bym chciała jakiś kuferek na kosmetyki, bo mi się nie mieszczą

Te torby są cudne

Moim zdaniem mozna rodzic gdzie się chce w tej chwili. Aha i ja też bede w Matce Polce

W tempie ekspresowym dostałam bujak z tiny love. Nie byłabym sobą gdybym od razu nie złożyła Załącznik 7059966

Piękne kolory!

Cytat:
hmm, nie rozumiem takiej zależności, że jak wy nie to oni też... cashmere dobrze mówi - można się ładnie zachować nie idąć na wesele. Ja bym pewnie w takiej sytuacji poszła do kościoła z prezentem i oczywiście uprzedziła wcześniej, że na weselu nie będę.

o tak, orzechy też musi mielić. Jak już kupię to taki wypas, bo teraz mam taki średni z Lidla i na podstawowe rzeczy daje radę. Dlatego ten zakup porządnego jest na kiedyś, jak będzie przypływ gotówki albo jakaś większa potrzeba (czy jak ten się popsuje). Tak samo z wyciskarką - mam średnią, na mnie wystarczy. Za to jak moje dziecko będzie chciało pić soki i będzie wzmożona produkcja to kupiłabym już taką lepszą.

Nie ma rejonizacji, jak tylko będzie miejsce to Cię przyjmą

a kruszy lód i mieli orzechy? Jaki masz model?

też myślę o tych zajęciach,niby w mojej szkole rodzenia są w maju, ale brak miejsc. Zapisałam się na przeciwdziałanie kolce.

Też bym już chciała ciepło... Tak to mi się za bardzo z domu nie chce wychodzić - wczoraj tak wiało, że zamiast spaceru bawiłam się z psem na podwórku.

świetny!

Vadi - współczuję przeciągającego się remontu. A czy tak zawsze bywa - zależy od fachowca. My mieliśmy jednego, który robił nam górną łazienkę 2 miesiące... Najpierw coś zaczął, potem wyjechał, a jak wrócił to np. przyjeżdżał o 12tej i wyjeżdżał o 14tej i w ogóle nic nie wyglądało na ruszone. Dopiero pod koniec widać było, że jakąś ma kolejną robotę i robił od rana nawet do 17tej.
Za to teraz kolega remontował nam mieszkanie i tempo miał ekspresowe. Ale też on ma taki charakter - najpierw robota, potem przyjemność i nie traci czasu na przerwy itp.
Przypomniało mi się, jak koleżanka opowiadała o remoncie toalety, że jej fachowiec przez cały dzień potrafił ułożyć 4 płytki.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Właśnie u mnie nie są zbyt popularne. Ja pierwszy raz zobaczyłam Obaga u siostry ciotecznej TŻ - spodobała mi się wizualnie i dopiero w necie zobaczyłam, że to hit. To było 1,5 roku temu. Teraz z okazji wiosny zamówiłam, bo poza jedną czarną torebką nic nie mam.

Nie słyszałam o nich, ciekawie wyglądają. Chociaż ja zawsze wolałam sztywne torebki, bo w tych miękkich nigdy nic nie mogłam znaleźć.

Chilli Pepper - szmizjerka z Tesco. Zakup w stylu - idę po warzywa, a na mojej drodze okazuje się sukienka w moim rozmiarze przeceniona (już nie pamiętam ile kosztowała niedrogo) - grzech było nie skorzystać.

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cieszę się, że mogłam pomóc w zakupie prezentu urodzinowego
Na urlop jest super. Wrzucasz mokre klapki, ręczniki i zero problemu.

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
Ale ładny ten bujaczek

Ja też mam jakąś burzę hormonów, nie przejmuj się
Tż mnie dzisiaj wkurzył jakąś błahostką, a ja się poryczałam i w ogóle mam podły nastrój od wczoraj, przez to mnie brzuch boli

Ah no i chciałam się jeszcze pożalić że puchną mi palce u rąk, nie mogę zdjąć obrączki, która była na mnie za duża w marcu wspaniale.

Dzisiaj ja uaktualniam swój brzuchol i moje +8kg (29t5d u mnie)
Ładnie!

Cytat:

Przepięknie! !!!

Cytat:

Myślę, że czarny spod lepszy

Cytat:

Bardzo ładnie wyglądasz!
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości