Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-27, 18:15   #4861
funky87
Zakorzenienie

Dot.: Szukam dziewczyn,które są chore i chcą z tego wyjść

Cytat:
Napisane przez zooosia Pokaż wiadomość
nie. po prostu zjadłam obiad i po raz pierwszy nie miałam ochoty już dopchać się jabłkiem czy czymś w tym stylu bo byłam najedzona. nie miałam wyrzutów. ale później jakoś podświadomie zaczęłam zmniejszać trochę kalorie..
a teraz, przed ten weekend bez przerwy jem
Zooosiu to jedz , pzrecież to dobrze że masz apetyt, nie ucinaj absolutnie i żadnych wyrzutów sumienia bo będzie
Stary 2008-04-27, 18:20   #4862
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Hmm jeśli ktoś zechce,mogę wysłać swe zdjęcia ('w ubraniu'tylko i wyłącznie ) na mail.
U mnie bywa różnie. Po usłyszeniu diagnozy na podstawie badania histopatologicznego ,temat ED zjechał na dalszy tor. Generalnie trwam w stanie apatii/niepokoju,jadę na środkach przeciw lękowych,z innej niż zaburzenia odżywiania przyczyny. Aczkolwiek jem to co no mam ochotę,nie baczę już na ilość nielubianych warzyw, białka Przeważają słodkie desery ,węgle pod postacią zwykłych makaronów,pierogów czy pizzy. Jedynie zastosowałam się do wskazówek lekarzy,aby unikać produktów zwierzęcych zawierających tłuszcz, jak również nie jem mięsa ,ryby 2 razy w tygodniu (które i tak skażone są chemikaliami),aby nie doprowadzić do zezłośliwienia owego rzadkiego 'mięsaka'podniebienia,o_O . Wszakże chyba ten rygor,awersja do ww produktów mnie uratował. Cóż życie bywa ważniejsze od posiadania miesiączki czy pożal się Boże 'płodności'...
neska_gold@poczta.fm aż się boję 1,70 i 43 kg wagi ale fajnie, że jesz to, co chcesz na okres uważaj lepiej

Funky, a u Ciebie jak?

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 18:23   #4863
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Ja poproszę o zdjęcia euphoria@vp.pl
No cóz ja dzisiejszy dzień spędziłam w porządku
Byłam na dniu ziemi w Warszawie i jeździłam sobie na rowerku z koleżankami ^^
Nic szczególnego, ale przynajmniej wyrwałam się z domu, a to zawsze preteksty by nie myśleć tak bardzo o kcal B.T.W. itp.
Moim zdaniem to bez sensu zakazywać podawania wagi, bo nie w tym tkwi problem. Chodzi o to by moderatorzy nie dopuścili do tego by wyniknęła z tego jakaś licytacja. Wtedy Izka lub Ludowa mogą zgrabnie wtrącić swoje 3 grosze i myślę, że będzie w porządku. Zresztą nasze moderatorki są bardzo mądre i wierze, że sobie z tym poradzą.

P.S. Jest taka śliczna pogoda, że aż szkoda w domu siedzieć ^^

Photoblog
Hypnotic Eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 18:24   #4864
zooosia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez funky87 Pokaż wiadomość
Zooosiu to jedz , pzrecież to dobrze że masz apetyt, nie ucinaj absolutnie i żadnych wyrzutów sumienia bo będzie
nie, to nie dobrze. nie chodzi mi o to, że przytyje czy coś. tylko o to, że czuje, że sobie nie radzę. że jedzenie mną zawładnęło. bez przerwy wstaję i idę do kuchni. a nie czuje głodu. prawdę powiedziawszy to boli mnie już brzuch od tego jedzenia i jest ogromny. nie mówię ile zjadłam, bo nawet nie ma sensu. ale nie mogę tego powstrzymać i czuje się beznadziejnie. nie mam na nic ochoty. najchętniej poszłabym spać.. niech ten dzień już się skończy.

zooosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 19:01   #4865
imposing
Rozeznanie

schism_ To ja jeśli można też proszę fotki
monia0004@o2.pl

a u mnie dzisiaj świetnie, zjadłam dodatkowo 4 ciasteczka!!
imposing jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 19:19   #4866
(:Iza:)
Wtajemniczenie

iza_wiosenna dziękuję bardzo za zdjęcia chudzinka z Ciebie masz taką smukłą sylwetkę podobają mi się Twoje nogi

Cytat:
Napisane przez Hypnotic Eyes Pokaż wiadomość
Ja poproszę o zdjęcia euphoria@vp.pl
No cóz ja dzisiejszy dzień spędziłam w porządku
Byłam na dniu ziemi w Warszawie i jeździłam sobie na rowerku z koleżankami ^^
Nic szczególnego, ale przynajmniej wyrwałam się z domu, a to zawsze preteksty by nie myśleć tak bardzo o kcal B.T.W. itp.
Moim zdaniem to bez sensu zakazywać podawania wagi, bo nie w tym tkwi problem. Chodzi o to by moderatorzy nie dopuścili do tego by wyniknęła z tego jakaś licytacja. Wtedy Izka lub Ludowa mogą zgrabnie wtrącić swoje 3 grosze i myślę, że będzie w porządku. Zresztą nasze moderatorki są bardzo mądre i wierze, że sobie z tym poradzą.

P.S. Jest taka śliczna pogoda, że aż szkoda w domu siedzieć ^^
no właśnie dlatego ja tak bardzo lubię gdzieś wychodzić często nawet zapominam zupełnie o jedzeniu

Cytat:
Napisane przez imposing Pokaż wiadomość
schism_ To ja jeśli można też proszę fotki
monia0004@o2.pl

a u mnie dzisiaj świetnie, zjadłam dodatkowo 4 ciasteczka!!
oo to super! grtuluję tych ciasteczek

schism jeśli to nie problem dla Ciebie to ja tez poporszę Izka009@onet.eu

eh ja nie moge... tak dobrze mi szło! 4 dni bez napadu i nagle nie wytrzymałam poszło chyba z 10 kanapek, jogurt, czekolada i mleko
(:Iza:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 19:26   #4867
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (:Iza:) Pokaż wiadomość
eh ja nie moge... tak dobrze mi szło! 4 dni bez napadu i nagle nie wytrzymałam poszło chyba z 10 kanapek, jogurt, czekolada i mleko

Będzie znowu lepiej. Właśnie dziś chciałam się pochwalić, że już drugi dzień bez napadu i...poszalałam ze słodkim...jak się dorwę do cukru to jestem zdolna wszystkiego, ostatnio jadłam czysty cukier jak się czekolada skończyła
enex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 19:43   #4868
Aralka
Zakorzenienie

GG do Aralka Send a message via Skype™ to Aralka

Dzisiaj zjadłam...
Śniadanie
Nieduża bułka z ziarnami z dżemem słodzonym fruktozą ; jabłko
Obiad
Panga, warzywa z patelni
Kolacja
Duża porcja mleka sojowego z granolą i otrębami
Stary 2008-04-27, 19:45   #4869
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
nie, to nie dobrze. nie chodzi mi o to, że przytyje czy coś. tylko o to, że czuje, że sobie nie radzę. że jedzenie mną zawładnęło. bez przerwy wstaję i idę do kuchni. a nie czuje głodu. prawdę powiedziawszy to boli mnie już brzuch od tego jedzenia i jest ogromny. nie mówię ile zjadłam, bo nawet nie ma sensu. ale nie mogę tego powstrzymać i czuje się beznadziejnie. nie mam na nic ochoty. najchętniej poszłabym spać.. niech ten dzień już się skończy.
Zoosiu, a może wyrwiesz z domu, jakieś rowerki taka piękna pogoda, zrób cokolwiek aby oderwać się od tych myśli , najlepiej to wyjść gdzieś z domu i zająć głowę innymi sprawami, musisz kochana to przetrwać i absolutnie nie zamykaj się na wszystkich, najgorsze to zostać z tym wszystkim zupełnie samemu bo wtedy przychodzą do głowy takie myśli i dlatego wszystko skupia sie u Cibie na jedzeniu

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
Funky, a u Ciebie jak?
A dziękuję u mnie w porządku wspaniały weekend, dziś miałam parę takich momentów w których czułam się zupełnie "zdrowa" i mimo że jeszcze wiele do tego brakuję to teraz wiem ze się uda. Miałam bardzo fajny dzień prawie godzinę na rowerach ,oczywiście z nauki nici ale co tam zaraz porobię ściągi, a jeśli chodzi o jedzenie to już w ogóle , jadłam to co chciałam , mimo że pary razy musiałam nakłaniać mój rozumek aczkolwiek zawsze z pozytywnym wynikiem.
Stary 2008-04-27, 19:55   #4870
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aralka Pokaż wiadomość
Dzisiaj zjadłam...
Śniadanie
Obiad
Panga, warzywa z patelni
Kolacja
Aralko, wiem, że chciałabys się gdzieś wyżalić, ale czy ty w ogóle żałujesz tego, że tak mało jesz?
Bo nie widzę sensu, żebyś nam tu umieszczała posty z twoim dziennym "jadłospisem". Czego oczekujesz? Że powiemy, że to dobrze, czy może pochwalimy? Bo gdy Ci mówimy, że jesz za mało to nas nie chcesz słuchać. Wybacz, ale to mi się wydaje bezcelowe. Spójrz obiektywnie na ten jadłospis. Czy to naprawdę wystarczająco dużo wg ciebie? Jeśli nie chcesz juz chudnąc to czemu nie zaczniesz jesc więcej ?

Photoblog
Stary 2008-04-27, 19:58   #4871
schism_
Zadomowienie

Jakby co,to fotki już wysłane.
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:03   #4872
Aralka
Zakorzenienie

Cytat:
Aralko, wiem, że chciałabys się gdzieś wyżalić, ale czy ty w ogóle żałujesz tego, że tak mało jesz?
Bo nie widzę sensu, żebyś nam tu umieszczała posty z twoim dziennym "jadłospisem". Czego oczekujesz? Że powiemy, że to dobrze, czy może pochwalimy? Bo gdy Ci mówimy, że jesz za mało to nas nie chcesz słuchać. Wybacz, ale to mi się wydaje bezcelowe. Spójrz obiektywnie na ten jadłospis. Czy to naprawdę wystarczająco dużo wg ciebie? Jeśli nie chcesz juz chudnąc to czemu nie zaczniesz jesc więcej ?
No...jak dla mnie to dość sporo. Na tą kolację, to była podwójna porcja tej granoli.
Jestem najedzona po boki. Myślałam, że to dużo, chciałam się pochwalić, że więcej zjadłam...to wszystko.
Stary 2008-04-27, 20:10   #4873
Hypnotic Eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
No...jak dla mnie to dość sporo. Na tą kolację, to była podwójna porcja tej granoli.
Jestem najedzona po boki. Myślałam, że to dużo, chciałam się pochwalić, że więcej zjadłam...to wszystko.
Dobrze, przepraszam może przesadziłam trochę z reakcją, ale mi przykro jak widzę jak się wyniszczasz
Wiem, jak trudno jeść jak nie jest się głodnym. Spróbuj bardziej kalorycznie. Jedz II śniadania i podwieczorki. Wybieraj normalne dżemy, dodaj jakieś węglowodany do obiadu.
Nie jedz produktów 0% itp. Nie wiem czy takowe spożywasz, ale mówię na zapas podjadaj częściej itp. Pozwól sobie na jakieś słodyczne, kiedyś mi się gdzieś obiło, że chałwę chyba lubisz. Spróbuj zjeść choć kawałek. Jest malutki, a dość odżywczy
To tyle z mojej strony

Photoblog
Stary 2008-04-27, 20:15   #4874
Aralka
Zakorzenienie

Kurcze i ja nie wiem co odpowiedzieć teraz.
Wiem, że wszystko co piszesz to prawda i chcesz mi pomóc, za co dziękuję.
Ale...ja nie potrafię podjadać, zjeść jakiś słodyczy czy coś, no poprostu nie mogę ;(
Dzisiaj np. byłam na urodzinach koleżanki, wszyscy jedli po 2 kawały pizzy, chipsy, banany w karmelu, żelki, słone paluszki. Ja nie wzięłam nic. Poprostu narazie nie potrafię
Chwilowo oswajam się z tymi 1200 kcal, no bo wcześniej było 800-900 kcal...
Stary 2008-04-27, 20:27   #4875
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Dzisiaj zjadłam...
Śniadanie
Obiad
Panga, warzywa z patelni
Kolacja
Cytat:
robisz coś, za co dostałaś ostrzeżenie. obiecujesz poprawę. czemu bułka niewielka? czemu z takowym dżemem, czemu nie dodasz homo? czemu nie spełniłaś mojej prośby i nie dodałaś węgli do obiadu?czemu taka beznadziejna kolacja? przepraszam, nie masz się czym chwalić, to żaden sukces - trzy posiłki, niecałe 100 kcal zapewne. Przepraszam Cię, Hypnotic ma rację i to 100%. Wyniszczysz swój organizm, na własne życzenie brniesz w to bagno.

Cytat:
Zoosiu, a może wyrwiesz z domu, jakieś rowerki taka piękna pogoda, zrób cokolwiek aby oderwać się od tych myśli , najlepiej to wyjść gdzieś z domu i zająć głowę innymi sprawami, musisz kochana to przetrwać i absolutnie nie zamykaj się na wszystkich, najgorsze to zostać z tym wszystkim zupełnie samemu bo wtedy przychodzą do głowy takie myśli i dlatego wszystko skupia sie u Cibie na jedzeniu

dokładnie! powinnaś, Zosiu, skupić się na czymś innym. zjadłaś za dużo - trudno, zapominasz, żyjesz dalej. Proszę, postaraj się nie ucinać kcal!

A dziękuję u mnie w porządku wspaniały weekend, dziś miałam parę takich momentów w których czułam się zupełnie "zdrowa" i mimo że jeszcze wiele do tego brakuję to teraz wiem ze się uda. Miałam bardzo fajny dzień prawie godzinę na rowerach ,oczywiście z nauki nici ale co tam zaraz porobię ściągi, a jeśli chodzi o jedzenie to już w ogóle , jadłam to co chciałam , mimo że pary razy musiałam nakłaniać mój rozumek aczkolwiek zawsze z pozytywnym wynikiem.
ja też robię ściągi zaraz hihihi

Stary 2008-04-27, 20:29   #4876
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Kolejne pozytywne wiadomości, super Tamuś ciesze się bardzo bardzo z tego co piszesz To wspaniałe jak czytam że komuś się jednak udaje
Kochana Zobaczysz, że i Tobie się uda. A uda się napewno bo jesteś na bardzo dobrej drodze Kochana, no i bardzo inteligentna dziewczyna z Ciebie więc innej opcji nie ma

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Hmm jeśli ktoś zechce,mogę wysłać swe zdjęcia ('w ubraniu'tylko i wyłącznie ) na mail.
U mnie bywa różnie. Po usłyszeniu diagnozy na podstawie badania histopatologicznego ,temat ED zjechał na dalszy tor. Generalnie trwam w stanie apatii/niepokoju,jadę na środkach przeciw lękowych,z innej niż zaburzenia odżywiania przyczyny. Aczkolwiek jem to co no mam ochotę,nie baczę już na ilość nielubianych warzyw, białka Przeważają słodkie desery ,węgle pod postacią zwykłych makaronów,pierogów czy pizzy. Jedynie zastosowałam się do wskazówek lekarzy,aby unikać produktów zwierzęcych zawierających tłuszcz, jak również nie jem mięsa ,ryby 2 razy w tygodniu (które i tak skażone są chemikaliami),aby nie doprowadzić do zezłośliwienia owego rzadkiego 'mięsaka'podniebienia,o_O . Wszakże chyba ten rygor,awersja do ww produktów mnie uratował. Cóż życie bywa ważniejsze od posiadania miesiączki czy pożal się Boże 'płodności'...
Kochana mogę też poprosić ?? monisia46@o2.pl

Cytat:
Dzisiaj zjadłam...
Śniadanie
Obiad
Panga, warzywa z patelni
Kolacja
Aralko co chcialaś osiągnąć tym postem ? Otrzymałaś juz punkty karne, a znów popelniasz podobny bład. Nie powinnas zamieszczać takich pseudo "jadłopisów"...
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:31   #4877
(:Iza:)
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość
Będzie znowu lepiej. Właśnie dziś chciałam się pochwalić, że już drugi dzień bez napadu i...poszalałam ze słodkim...jak się dorwę do cukru to jestem zdolna wszystkiego, ostatnio jadłam czysty cukier jak się czekolada skończyła
a ja potrafię jeść sam dżem ze słoika ja nie moge... damy radę! musimy

Cytat:
Dzisiaj zjadłam...
Śniadanie
Obiad
Panga, warzywa z patelni
Kolacja
malutko czemu tylko 3?

Cytat:
własnie, Aralko nie jest wystarczająca ilość dla dziewczyny która się rozwija

Cytat:
Aralko, jeśli nie możesz jeść większych porcjii to jedz 5 razy dziennie ale ciutkę mniej, kcal wyjdzie Ci na pewno chociaż o to 200 więcej a na pewno nie utyjesz!
(:Iza:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:34   #4878
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
ja też robię ściągi zaraz hihihi
ściągi to podstawa, ja dopiero na środę więc może jeszcze jutro coś wcisnę w siebie ale raczej wybiorę pierwszą opcję , znacznie ciekawsza

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Kochana Zobaczysz, że i Tobie się uda. A uda się napewno bo jesteś na bardzo dobrej drodze Kochana, no i bardzo inteligentna dziewczyna z Ciebie więc innej opcji nie ma
Dziękuję Uda się nam Wszystkim Tylko trzeba w to wierzyc i dążyć do tego z wszystkich sił
Stary 2008-04-27, 20:35   #4879
Aralka
Zakorzenienie

No, ale...ja poprostu chciałam napisać to co czuję...
Napewno zjadłam więcej niż 1000.
Śniadanie, ta bułka to jakieś 150 pewnie, z dżemem..no to nie wiem, może ze 200 i jabłko to będzie 250. Obiad no to panga jakieś 120 i warzywa z patelni...zaużmy, że 200. I na kolację to była bardzo duża porcja mleka sojowego z granolą, ja wiem, może to i z 500 miało?
No nie wiem...
Nie dowiedziałam się co to te węgle złożone to nie dodałam.
Stary 2008-04-27, 20:35   #4880
zooosia
Zadomowienie

Cytat:
Wiem, że powinnam, ale na nic nie mam ochoty. Już tata chciał mnie wyciągnąć na rower, ale odmówiłam. najchętniej cały czas leżałabym w łóżku..
zdaje sobie sprawę, że nie mogę się zamykać. napisałam dlatego mojemu TŻ, że jest fatalnie i nie daje rady. ale on odpisał tylko, że będzie dobrze itd... a ja wylewna nie jestem więc na tym się skończyło. problem w tym, że nie mieszkamy w jednym mieście, widujemy się rzadko, co 2-3 tygodnie.

Cytat:
to wspaniale, że idzie Ci tak dobrze gratuluje Sylwio!
Ja mam jutro wizytę u psychologa - całe szczęście. mam nadzieje, że rozmowa mi trochę pomoże.

Stary 2008-04-27, 20:43   #4881
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
No, ale...ja poprostu chciałam napisać to co czuję...
Napewno zjadłam więcej niż 1000.
Śniadanie, ta bułka to jakieś 150 pewnie, z dżemem..no to nie wiem, może ze 200 i jabłko to będzie 250. Obiad no to panga jakieś 120 i warzywa z patelni...zaużmy, że 200. I na kolację to była bardzo duża porcja mleka sojowego z granolą, ja wiem, może to i z 500 miało?
No nie wiem...
Nie dowiedziałam się co to te węgle złożone to nie dodałam.
NAPISAŁAM CI. czytaj uważniej to forum. Ryż, makaron, nawet ziemniaki. Nie robisz prawie nic w kierunku wyzdrowienia. dodanie 100 kcal jest niczym - wybacz szczerość.

Stary 2008-04-27, 20:51   #4882
Aralka
Zakorzenienie

A! To spoko, bo ja mam takie warzywa z patelni w których są ziemniaki ^^
A jutro na obiad mam rybę z ryżem.
Wepchnełam w siebie jabłko, ale mi teraz niedobrze :/
Stary 2008-04-27, 20:53   #4883
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
"Wy"? przepraszam, ale ja nikogo tu nigdy nie oceniałam. Rozumiem, że masz w zyciu cięzko, ale to nie oznacza, że tylko Ty tak masz. Jest wiele takich osób i dla każdej jej problemy są najgorsze, najtrudniejsze i najbardziej bolesne.

Zgadzam się.

Dlaczego uważasz, że przez Ciebie ? (Przepraszam, ale nie tu jestem na bieząco)

Bo to ja zapytałam ize o wage i wzrost a od tego się zaczęło.

Tamonita: ja cały czas ją doceniam i dziękuje jej za wszystko ale t nie takie łatwe

A u mnie coraz lepiej . Myślałam i myślałam nad sobą zjadłam dzisiaj 2000 kcal a jestem objedzona jak nigdy. Tylko nie wiem jak to zrobić jutro bo po 1 szkoła a po drugie znów jade na zastrzyk i nie wiem w jakich godzinach zjeść żeby mi pasowało. Musze kupić troche przegryzek bo nie umiałam się zdecydować co chce. Czuje się nieźle i taka pełna życia. Tylko nadal mam problem z jedzeniem przy kimś i tak było dzisiaj wieczorem, bo goście. Nie wiem jak to będzie jutro ze szkołą ale wiem na pewno że musze tam coś zjeść.

A tak w ogóle to zrobiłam sobie zdjęcia i jakby ktoś chciał to <tylko nie bić wiem że strasznie wyglądam ale chce to zmienić> Jadłospis wklejony na NCJ łoo ale się rozpisałam
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 20:55   #4884
funky87
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że powinnam, ale na nic nie mam ochoty. Już tata chciał mnie wyciągnąć na rower, ale odmówiłam. najchętniej cały czas leżałabym w łóżku..
zdaje sobie sprawę, że nie mogę się zamykać. napisałam dlatego mojemu TŻ, że jest fatalnie i nie daje rady. ale on odpisał tylko, że będzie dobrze itd... a ja wylewna nie jestem więc na tym się skończyło. problem w tym, że nie mieszkamy w jednym mieście, widujemy się rzadko, co 2-3 tygodnie.
Ja mam jutro wizytę u psychologa - całe szczęście. mam nadzieje, że rozmowa mi trochę pomoże.
Doskonale Cię rozumiem, Ja w najgorszych momentach tez wolałam przespać dzień i nie myśleć o tym wszystkim, wiem że najchętniej zamknęłabyś sie w swoim pokoju z dala od wszystkich, ale niestety to nic nie pomoże, nie wiem co mogę Ci radzić , gdyż zdaję sobie sprawę jak jest Ci teraz ciężko i że w takich momentach nie ma się ochoty na nic, dosłownie na nic Zooosiu ale trzymaj się , jutro porozmawiasz z psycholog i na pewno trochę ulży, kochana wszystko małymi kroczkami , proszę nie poddawaj się , dzielna z Ciebie dziewczyna i wielu tutaj możesz służyć za wzór
Stary 2008-04-27, 20:58   #4885
zooosia
Zadomowienie

Krytia ja poproszę,

Edytowane przez iza_wiosenna
Czas edycji: 2011-04-25 o 13:13
Stary 2008-04-27, 20:58   #4886
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
A! To spoko, bo ja mam takie warzywa z patelni w których są ziemniaki ^^
A jutro na obiad mam rybę z ryżem.
Wepchnełam w siebie jabłko, ale mi teraz niedobrze :/
warzywa na patelnię mają jakieś 5 % ziemniaków, nie o to tu chodzi jest Ci niedobrze, bo jadłaś za mało i żołądek odzwyczaił się od normalnych ilości jedzenia.

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość

A u mnie coraz lepiej . Myślałam i myślałam nad sobą zjadłam dzisiaj 2000 kcal a jestem objedzona jak nigdy. Tylko nie wiem jak to zrobić jutro bo po 1 szkoła a po drugie znów jade na zastrzyk i nie wiem w jakich godzinach zjeść żeby mi pasowało. Musze kupić troche przegryzek bo nie umiałam się zdecydować co chce. Czuje się nieźle i taka pełna życia. Tylko nadal mam problem z jedzeniem przy kimś i tak było dzisiaj wieczorem, bo goście. Nie wiem jak to będzie jutro ze szkołą ale wiem na pewno że musze tam coś zjeść.

A tak w ogóle to zrobiłam sobie zdjęcia i jakby ktoś chciał to <tylko nie bić wiem że strasznie wyglądam ale chce to zmienić> Jadłospis wklejony na NCJ łoo ale się rozpisałam
Fajnie a czujesz się taka pełna, podobnie jak Aralka - za mało jadłaś. daj żołądkowi czas - przyzwyczai się!

Stary 2008-04-27, 21:01   #4887
agness51
Zakorzenienie

Nienawidzę siebie,mam dość podobam się TŻ-towi,i to nawet bardzo,ale sobie nie! Zjadłam 1400kcal,czyli teoretycznie jak na R,ale pewnie i tak nie schudnę ... nie mam już siły ... jestem na to wszystko za słaba ...

Dziewczynki mi też zdjęcia wyślijcie.
agness51@wp.pl

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-27, 21:04   #4888
Aralka
Zakorzenienie

Ale jak ja nakładam to najwięcej biorę brokułów i plasterków ziemniaków...
Stary 2008-04-27, 21:05   #4889
deMitia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
wiem że strasznie wyglądam ale chce to zmienić>
To najważniejsze!
Mnie się moje wystające kości podobają- to jest najgorsze, choć ja i tak jestem grubasek w porównaniu z wami ;-)
Stary 2008-04-27, 21:07   #4890
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Krytia - neska_gold@poczta.fm

Aralko do warzyw na patelnie DODAJ JESZCZE węgle.

Aguś... a rowerek...był?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości