|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część 3.
Poszukiwane:
- Baby Doll (w ilości conajmniej 1,5 ml) - wariacje ILA - wariacje Opium (poza Fleur Imperiale) - wariacje Innocenta - Trouble - AA Grosselina, Pamplelune, Gentiana, Tutti Kiwi. Lavande Velours, Rosa Magnifica, Pivoine Magnifica, Orange Magnifica, Lemon Fresca, Lilia Bella, Flora Nerolia, Foliflora - Castelbajac - Stella piwoniowa, Stella Sheer (obojętnie który rocznik) - Gio, Acqua di Gio - Shiny Creation La Perla - inne propozycje ![]() W zamian: - Rain Demeter - Heart Breaker Demeter (atomizer) - Bambus Demeter - Baby Powder Demeter - New Zealand Demeter - Bambus YR - Histoire d'eau - Paradox Jacomo - Sea and sun in Cadaques S. Dali (atomizer) - Vanille Canelle CsP - So pretty Cartier - Darling - Be 21 Orlane - Iris Nobile Acqua di Parma - Individuell Mont Blanc - Rush 2 Gucci - Ombre Rose J. C. Brosseau - Pi - Mure et Musc L'Artisan - Ambre Sultan eau Fraiche S. Lutens - Altaro TBS - Midnight Poison i pewnie jeszcze coś się znajdzie
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2008-04-16 o 18:36 |
|
|
|
#3812 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
oddam za cokolwiek próbki:
Ghost Cherish 0,3ml Rosine Ecume de Rose 0,5ml Csp Caramel Sunset 0,2ml Tracy by E.Tracy 1,2ml A.Goutal Ce Soir ou Jamais 1ml l'Eau St Dupont 1ml Lancome Aroma Tonic 0,2ml J.Ch. Brosseau Ombre Bleue 0,5ml Yerbena l'Occitane 0,3ml Maroussia zielona 1ml AdP Mandorlo di Sicilia 0,2ml N. Ricci Premier Jour Lucky Day 0,5ml Gres Cabotine edp 0,5ml LL Midnight 0,5ml YSL Paris Roses des Vergers 1ml Escada Lily Chic 1,2ml Scent Gloss malutko na spróbowanie l'Artisan la Chasse aux papillons jw Morabito Or Noir 0,3ml E.Tracy Linda Allard limited edition 0,7ml CdG Ouarzate 0,1ml Hermes Kelly Caleche 1ml Demeter Baby Powder 0,2ml Armani Night 0,4ml CK One Summer 0,6ml I Coloniali Mirra&Mirra 1,5ml Rush 2 1ml Versace Crystal Noir 0,6ml EA Splendor 0,4ml Very Irresistible Sensual 0,2ml Słoń Kenzo 0,5ml F Ferragamo 0,3ml A*Men Mugler 0,5ml Diesel ++ 1,2ml Incanto Dream 4ml Mexx Diversity 0,3ml Kate Moss edt 1ml Hugo XX 0,8ml Flower by Kenzo 1ml X pose Passion Aguilera 3ml Avon Treselle Seduction 1ml Lancome Miracle so Magic 1ml Lacroix Noir 1ml Tesori Lotos 2ml S. Tacchini Donna 2ml Bvlgari pour femme 1,2ml My Torrente 1ml Sweet Darling 1ml Obsession Night 1,5ml Rykiel Hot 1,5ml Tea Rose Amber 0,6ml A.Ashley Musk 0,6ml Just Cavalli Pink 0,6ml Ch. Jourdan The Parfum 0,5ml Aguilera X Pose Glamour 4ml J. Sander Sun&Bath 1,5ml C'est la Vie Lacroix 0,2ml fendi palazzo 0,7ml Versace Baby Rose Jeans 0,5ml l'Air du Temps N.Ricci 1ml Cerruti Collection 1,2ml P. Sagane Madame 1ml YR Tourbillon de Joie 1ml Roses&More P.presley 0,2ml Masaki 0,1ml Be Delicious 1ml Eau de Soir Sisley 0,5ml
![]() Edytowane przez Paulinka_S Czas edycji: 2008-04-16 o 08:50 |
|
|
|
#3813 |
|
Zakorzenienie
|
Może za to coś u mnie?
|
#3814 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Cytat:
lista w podpisieI przy okazji- zaopiekuję się każdą ilością Shalimara i Dune Diora
|
|
|
|
|
#3815 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulinko, znajdziesz coś za Tea Rose Amber i Ecume de Rose?
|
#3816 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Agnysko ewentualnie to by mnie interesowało (chyba, że masz jakies słodkości niewypisane
):- Rain Demeter - Heart Breaker Demeter (atomizer) - Bambus Demeter - New Zealand Demeter - Histoire d'eau - Mure et Musc L'Artisan - Ambre Sultan eau Fraiche S. Lutens - Midnight Poison to mi sie podoba: The different Company Rose Poivree The Different Company Sel de Vetiver Celine Dion Night in Paris fleur de Sephora lotus&jasmin a gdzie mam szukac?
|
#3817 | |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Piszę PW
![]() Zaktualizowałam odrobinę moją listę na wymiany!
Nie palę od 15.03.2015 "Traciliśmy czas bez siebie" 19.02.2016 Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia" ![]() Edytowane przez Kociaak Czas edycji: 2008-04-15 o 20:29 |
|
|
|
|
#3818 |
|
BAN stały
|
A ja szukam KOKAI OUI NON... jak chyba kilka osób... <marzy> Interesują mnie: resztki, próbki, pełne flakoniki do 50 ml... mogę zapłacić
|
|
|
|
#3819 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualnie mam:
1. Cool Water (męskie) 0,7 ml -fabryczna 2. Versace Black Jeans (1ml) nowa, fabryczna 3. Sun Moon Stars - o 0,5 ml 4.L'eau par Kenzo (męskie) -fabryczna, zostało ok 0,9-0,8 ml. 5. L'eau par Kenzo (damskie) nowa, fabryczna, niepsikana, mimo, że jest widoczny ubytek, z atomizerkiem (nie wiem czemu tak - 1ml6. Rosamor- 1ml może ciut więcej Odpsikam In Black, Roses & More. Szukam: ![]() Nie mam na oku nic konkretnego, można kusić
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-04-18 o 19:26 |
|
|
|
#3821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Czekam na PW .
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję do głębszych testów kilku ml odlewki z atomizerem najchętniej chociaż 5ml
CSP Sultan Safran / Caramel Sunset W zamian chętnie oddam odlewkę Vanille Cannelle do 9ml lub próbki z mojej kolekcji.
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2008-05-10 o 10:40 |
|
|
|
#3823 |
|
Zadomowienie
|
Szukam do testów odlewki 5 ml Zagorska
w zamian mogę odpsikać: Time to play B.Banani, Pleasures,Theorema Legero,Ogródek Nilowy,Herba Fresca,Bvlgari extreme zielony,Kahala pina colada,sex on the beach. |
|
|
|
#3824 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Oddam: - Malabah, Penhaligon's ( całkiem spora próbka) - Angel Innocent ( duża próbka) * Ew. mogę odlać: Baby Doll Angel Showtime Grapefruit Tea Demeter Holy Water Demeter * = W przypadku Innocenta wysyłka dopiero za kilka dni, bo muszę się zebrać i jeszcze raz potestować. Poszukuję: - Wszystkiego co mi wpadnie w oko .
|
|
|
|
#3825 |
|
Rozeznanie
|
Bylabym chetna na Malabah ![]() Oto moja lista : JdPozo In Black D&G Sicily My insolence Mania Czarna Cerutti Image Cashmere Mist Idole de Lubin new Haarlem Passage d'enfer Cabaret Incensi Ralph Rocks Co ty na to? Prosze o PW
|
#3826 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3828 |
|
Wtajemniczenie
|
Poszukuję choćby odrobinki:
Zagorsk (na tym najbardziej mi zależy) Ouarzazate Incense Kamali i innych kadzideł W zamian odwdzięczę się: Lutens, Majeste la rose Lutens miel de bois Lutens Douce amere L'eau KASANEKA Aquolina Pink sugar Flowerbomb Mauboussin Histiore d'eau amethyste Le baiser du dragon Demeter Holy Smoke Belle de minuit (bardzo malutko) L'artisan SafranTroublant Micaleff Hiver Edytowane przez soulie Czas edycji: 2008-04-24 o 19:18 |
|
|
|
#3829 |
|
Rozeznanie
|
sOULIE
MIALABYM Z KADZIDEł : ZAGORSK , KYOTO , ENCRE NOIR,Incensi, ORAZ INNE PROBKI JUZ NIE KADZIDLAKOWE W 100% ![]() INTERESOWAłY BY MNIE PROBKI : Lutens miel de bois Lutens Douce amere JAKBYS BYLA CHETNA TO PROSIłABYM O PW
|
#3830 |
|
Wtajemniczenie
|
Wysłałam PW
|
|
|
|
#3831 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Aktualnie Rozpaczliwie Poszukuję:
- Cinnamon Bun - Tsukimi - Intense N. Kamali - Burnt Sugar - Note Vanillée Oddam: - Musc Ravageur - Safari - Safran Troublant - Equus - Must de Cartier EDT - Euphoria - Zagorsk - Pink Sugar - Angel - Versace Crystal Noir - Coco M. Chanel - Comme Une Evidence - OI - OI Dry Oil - BCDK - Mauboussin EDP - DV - Deep Red Hugo Boss - Midnight Lempicka - L LL - Lempicka EDP - DKNY By Delicious - Eau Parfumee Extreme Bvlgari - Summer White Avon - Celine Oriental Summer - Femme Montblanc - Le Feu |
|
|
|
#3832 |
|
Rozeznanie
|
Szukam tak doslownie ze 2 kropelki (aby zapoznac sie z zapachami):
- Comme des Garcons - wszystkie - wiekszosc lutkow, glownie Rousse, Rahat Loukoum, Borneo - zapachy L'Artisani - zapachy Frederic Malle - Demeter, ale raczej zadne ziemie, brudy i inne. Raczej burza, deszcz, snieg itp. - i glownie inne zapachy niszowe (ktorych nie moge sobie normalnie w perfumerii powachac) - oraz Live Luxe J.Lo coby ostatni raz sie przekonac przed kupnem zanim zupelnie zniknie Mam w zamian: Probki fabryczne: - Les Parfums de Rosine - z roznym ubytkiem, ale sa prawie pelne - Datura Noir S. Lutens - jedna nowa, jedna uzyta 2 razy; 1,2ml - Sa Majeste de Rose S. Lutens - nowa, 1,2ml - Lipstic Rose F. Malle - zostala jakas kropelka lub dwie z 2ml - Voile de Jasmin EDT Bulgari - jakies 2/3 z 1,5ml - Rose Essentiele EDT Bulgari - jedna nowa, jedna psiknieta 2 razy z 1,5ml - Believe EDP B. Spears - uzyta raz z 1,2ml - Laguna EDT S.Dali - miniaturka, zostalo ok 2/3 z 5ml - Daliflor EDT S.Dali - miniaturka, tez jakies 2/3 z 5ml Moge zrobic mniejsze lub wieksze probki: - Shalimar EDP - Bright Crystal EDT Versace - Wish EDP Chopard - Ogrodek Nilowy EDT Hermes - Douce Amere EDP S.Lutens - Diamonds EDP Armani - Innocent T.Mugler, chyba EDT - Ming Shu EDT Yves Rocher - Amor Amor EDT Cacharel - Flower EDT Kenzo Dodam, ze jestem w Anglii, ale moze komus to nie bedzie przeszkadzalo ![]() PZDR
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
rozpaczliwie poszukuję jatamansi l'artisan'a - chociaż ociupinkę, plis
|
|
|
|
#3834 |
|
Zakorzenienie
|
mam do wymiany:
2 x roma- r/o 24 faubourg edt-r organza indecence- r euphoria-o aquolina pink sugar-o poeme-r moschino cheap and chic-o lolita lempicka-o image-r shalimar edt-r bond nr9 bleecker street-o alchemie-r ange ou demon-o cabaret gres-o givrine e.coudray-o theorema-r poszukuje: prada D'Iris helmut lang michael kors kelly caleche hermes r- robiona o-oryginalna
|
#3835 |
|
Wtajemniczenie
|
Posiadam :
o-oryginalna r-robiona MaxMara -o - około 1,2 ml Samsara - o - ok.0,8ml l'eau d'issey - o - ok.1,1ml cacharel Amor Amor - o - ok.1,0ml CK One - o -ok.1,0ml Ferre Rose - o - ok.1,4ml Acqua Di Gio - o - ok.1,0ml Alessandro Dell`acqua - o - ok1,3ml Boucheron - o - ok.1,0ml Storia - o - ok. 1,0 ml Fendi Palazzo - o - ok. o,8ml Gaultier2 - o - ok 1,0ml Miss Dior Cherie - o - ok 0,8ml Miracle forever - o - ok 1,2ml Tresor - o - ok 1,4 ml Hugo Pure purple - o - ok 1,5ml Rumeur - o - ok 1,8ml Lacosta pour homme - o - ok 1,8ml Insolence - o - ok 1,ml Roma Uomo - o - ok 1,8ml Versace Crystal Noir - r - ok 1,5 ml Maroussia- - r - ok 2ml oraz z wymianki : Must - r - ok 0,5ml Shalimar - o - ok 1,0ml Masaki masaki - o - ok 0,7ml Pupa Love - r - ok 2,0ml Intimately Beckham - r - ok 1,0ml Bruno banani Not 4ever body - r - ok 1,0ml Demeter - Lilly of the walley - r - ok 1,0ml Nisze : Amouge Gold - o - chyba 2ml ( brak oznaczenie na próbce ) Amouage Dia - o - chyba 2ml ( brak oznaczenia na próbce ) Frapin Esprit De Fleure - r - chyba 1ml ( brak oznaczenia na próbce ) Villoresi Alamut - r - chyba 1ml ( brak oznaczenia na próbce ) Etro Heliotrope - o - 1,6ml L`Artisan Ambre Extreme - o - ok 0,9 ml Villoresi Firenze Teint De Neige - o - ok 1,9ml Bond Broadway Nite - o - ok 1,6 ml Penhaligon`s Ellenisia - o - ok 1,4ml Mogę zrobić : Euphoria Casmir Alien Code Pure poison Sexy212 Eternity Linstant Kenzo Amour Poszukuję: Vanille Cannelle CH 212 Vish Mira bai Venezia Noa perle Aomasai Balenciaga Organza Alchimie Eau De Cristobal Cristobal Kenzo słoń Kenzo Kashaya Kenzo Le Monde est beau Alchimie Emporio Addict Apparition Lalique Flora Bella Lalique Le Parfum Vera Wang Princess Amarige Hot Couture Amarige D'Amour Etro etra Python Attraction Absolu by Rochas Arpage by Lanvin Boudoir White by CH Balmya Balmain for Women Black Pearls Infiniment Just Cavalli Her Amour D`Amandier Betsey Johnson Bois Farine Mulled Cider Sweet Darling Image Smok coś mi tego dużo wyszło ![]() Preferuję większe wymiany
Edytowane przez Kagan Czas edycji: 2008-04-26 o 22:13 Powód: dopisek |
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli pasuje, proszę o pw z adresem Emporio, BF i VC mogę psikać do woli. (Emporio - chodzi Ci o klasyczne, złote?), Boudoir jest 0,7 ml, Mira Bai - chyba podobnie.
|
|
#3837 |
|
Wtajemniczenie
|
Papużko, takie Emporio http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=343
|
|
|
|
#3838 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
oddam próbki najchętniej za próbki nowości albo odlewki zapachów słodkich, jadalnych
Ghost Cherish 0,3ml Rosine Ecume de Rose 0,5ml Csp Caramel Sunset 0,2ml Tracy by E.Tracy 1,2ml A.Goutal Songes edt l'Eau St Dupont 1ml Lancome Aroma Tonic 0,2ml J.Ch. Brosseau Ombre Bleue 0,5ml Maroussia zielona 1ml AdP Mandorlo di Sicilia 0,2ml N. Ricci Premier Jour Lucky Day 0,5ml Gres Cabotine edp 0,5ml YSL Paris Roses des Vergers 1ml Escada Lily Chic 1,2ml l'Artisan la Chasse aux papillons jw Morabito Or Noir 0,3ml E.Tracy Linda Allard limited edition 0,7ml CdG Ouarzate 0,1ml Hermes Kelly Caleche 1ml Demeter Baby Powder 0,2ml Armani Night 0,4ml CK One Summer 0,6ml I Coloniali Mirra&Mirra 1,5ml Rush 2 1ml Versace Crystal Noir 0,6ml EA Splendor 0,4ml Very Irresistible Sensual 0,2ml Słoń Kenzo 0,5ml F Ferragamo 0,3ml A*Men Mugler 0,5ml Diesel ++ 1,2ml Incanto Dream 4ml Mexx Diversity 0,3ml Kate Moss edt 1ml Hugo XX 0,8ml Flower by Kenzo 1ml X pose Passion Aguilera 3ml Avon Treselle Seduction 1ml Lancome Miracle so Magic 1ml Lacroix Noir 1ml Tesori Lotos 2ml S. Tacchini Donna 2ml Bvlgari pour femme 1,2ml My Torrente 1ml Sweet Darling 1ml Obsession Night 1,5ml Tea Rose Amber 0,6ml Just Cavalli Pink 0,6ml Ch. Jourdan The Parfum 0,5ml Aguilera X Pose Glamour 4ml J. Sander Sun&Bath 1,5ml fendi palazzo 0,7ml Versace Baby Rose Jeans 0,5ml l'Air du Temps N.Ricci 1ml Cerruti Collection 1,2ml P. Sagane Madame 1ml YR Tourbillon de Joie 1ml Masaki 0,1ml Be Delicious 1ml Eau de Soir Sisley 0,5ml Demeter Heart Breaker Demeter Bamboo Demeter New Zealand Demter Rain Bureberry The Beat l'A Drole de Rose |
|
|
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
rozpaczliwie poszukuje kapki Fleur de Figuier Molinarda
jakos sie dogadamy ![]() |
|
|
|
#3840 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:19.

- 1ml
. Czekam na PW 
coś mi tego dużo wyszło