|
|
#1771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: LIPCÓWKI część 5.
Morelle ta pierwsza wymiata i mysle ze ladnie ta falbanka zasloni to czego i tak nie bedziesz miec czyt.brzuszka😘 jestesmy po 3 odcinkach stranger things i jest spoko takze dzieki za polecenie dziewczyny.
Mala wpadaj na kawe ! W ogole po tym badaniu na ip wszystko mnie tam szczypie i piecze i jeszcze ta luteina dowcipna masakra smaruje sie zelem nawilzajacym z kwasem mlekowym i troche lagodzi jesten wsciekla tyle czasu spokoj i celibat zeby wszystko bylo dobrze a tu takie cos...tz tez sie mega wkurzyl jak mu powiedzialam ehhh Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1772 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja już oczywiście wstałam. Nie mogę dłużej spać ![]() Cytat:
Ta 1 jest fuksjowa ![]() Jak ciasto? Cytat:
Cytat:
Gratuluję! Ciuszki super! Mam słabość do Myszki Minnie! Cytat:
My też kochana celibat i to już dłuższy czas. Staram się o tym nie myśleć. Miłego dnia laski!
|
|
#1773 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle spoko, ja nie śpię od godziny. Stwierdziłam, że mam za jasno w sypialni i dlatego nie moge dalej zasnąć jak sie przebudze.
Poprostu napisze jak bede na kompie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest leżenie i patrzenie w sufit :/
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka wszystkim ja niestety też nie śpię. W ogóle dzisiejsza noc masakra bolał mnie brzuch i kręgosłup więc czuwałam czy coś się czasem nie rozkręca ale od pukać nie. Troszkę kłucia tam na dole czuje i prądy i zastanawiam się nad nospą ale nie chce brać tych leków tymbardziej że dziś wizytuje.
AnnaPaula87 super zakupy jak ja lubie wasze łowy oglądać. |
|
|
|
#1776 |
|
MerDer 4ever
|
My chyba musimy zmienić rolety w sypialni bo mamy ciemnofioletowe (pozostałość po teściach) i jak swieci słońce to czuje sie jak w burdelu bo dają taka poświatę
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1777 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zgrabniutki ![]() Pij wody więcej Cytat:
![]() Lubię taki kolor różu . Cytat:
Ja się białych kolorów nie boje. Mam 3/4 chaty białej Zależy jak długo będziesz użytkować . Moj Misiek niecałe 5mcy jeździł w tym pierwszym foteliku. Musieliśmy kupić już dla większych dzieci bo z tamtego mu głowa wystawała. Cytat:
Ja tak samo U mnie na pieluchach jest napisane żeby wyrzucać kupy do wc jeśli można żeby zadbać o środowisko tez. Cytat:
Ja jestem giętka ogólnie bo ćwiczyłam gimnastykę i zawsze byłam giętka. Może dlatego jeszcze dźwig mnie nie podnosi Cytat:
Kruszynka ![]() Cytat:
Myśle , ze nie nie będzie dziecko takie duże . Cytat:
Dobrze ze pojechałaś Cytat:
Wow szacun ![]() 🏻Cytat:
Hahaha dobre ![]() ![]() Ja nie mam opcji polecenia czy siedzenia ze wzgl na sikanie co chwilkę. Jak się napije jeszcze wody z cytryna i imbirem to już w ogóle kaplica . Cytat:
Ja oglądałam kilka jego filmików na yt i ogólnie to ja wierze w instynkt macierzyński. Jedyne co to nauczyłam się na jego filmiku prawidłowo przewijać dziecko żeby nie ciągnąć za nóżki do góry jak to robią w szpitalach Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Minini , Cashmere - tak dostaje za darmo laktator. Moje ubezp mi to pokrywa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Morelle - super ta sukienka zakupiona. W USA byś mogła trampki założyć i nikt by nie zwrócił uwagi zbyt dużej ![]() ![]() Kiedyś w zimę mróz jak cholera z -20 było śniegu po kolana . Poszłyśmy z kuzynka do kina i w kinie pani była ubrana w czerwona elegancka długa suknie oraz czarne szpilki z odkrytymi palcami. Wyszła z kina tylko w szalu. Taki miała kaprys. Zapamiętałam to bo to był film Hobbit . Także ten ![]() ![]() Tutaj elegancka torebka i trampki to standard i sama tak chodzę. Każda laska tutaj musi mieć fajna jakaś markowa torebkę . Kiedyś stała w sklepie przede mną pani w dresiwie i miała torebkę Prada Lol . A na wesele myśle , ze już schudniesz do swojej wagi. Druga sukienka mi się bardzo podoba mój styl sukienek . Moja szwagierka, która tez jest taka szczupła a przytyła 12kg w 2tyg.po porodzie poszła na chrzciny znajomych w sukience sprzed ciąży . Trochę była opięta na niej , ale wyglądała fajnie. Ja w 2tyg po wyglądałam dalej jak w ciąży Po miesiącu prawie wyszłam na pierwszy spacer . Teraz się nie nastawiam na lepsze szybsze chudniecie . U gina dziś było + 22kg także ten tego kto da więcej ![]() ![]() ![]() A co do pasa po cc to jest on nawet wskazany żeby utrzymać flaki i mięśnie razem. Ja po cc dostałam pas w szpitalu i 2tyg w nim chodziłam i spałam nawet. Żałuje ze nie dłużej może by mnie rozszczep mięśni prostych brzucha ominą. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Emmos - tak bolą mi zebra i ciężko mi oddychać ale co mnie nie boli . Cały człowiek mnie boli ![]() Tak Xzora bo koci grzbiet wlicza się w jogę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Mała - mnie tez tak suszy . W nocy wypiłam wczoraj 1.5l wody Tz mi powiedział ze to jest jakieś nienormalne żeby tyle pic, a mnie suszy jak po dobrej imprezie zakrapianej alko i fajkami . Masakra ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Baby- współczuje alergi Miałam w 1 ciąży tez , ale mi lekarz dał leki na to dla ciężarnych bo ja nie mogłam oddychać aż i się dusiłam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam nic na oknie w sypialni. Na szczęście jest w nogach łóżka ![]() ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:54 ---------- Samantha dzięki za wszystkie rady Chyba zainwestuje w ten pas. Jak on jest zapinany? Na rzep? Są jakieś rozmiary?
|
|
#1779 |
|
MerDer 4ever
|
Morelle u nas bez rolet sie nie obejdzie bo mogłabym sobie machać do sąsiada w okno :p mamy ciąg bloków w kształcie litery L
akurat my jesteśmy w pierwszej klatce dłuższej "nogi" ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla ciezarnych widziałam specjalne które mają podtrzymywać brzuch Tutaj ten poporodowy https://www.vitolog.pl/pl/p/Pas-popo...FYwdGAodKEkOvg A tu dla ciężarnej https://www.ortopedio.pl/tulow-plecy...FYwdGAodKEkOvg |
|
|
|
|
#1781 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam dachowe okno i widzę niebo ![]() Cytat:
nie lubię jak mi coś uciska żebra. Mam wystające i dlatego nic odcietego pod biustem nie mogę nosić. A ten dla ciężarnych rozmiar od M... śmiech na sali. Porażka.
|
|
#1782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha to faktycznie lepiej zmienić te rolety. Moi rodzice kiedyś mieli bordo ![]() Samantha to ładnie urosłaś ja mam +7 i kręgosłup mnie mocno boli już
|
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zadomowienie
|
Artykuł odnośnie nas może ktoś poczytaIMG_1494481192.184296.jpgIMG_1494481203.748876.jpg
|
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1786 | |
|
MerDer 4ever
|
Fajnie tak chociaż i tak dałabym pewnie rolety zewnętrzne bo nie lubie jak jest za jasno albo w czasie deszczu tego dudnienia ![]() Cytat:
Haha nie wiem skąd oni biorę te kolory ![]() ![]() Mam nastawione pranie, zmywarkę, jestem po śniadaniu i dopijam kakałko. Myśle co na obiad. I sie nudzę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Anna ciekawe co z tym naparem z liści malin. Wszędzie gdzie czytałam polecali od 36 tyg gdzies a tam jest napisane, że można cała ciąże dzisiaj mam SR to zapytam co o tym sądzi położna.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
AnnaPaula - świetne ciuszki
sama bym się wybrała, ale za daleko mi...Chilli A moze zapytaj gina, czy nie możesz tej.luteiny na coś zamienic? Np na duphaston ? Taedio Koniecznie zmiencie te rolety, chociaż jeśli to sypialnia... to.może mieć to.konkretny cel ![]() Morelle kiecki świetne ![]() Ta fioletowa która u Chinki. Kupilas świetna! Też kce taką! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
"I nawet kiedy będzie gęsta mgła... Ja w tej mgle do Ciebie będę szła" Kocham Cię syneczku...moja gwiazdo na niebie... Edytowane przez Mała! Czas edycji: 2017-05-11 o 09:08 |
|
|
|
#1788 |
|
MerDer 4ever
|
Mała Haha
nie wiem co teściowie mieli na celu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1789 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko teraz z tym domem wyszło i narazie nie robię ![]() Cytat:
Noga puściła! Czuję krzyż ale to co innego! )) juz wstawiłam pranie
|
|
#1790 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ty to jesteś pracuś ja tez tak słyszałam ze to później można. Muszę jeszcze poczytać bo mama ma dużo malinCytat:
Ciuszki świetne a ceny jeszcze lepsze. Nie wiem czy tam widać rozmiary wzięłam do roku bo już troszkę ciuchów mam. Dziś zaczynam pranie ![]() Dziewczyny która brała zestaw tiny love? Zadowolone jesteście z bujaczka i krzesełka? I innych rzeczy tez? warto brać 2 krzesełka?
|
||
|
|
|
#1791 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Rozumiem A jak z tym domem? Orientowaliście się juz czy zmieści sie na działce? ![]() Super Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
Ja tez zazwyczaj o tej godzinie w łożku ale juz miałam dość kręcenia sie i patrzenia w sufit :pZazdroszczę "prawdziwych" liści ja jak juz to bede musiała kupić w jakimś zielarskim.Nie wiesz do kiedy ta promocja? ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Postaram się wiesz jak jest; )
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
Morelle - ja miałam na rzep zapinany . Nie był taki aż pod cycki tylko na sam brzuch . U mnie cięcie było nisko na Bożenie tak ze nie widać mojego cięcia nawet pod bikini zbytnio. I ten pas mi niejako na Bożenę zachodził do wysokości pępka. Mogłam sobie regulować czy chce mocniej czy słabiej się nim ścisnąć . Nie pamietam czy go było wydać pod ubraniem czy nie .
Mówiła mi wczoraj położna , ze są tez pasy elastyczne. Coś jak ala majtki wyszczuplające i ich kompletnie nie widać. Musisz poszukać u siebie co macie w Pl Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No już leże. Czekam na pranie
|
|
#1796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sierpień kojarzę ale teraz już sama nie wiem
|
|
|
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam ostrego ogórka z chilli... to chyba nie był dobry pomysł bo fasolka szału dostała.
|
#1798 | ||
|
MerDer 4ever
|
Cytat:
Daj znać co i jak ![]() Wiem, wiem ale odpoczywaj Spoczko może przejadę sie do teści niedługo ![]() Cytat:
Może lubi ostre ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1799 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brawa za zakupy Cytat:
Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej Jak skończycie Stranger Things to koniecznie spróbujcie Fargo, zapomniałam napisać że twórcy filmu czyli bracia Coen są w serialu producentami wykonawczymi więc może też mieli na niego jakiś tam wpływ...
|
||
|
|
|
#1800 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

Torebka super! No i bardzo praktyczny rozmiar przy dziecku
Jestem nieźle zacofana bo pierwsze słyszę o tych torbach i nie zwróciłam na nie nigdy uwagi na mieście 
Też pięknie wyglądasz! 

wymiary i waga małej zacne 

ja mam +7 i kręgosłup mnie mocno boli już 
Mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej