Scent Bar LXI - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-11, 11:58   #1531
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Scent Bar LXI

Wczorajsza wizyta u fryza przyprawiła mnie nieomal o zawał kiedy po zmywaniu rozjaśniacza na odrostach pani friz pod nos podsunęła mi garść wypadnietych moich włosów po prostu wyleciałam z fotela na chwile w górę jak torpeda No po prostu się zniszczyły, przepaliły i pourywany, aż do wysuszenia wyłaziły jak po chemii myślałam ze całkiem łysa wyjdę
Teraz mam za swoje, ze rozjasnialam wcześniej bez olaplexu
Teraz chyba mnie czekają tylko ciemne włosy, albo zmiana fryzjera jak coś już mam namiary na sprawdzona osobę

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2017-05-11 o 11:59
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 12:09   #1532
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Wczorajsza wizyta u fryza przyprawiła mnie nieomal o zawał kiedy po zmywaniu rozjaśniacza na odrostach pani friz pod nos podsunęła mi garść wypadnietych moich włosów po prostu wyleciałam z fotela na chwile w górę jak torpeda No po prostu się zniszczyły, przepaliły i pourywany, aż do wysuszenia wyłaziły jak po chemii myślałam ze całkiem łysa wyjdę
Teraz chyba mnie czekają tylko ciemne włosy, albo zmiana fryzjera jak coś już mam namiary na sprawdzona osobę
Kurczę, korci mnie żeby zrobić sobie bardzo bardzo jasne włosy, ale to nie brzmi zachęcająco

Umówiłam się na ostrzyk ust macie jakieś doświadczenia?

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 12:14   #1533
Parabelka
Panaroja

snad deszczu i zimna
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
53!
Klasycznie 2 do zrzutu. Wdrożyłam niedawno zdrowsze żarcie, odstawiłam ser i chleb (tylko jedna bułka z ziarnami dziennie) na rzecz twarożków, pasztetów warzywnych, jajek, ososi itp. Odstawiłam cukier w kawie i ciastka. Do sierpnia mam czas na zlikwidowanie fałdki i uzyskanie szpary
ratujesz honor Baru
Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Na gołą du... pupę? Boliiiii!
A serio: nie biorę żadnych leków, póki nie muszę. Jeśli się na badaniach okaże, że już jednak muszę, to trudno... zacznę łykać suple hormonalne. Nie zamierzam robić sobie krzywdy
letrox jest tym hormonem, który tarczyca przestaje wytwarzać podczas niedoczynności. Biorąc letrox nie bierzesz żadnego leku, tylko dajesz organizmowi to, czego sam nie może wytworzyć, a bez czego NIE MOŻE normalnie działać . Letrox jest protezą tarczycy, rozumiesz ? Jak człowiek nie ma nogi, robi sobie protezę, jak nie ma działającej prawidłowo tarczycy/trzustki itp , bierze hormon , którego sam nie może wytworzyć . Różnica jest taka, że bez nogi można żyć, a bez hormonu nie . Krzywdę to sobie zrobisz, jak nie będziesz brać letroxu i to na tyle poważną, że może się skończyć źle http://www.mp.pl/interna/chapter/B16.II.9.1.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Wczoraj podrywał mnie 23-letni chłopczyk
bierz przykład z prezydenta Francji i korzystaj
Cytat:
auaaa
wczoraj akurat rozważałam hipotetyczne rozjaśnienie do takiej platyny jak Twoja , ale po pierwsze małż zagroził wyprowadzką , po drugie jesteś drugą znaną mi osoba, której tak fryzjer załatwił włosy przy mocnym rozjaśnianiu - więc jednak nie

Gdzie qrva jest wiosna ????? : baba:

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2017-05-11 o 12:15
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 12:23   #1534
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Kurczę, korci mnie żeby zrobić sobie bardzo bardzo jasne włosy, ale to nie brzmi zachęcająco
No nie wiem już sama, czy gdybym robila od początku z olaplexem, to byłoby lepiej czy nie. Może fryzjerka nie jest dobra, znaczy jeansy potrafi zrobić. Ale nr potrafi zadbać o to, żeby nie zniszczyć włosów. Poprzedni krakowski fryzjer ani pół włosa mi nie zniszczył, ale miałam ciemniejsze na poziomie 9,21. Jaśniej nie chciał dać, mów ze u mnie się nie da. Wydaje mi się teraz, ze on się bal właśnie ze tak się skończy dlatego tak mówił, ze się nie da.

Ale jakbyś zobaczyła wczoraj jak włosy mi lecą dosłownie, to w jednej chwili przestałaby myśleć o rozjaśnianiu

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
auaaa
wczoraj akurat rozważałam hipotetyczne rozjaśnienie do takiej platyny jak Twoja , ale po pierwsze małż zagroził wyprowadzką , po drugie jesteś drugą znaną mi osoba, której tak fryzjer załatwił włosy przy mocnym rozjaśnianiu - więc jednak nie

Ha ha, mój tez mi tak kiedyś mowil ale teraz sam już nie chce żebym do brązu wracała
Ja myśle, ze jednak moja fryzjerka kiepska była... znaczy umiała rozjaśnić ale nie umiała dbać o nie. Pójdę do nowego fryzjera next time
Poza tym kocham białe włosy i siebie w nich wiesz jak one zwracają uwagę otoczenia? ale nie chodzi o zwracanie uwagi, po prostu czuje się w tej bieli 100% sobą

u mnie aż za ciepło dzisiaj, musiałam w krótkim rękawku biegać, bo w kurtce upocilam się

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2017-05-11 o 12:19
Stary 2017-05-11, 12:30   #1535
aileenn
Mother of Cats

Tru, młodzieniec podrywał, boś zgrabna, ładna i młodo wyglądasz

Corii, bosz Chyba bym się popłakała u tego fryzjera.

Cytat:
letrox jest tym hormonem, który tarczyca przestaje wytwarzać podczas niedoczynności. Biorąc letrox nie bierzesz żadnego leku, tylko dajesz organizmowi to, czego sam nie może wytworzyć, a bez czego NIE MOŻE normalnie działać . Letrox jest protezą tarczycy, rozumiesz ? Jak człowiek nie ma nogi, robi sobie protezę, jak nie ma działającej prawidłowo tarczycy/trzustki itp , bierze hormon , którego sam nie może wytworzyć . Różnica jest taka, że bez nogi można żyć, a bez hormonu nie . Krzywdę to sobie zrobisz, jak nie będziesz brać letroxu i to na tyle poważną, że może się skończyć źle http://www.mp.pl/interna/chapter/B16.II.9.1.
Spokojnie, wiem to. Pisząc "nie biorę żadnych leków, póki nie muszę", miałam na myśli to, że póki moja tarczyca dobrze sobie radzi (ocena na podstawie wyników badań, nie widzimisię), to nie biorę sztucznych hormonów. Jak wyniki się spsują, to będę. Luz. Naprawdę nie zamierzam robić sobie krzywdy niebraniem (lub braniem, gdy nie potrzebuję).
Zapisz

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 12:38   #1536
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Corii, bosz Chyba bym się popłakała u tego fryzjera.
No jak zobaczyłam te włosy w jej ręce, to miałam zamiar, ale jak w drugim odruchy sprawdziłam biegiem ile mi zostało na głowie siana, to jednak stwierdziłam ze będę twarda

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-05-11, 12:45   #1537
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

A używasz pasty do wrażliwych zębów?

Dent powiedział, że ból po zbaiegu może trwać do 6 tygodni A jedna dziura była głeboka z tego, co pamiętam, bo już przy tej starej plombie lata temu zębotłuk tak mi mówił
Jak się pogorszy, to mam dzwonić, a jak nie pogorszy, to i tak w poniedziałek obluka
Się boję, że dwa się zapalenie miazgi i będzie kanałówka

Cytat:
Ja się staram , ale.
W niedzielę były urodziny małża .
We wtorek były imieniny w pracuni.
Dzisiaj był imienin ciąg dalszy.
Oraz ziąb .
Ogólnie
Na szczęście dziś wchłonęliśmy na spółkę ostatni kawałek tortu i więcej nie ma , a i w pracuni chyba po południu wszystkie resztki też wchłonięto

Cytat:

Cytat:

Cytat:

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-05-11 o 12:51
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 13:15   #1538
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

1.

2. U mnie. Chętnie oddam, bo mi niepotrzebna .

Cytat:
No nie wiem już sama, czy gdybym robila od początku z olaplexem, to byłoby lepiej czy nie. Może fryzjerka nie jest dobra, znaczy jeansy potrafi zrobić. Ale nr potrafi zadbać o to, żeby nie zniszczyć włosów. Poprzedni krakowski fryzjer ani pół włosa mi nie zniszczył, ale miałam ciemniejsze na poziomie 9,21. Jaśniej nie chciał dać, mów ze u mnie się nie da. Wydaje mi się teraz, ze on się bal właśnie ze tak się skończy dlatego tak mówił, ze się nie da.

Ale jakbyś zobaczyła wczoraj jak włosy mi lecą dosłownie, to w jednej chwili przestałaby myśleć o rozjaśnianiu

Mi rozjaśniano ostatnio (wrzesień 2016) tylko pasemkami, i faktycznie, nic nie spalone itd, jakies słabe procenty ble ble ble nie znam się, ale cóż z tego, że później na długości się kruszą. Także jak już wrócę z Matrixa do normalnego świata, czyli chyba nie wiem za rok? z siwymi odrostami po kolana, to idę w same farby, trudno, pokocham ciepłe tony i tyle. Obecnie jestem zielono, siwo szara. Odcień naturalny zielony grafit z srebrno siwymi włosami już jakieś 30% lekko. Także wiem, że mam poważniejsze problemy i zagrożenia, ale zaiste większej paskudy nie widziałam jak żyję.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2017-05-11 o 13:21
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 13:23   #1539
dzika truskawa

Cytat:

Cytat:

Wygląda na to, że na Dzikim Wschodzie

Cytat:
Hmmm, to ten z Krakowa wygląda na rozsądnego człowieka. Nie upieram się, ze chcę biało, chciałabym najjaśniej jak się da

Cytat:
Tru, młodzieniec podrywał, boś zgrabna, ładna i młodo wyglądasz
Biedak nie mógł uwierzyć w to co mówię
Fogle ta dzisiejsza młodzież: nigdy nie jadł gofra i nie wiedział co to konkubinat

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Dent powiedział, że ból po zbaiegu może trwać do 6 tygodni A jedna dziura była głeboka z tego, co pamiętam, bo już przy tej starej plombie lata temu zębotłuk tak mi mówił
Jak się pogorszy, to mam dzwonić, a jak nie pogorszy, to i tak w poniedziałek obluka
Może nie będzie tak źle Osobiście mam w paszczy zęba, który ponoć miał mniej niż 50% szans, że uda mu się w niej zostać

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
Stary 2017-05-11, 13:45   #1540
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Mi rozjaśniano ostatnio (wrzesień 2016) tylko pasemkami, i faktycznie, nic nie spalone itd, jakies słabe procenty ble ble ble nie znam się, ale cóż z tego, że później na długości się kruszą. Także jak już wrócę z Matrixa do normalnego świata, czyli chyba nie wiem za rok? z siwymi odrostami po kolana, to idę w same farby, trudno, pokocham ciepłe tony i tyle. Obecnie jestem zielono, siwo szara. Odcień naturalny zielony grafit z srebrno siwymi włosami już jakieś 30% lekko. Także wiem, że mam poważniejsze problemy i zagrożenia, ale zaiste większej paskudy nie widziałam jak żyję.
Dokładnie - krusza się na całości
rozumiem, bo wiem jak można się fatalnie czuć z niczym na głowie - tak miałam do wczoraj wiec wiem powinnam niby płakać ze pół włosów mniej, ale jakoś mnie to nie rusza jak powinno, bo jasne jak chce i zero odrostów póki co
A ja czekam na więcej siwych wtedy białe włosy to będzie pestka

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Cytat:
Hmmm, to ten z Krakowa wygląda na rozsądnego człowieka. Nie upieram się, ze chcę biało, chciałabym najjaśniej jak się da
Ale jednak 9 to nie był stopień jasności jaki chciałam No i tyle kobiet swoje ma ciemne, rozjaśnia do bardzo jasnego a niekonieczne łysieją

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-05-11, 15:03   #1541
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Ad. 6 tygodni:
Ad. kanałówki: nie bój się na zapas. To naprawdę może być tylko nadwrażliwość, a nie zapalenie miazgi

Cytat:
Obecnie jestem zielono, siwo szara. Odcień naturalny zielony grafit z srebrno siwymi włosami już jakieś 30% lekko. Także wiem, że mam poważniejsze problemy i zagrożenia, ale zaiste większej paskudy nie widziałam jak żyję.
Masz na głowie awangardę, a nie paskudę - to jedyne słuszne podejście

Cytat:
Fogle ta dzisiejsza młodzież: nigdy nie jadł gofra i nie wiedział co to konkubinat
Skąd on się urwał?
Za moich czasów młodzi ludzie jedli gofry

Zapisz
Zapisz

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ----------

A propos zdrowia i badania się:
Diagnostyka ma kolejną akcję profilaktyczną: za podanie danych i wymyślenie odpowiedzi na jedno pytanko, można pobrać bony na 2 zestawy tańszych badań: klik.

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2017-05-11 o 14:59

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 15:13   #1542
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ad. 6 tygodni:
Ad. kanałówki: nie bój się na zapas. To naprawdę może być tylko nadwrażliwość, a nie zapalenie miazgi
no martwię się, bo miałam robione ileś tamb plomb przez lata u różnych dentów, zwykle u wiejskich zębotłuków na nfz i tak nie bolało
I teraz nie wiem, czy tamci robili płytko i na odwal się, czy to ten jakieś agresywne metody ma
A przecież torbiel mi wydłubał z kości i kanały porządnie 2 godziny czyścił, i dobre opinie w sieci i u znajomych ma, to myślałam, że wreszcie dobry specjalista... a tu taka akcja przy zwykłej wymianie plomby
Teraz się panicznie boję iść do niego z wymianą plomby w jedynce, że coś spaprze Iśc? nie iść?
Urwać się z roboty i jechać za tydzień na wiochę do dentystki, co tacie protezę robiła (bo nie przyjmuje w weekendy, a jutro nie zdążę)?
Nie wiem, co mam robić Trzeba wymieniac szybko, dopóki dziura mała z tyłu i plomby nie będzie widać, a ja jestem w panice
Mam tak złe doświadczenia z dentami, że żadnemu nie ufam
każdy jeden następny każe mi wymieniac plomby po poprzednikach, niektóre ząby to już miałam po 3 razy wiercone, niedługo mi same pieńki zostaną Wczoraj aż się popłakałam z tej bezsilności Niedługo sobie zacznę młotkiem z ropzaczy wszystko wybijac i wstawię protezę

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-05-11 o 15:50
Stary 2017-05-11, 15:57   #1543
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Ha ha, mój tez mi tak kiedyś mowil ale teraz sam już nie chce żebym do brązu wracała
Ja myśle, ze jednak moja fryzjerka kiepska była... znaczy umiała rozjaśnić ale nie umiała dbać o nie. Pójdę do nowego fryzjera next time
Poza tym kocham białe włosy i siebie w nich wiesz jak one zwracają uwagę otoczenia? ale nie chodzi o zwracanie uwagi, po prostu czuje się w tej bieli 100% sobą

u mnie aż za ciepło dzisiaj, musiałam w krótkim rękawku biegać, bo w kurtce upocilam się
1.Mój nie znosi blondynek pod żadną postacią
wiem jak białe zwracają uwagę
2.aaale Ci dobrze
Cytat:
Spokojnie, wiem to. Pisząc "nie biorę żadnych leków, póki nie muszę", miałam na myśli to, że póki moja tarczyca dobrze sobie radzi (ocena na podstawie wyników badań, nie widzimisię), to nie biorę sztucznych hormonów. Jak wyniki się spsują, to będę. Luz. Naprawdę nie zamierzam robić sobie krzywdy niebraniem (lub braniem, gdy nie potrzebuję).
Zapisz
a to spoko , ufff
Cytat:

1.
2.
Cytat:
Wygląda na to, że na Dzikim Wschodzie

Biedak nie mógł uwierzyć w to co mówię
1.oddawać
2. poważnie ???

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2017-05-11, 16:24   #1544
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
1.Mój nie znosi blondynek pod żadną postacią
wiem jak białe zwracają uwagę
ALE mój tyz, zdeklarowany fan brunetek i konie Zakochał sie w brunetce, ozenił z brunetka, a mieszka z ..blondi Nooo było ostro jak zachciało mi sie blondu, dlatego drazylam drazylam powoli stopniowo, az go jakos obłaskawiłam

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
no martwię się, bo miałam robione ileś tamb plomb przez lata u różnych dentów, zwykle u wiejskich zębotłuków na nfz i tak nie bolało
I teraz nie wiem, czy tamci robili płytko i na odwal się, czy to ten jakieś agresywne metody ma
A przecież torbiel mi wydłubał z kości i kanały porządnie 2 godziny czyścił, i dobre opinie w sieci i u znajomych ma, to myślałam, że wreszcie dobry specjalista... a tu taka akcja przy zwykłej wymianie plomby
Teraz się panicznie boję iść do niego z wymianą plomby w jedynce, że coś spaprze Iśc? nie iść?
Urwać się z roboty i jechać za tydzień na wiochę do dentystki, co tacie protezę robiła (bo nie przyjmuje w weekendy, a jutro nie zdążę)?
Nie wiem, co mam robić Trzeba wymieniac szybko, dopóki dziura mała z tyłu i plomby nie będzie widać, a ja jestem w panice
Mam tak złe doświadczenia z dentami, że żadnemu nie ufam
każdy jeden następny każe mi wymieniac plomby po poprzednikach, niektóre ząby to już miałam po 3 razy wiercone, niedługo mi same pieńki zostaną Wczoraj aż się popłakałam z tej bezsilności Niedługo sobie zacznę młotkiem z ropzaczy wszystko wybijac i wstawię protezę
Maja rozumiem Cię Miałam poodbny problem i mnóstwo dentystów za soba i fobia przed zrobieniem u nowego, fobia czy nie rozwali tego zrobionego wczesniej po kims, etc.
Dlatego nie było rady - znalazłam jedną zlepszych fachowów, a własciwie fachowczynie na slasku, uciułałam kase i poszłam do niej zrobić raz a porządnie to, co było zrobić, a nie poprawiać, kombinowac. Trzasneło po kieszeni jak cholera, ale zrobiłam wiekszosc. Teraz mi zostało jeszcze 3-4 zeby. Juz nie tak duzo $ jak poprzedni raz, ale tez troche zejdzie, dlatego zbieram znowu i na jesieni idę zrobić reszte I powiem Ci, ze w końcu pozbyłam sie schizów, nerwów, bólów brzucha z tego zwiazanym. Mam porzadnie zrobione, jestem pod jej kontrolą i nie stresuje sie juz.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-05-11, 16:32   #1545
Parabelka
Panaroja

Cytat:
ALE mój tyz, zdeklarowany fan brunetek i konie Zakochał sie w brunetce, ozenił z brunetka, a mieszka z ..blondi Nooo było ostro jak zachciało mi sie blondu, dlatego drazylam drazylam powoli stopniowo, az go jakos obłaskawiłam
Ale mi się nie chce eksperymentować na włosach tak szczerze powiem - gdybym na przykład któregoś ranka się samoistnie obudziła platynowowłosa to tak, ale biegać po fryzjerach, odbarwiać, rozjaśniać, i drżeć, że odpadną - nieee boję się zniszczeń , potem czekania na odrost , no i podejrzewam ze 100% pewnością, że wyglądałabym dużo gorzej niż fatalnie - kiedyś mierzyłam jakieś peruki blond jasny i o mało lustro nie pękło im jaśniejsze włosy tym gorzej wyglądam

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 16:37   #1546
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Wczoraj podrywał mnie 23-letni chłopczyk
no i so wazne ze pełnoletni

Cytat:

ale ze w jakim celu ten ostzryk

macie jakis sprawdzony zavieg na zmarchy i utrate ze tak powiem gęstosci twarzy?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 16:45   #1547
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ale mi się nie chce eksperymentować na włosach tak szczerze powiem - gdybym na przykład któregoś ranka się samoistnie obudziła platynowowłosa to tak, ale biegać po fryzjerach, odbarwiać, rozjaśniać, i drżeć, że odpadną - nieee boję się zniszczeń , potem czekania na odrost , no i podejrzewam ze 100% pewnością, że wyglądałabym dużo gorzej niż fatalnie - kiedyś mierzyłam jakieś peruki blond jasny i o mało lustro nie pękło im jaśniejsze włosy tym gorzej wyglądam
A to tak dobrze to nie ma
Ja chciałam bardzo, wiec dla mnie nie problem było czekać na efekt długo. Bo niestety do bieli zeszło mi z ponad rok-poltora. Ale za to bezpiecznie schodziłam, bez straty na włosach,az do teraz
Poza tym na same odrosty rzadko chodze - c0 3 miechy srednio. Na poczatku czesciej, ale potem jak sie przyzyczaiłam stwierdziłam, ze nie ma po co czesciej.
Cóz mi kazdy mówil ze blond nie dla mnie, ja sie uparłam i teraz wiekszosc przeciwników tego pomysłu w zwolenników sie zamieniła Fakt, ze musiałam jakos przejść ten czas, kiedy miałam rpzejsciowy i nietwarzony kompletnie dla mnie kolor, jak sredni ciepły, zołty blond, ale to juz za mna. Dazylam do zimnego i jak najjasniejszego i to była dobra dezycja. W cieplych wygladam paskudnie.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-05-11, 18:34   #1548
aileenn
Mother of Cats

Baru, szukam hotelu/hostelu we Wrocławiu na jedną noc, koniecznie z parkingiem, blisko centrum lub z dobrym dojazdem do centrum. Znacie coś, co możecie polecić (lub odradzić)?
Zapisz

Stary 2017-05-12, 09:02   #1549
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Spod deszczu

Wychodzimy dziś no więc czekają nas aż 4 dni w domu bo na oddział rehabilitacji idziemy w środę dopiero, tyle wygrać najważniejsze że nie będzie bezsensownego weekendu na oddziale

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-12, 09:24   #1550
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Spod deszczu

Wychodzimy dziś no więc czekają nas aż 4 dni w domu bo na oddział rehabilitacji idziemy w środę dopiero, tyle wygrać najważniejsze że nie będzie bezsensownego weekendu na oddziale

Bedzie dobrze

Zgadnijcie kto dzisiaj nie spał, bo od wczoraj go bolą siekacze na dole i na górze
Pół roku męczyłam się z bólami zatok, to teraz mam bóle wszystkich zębów, żeby za łatwo w życiu nie było
Kill me please
Stary 2017-05-12, 10:56   #1551
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Spod deszczu

Dokladnie tak. Taka przerwa w domu duuuuuzo daje. Super wiesci. Fajnie ze przynaniej dzieci traktuja sensownie i nie narazaja na wiekszy stres niz to konieczne a co za tym idzie rodzicow przy okazji tez.
Myslałam dzis o Was jak tam koczujecie. Samemu jest lipnie ogarniac sie w warunkach szpitalnych a co dopiero z didem.
Ale fajnie ze sie zregenerujecie.
Cytat:

Bedzie dobrze

Zgadnijcie kto dzisiaj nie spał, bo od wczoraj go bolą siekacze na dole i na górze
Pół roku męczyłam się z bólami zatok, to teraz mam bóle wszystkich zębów, żeby za łatwo w życiu nie było
Kill me please
Współczuję Ci bardzo.
Sama nie spałam przez bóle eeech. No nie jest dobrze. . Ale daruje wywod. To mnie tylko dobija.

Dlatego Baru pisz pisz o roznosciach pliis zeby mozna bylo troche zajac mysli czyms ciekawym.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2017-05-12 o 11:28
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 11:58   #1552
dzika truskawa

Cytat:
Ale jednak 9 to nie był stopień jasności jaki chciałam No i tyle kobiet swoje ma ciemne, rozjaśnia do bardzo jasnego a niekonieczne łysieją
no tak. A Olaplex jak zapobiega wypadaniu?

Cytat:

Skąd on się urwał?
Za moich czasów młodzi ludzie jedli gofry

Ale za to jak 10 minut rozmowy ze starszą kobietą poszerzyło horyzonty

Cytat:
1.oddawać
Nie!!!
Cytat:
2. poważnie ???

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
no i so wazne ze pełnoletni

Cytat:
ale ze w jakim celu ten ostzryk
W celu powiększenia. Ledwo widoczne są, zwłaszcza góra. Znaczy... były
Czuję się tak jak musiała się czuć Ania z Zielonego Wzgórza po zafarbowaniu włosów na "czarno"

Cytat:
Świetnie!

Cytat:
Kill me please

Cytat:
Współczuję Ci bardzo.
Sama nie spałam przez bóle eeech. No nie jest dobrze. . Ale daruje wywod. To mnie tylko dobija.

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2017-05-12 o 12:03
Stary 2017-05-12, 12:35   #1553
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Czuję się tak jak musiała się czuć Ania z Zielonego Wzgórza po zafarbowaniu włosów na "czarno"
a coś z nimi zrobiła?

Ach, Ania z Zielonego Wzgórza...
Jak widze niektóre dzisiejsze wytapetowane nastki z petem i bluzgami między zębami i ciałem na wierzchu, to z tym większym sentymentem wracam do takich filmów/książek, kiedy niewinne panienki pisały pamiętniki i biegały w sukienkach i z warkoczami...

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2017-05-12 o 12:45
Stary 2017-05-12, 13:55   #1554
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
no tak. A Olaplex jak zapobiega wypadaniu?
Nie zapobiega wypadaniu, on zapobiega albo w duzej mierze eliminuje zniszczenia włosów wywołane rozjasnianiem juz podczas rozjasniania własnie Dlatego nalezy o uzywac od peirwszego rozjasniania, a nie jak ja pipa głupia dopiero od przedostatniego razu, jak juz włosy zniszczyć zdazyłam

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-05-12, 14:02   #1555
Parabelka
Panaroja

snad zamiaru skonstruowania kawusi
Cytat:
A to tak dobrze to nie ma
Ja chciałam bardzo, wiec dla mnie nie problem było czekać na efekt długo. Bo niestety do bieli zeszło mi z ponad rok-poltora. Ale za to bezpiecznie schodziłam, bez straty na włosach,az do teraz
Poza tym na same odrosty rzadko chodze - c0 3 miechy srednio. Na poczatku czesciej, ale potem jak sie przyzyczaiłam stwierdziłam, ze nie ma po co czesciej.
Cóz mi kazdy mówil ze blond nie dla mnie, ja sie uparłam i teraz wiekszosc przeciwników tego pomysłu w zwolenników sie zamieniła Fakt, ze musiałam jakos przejść ten czas, kiedy miałam rpzejsciowy i nietwarzony kompletnie dla mnie kolor, jak sredni ciepły, zołty blond, ale to juz za mna. Dazylam do zimnego i jak najjasniejszego i to była dobra dezycja. W cieplych wygladam paskudnie.
ja po 3 tygodniach mam 1,5 cm odrost , więc musiałabym często biegać . Poza tym jeszcze jedno - białe włosy ładnie wyglądają jak są gładkie i proste , albo jak są zdecydowanie kręcone. Natomiast jeżeli ma się na głowie coś, co przypomina stargany wichurą pęk kopru o nierównej długości gałązkach , to nawet wiedźma Latryna będzie przy tym wyglądać jak piękna kobieta prosto od fryzjera https://www.google.pl/search?q=wied%...C-U0Zvd5GhySM:
Cytat:
Spod deszczu

Cytat:
Kill me please

Cytat:
Ale za to jak 10 minut rozmowy ze starszą kobietą poszerzyło horyzonty

1.
2.ale że nastrzyknęli Ci zieloną farbą ?

Słooońceeee !
i cieeeepleeeeej !

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2017-05-12, 14:19   #1556
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ja po 3 tygodniach mam 1,5 cm odrost , więc musiałabym często biegać . Poza tym jeszcze jedno - białe włosy ładnie wyglądają jak są gładkie i proste , albo jak są zdecydowanie kręcone. Natomiast jeżeli ma się na głowie coś, co przypomina stargany wichurą pęk kopru o nierównej długości gałązkach , to nawet wiedźma Latryna będzie przy tym wyglądać jak piękna kobieta prosto od fryzjera
Mnie rosna mega szybko włosy, dlatego na poczatku latałam co 5-6 tygodni na rozjasnianie odrostów, bo mnie tak wkurzała roznica, ale z czasem spokorniałam i stwierdziąłm, ze nie ma co tak czesto latac, bo tylko włosów szkoda. I tak co 2-3 miesiace juz chodziłam. Dłuzszych przerz nie wytrzymię juz nerwowo

Ale białe włosy anjczesciej sa jak siano, jesli chemicznie rozjasnianie a nie naturalne, bo przesuszone. Ja swoje miałam miałam proste jak i gładkie teraz mam szortskie i skrecajace sie lekko A nie ma mowy o uzyciu prostownicy, juz by chyba wszytskie pióra odpadły

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-05-12, 14:37   #1557
Parabelka
Panaroja

No to nie rozjaśnię bo będę mieć pióra stojące pod kątem prostym do powierzchni czaszki

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2017-05-12, 14:39   #1558
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No to nie rozjaśnię bo będę mieć pióra stojące pod kątem prostym do powierzchni czaszki
Mozna by je olejkami, ale zauwazyłam, ze jak dam za duzo olejku, to owszem, włosy gładsze, prostsze, ale co z tego, jak na drugi dzien oklapłe i tłuste

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2017-05-12, 15:49   #1559
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

ciekawam efektu

baru- jaki jest skuteczny zabieg ujmujacy lat na twaszy?
mam ocote sobie cos zroic na twrz ale nie wiem co, zeby było skuteczne , i nie za miliony, ktos ma jakies doswiadczenia?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 19:54   #1560
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Mozna by je olejkami, ale zauwazyłam, ze jak dam za duzo olejku, to owszem, włosy gładsze, prostsze, ale co z tego, jak na drugi dzien oklapłe i tłuste
po olejkach mi wypadają zauważyłam

Cytat:

baru- jaki jest skuteczny zabieg ujmujacy lat na twaszy?
mam ocote sobie cos zroic na twrz ale nie wiem co, zeby było skuteczne , i nie za miliony, ktos ma jakies doswiadczenia?
zabieg to nie wiem, ale ogólnie poprawiają kondycję paszczową kosmetyki z dużą zawartością żeńszenia - ujędrniają ładnie .
Zapisz

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości