![]() |
#1111 |
Zadomowienie
|
Dot.: styl American Girl część II
Cytat:
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1112 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A spódniczki które zamawiacie są naprawde śliczne, sama bym sobie zamówiła tylko nie mogę zdecydować się na kolor ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Konto usunięte
|
Mnie se cos widzi, choc "pajacem" nie jestem, ze meskiej czesci spoleczenstwa, poza tymi, co trzymaja dziewczyne krotko, żeby inni sie za nia czasem nie ogladali, bo ma byc skromna zadnych mini, raczej się to podoba. Nie przesada oczywiście, ale to jest seksowne, moze wulgarne czasem, ale seksowne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1115 |
Zadomowienie
|
dziewczyny co myslicie o tej czapeczce?
![]()
#1116 | |
Zadomowienie
|
hehe widać każda z nas ma inne rzęsy
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
Czapka fajna ![]() Mam taka tylko bez tego krzyza ![]()
#1118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie omieszkałam zapytać się kolegów, co sądzą na temat tej mody - wszyscy zgodnie mówią, że to jedna z okropniejszych rzeczy, jakie miała miejsce w latach ostatnich. Wypowiedź kolegi: "DLACZEGO ONE TO ROBIĄ? DLACZEGO? Nie rozumieją, że wyglądają jak ****y? Zresztą, co za różnica - americam, czy nie american, emo czy nie emo - nawet kijem przez szmatę bym nie tknął" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zadomowienie
|
wszyscy kolesie tak mowia, a jak taka kolo niego przejdzie to kazdy sie obejrzy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1120 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mówią zazdrosne dziewczyny i szare myszki. Prawda jest taka,że nawet jak facetowi się styl AG nie podoba to obejrzy się za ładną i "zrobioną" laską, która pokazuje dużo zgrabnego ciała...to nic złego, przyjmij to do wiadomości ![]()
![]() |
#1123 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Rozeznanie
|
No właśnie. Samej mi trudno nieraz oderwać wzrok od ładnej dziewczyny. Aż mi głupio czasem, żeby nie pomyślała, że ja mierzę złośliwie. Sama też lubię czuć wzrok innych osób na sobie, a do (niektórych) niestety wiele mi brakuję. Ale ze wszystkim powoli. Nie od razu Kraków zbudowano. Poza tym styl AG stylowi AG nierówny. A wydaję mi się, że jeśli ktoś ma styl to nie będzie się na siłę upodabniać, tylko wzorować i czerpać inspiracje. Co zresztą można zauważyć w tym wątku. Tyle różnych dziewczyn, tyle naszych własnych wyobrażeń o AG. Nie bądźmy ograniczeni. I nie problem w tym, że komuś coś się nie podoba. Problem (imo) jest w tym, że niektórzy lubią wrzucać wszystkich do jednego wora i nie potrafią zrozumieć, że komuś może się to podobać.
I jestem tylko ciekawa jaki styl prezentują osoby, które tak ochoczo krytykują w tym wątku... ![]()
#1125 |
Wtajemniczenie
|
Light Blue wklejała już tu fotki Cheryl Cole - co prawda nie jest AG, raczej British Babe, ale pasuje jak najbardziej:
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Każdy ma swoj gust i każdemu podoba się co innego
![]() To,że ktoś nie lubi tego stylu nie oznacza od razu,że jest szarą myszką ![]() Świat nie dzieli się na szare myszki i AG , nie trzeba preferować tego stylu ,żeby się podobać ![]() Jest wiele sposobów na podkreślenie swojej urody i dobrze, bo każdy może znaleźć coś dla siebie ![]() Osobiście do mnie styl AG nie przemawia, ale jeżeli komus się podoba, jego sprawa, wszystko jest dla ludzi ,byle tylko zachowac umiar ![]()
![]() |
#1127 |
Wtajemniczenie
|
I jeszcze trochę Cheryl:
![]() |
#1128 |
Raczkowanie
|
Faceci sa wzrokowcami i przeciez glownie leca na wyglad dziewczyny.a kazdy facet chcialby sie pochwalic swoja dziewczyna kolega,tak niestety jest. i nie wierze ze jakis facet powiedzial ze ag mu sie ie podobaja. jezeli my kobiety potrafimy powiedziec .ze TA DZIEWCZYNA JEST LADNA to faceci mysla tak na 10000000.....%
|
![]() ![]() |
![]() |
#1129 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Sytuacja 2 kolegow sprzed wczoraj w aucie, przechodzi zgrabna laska w super mini. Jezu jakie nogi!!!! Widziałeś? Zaje*** Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1130 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() co do swiata, to zyjemy wlasnie w tym realnym :P wiadomo ze charakter sie liczy, ale jak jeszcze do tego jest sie ladna i seksowna, to oczywiscie ze sie ma powodzenie. i nie mam na mysli wulgarnego wygladu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
BAN stały
|
Oczywiście, że faceci uwielbiają taki styl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Raczkowanie
|
podoba wam sie kolor tego zegarka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Raczkowanie
|
![]()
Witajcie,
ponieważ trwa całkiem ożywiona dyskusja o stylu American Girl, to postanowiłam coś od siebie napisać. Ten styl (jako taki) do mnie nie przemawia, ale jego elementy chętnie przygarnę. Sama preferuję retro klasykę w kierunku: Audrey Hepburn, czy Dity von Teese i (chociaż to styl zupełnie inny niż AG) na powodzenie u płci męskiej narzekać nie mogę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1134 |
Zadomowienie
|
jejku wy strasznie uogolniacie. facetom podobaja sie rozne dziewczyny. jedni lubia naturalna urode (kiedy dziewczyna sama w sobie jest po prostu sliczna), inni lubia ladne dziewczyny, ktore podkreslaja swoja urode wielkim blond tapirem, lateksowymi kozakami, mocnym makijazem, i opalenizna.
mam kumpla, ktoremu podobaja sie TYLKO eteryczne wysokie rudzielce, mam przyjaciela, ktoremu fizycznie podobaja sie tylko delikatne, drobne, subtelne brunetki.. sama wiem, ze moj TZ najbardziej lubi mnie bez ZADNEGO makijazu, a uwaza ze najseksowniej wygladam w domowych ciuchach... ludzie sa rozni |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Raczkowanie
|
Ogolem to ja tez np zazdroszcze dziewczyna ktore sa sliczne bez makijazu niz tym takim wylansowanym...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Zakorzenienie
|
w takim razie ja również dorzucę tu coś od siebie
![]() po pierwsze: naprawdę, nie każdemu facetowi odpowiada ubiór dziewczyny w stylu - mini, kozaczki, jak najwięcej ciała odsłoniętego etc. Owszem, może im się taka dziewczyna spodobać, jednak na partnerki wybierają zupełnie inne. Ilu znam przystojniaków, którzy mają u boku śliczne, ale skromne dziewczyny [w sensie nie odsłaniające wszystkiego, co im Bozia dała :P]. po drugie : styl ten może być inspiracją, jednak tylko pod względem fryzur, makijażu - jeśli chodzi o mnie ;] Mam naturalne blond włosy, lubię mieć efekt ekstra objętości, uwielbiam podkreślać oczy na czarno i tak dalej. A ubiór? Myślę, że w jakimś tiszerciku i dopasowanych jeansach można wyglądać pociągająco ;P
![]() |
#1138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez mi sie wydaje ze lubia ale ten dopracowany a nie dziewczyny ktorym wydaje sie ze sa American girl ![]() Albo mowia ze nie oni lubia kobiety z kształtami(owszem mozliwe)ale ja osobiscie jestem szczupla zaloze spodniczke lub krotkie spodenki i jakos kazdemu sie podoba ![]() tzn.nie to ze sie po to tak ubieram tylko tak mi akurat przyszlo do głowy... ![]() bo nie ma mozliwosci zeby facetowi nie spodobala sie zgrabna zadbana, w miare opalona dziewczyna ![]()
![]() |
#1139 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1140 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.