|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: nie jesteśmy święte
haha, foty są najlepsze
![]() tylko ja na początku lipca spadam na obóz więc tak mniej więcej może w środku? :P
|
#1652 |
|
BAN stały
|
Dziewczęta, zmieniam temat.
Proszę o wypowiedzi na temat seksu analnego. Kilka razy próbowaliśmy z TŻ, ale ja chyba potrzebuje rad innych kobitek, które już miały przyjemność (bądź nieprzyjemnosć to robic). Tylko na litość, nie wyganiac mnie do tego wątku na seksie, bo tam to wszystko przeczytałam... Robiłyście to? Jak było? Przygotowałyście się jkoś specjalnie? My kiedyś próowalismy, ale popełniliśmy jeden błąd - nie byłam za bardzo rozlużniona no i ból, jakby mi dupe rozrywało na strzepy. Poza ty... kurde, obawiam się, ze ze mnie coś wyleci... :/ |
|
|
|
#1653 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() margo-a bywa w ogóle u Was dobrze? mog-Ori to Oriflame widziałam na Twoim wątku, że nie chcesz, żeby Ci proponować kosmetyki m.in. tej firmy, dlatego pytam.No i zdrówka dla Nadii i Ciebie gratuluję targowania![]() Cześka- nie głupkuj już z tymi smutami, a o analu zbyt wiele Ci nie powiem. W zasadzie nic lap-a Ty co marudzisz, że nudno? Jak coś, to zapraszam do Smokowa
|
|
|
|
|
#1654 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześka - a ja ci o analu tyle powiem, że średnio było, tzn 0 przyjemności dla mnie, ja tak w ogóle to zaczęłąm od tej formy seksu więc tak jakby była to forma tylko zastępcza, no i jakoś nie wiem czy spróbuję znowu, może to też kwestia faceta, może z innym będzie fajniej
![]() aha - nie przygotowywałam się w żaden sposób, i też się stresowałam sprawami no wiadomo jakimi
|
#1655 |
|
BAN stały
|
U nas sie szykuje wspólna majówka, będziemy tylko we dwoje
Więc palma nam odbija i mamy ochotę na coś innego. Rozluźnienie chyba najwazniejsze, a wiec moze po jednym piwku se szczelim nawilżane gumki plus lubrykant durexa powinny załatwić sprawę. Z grubsza przynajmniej.
|
|
|
|
#1656 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za zdrówko dziekujemy Cytat:
![]() Ja raz próbowałam i tez mnie bolało.Ale ale a l e heeheh.Ostatnio się zastanawiałam czy nie spróbowac.O ile mnie pamieć nie myli nie wiem czy to nie byłaś Ty Margo na tym wątku o analu ze niby te piguły co to sie pienią w zadzie to nawilżają i czyszczą mie jelitka No wiec musze takie cos nabyć bo czasami to ja jestem świntucha i często się bawie moim ciałem i zauważyłam że "tam"chyba też mam jakieś strefy erogenne i trzeba było by ponownie spróbować
|
|
#1657 |
|
Wtajemniczenie
|
aha, no to myślę że to powinno wystarczyć, ja tam bez gumek leciałam...
|
#1658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie masz oporów? Czy to w ogóle może być przyjemne? |
|
|
|
|
#1659 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No własnie, ale nie wiem, wsadze sobie w tyłek takiego czopka, zacznie się pienić, a ja znająć siebie to zaraz dostanę sraczki. Najgorsze jest to, ze anala nie mżna robić na spontana, tylko trzeba być wypróżnionym... Mamy czas, sie zobaczy jak to wyjdzie. A nie ukrywam ze bardzo bym chciała, mój TŻ zresztą też, bo on w ogóle lubi się zapuszczać w te moje rejony ![]() Hehehe, ja też jestem świntucha, chociaż ostatnio jakoś rzaadko się bawię "sam na sam" (sory sam, ale mi sie tak sformuowało
|
|
|
|
|
#1660 |
|
Zadomowienie
|
Sami ja akurat chyba jestem już znudzona "tradycyjnym sexem"więc jak wkładanie do tyłka mnie zniechęci to moze ja zaczne cos wkładać TŻ-owi albo jeszcze mam 2 dziury
w nosie
|
#1661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyczytałam,że trzeba w trakcie wciskania naprzeć odbycik jakby sie chciało kupe robić,wtedy zwieracz sie poluźnia i wchodzi gładko
|
|
|
|
|
#1662 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jest wiele sposobó. Niedawnow bardzo madrej gazecie pod tytułem Joy był sposób taki: nalezy włozyć penisa pod pachę )najlepiej by były delikatne włoski po depilacji). Zreszta opisywane były te i inne wariactwa na innym wątku. Takze, spoko luzik bluzik jeszcze sa rózne sposoby ![]() Margo, gdybym ja tak parła jakbym chciała zrobić kupe, to prędzej bym mu bąka pusciła na ogonek, niż zwieracz poluźniła :P |
|
|
|
|
#1663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
EDIT- Cześka już mnie wyprzedziła z tym sposobem
|
|
|
|
|
#1665 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1667 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co wam powiem
Mój TŻ ma ostatnio problemy ze wzodem Normalnie stoi mu chwile potem nie stoi i mnie ten sex znudził no bo co to za uciecha Kupil nawet viagre.PO niej było suuuuuuperr. Ale ja lubie taki spontaniczny sex nie zapowiedziany a on musi wiedziec duuzo przed zeby łyknąc tablete.Normalnie porażka.Potem ja mam doła bo myśle ze go nie podniecam ![]() Margo jak sie nazwyają te globulki?
|
#1668 |
|
BAN stały
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=247372
Wiecie co, jakoś tak dziwnie mi się ten wątek czyta (o ten co link dałam). Mam wrażenie, ze trochę jest ściagniety od nas. Ale my się nie damy, GRZESZNICE są tylko jedne! MY! No włąśnie, jak się te tabsy nazwyjaą? To coś w stylu Patentex oval? (oral) |
|
|
|
#1669 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
P.S. To jest mój1000 post
|
|
|
|
|
#1670 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko zaproszeni mogą czy jak?
|
|
#1672 |
|
Zadomowienie
|
A ja się dziwiłam, dlaczego nie mam komentarzy... zaraz sprawdzę.
Dlaczego zmieniłaś avka? EDIT-już zmieniłam ustawienia, tylko wiele się nie spodziewaj po tym moim blogu
|
|
|
|
#1673 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
ja to mam tak. moj eks uwielbial mnie calowac po pupie, ja mam bardzo wrazliwe te strony. jednakze ojciec mojego nienarodzonego dziecka jest chyba bardziej tradycyjny, wiec u niego minetka to jak sie mocno nadstawie jest ok. ale tylko jak mocno ale pamietam z poprzednich doswiadczen, ze u nas anal byl. nie dawalo mi to jakiejs max przyjemnosci, choc wiem ze on uzywal plynych z dziurki obok, wtedy jakos szlo. ale musialm sie dobrze skupic zeby nature oszukac i zwieraczy nie zaciskac Cytat:
bo ze mnie nie zdradza to wiem. nie mialby czasu, bo caly czas ze mna ![]() a co do tego watku ktory ktoras tam cytowala one maja bzika na punkcie harrego i innych ciemnych mocych i sa vege. wiec malo od nas zzynaja
|
|||
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
tabletki to patenteks oval i kolporteks.
ja tez lubie harrego i snapa.chyba lubie wszystkich sukinsy...świata.chciałab ym miec romantyka ,a trafiaja się wredoty.z moim tz mam dobre chwile,ale jak to bywa pamieta sie tylko te złe. |
|
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Ale świntuszycie
Byłam w tym Carefurze i oczywiście wielki zawód , kupiłam bagietkę, dżem truskawkowy i wino. Tyle dobrze. ![]() I tak mi coś średnio dziś generalnie ale jutro mecz |
|
|
|
#1676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziś to mnie jest jakoś smutno...
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
A co się dzieje Sam?
Zawód bo myślałam że będzie bardziej europejskie jedzenie (a nie głównie ryż, tofu i takie różne co to nawet nie wiem co to jest). Co robisz w weekend majowy?
|
|
|
|
#1678 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć Wam
|
#1679 |
|
Zadomowienie
|
Aaa, rano mnie trochę TŻ wkurzył, a poza tym mam ostatnią fazę PMSa
![]() A weekend majowy spędzę nad pracą mgr... Chciałam jechać do domu (jedyne 8h pociągiem), ale obawiam się, że tam niczego nie napiszę, więc zostaję. A Wy też tam macie majówkę? EDIT-hej lap! |
|
|
|
#1680 |
|
Wtajemniczenie
|
zabiję tego babsztyla
matka daje mi kasę na adidasy, bo powiedziałam że sama pójdę po buty, daje mi i mówi "tyle mogę ci dać na adidasy, bo jeszcze musisz baleriny kupić żeby wyglądać jak inne dziewczyny" ja: nie chcę wyglądać jak inne dziewczyny ![]() ona: to se wyglądaj jak........ no kur...................... .
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

widziałam na Twoim wątku, że nie chcesz, żeby Ci proponować kosmetyki m.in. tej firmy, dlatego pytam.

czy nie spróbowac.O ile mnie pamieć nie myli nie wiem czy to nie byłaś Ty Margo na tym wątku o analu ze niby te piguły co to sie pienią w zadzie to nawilżają i czyszczą mie jelitka 

i mnie ten sex znudził no bo co to za uciecha