styl American Girl część II - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-27, 07:51   #1112
Pellonpekko
Raczkowanie

Dot.: styl American Girl część II

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
fajnie ze nam o tym powiedzialas a jaki ty lubisz?
Mnie się podoba taki typ wyglądu, dzięki któremu człowiek nie wygląda jak kolorowy pajac - dlatego odpada wszelkiej maście ''american girl" czy "barbie style"
Pellonpekko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 08:24   #1113
LilyHoney
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pellonpekko Pokaż wiadomość
Co do tego stylu - nie podoba mi się. Jest zdecydowanie tandetny, dziecinny i niekobiecy. Słowem - żenada.
Coś mi się wydaje, że nie bardzo rozumiesz na czym tak naprawdę ten styl polega

A spódniczki które zamawiacie są naprawde śliczne, sama bym sobie zamówiła tylko nie mogę zdecydować się na kolor
LilyHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 09:02   #1114
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Mnie się podoba taki typ wyglądu, dzięki któremu człowiek nie wygląda jak kolorowy pajac - dlatego odpada wszelkiej maście ''american girl" czy "barbie style"
Mnie se cos widzi, choc "pajacem" nie jestem, ze meskiej czesci spoleczenstwa, poza tymi, co trzymaja dziewczyne krotko, żeby inni sie za nia czasem nie ogladali, bo ma byc skromna zadnych mini, raczej się to podoba. Nie przesada oczywiście, ale to jest seksowne, moze wulgarne czasem, ale seksowne.
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 09:09   #1115
a_njunia
Zadomowienie

GG do a_njunia

dziewczyny co myslicie o tej czapeczce?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czapka 001.jpg (64,0 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czapka 002.jpg (59,8 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg czapka 003.jpg (69,2 KB, 15 załadowań)

Weź się sil na tanie d*py z tanich klubów tani durniu,
bo Ona chce bogactwa rozumu.

a_njunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 10:11   #1116
sonia_n
Zadomowienie

GG do sonia_n

Cytat:
Napisane przez WweronikaWw Pokaż wiadomość
a mnie znowu teleskopic nie zadowala
hehe widać każda z nas ma inne rzęsy

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
to dziwne bo dla mnie jest jednym z najlepszych te dwa tusze w takiej cenie okolo 25 zł
widocznie zalezy od rzes ja mam dosc długie wiec...
a w swoim zyciu wyprobowałam chyba wiekszosc tuszy do rzes w cenie do 40 zł
rzęsy też mam długie, ale jakoś akurat ten tusz mi nie podpasował też wielu próbowałam, praktycznie za każdym razem kupuje inny i niestety ten nie był zbyt udany. może to wina tylko mojego egzemplarza
Stary 2008-04-27, 10:12   #1117
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a_njunia Pokaż wiadomość
dziewczyny co myslicie o tej czapeczce?

Czapka fajna
Mam taka tylko bez tego krzyza
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 10:33   #1118
Pellonpekko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pushit Pokaż wiadomość
Mnie se cos widzi, choc "pajacem" nie jestem, ze meskiej czesci spoleczenstwa, poza tymi, co trzymaja dziewczyne krotko, żeby inni sie za nia czasem nie ogladali, bo ma byc skromna zadnych mini, raczej się to podoba. Nie przesada oczywiście, ale to jest seksowne, moze wulgarne czasem, ale seksowne.

Nie omieszkałam zapytać się kolegów, co sądzą na temat tej mody - wszyscy zgodnie mówią, że to jedna z okropniejszych rzeczy, jakie miała miejsce w latach ostatnich.

Wypowiedź kolegi: "DLACZEGO ONE TO ROBIĄ? DLACZEGO? Nie rozumieją, że wyglądają jak ****y? Zresztą, co za różnica - americam, czy nie american, emo czy nie emo - nawet kijem przez szmatę bym nie tknął"
Stary 2008-04-27, 10:39   #1119
junona1
Zadomowienie

wszyscy kolesie tak mowia, a jak taka kolo niego przejdzie to kazdy sie obejrzy...

junona1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 10:42   #1120
Pellonpekko
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez junona1 Pokaż wiadomość
wszyscy kolesie tak mowia, a jak taka kolo niego przejdzie to kazdy sie obejrzy...
Na jakim świecie ty żyjesz, kobieto? Wy naprawdę sądzicie, że się podobacie facetom? Przymijcie w końcu do wiadomości, że nie!
Stary 2008-04-27, 10:46   #1121
WweronikaWw
Zakorzenienie

GG do WweronikaWw

Cytat:
Na jakim świecie ty żyjesz, kobieto? Wy naprawdę sądzicie, że się podobacie facetom? Przymijcie w końcu do wiadomości, że nie!
No niewiem Na moim przykładzie moge powiedziec,ze jakos bardziej podobam sie facetom.Odkad przeszłan na ten styl

Papierosy
zapuszczanie
WweronikaWw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 10:48   #1122
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
ale przepraszam, dlaczego utożsamiasz Wizażanki z tego wątku z American girl? Skąd wiesz jak Wizażanki wyglądają

tak mówią zazdrosne dziewczyny i szare myszki. Prawda jest taka,że nawet jak facetowi się styl AG nie podoba to obejrzy się za ładną i "zrobioną" laską, która pokazuje dużo zgrabnego ciała...to nic złego, przyjmij to do wiadomości tak jesteśmy skonstruowani,że podobają nam się ładne opalone ciała w dopasowanych ubrankach- kobietom i mężczyznom nawet jeśli sami takiego stylu nie preferują to miło się ogląda i tyle.
Stary 2008-04-27, 10:50   #1123
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
ale przepraszam, dlaczego utożsamiasz Wizażanki z tego wątku z American girl? Skąd wiesz jak Wizażanki wyglądają

tak mówią zazdrosne dziewczyny i szare myszki. Prawda jest taka,że nawet jak facetowi się styl AG nie podoba to obejrzy się za ładną i "zrobioną" laską, która pokazuje dużo zgrabnego ciała...to nic złego, przyjmij to do wiadomości tak jesteśmy skonstruowani,że podobają nam się ładne opalone ciała w dopasowanych ubrankach- kobietom i mężczyznom nawet jeśli sami takiego stylu nie preferują to miło się ogląda i tyle.
Podpisuję się pod wypowiedzią Chii
Stary 2008-04-27, 11:06   #1124
wata pomidorowa
Rozeznanie

No właśnie. Samej mi trudno nieraz oderwać wzrok od ładnej dziewczyny. Aż mi głupio czasem, żeby nie pomyślała, że ja mierzę złośliwie. Sama też lubię czuć wzrok innych osób na sobie, a do (niektórych) niestety wiele mi brakuję. Ale ze wszystkim powoli. Nie od razu Kraków zbudowano. Poza tym styl AG stylowi AG nierówny. A wydaję mi się, że jeśli ktoś ma styl to nie będzie się na siłę upodabniać, tylko wzorować i czerpać inspiracje. Co zresztą można zauważyć w tym wątku. Tyle różnych dziewczyn, tyle naszych własnych wyobrażeń o AG. Nie bądźmy ograniczeni. I nie problem w tym, że komuś coś się nie podoba. Problem (imo) jest w tym, że niektórzy lubią wrzucać wszystkich do jednego wora i nie potrafią zrozumieć, że komuś może się to podobać.

I jestem tylko ciekawa jaki styl prezentują osoby, które tak ochoczo krytykują w tym wątku... Ale to pytanie pozostawiam bez odpowiedzi, tylko taka refleksja jaka mi się nasunęła.

wata pomidorowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 11:28   #1125
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Light Blue wklejała już tu fotki Cheryl Cole - co prawda nie jest AG, raczej British Babe, ale pasuje jak najbardziej:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 001cheryl.jpg (49,3 KB, 168 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 002c.jpg (100,8 KB, 142 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 002hd5.jpg (111,6 KB, 161 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 003pr6.jpg (116,4 KB, 135 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 46girlsaloudmediadotcomdo7.jpg (110,8 KB, 183 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 01129_celeb-city_org_Cheryl_Cole_candid_Heathrow_airport_02-28-2008_003_123_252lo.jpg (92,7 KB, 154 załadowań)
Stary 2008-04-27, 11:29   #1126
niv_
Zakorzenienie

Każdy ma swoj gust i każdemu podoba się co innego

To,że ktoś nie lubi tego stylu nie oznacza od razu,że jest szarą myszką

Świat nie dzieli się na szare myszki i AG , nie trzeba preferować tego stylu ,żeby się podobać

Jest wiele sposobów na podkreślenie swojej urody i dobrze, bo każdy może znaleźć coś dla siebie

Osobiście do mnie styl AG nie przemawia, ale jeżeli komus się podoba, jego sprawa, wszystko jest dla ludzi ,byle tylko zachowac umiar
Stary 2008-04-27, 11:32   #1127
Kulkaaga
Wtajemniczenie

I jeszcze trochę Cheryl:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 49409_01_122_714lo.jpg (55,8 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 64053_CherylTweedy_Mo_0utGermany_24_6_06_2_122_84lo.jpg (61,3 KB, 184 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2821043~CelebUtopia_cole_160.jpg (109,9 KB, 151 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 006443071.jpg (48,4 KB, 137 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 712684704op7xq.jpg (114,1 KB, 187 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg celeb_city_eu_Girls_Aloud_filming_an_ad_campaign_for_Sunsilk_shampoo_04.jpg (113,0 KB, 199 załadowań)
Stary 2008-04-27, 11:37   #1128
ANNA C
Raczkowanie

Faceci sa wzrokowcami i przeciez glownie leca na wyglad dziewczyny.a kazdy facet chcialby sie pochwalic swoja dziewczyna kolega,tak niestety jest. i nie wierze ze jakis facet powiedzial ze ag mu sie ie podobaja. jezeli my kobiety potrafimy powiedziec .ze TA DZIEWCZYNA JEST LADNA to faceci mysla tak na 10000000.....%
ANNA C jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 12:11   #1129
201704051255
Konto usunięte

Cytat:
Nie omieszkałam zapytać się kolegów, co sądzą na temat tej mody - wszyscy zgodnie mówią, że to jedna z okropniejszych rzeczy, jakie miała miejsce w latach ostatnich.

Wypowiedź kolegi: "DLACZEGO ONE TO ROBIĄ? DLACZEGO? Nie rozumieją, że wyglądają jak ****y? Zresztą, co za różnica - americam, czy nie american, emo czy nie emo - nawet kijem przez szmatę bym nie tknął"
Co innego powie Ci facet? Jesteś kobietą.
Cytat:

Cytat:
Podoba, jednak moi się przyznali, choć daleko mi do super zrobionej laski, preferuję niechlujny luźny styl, bo wygodny. Mnie się przyznają, bo jestem typem "męskim" nie zrobie im awantury, nie walnę focha. Ja się sobie podobam, więc z powodzeniem możemy rozmawiać o kobietach z kolegami, nie tylko w kategorii "ale jej sadło wystaje"

Sytuacja 2 kolegow sprzed wczoraj w aucie, przechodzi zgrabna laska w super mini.
Jezu jakie nogi!!!! Widziałeś? Zaje***

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość

Amen, lepiej bym tego nie ujęła.
201704051255 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 12:21   #1130
DJADKJGU
BAN stały

Cytat:
najtrafniejszy tekst

co do swiata, to zyjemy wlasnie w tym realnym :P wiadomo ze charakter sie liczy, ale jak jeszcze do tego jest sie ladna i seksowna, to oczywiscie ze sie ma powodzenie. i nie mam na mysli wulgarnego wygladu
DJADKJGU jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 13:35   #1131
Miśka84
BAN stały

Oczywiście, że faceci uwielbiają taki styl Może wprost tego nie powiedzą, zwłaszcza swojej dziewczynie, ale wystarczy ubrać mini i przejść się miastem, by zobaczyć reakcje
Miśka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 14:11   #1132
ANNA C
Raczkowanie

podoba wam sie kolor tego zegarka?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02472.JPG (75,8 KB, 149 załadowań)
Stary 2008-04-27, 14:17   #1133
Rylejew
Raczkowanie

Smile Dot.: styl American Girl część II

Witajcie,

ponieważ trwa całkiem ożywiona dyskusja o stylu American Girl, to postanowiłam coś od siebie napisać. Ten styl (jako taki) do mnie nie przemawia, ale jego elementy chętnie przygarnę. Sama preferuję retro klasykę w kierunku: Audrey Hepburn, czy Dity von Teese i (chociaż to styl zupełnie inny niż AG) na powodzenie u płci męskiej narzekać nie mogę Można parafrazować tu Miśkę84 - wystarczy usta pociągnąć czerwoną szminką i przejść się po mieście, by zobaczyć reakcje. Każdy styl ma swoje dobre i złe strony, my powinnyśmy je wyłapać i skupić się jedynie na tych pierwszych, żeby podkreślić swoją urodę, zalety, a ukryć wady. Wtedy niezależnie od swojego stylu będziemy się podobać facetom i sobie
Rylejew jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 14:22   #1134
agnieszka16
Zadomowienie

jejku wy strasznie uogolniacie. facetom podobaja sie rozne dziewczyny. jedni lubia naturalna urode (kiedy dziewczyna sama w sobie jest po prostu sliczna), inni lubia ladne dziewczyny, ktore podkreslaja swoja urode wielkim blond tapirem, lateksowymi kozakami, mocnym makijazem, i opalenizna.
mam kumpla, ktoremu podobaja sie TYLKO eteryczne wysokie rudzielce, mam przyjaciela, ktoremu fizycznie podobaja sie tylko delikatne, drobne, subtelne brunetki..

sama wiem, ze moj TZ najbardziej lubi mnie bez ZADNEGO makijazu, a uwaza ze najseksowniej wygladam w domowych ciuchach...
ludzie sa rozni
agnieszka16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 14:30   #1135
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
skoro sadzisz ze nie podobam sie facetą a lubie styl AMERICAN GIRL to moze powiesz mi jak ja wygladam ?? skoro jestes taka wszystko wiedząca i pewna tego ze ty sie faceta podobasz a JA NIE...
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 14:38   #1136
ANNA C
Raczkowanie

Ogolem to ja tez np zazdroszcze dziewczyna ktore sa sliczne bez makijazu niz tym takim wylansowanym...
Stary 2008-04-27, 14:47   #1137
WhiteCherry
Zakorzenienie

w takim razie ja również dorzucę tu coś od siebie
po pierwsze: naprawdę, nie każdemu facetowi odpowiada ubiór dziewczyny w stylu - mini, kozaczki, jak najwięcej ciała odsłoniętego etc. Owszem, może im się taka dziewczyna spodobać, jednak na partnerki wybierają zupełnie inne. Ilu znam przystojniaków, którzy mają u boku śliczne, ale skromne dziewczyny [w sensie nie odsłaniające wszystkiego, co im Bozia dała :P].
po drugie : styl ten może być inspiracją, jednak tylko pod względem fryzur, makijażu - jeśli chodzi o mnie ;] Mam naturalne blond włosy, lubię mieć efekt ekstra objętości, uwielbiam podkreślać oczy na czarno i tak dalej. A ubiór? Myślę, że w jakimś tiszerciku i dopasowanych jeansach można wyglądać pociągająco ;P

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-27, 15:17   #1138
Śnieżka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Oczywiście, że faceci uwielbiają taki styl Może wprost tego nie powiedzą, zwłaszcza swojej dziewczynie, ale wystarczy ubrać mini i przejść się miastem, by zobaczyć reakcje

Tez mi sie wydaje ze lubia ale ten dopracowany a nie dziewczyny ktorym wydaje sie ze sa American girl
Albo mowia ze nie oni lubia kobiety z kształtami(owszem mozliwe)ale ja osobiscie jestem szczupla zaloze spodniczke lub krotkie spodenki i jakos kazdemu sie podoba
tzn.nie to ze sie po to tak ubieram tylko tak mi akurat przyszlo do głowy...

bo nie ma mozliwosci zeby facetowi nie spodobala sie zgrabna zadbana, w miare opalona dziewczyna
Śnieżka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 15:18   #1139
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ANNA C Pokaż wiadomość
beautiful )
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 15:23   #1140
różowiutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANNA C Pokaż wiadomość
kolor? niezbyt
różowiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości