![]() |
#1531 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LXI
Wczorajsza wizyta u fryza przyprawiła mnie nieomal o zawał
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz mam za swoje, ze rozjasnialam wcześniej bez olaplexu ![]() Teraz chyba mnie czekają tylko ciemne włosy, albo zmiana fryzjera ![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-05-11 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Umówiłam się na ostrzyk ust ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 | |||
Panaroja
|
snad deszczu i zimna
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() bierz przykład z prezydenta Francji i korzystaj ![]() Cytat:
![]() wczoraj akurat rozważałam hipotetyczne rozjaśnienie do takiej platyny jak Twoja , ale po pierwsze małż zagroził wyprowadzką , po drugie jesteś drugą znaną mi osoba, której tak fryzjer załatwił włosy przy mocnym rozjaśnianiu - więc jednak nie ![]() Gdzie qrva jest wiosna ????? ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2017-05-11 o 12:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale jakbyś zobaczyła wczoraj jak włosy mi lecą dosłownie, to w jednej chwili przestałaby myśleć o rozjaśnianiu ![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
![]() Ha ha, mój tez mi tak kiedyś mowil ![]() ![]() Ja myśle, ze jednak moja fryzjerka kiepska była... znaczy umiała rozjaśnić ale nie umiała dbać o nie. Pójdę do nowego fryzjera next time ![]() Poza tym kocham białe włosy i siebie w nich ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2017-05-11 o 12:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |
Mother of Cats
|
Tru, młodzieniec podrywał, boś zgrabna, ładna i młodo wyglądasz
![]() Corii, bosz ![]() Cytat:
Zapisz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() ![]()
#1537 | |
Zakorzenienie
|
![]() Dent powiedział, że ból po zbaiegu może trwać do 6 tygodni ![]() Jak się pogorszy, to mam dzwonić, a jak nie pogorszy, to i tak w poniedziałek obluka ![]() Się boję, że dwa się zapalenie miazgi i będzie kanałówka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-05-11 o 12:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1538 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. U mnie. Chętnie oddam, bo mi niepotrzebna ![]() Cytat:
![]() Mi rozjaśniano ostatnio (wrzesień 2016) tylko pasemkami, i faktycznie, nic nie spalone itd, jakies słabe procenty ble ble ble nie znam się, ale cóż z tego, że później na długości się kruszą. Także jak już wrócę z Matrixa do normalnego świata, czyli chyba nie wiem za rok? z siwymi odrostami po kolana, to idę w same farby, trudno, pokocham ciepłe tony i tyle. Obecnie jestem zielono, siwo szara. Odcień naturalny zielony grafit z srebrno siwymi włosami już jakieś 30% lekko. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-05-11 o 13:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | ||
|
![]() Wygląda na to, że na Dzikim Wschodzie ![]() Cytat:
![]() ![]() Fogle ta dzisiejsza młodzież: nigdy nie jadł gofra i nie wiedział co to konkubinat ![]() Cytat:
![]() ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja czekam na więcej siwych ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1541 | |||
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Ad. kanałówki: nie bój się na zapas. To naprawdę może być tylko nadwrażliwość, a nie zapalenie miazgi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Za moich czasów młodzi ludzie jedli gofry ![]() Zapisz Zapisz ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- A propos zdrowia i badania się: Diagnostyka ma kolejną akcję profilaktyczną: za podanie danych i wymyślenie odpowiedzi na jedno pytanko, można pobrać bony na 2 zestawy tańszych badań: klik. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2017-05-11 o 14:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I teraz nie wiem, czy tamci robili płytko i na odwal się, czy to ten jakieś agresywne metody ma ![]() A przecież torbiel mi wydłubał z kości i kanały porządnie 2 godziny czyścił, i dobre opinie w sieci i u znajomych ma, to myślałam, że wreszcie dobry specjalista... a tu taka akcja przy zwykłej wymianie plomby ![]() Teraz się panicznie boję iść do niego z wymianą plomby w jedynce, że coś spaprze ![]() ![]() Urwać się z roboty i jechać za tydzień na wiochę do dentystki, co tacie protezę robiła (bo nie przyjmuje w weekendy, a jutro nie zdążę)? ![]() Nie wiem, co mam robić ![]() ![]() Mam tak złe doświadczenia z dentami, że żadnemu nie ufam ![]() każdy jeden następny każe mi wymieniac plomby po poprzednikach, niektóre ząby to już miałam po 3 razy wiercone, niedługo mi same pieńki zostaną ![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-05-11 o 15:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | ||||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() wiem jak białe zwracają uwagę ![]() ![]() 2.aaale Ci dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1544 | ||
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() Dlatego nie było rady - znalazłam jedną zlepszych fachowów, a własciwie fachowczynie na slasku, uciułałam kase i poszłam do niej zrobić raz a porządnie to, co było zrobić, a nie poprawiać, kombinowac. Trzasneło po kieszeni jak cholera, ale zrobiłam wiekszosc. Teraz mi zostało jeszcze 3-4 zeby. Juz nie tak duzo $ jak poprzedni raz, ale tez troche zejdzie, dlatego zbieram znowu i na jesieni idę zrobić reszte ![]()
![]() |
#1545 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1546 | |
grozi wypollizowaniem
|
no i so
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() macie jakis sprawdzony zavieg na zmarchy i utrate ze tak powiem gęstosci twarzy? ![]()
![]() |
#1547 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja chciałam bardzo, wiec dla mnie nie problem było czekać na efekt długo. Bo niestety do bieli zeszło mi z ponad rok-poltora. Ale za to bezpiecznie schodziłam, bez straty na włosach,az do teraz ![]() Poza tym na same odrosty rzadko chodze - c0 3 miechy srednio. Na poczatku czesciej, ale potem jak sie przyzyczaiłam stwierdziłam, ze nie ma po co czesciej. Cóz mi kazdy mówil ze blond nie dla mnie, ja sie uparłam i teraz wiekszosc przeciwników tego pomysłu w zwolenników sie zamieniła ![]()
![]() |
#1548 |
Mother of Cats
|
Baru, szukam hotelu/hostelu we Wrocławiu na jedną noc, koniecznie z parkingiem, blisko centrum lub z dobrym dojazdem do centrum. Znacie coś, co możecie polecić (lub odradzić)?
![]() Zapisz
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
Spod deszczu
![]() Wychodzimy dziś ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bedzie dobrze ![]() Zgadnijcie kto dzisiaj nie spał, bo od wczoraj go bolą siekacze na dole i na górze ![]() Pół roku męczyłam się z bólami zatok, to teraz mam bóle wszystkich zębów, żeby za łatwo w życiu nie było ![]() Kill me please ![]()
![]() |
#1551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myslałam dzis o Was jak tam koczujecie. ![]() Ale fajnie ze sie zregenerujecie. Cytat:
![]() ![]() Sama nie spałam przez bóle eeech. No nie jest dobrze. ![]() Dlatego Baru pisz pisz o roznosciach pliis zeby mozna bylo troche zajac mysli czyms ciekawym. ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2017-05-12 o 11:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | ||||
|
Cytat:
![]() Ale za to jak 10 minut rozmowy ze starszą kobietą poszerzyło horyzonty ![]() Nie!!! ![]() ![]() W celu powiększenia. Ledwo widoczne są, zwłaszcza góra. Znaczy... były ![]() Czuję się tak jak musiała się czuć Ania z Zielonego Wzgórza po zafarbowaniu włosów na "czarno" Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2017-05-12 o 12:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ach, Ania z Zielonego Wzgórza... ![]() Jak widze niektóre dzisiejsze wytapetowane nastki z petem i bluzgami między zębami i ciałem na wierzchu, to z tym większym sentymentem wracam do takich filmów/książek, kiedy niewinne panienki pisały pamiętniki i biegały w sukienkach i z warkoczami... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2017-05-12 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nie zapobiega wypadaniu, on zapobiega albo w duzej mierze eliminuje zniszczenia włosów wywołane rozjasnianiem juz podczas rozjasniania własnie
![]() ![]()
#1555 | ||||
Panaroja
|
snad zamiaru skonstruowania kawusi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.ale że nastrzyknęli Ci zieloną farbą ![]() ![]() Słooońceeee ![]() ![]() ![]() i cieeeepleeeeej ![]() ![]() ![]() ![]()
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1556 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale białe włosy anjczesciej sa jak siano, jesli chemicznie rozjasnianie a nie naturalne, bo przesuszone. Ja swoje miałam miałam proste jak i gładkie teraz mam szortskie i skrecajace sie lekko ![]() ![]()
![]() |
#1557 |
Panaroja
|
No to nie rozjaśnię bo będę mieć pióra stojące pod kątem prostym do powierzchni czaszki
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1559 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ciekawam efektu ![]() baru- jaki jest skuteczny zabieg ujmujacy lat na twaszy? ![]() mam ocote sobie cos zroic na twrz ale nie wiem co, zeby było skuteczne ![]()
![]() |
#1560 | ||
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zapisz
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.