|
|
#1681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Chwalę się!
Fotel przyszedł wczoraj wieczorem. Od dziś tu śpię1494415861943.jpgIdę trochę popracować później Was ponadrabiam
|
#1682 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale za to komoda jest cudna!
|
|
|
|
|
#1683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ten kolor: http://www.obagstore.pl/obag/mini-ob...de-antico.html Cytat:
Moja córka będzie miała chyba najbrzydszy pokój, ale za to ma poduszkę z dziwnym stworem z Home&You Dziewczyny, co myślicie o praktyczności takiego fotelika z białym korpusem? Wizualnie mi się podoba, ale boję się, że przy użytkowaniu bardzo będzie widać zarysowania i czy nie lepiej kupić czarny korpus |
||
|
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle bajkowo tak
ślicznieAgss Super! W ogóle , widzę, ze dużo remontów u bas na wątku my już po, wiec trzymam.kciuki za wasze Wyszłam na spacer i małe zakupy, skurczy mniej , leki podziałały i od razu mi lepiej... nawet nie jadę na to KTG na razie, po prostu zwolnie trochę, przynajmniej teraz wiem, że jak będą to mogę pojechać tam i zadzwonić. Dzięki za kciuki z kilogramami mam różnie, raz mnie to przeraża u dołuje a czasami mam w d... zeszło po 1 ciąży te 14 kg to teraz tez zejdzie... A wasze 8 to chyba tak perfecto!zresztą gdzie one są to ja nie wiem, serio... w brzuszku tylko? Bo przecież ich serio nie widać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1686 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zrobiłam zdjęcie nawet nie wyszłam jak pyza chyba ,że Pani fotograf się zlitowała i mnie wyszczupliła hehe.Właśnie gotuje krupnik trochę postałam przy garach i się przeszłam i już ledwo stoję a jeszcze szkoła ....
Mała dobrze ,że się lepiej czujesz Ty to jesteś krejzolka ![]() Remonty widzę pełną parą oby wszystko szybko i sprawnie szło !! My sweet little precious piękny ten pokoik jak z katalogu !! Co do dołów to ja wczoraj sobie popłakałam chwilę myślałam ,że pozabijam wszystkich dlatego zrypałam mamę z tżtem miałam fazę na "nie mów do mnie teraz" ale jakoś przetrwałam ten dzień.Myślę ,że będą teraz cześciej takie dni bo po prostu jesteśmy zmęczone już.
|
#1687 |
|
MerDer 4ever
|
Sweet prześliczny kącik
Mała moim zdaniem powinnaś mimo wszystko na ktg jechac Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1688 |
|
Wtajemniczenie
|
Jon Snow piękny brzusio i bardzo zgrabna reszta hehe
|
#1689 | ||
|
Zadomowienie
|
My sweet piękny uszak!
Aggs super, ze remont tak postępuje. Emmos fajny leżaczek. Cały czas o nim myślę. Masz z wibracjami? Xzora ładny fotelik. Niekoniecznie będzie na nim bardziej widać zarysowania. Dzięki za kciuki remontowe. Mam nadzieję ze szybko pójdzie bo chce się wziąć za zakupy. Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję ze i mnie też się wyrobia w 5 tygodni.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1690 |
|
Rozeznanie
|
Zaszalałam i kupiłam kosz na pieluchy tommee tippee taki co zwija pieluszki
ktoś jeszcze kupował? Opinie ma fajne, mam nadzieję że się sprawdzi bo przy Miśku miałam zwykłe wiaderko i zapach unosił się nie fajny. A i dorwałam na allegro facet sprzedaje samą folie do tych wkładów za 4zł, niezła oszczędność bo wkład to wydatek 20zł |
|
|
|
#1691 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1692 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie kupowałam, ale przydatny zapewne
Ja używam woreczków zwyklych i wynosze do.normalnego kosza. Twarda kupke dodatkowo wywalam do wc. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1693 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest śliczny Cytat:
Ja jak kupowalam ten fotelik to też byla możliwość z białym korpusem ale przedyskutowalam z mamą i stwierdzilysmy że będzie właśnie widać rysy na nim ... Na białym zawsze widać tym bardziej na tym szorstkim plastiki a wiadomo nie raz go położysz na ziemi ... Probowalam dziś zrobić szpagat trochę mi brakuje ale myślę że jakbym pocwiczyla kilka dni to by mi wyszło :p Myślisz że to by miało jakieś znaczenie przy porodzie ? I było mniejsze ryzyko nacięcia ? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1695 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no, z tym cukrem to tak jest... jest wszędzie mam wrażenie ) no i patrzę w sklepie na dziale płatków, owsianek jakieś takie batoniki fit z musli... noooo hmm cukrów tyle co w grześku w czekoladzie ![]() Cytat:
wczoraj robiłam i myślałam, że będę robić w etapach bo tak ciężko mi się już siedziało tyle czasu Hmm nie pokazywałam chyba Ogólnie to nie jest to taki domek od fundamentów Robiliśmy przebudowę-rozbudowę istniejącego budynku więc ręce trochę związane ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się to połączenie! Fajny kontrast. Wydaje mi się, że może nawet te rysy będą mniej widoczne na białym niż na czarnym? ![]() Cytat:
Dużo bo może niektórych przycisnął mały lokator w brzuchu do odświeżenia tego i owego
|
|
#1696 |
|
*sportaddict*
|
W ciąży łatwiej o wypracowanie szpagatów itp., bo organizm wydziela relaksynę, która wpływa na elastyczność stawów, tkanek i tak dalej, właśnie po to, żeby łatwiej było urodzić
|
|
|
|
#1697 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podoba ![]() Cytat:
|
|
#1698 |
|
MerDer 4ever
|
Agg nie jest zle z paznokciami
przy dobrej lampie bardzo szybko idzie Ooo pokaz projekt Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1699 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ja lampe mam całkiem niezła ale i tak to siedzenie, schylanie się i malowanie mnie meczy No a ściąganie to już w ogóle... ale odrost sam się nie zrobi ![]() Pokaże wieczorem, bo zaraz wychodzę na roczek TŻ siostrzeńca ![]() Wysłane z telefonu - wybaczcie literówki
|
|
#1700 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1701 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Na jaki kolor/kolory malujesz?
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Słyszałam o tym hormonie, ale u mnie tego działania chyba nie widać. Tzn z jednej strony progres jest, ale tez i duzo pracy w to włożonej, wiec myśle, ze jakbym nie była w ciazy to powinnam miec podobne efekty. Dziekuje wam za opinie odnośnie białego korpusu w foteliku. Widzę,ze opinie mieszane. Oglądałam na OLX używane modele zeby zobaczyć jak ze zużyciem i całkiem ok sie prezentują. Jedynie na spodzie widać mocne zadrapania... Pokaże jeszcze TZ, bo jemu sie biały bardziej podoba i zdecydujemy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1702 | |
|
*sportaddict*
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1703 | ||
|
Zakorzenienie
|
Xzora bardzo ładnie
szkoda, że nie ma pogody na takie stroje ![]() Cytat:
głowa do góry Cytat:
od razu widać, że to pokój małej księżniczki ![]() no to i ja uaktualniam, powoli ubieranie skarpetek to już nie taka komfortowa sprawa :P |
||
|
|
|
#1704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ze skarpetkami to ja już od dawna mam problem! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1705 |
|
MerDer 4ever
|
Agg ja robię na stole i nie mam jakos mega nisko
można zawsze rozłożyć na dwie ręce ![]() Ok, czekam Poprostu ale śliczny maleńki brzusio Zaczynaja sie warsztaty, narazie zapowiada sie fajnie IMG_1494426722.437791.jpgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1706 |
|
Zadomowienie
|
Poprostu ale malutki masz brzuszek
![]() Xzora biały i szary. Kupiliśmy ten Light grey, jestem ciekawa jak wyjdzie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od dwóch dni szukam inspiracji do pokoju małej i nic.. jestem tak niezdecydowana w tej ciąży ze az żal.. Dziewczyny jak urzadzacie pokoje dla dziewczynek?
Piękne brzuszki dziewczyny! ![]() Czekam na wieści z wizyt ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1708 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na pewno efekt bedzie super! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super, że tak sprawnie idzie ![]() Cytat:
Pięknie, super tapeta i fotel ![]() Tak, ale nie sprawdzałam tej wibry jeszcze, bo do niej trzeba osobną baterię, którą muszę dokupić ![]() Cytat:
Czy Ty na pewno jesteś lipcówką? Nie jakąś pazdziernikowką przypadkiem? Ładny i malutki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1710 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

Fotel przyszedł wczoraj wieczorem. Od dziś tu śpię

Na górze mam pralnię i garderobę między innymi - więc pranie zacznę robić u rodziców. 

Mam już powoli dośc tej ciąży, wczoraj wieczorem to się nawet poryczałam. Czuję się jak słoń, butów nie mogę założyć, skarpety, spodnie ściąga mi mąż, ciągle coś mnie boli, a w dodatku poszłam wczoraj do lekarza bo mam już dość tego mojego ciągłego kataru i kaszlu i co się dowiedziałam? Alergia , dostałam jakieś kropelki do nosa w dawce dla dzieci i tyle , powiedziała że nic więcej mi nie wolno i że muszę wytrzymać
Tylko jak? Nos zawalony , smaku nie czuję , a kaszel to momentami mam taki jak 30letni palacz
Normalnie depresja...

ja dziś wstałam z przyzwoitymi pokładami sił, a potem dobiegłam 5 metrów do dzwoniącego telefonu i od razu słabo mi się zrobiło 

można zawsze rozłożyć na dwie ręce