|
|||||||
| Notka |
|
| W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść
Cytat:
, pzrecież to dobrze że masz apetyt, nie ucinaj absolutnie i żadnych wyrzutów sumienia bo będzie
|
|
#4862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale fajnie, że jesz to, co chcesz na okres uważaj lepiej Funky, a u Ciebie jak?
|
|
|
#4863 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja poproszę o zdjęcia
euphoria@vp.plNo cóz ja dzisiejszy dzień spędziłam w porządku ![]() Byłam na dniu ziemi w Warszawie i jeździłam sobie na rowerku z koleżankami ^^ Nic szczególnego, ale przynajmniej wyrwałam się z domu, a to zawsze preteksty by nie myśleć tak bardzo o kcal B.T.W. itp. Moim zdaniem to bez sensu zakazywać podawania wagi, bo nie w tym tkwi problem. Chodzi o to by moderatorzy nie dopuścili do tego by wyniknęła z tego jakaś licytacja. Wtedy Izka lub Ludowa mogą zgrabnie wtrącić swoje 3 grosze i myślę, że będzie w porządku. Zresztą nasze moderatorki są bardzo mądre i wierze, że sobie z tym poradzą. P.S. Jest taka śliczna pogoda, że aż szkoda w domu siedzieć ^^ |
|
|
|
#4864 |
|
Zadomowienie
|
nie, to nie dobrze. nie chodzi mi o to, że przytyje czy coś. tylko o to, że czuje, że sobie nie radzę. że jedzenie mną zawładnęło. bez przerwy wstaję i idę do kuchni. a nie czuje głodu. prawdę powiedziawszy to boli mnie już brzuch od tego jedzenia i jest ogromny. nie mówię ile zjadłam, bo nawet nie ma sensu. ale nie mogę tego powstrzymać i czuje się beznadziejnie. nie mam na nic ochoty. najchętniej poszłabym spać.. niech ten dzień już się skończy.
|
#4865 |
|
Rozeznanie
|
schism_ To ja jeśli można też proszę fotki
![]() monia0004@o2.pl a u mnie dzisiaj świetnie, zjadłam dodatkowo 4 ciasteczka!!
|
|
|
|
#4866 | ||
|
Wtajemniczenie
|
iza_wiosenna dziękuję bardzo za zdjęcia
masz taką smukłą sylwetkę podobają mi się Twoje nogi Cytat:
często nawet zapominam zupełnie o jedzeniu ![]() Cytat:
![]() ![]() schism jeśli to nie problem dla Ciebie to ja tez poporszę Izka009@onet.eueh ja nie moge... tak dobrze mi szło! 4 dni bez napadu i nagle nie wytrzymałam poszło chyba z 10 kanapek, jogurt, czekolada i mleko
|
||
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie znowu lepiej ...jak się dorwę do cukru to jestem zdolna wszystkiego, ostatnio jadłam czysty cukier jak się czekolada skończyła
|
|
|
|
|
#4868 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj zjadłam...
Śniadanie Nieduża bułka z ziarnami z dżemem słodzonym fruktozą ; jabłko Obiad Panga, warzywa z patelni Kolacja Duża porcja mleka sojowego z granolą i otrębami |
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wspaniały weekend, dziś miałam parę takich momentów w których czułam się zupełnie "zdrowa" i mimo że jeszcze wiele do tego brakuję to teraz wiem ze się uda . Miałam bardzo fajny dzień prawie godzinę na rowerach ,oczywiście z nauki nici ale co tam zaraz porobię ściągi , a jeśli chodzi o jedzenie to już w ogóle , jadłam to co chciałam , mimo że pary razy musiałam nakłaniać mój rozumek aczkolwiek zawsze z pozytywnym wynikiem.
|
|
#4870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo nie widzę sensu, żebyś nam tu umieszczała posty z twoim dziennym "jadłospisem". Czego oczekujesz? Że powiemy, że to dobrze, czy może pochwalimy? Bo gdy Ci mówimy, że jesz za mało to nas nie chcesz słuchać. Wybacz, ale to mi się wydaje bezcelowe. Spójrz obiektywnie na ten jadłospis. Czy to naprawdę wystarczająco dużo wg ciebie? Jeśli nie chcesz juz chudnąc to czemu nie zaczniesz jesc więcej ? |
|
|
|
|
#4871 |
|
Zadomowienie
|
Jakby co,to fotki już wysłane.
|
|
|
|
#4872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem najedzona po boki. Myślałam, że to dużo, chciałam się pochwalić, że więcej zjadłam...to wszystko.
|
|
|
|
|
#4873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem, jak trudno jeść jak nie jest się głodnym. Spróbuj bardziej kalorycznie. Jedz II śniadania i podwieczorki. Wybieraj normalne dżemy, dodaj jakieś węglowodany do obiadu. Nie jedz produktów 0% itp. Nie wiem czy takowe spożywasz, ale mówię na zapas podjadaj częściej itp. Pozwól sobie na jakieś słodyczne, kiedyś mi się gdzieś obiło, że chałwę chyba lubisz. Spróbuj zjeść choć kawałek. Jest malutki, a dość odżywczy To tyle z mojej strony |
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze i ja nie wiem co odpowiedzieć teraz.
Wiem, że wszystko co piszesz to prawda i chcesz mi pomóc, za co dziękuję. Ale...ja nie potrafię podjadać, zjeść jakiś słodyczy czy coś, no poprostu nie mogę ;( Dzisiaj np. byłam na urodzinach koleżanki, wszyscy jedli po 2 kawały pizzy, chipsy, banany w karmelu, żelki, słone paluszki. Ja nie wzięłam nic. Poprostu narazie nie potrafię ![]() Chwilowo oswajam się z tymi 1200 kcal, no bo wcześniej było 800-900 kcal...
|
|
|
|
#4875 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
hihihi
|
|
|
#4876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Aralko co chcialaś osiągnąć tym postem ? Otrzymałaś juz punkty karne, a znów popelniasz podobny bład. Nie powinnas zamieszczać takich pseudo "jadłopisów"...
|
|
|
#4877 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie moge... damy radę! musimy Cytat:
czemu tylko 3? Cytat:
Aralko, jeśli nie możesz jeść większych porcjii to jedz 5 razy dziennie ale ciutkę mniej, kcal wyjdzie Ci na pewno chociaż o to 200 więcej a na pewno nie utyjesz! |
|||
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
ściągi to podstawa, ja dopiero na środę więc może jeszcze jutro coś wcisnę w siebie ![]() ale raczej wybiorę pierwszą opcję , znacznie ciekawsza![]() Cytat:
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
No, ale...ja poprostu chciałam napisać to co czuję...
Napewno zjadłam więcej niż 1000. Śniadanie, ta bułka to jakieś 150 pewnie, z dżemem..no to nie wiem, może ze 200 i jabłko to będzie 250. Obiad no to panga jakieś 120 i warzywa z patelni...zaużmy, że 200. I na kolację to była bardzo duża porcja mleka sojowego z granolą, ja wiem, może to i z 500 miało? No nie wiem... Nie dowiedziałam się co to te węgle złożone to nie dodałam. |
|
|
|
#4880 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdaje sobie sprawę, że nie mogę się zamykać. napisałam dlatego mojemu TŻ, że jest fatalnie i nie daje rady. ale on odpisał tylko, że będzie dobrze itd... a ja wylewna nie jestem więc na tym się skończyło. problem w tym, że nie mieszkamy w jednym mieście, widujemy się rzadko, co 2-3 tygodnie. Cytat:
gratuluje Sylwio!Ja mam jutro wizytę u psychologa - całe szczęście. mam nadzieje, że rozmowa mi trochę pomoże.
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
A! To spoko, bo ja mam takie warzywa z patelni w których są ziemniaki ^^
A jutro na obiad mam rybę z ryżem. Wepchnełam w siebie jabłko, ale mi teraz niedobrze :/ |
|
|
|
#4883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo to ja zapytałam ize o wage i wzrost a od tego się zaczęło. Tamonita: ja cały czas ją doceniam i dziękuje jej za wszystko ale t nie takie łatwe A u mnie coraz lepiej . Myślałam i myślałam nad sobą zjadłam dzisiaj 2000 kcal a jestem objedzona jak nigdy . Tylko nie wiem jak to zrobić jutro bo po 1 szkoła a po drugie znów jade na zastrzyk i nie wiem w jakich godzinach zjeść żeby mi pasowało . Musze kupić troche przegryzek bo nie umiałam się zdecydować co chce . Czuje się nieźle i taka pełna życia. Tylko nadal mam problem z jedzeniem przy kimś i tak było dzisiaj wieczorem, bo goście. Nie wiem jak to będzie jutro ze szkołą ale wiem na pewno że musze tam coś zjeść. A tak w ogóle to zrobiłam sobie zdjęcia i jakby ktoś chciał to <tylko nie bić wiem że strasznie wyglądam ale chce to zmienić> Jadłospis wklejony na NCJ łoo ale się rozpisałam
|
|
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Doskonale Cię rozumiem, Ja w najgorszych momentach tez wolałam przespać dzień i nie myśleć o tym wszystkim, wiem że najchętniej zamknęłabyś sie w swoim pokoju z dala od wszystkich, ale niestety to nic nie pomoże, nie wiem co mogę Ci radzić , gdyż zdaję sobie sprawę jak jest Ci teraz ciężko i że w takich momentach nie ma się ochoty na nic, dosłownie na nic Zooosiu ale trzymaj się , jutro porozmawiasz z psycholog i na pewno trochę ulży, kochana wszystko małymi kroczkami , proszę nie poddawaj się , dzielna z Ciebie dziewczyna i wielu tutaj możesz służyć za wzór ![]()
|
|
#4885 |
|
Zadomowienie
|
Krytia ja poproszę,
Edytowane przez iza_wiosenna Czas edycji: 2011-04-25 o 13:13 |
|
|
|
#4886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest Ci niedobrze, bo jadłaś za mało i żołądek odzwyczaił się od normalnych ilości jedzenia. Cytat:
a czujesz się taka pełna, podobnie jak Aralka - za mało jadłaś. daj żołądkowi czas - przyzwyczai się!
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę siebie,mam dość
podobam się TŻ-towi,i to nawet bardzo,ale sobie nie! Zjadłam 1400kcal,czyli teoretycznie jak na R,ale pewnie i tak nie schudnę ... nie mam już siły ... jestem na to wszystko za słaba ... ![]() Dziewczynki mi też zdjęcia wyślijcie. agness51@wp.pl
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jak ja nakładam to najwięcej biorę brokułów i plasterków ziemniaków...
|
|
|
|
#4889 |
|
Rozeznanie
|
To najważniejsze!
![]() Mnie się moje wystające kości podobają- to jest najgorsze, choć ja i tak jestem grubasek w porównaniu z wami ;-)
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Krytia - neska_gold@poczta.fm
Aralko do warzyw na patelnie DODAJ JESZCZE węgle. Aguś... a rowerek...był?
![]() |
Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.

, pzrecież to dobrze że masz apetyt, nie ucinaj absolutnie i żadnych wyrzutów sumienia bo będzie

) na mail.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

masz taką smukłą sylwetkę

gratuluje Sylwio!
. Tylko nie wiem jak to zrobić jutro bo po 1 szkoła a po drugie znów jade na zastrzyk i nie wiem w jakich godzinach zjeść żeby mi pasowało
. Musze kupić troche przegryzek bo nie umiałam się zdecydować co chce
. Czuje się nieźle i taka pełna życia. Tylko nadal mam problem z jedzeniem przy kimś i tak było dzisiaj wieczorem, bo goście. Nie wiem jak to będzie jutro ze szkołą ale wiem na pewno że musze tam coś zjeść.
<tylko nie bić
wiem że strasznie wyglądam ale chce to zmienić> Jadłospis wklejony na NCJ