Sierpniówki 2017 <3 cz.4 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-12, 21:48   #1891
malenka1889
Zadomowienie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

Kiedyś juz o tym pisałam na wizazu ale w tedy było nas mniej tutaj.

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 21:50   #1892
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Na pewno nie żaden z gryką czy kokosem bo w nich często sie takie maleńkie robaczki mogą zalęgnąć. Tak jak Judka mówi najlepiej na początku zwykły piankowy sie sprawdza. Sprawdziłam na sobie tzn na córce bo miała pianka/gryka/kokos i właśnie w takim znalazłam te żyjątka dodam, że nie piła mleka w łóżku, nie ulewala i nie wiadomo skąd sie tam.wzięły. Czytałam o tym.kiedys i słyszałam, ze tak sie czasem zdarza ale nigdy bym nie pomyślała, ze nam sie to zdarzy. Od razu wywaliłam ten szit i pojechałam po zwykły piankowy. . .

Wysłane za pomocą mTalk
o matko jakis koszmar... dzieki kochane.. czyli wybor prosty piankowy. Robalom materacowym mowimy nie
Lalalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 22:01   #1893
biedro87
Zadomowienie

My mamy lateksowy Hevea malo uzywany, takze nie bede go wymieniac. Corka znacznie wolala spac blizej mlekopojow ;-) teraz spi w swoim duzym lozku, czasem biore ja do siebie ok 5-6 rano.
biedro87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 22:01   #1894
malenka1889
Zadomowienie

Dzisiaj prawie cały dzień spędziłam na powietrzu była u nas piękna pogoda, a teraz juz buzia ziewa i oczy mi sie przymykają

Szok, zaraz chyba pójdę spać. Tak sie dzisiaj za córką nalatałam, że poprostu padam... Mały fika w brzuchu ale chyba nie będę miała problemów ze snem dzisiaj

No więc dobranoc

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-05-12, 22:26   #1895
Alexandre
Zadomowienie

Jutro będę segregować swoje ciuchy na wiosnę i lato. Albo zostawiam dla siebie albo pójdą do kontenera. Mam plan wypierniczyć ich sporo bo mam cały wieszak i pojemniki cichów a nie raz przez cały rok jeden raz rzecz założę. Z wyrzucaniem pierdółek nie było problemu ale z ubraniami tak ciężko mi się jest rozstać :/

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 22:39   #1896
admirable
Zakorzenienie

Planuje kupić materacyk lateksowy hevea lub ikea.

Dzisiaj dotarła moja paczka z gemini, kurier wniósł mi ja do domu i powiedział, ze nie jest ciężka ale przecież nie powinnam jej nosić

Wczoraj odebrałam też koszule do szpitala i poklikalam sporo rzeczy na allegro typu pieluchy tetrowe itp.

Całkiem sporo ogarnalam w tym tyg

Byłam dzisiaj w pepco dokupić drugi ręcznik kąpielowy i Pani kasjerka poprosiła mnie na początek, ale super miło mi się zrobiło w dodatku chwilę wcześniej odwróciła się do mnie babeczka, która stała przede mną i już myślałam, ze chce mnie przepuścić A ona powiedziała żebym przypilnowala jej kolejkę bo idzie się rozejrzeć 😂😂😂😂

admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 23:02   #1897
Alexandre
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w pepco dokupić drugi ręcznik kąpielowy i Pani kasjerka poprosiła mnie na początek, ale super miło mi się zrobiło w dodatku chwilę wcześniej odwróciła się do mnie babeczka, która stała przede mną i już myślałam, ze chce mnie przepuścić A ona powiedziała żebym przypilnowala jej kolejkę bo idzie się rozejrzeć

Oczekiwania vs rzeczywistość :p

Stary 2017-05-13, 01:33   #1898
yabadabadooo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Na pewno nie żaden z gryką czy kokosem bo w nich często sie takie maleńkie robaczki mogą zalęgnąć. Tak jak Judka mówi najlepiej na początku zwykły piankowy sie sprawdza. Sprawdziłam na sobie tzn na córce bo miała pianka/gryka/kokos i właśnie w takim znalazłam te żyjątka dodam, że nie piła mleka w łóżku, nie ulewala i nie wiadomo skąd sie tam.wzięły. Czytałam o tym.kiedys i słyszałam, ze tak sie czasem zdarza ale nigdy bym nie pomyślała, ze nam sie to zdarzy. Od razu wywaliłam ten szit i pojechałam po zwykły piankowy. . .

Wysłane za pomocą mTalk
O matko! Dobrze wiedzieć ciekawe skąd te paskudztwa się biorą.
Cytat:
Napisane przez Lalalandia Pokaż wiadomość
haha no tak z tymi kupami racja ale zastanawiam sie czy taki kosz jest cos warty i ogranicza jednak ilosc chodzenia do kosza na dwor. Bo nie oszukujmy sie male to bedzie nam nawet produkowac od kilku do kilkunastu pieluch dziennie. No jednak tak sobie poczytalam ze moze by warto zainwestowac no cos takiego

https://arena.pl/angelcare-deluxe-po...FRrPsgodf9EKjw
Hmm fajne, ale wydaje mi się, że zbędne
Cytat:
Napisane przez Alexandre Pokaż wiadomość
Jutro będę segregować swoje ciuchy na wiosnę i lato. Albo zostawiam dla siebie albo pójdą do kontenera. Mam plan wypierniczyć ich sporo bo mam cały wieszak i pojemniki cichów a nie raz przez cały rok jeden raz rzecz założę. Z wyrzucaniem pierdółek nie było problemu ale z ubraniami tak ciężko mi się jest rozstać :/

Ja ze wszystkim mam problem ciuchy, dodatki, buty, pierdołki do domu itp. Nigdy nie umiem się pożegnać z moimi rzeczami piepr*ony sentymentalizm
Cytat:

Dzisiaj dotarła moja paczka z gemini, kurier wniósł mi ja do domu i powiedział, ze nie jest ciężka ale przecież nie powinnam jej nosić

Wczoraj odebrałam też koszule do szpitala i poklikalam sporo rzeczy na allegro typu pieluchy tetrowe itp.

Byłam dzisiaj w pepco dokupić drugi ręcznik kąpielowy i Pani kasjerka poprosiła mnie na początek, ale super miło mi się zrobiło w dodatku chwilę wcześniej odwróciła się do mnie babeczka, która stała przede mną i już myślałam, ze chce mnie przepuścić A ona powiedziała żebym przypilnowala jej kolejkę bo idzie się rozejrzeć 😂😂😂😂

Ja byłam w Rossku i mimo wielkiej kolejki nikt mnie nie przepuścił, nikt nawet mnie nie zauważył. Ale za to ja zauważyłam wielki plakat z różowym ciążowym brzuchem i napisem "jesteś w ciąży? przyjmiemy Cie bez kolejki"
yabadabadooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 06:47   #1899
malenka1889
Zadomowienie

Dzień dobry

Mam nadzieje, że u każdej z nas dzisiaj zaświeci słoneczko

Za szybko wstałam z łózka chyba bo głowa mnie boli :/

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-05-13, 07:03   #1900
biedro87
Zadomowienie

Dzien dobry 🙂
Przypomnialy mi sie dzis noce z niemowlakiem. Corka cos niespokojnie spala i budzila sie co dwie godziny. Ide zaraz kawe robic

Slonca poki co nie widac u nas.
biedro87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 07:15   #1901
Hanala
Zadomowienie

Milego dnia wizazanki

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 07:55   #1902
Alexandre
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez yabadabadooo Pokaż wiadomość
Ja ze wszystkim mam problem ciuchy, dodatki, buty, pierdołki do domu itp. Nigdy nie umiem się pożegnać z moimi rzeczami piepr*ony sentymentalizm
Póki się to mieści w domu to jeszcze jest niewinnie Schody dopiero się zaczynają jak nie ma miejsca. We mnie coś pękło po przyjeździe z gór. Nie dość że była masa żwirku, sierści i chłopaki poprzestawiali trochę rzeczy to tak zerknęłam na różne graty i stwierdziłam że dziecko w takim syfie nie może zamieszkać. Kupiłam motywującą książkę i od tego czasu codziennie coś przestawiam i wywalam. Wiesz jak trzymasz jakieś sentymentalne rzeczy to nie tak źle ale ja np. wywaliłam starą torbę która w środku miała inne dwie torby, nie używane od kilku lat a zajmowała masę miejsca i gromadziła kurz. Nawet znalazłam swoją czarnoskórą Barbie z gimnazjum

Stary 2017-05-13, 08:18   #1903
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Póki się to mieści w domu to jeszcze jest niewinnie Schody dopiero się zaczynają jak nie ma miejsca. We mnie coś pękło po przyjeździe z gór. Nie dość że była masa żwirku, sierści i chłopaki poprzestawiali trochę rzeczy to tak zerknęłam na różne graty i stwierdziłam że dziecko w takim syfie nie może zamieszkać. Kupiłam motywującą książkę i od tego czasu codziennie coś przestawiam i wywalam. Wiesz jak trzymasz jakieś sentymentalne rzeczy to nie tak źle ale ja np. wywaliłam starą torbę która w środku miała inne dwie torby, nie używane od kilku lat a zajmowała masę miejsca i gromadziła kurz. Nawet znalazłam swoją czarnoskórą Barbie z gimnazjum

Hej dziewczynki
Alexandre No to rzeczywiście chomik niezły z Ciebie
Stary 2017-05-13, 08:22   #1904
crescent
Zakorzenienie

Hej dziewczynki bylam wczoraj w tym sklepie z wozkami i fotelikami. Pytalam o rozne i nic dziwnego o maxi cosi mi nie powiedzial. W koncu spytalam jak to jest z nimi bo slyszalam rozne opinie nt.nieaktualnosci testow itd. I pan mi powiedzial ze one testy maja co rok jak trzeba. Jedyne co to to z baza family fix jest test sprzed 10 lat, ale to sa od lat najpopularniejsze foteliki i duzo nad ich czarnym pr dziala konkurencja. My chyba jednak kupimy besafe izi go bo mezowi bardziej sie podoba a w opcji 3w1 doplacamy do wozka 200zl i go mamy wiec sie oplaca. Wozek wybralismy espiro next stylish grey tylko z zamowieniem jeszcze czekam chwile

Stary 2017-05-13, 08:34   #1905
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:

Ja byłam w Rossku i mimo wielkiej kolejki nikt mnie nie przepuścił, nikt nawet mnie nie zauważył. Ale za to ja zauważyłam wielki plakat z różowym ciążowym brzuchem i napisem "jesteś w ciąży? przyjmiemy Cie bez kolejki"
Ja to już postanowiłam ze będę krzyczeć ze w ciazy. Ostatnio w supermarkecie stałam godzinę w kolejce w ciazy i z dziec kiem. Nikt łaskawie mnie nie przepuścił mimo ze naprawdę prawie mdlałam. Rozbierałem się do krótkiego rękawa z kurtki i swetra bo mi tak słabo było i czasami to az musiałam sobie kucnąć. No jakiś koszmar a te dziady nic.. na koniec poskarżyłam się do kierownika sklepu bo usiadł przy kasie ze ładnie się tak traktuje tu kobiety w ciazy.

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki bylam wczoraj w tym sklepie z wozkami i fotelikami. Pytalam o rozne i nic dziwnego o maxi cosi mi nie powiedzial. W koncu spytalam jak to jest z nimi bo slyszalam rozne opinie nt.nieaktualnosci testow itd. I pan mi powiedzial ze one testy maja co rok jak trzeba. Jedyne co to to z baza family fix jest test sprzed 10 lat, ale to sa od lat najpopularniejsze foteliki i duzo nad ich czarnym pr dziala konkurencja. My chyba jednak kupimy besafe izi go bo mezowi bardziej sie podoba a w opcji 3w1 doplacamy do wozka 200zl i go mamy wiec sie oplaca. Wozek wybralismy espiro next stylish grey tylko z zamowieniem jeszcze czekam chwile

Brawo za wozek No widzisz może mafia płaci sprzedawcom żeby złe mówili o mmaxi cosi nie wiem Crescent nie wiem gdzie byłaś ale ja to w Warszawie tak słyszałam w sklepach ale tak sobie poczytałam aż wczoraj jakieś oceny i w sumie cabriofix miał dobre. Wiec może rzeczywiście ktoś chce im zrobić zły pr

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Idę coś zjeść, mała się coś nie rusza to może ja obudzę bo o tej porze to zawsze szalała. Aż zaczynam się martwić...
Stary 2017-05-13, 09:27   #1906
diablica80
Zakorzenienie

Cześć mamuśki. Ja od rana zabiegana - targ i sklepy zaliczone. Świeże warzywka są ..

Nadrabiać Was będę tradycyjnie wieczorkiem chyba.

Miłego dnia

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 09:30   #1907
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
No mi tez sie bardziej podoba ten w gwiazdki mialam kiedys oddzielny kosz dla nas i dla młodego i wiesz co po bardzo krotkim czasie nasze rzeczy zaczely sie mieszac i mialam 2 kosze i pomieszane rzeczy
Zależy mi na tym, żeby chociaż na początku ciuszki młodej trzymać osobno, dopóki będę je prała w dzidziusiowym płynie. A później będzie tam sobie trzymać zabawki

Cytat:
a ja mam nowy dylemat.. jaki materacyk do lozeczka. Czy wybralyscie juz? co teraz jest dobre dla malenstwa??
Ja mam piankowy, który był w komplecie z łóżeczkiem. I tak bym pewnie innego nie dostała w takim dziwnym wymiarze (110x80), bo prześcieradeł takich nie ma. Już przekopałam internety, jeszcze ma nam poszukać znajoma babeczka z takiego sklepu, ale pewnie nie znajdzie Chyba kupię 160x80 i dam do skrócenia

Cytat:
haha no tak z tymi kupami racja ale zastanawiam sie czy taki kosz jest cos warty i ogranicza jednak ilosc chodzenia do kosza na dwor. Bo nie oszukujmy sie male to bedzie nam nawet produkowac od kilku do kilkunastu pieluch dziennie. No jednak tak sobie poczytalam ze moze by warto zainwestowac no cos takiego
Jeden taki wkład wystarczy początkowo pewnie na 2 tygodnie, będzie ciągnąć kasę. Moim zdaniem zbędny gadżet, ale to Wasza decyzja

Cytat:
Też tak miałam ostatnio w pepco Chyba się kierownicy sklepów zaczęli orientować, że taka polityka im się po prostu opłaca

Cytat:
Mi kiedyś sprzedawczyni w rossku powiedziała, że gdyby mnie nie zauważyła, to mam sama podejść bez kolejki, ale na szczęście nie było takiej potrzeby, bo zawsze mnie wołają

Cytat:
Wiesz jak trzymasz jakieś sentymentalne rzeczy to nie tak źle ale ja np. wywaliłam starą torbę która w środku miała inne dwie torby, nie używane od kilku lat a zajmowała masę miejsca i gromadziła kurz. Nawet znalazłam swoją czarnoskórą Barbie z gimnazjum

Tym bardziej gratki, że się zmobilizowałaś do odchomiczenia domu

Cytat:
Wozek wybralismy espiro next stylish grey tylko z zamowieniem jeszcze czekam chwile
Najtrudniejsza część już za Wami
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 09:47   #1908
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to już postanowiłam ze będę krzyczeć ze w ciazy. Ostatnio w supermarkecie stałam godzinę w kolejce w ciazy i z dziec kiem. Nikt łaskawie mnie nie przepuścił mimo ze naprawdę prawie mdlałam. Rozbierałem się do krótkiego rękawa z kurtki i swetra bo mi tak słabo było i czasami to az musiałam sobie kucnąć. No jakiś koszmar a te dziady nic.. na koniec poskarżyłam się do kierownika sklepu bo usiadł przy kasie ze ładnie się tak traktuje tu kobiety w ciazy.

---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

Brawo za wozek No widzisz może mafia płaci sprzedawcom żeby złe mówili o mmaxi cosi nie wiem Crescent nie wiem gdzie byłaś ale ja to w Warszawie tak słyszałam w sklepach ale tak sobie poczytałam aż wczoraj jakieś oceny i w sumie cabriofix miał dobre. Wiec może rzeczywiście ktoś chce im zrobić zły pr

---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Idę coś zjeść, mała się coś nie rusza to może ja obudzę bo o tej porze to zawsze szalała. Aż zaczynam się martwić...
Nie wiem tez nie sadze zeby w kilku sklepach byli przekupieni kto tam wie..racja pewnie lezy po srodku

Stary 2017-05-13, 10:18   #1909
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem tez nie sadze zeby w kilku sklepach byli przekupieni kto tam wie..racja pewnie lezy po srodku

Pamietajcie tez o tym, ze sprzedawcy musza wyrobic pewne utargi moze bardziej mu sie oplaca inny niz MC.:P

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 10:28   #1910
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
Pamietajcie tez o tym, ze sprzedawcy musza wyrobic pewne utargi moze bardziej mu sie oplaca inny niz MC.:P

Zapewne masz racje
Stary 2017-05-13, 10:51   #1911
yabadabadooo
Zadomowienie

Cytat:

ooo no to faktycznie chomik z Ciebie niezły ewentualnie w moich zasobach można jeszcze sie doszperac notatek ze studiów które skończyłam 6 lat temu

Cytat:
Ja to już postanowiłam ze będę krzyczeć ze w ciazy. Ostatnio w supermarkecie stałam godzinę w kolejce w ciazy i z dziec kiem. Nikt łaskawie mnie nie przepuścił mimo ze naprawdę prawie mdlałam. Rozbierałem się do krótkiego rękawa z kurtki i swetra bo mi tak słabo było i czasami to az musiałam sobie kucnąć. No jakiś koszmar a te dziady nic.. na koniec poskarżyłam się do kierownika sklepu bo usiadł przy kasie ze ładnie się tak traktuje tu kobiety w ciąży

[/COLOR]Idę coś zjeść, mała się coś nie rusza to może ja obudzę bo o tej porze to zawsze szalała. Aż zaczynam się martwić...
no to już naprawdę chamstwo! bardzo dobrze że zlozylas skargę. ja na szczęście nigdy nie miałam sytuacji, że czułam sie źle w sklepie ale często jest mi słabo jak jest więcej ludzi. czytałam nie wiem czy na wizażu czy gdzieś indziej jak dziewczyna pisała, że będąc u lekarza poprosiła o przypuszczenie w kolejce to wszyscy oburzeni a ktoś jej powiedział że nie trzeba było sie puszczać to by nie musiała prosić o przepuszczenie

i jak malutka, dostała jeść i fika? też czasem sie tak zamartwiam jak za długo sie mój mały nie rusza. ale na początku ciąży kupiłam detektor tętna płodu i jak sie nie rusza to posłucham go i od razu się uspokajam
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Mi kiedyś sprzedawczyni w rossku powiedziała, że gdyby mnie nie zauważyła, to mam sama podejść bez kolejki, ale na szczęście nie było takiej potrzeby, bo zawsze mnie wołają
Tak sie zastanawiam jakie miny mieliby ludzie z kolejki jakbym podeszła sama. w kolejce same kobiety. a ponoć baby są najgorsze

dzień dobry, u mnie pogoda kiepska- pochmurno, ale ciepło. idę szamac śniadanko : slina:

yabadabadooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 10:53   #1912
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:

Ja się przyznam ze mam to samo . boję się szafę otworzyć 😂 w końcu będę musiała to ogarnąć ale ciągle mówię ze jeszcze trochę..

Cytat:

Brawo 😁 fajnie tak mieć już w miarę ogarnięte 😁
Ja muszę jeszcze raz przejrzeć mój koszyk i też zamówić.
Ile zamówienie z gemini szło Ci dni ?
A babka w sklepie jak wróciła pewnie się delikatnie zdziwiła 😂

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 10:53   #1913
judkama
Zakorzenienie

Dzień doberek. Jakos lepiej sie czuje dzisiaj psychicznie
Stary nie chce iśc do innego gina na usg, w sumie to za 2,5 tygodnia mam kolejna wizyte juz, wiec niech spojrzy gin jeszcze raz i tyle. Nie słyszałam, żeby sie jakos mylił za często ten mój gin jednak. Szkoda mi 150 zł na innego gina, a jeszcze dzieć sie obróci i tyle zobacze
Kaske dostalam teraz na ciuszki i inne to najwyzej gdyby znow wyszla dziolcha to w chlopiecych/unisex tez moze popylac aczkolwiek nie wiem czy bym teraz juz chciala dziolche
Jeszcze Myszka zrobiła mega awanture rajstopowo-sandałkową, to juz w ogóle sie cieszę, że drugiej takiej osobistosci nie bedzie
Królowa może byc tylko jedna!

Ogarniam sie i idziemy kraść bez Wczoraj była koleżanka po południu to juz sie mi nie chciało jednak.

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 11:10   #1914
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
ooo no to faktycznie chomik z Ciebie niezły ewentualnie w moich zasobach można jeszcze sie doszperac notatek ze studiów które skończyłam 6 lat temu

no to już naprawdę chamstwo! bardzo dobrze że zlozylas skargę. ja na szczęście nigdy nie miałam sytuacji, że czułam sie źle w sklepie ale często jest mi słabo jak jest więcej ludzi. czytałam nie wiem czy na wizażu czy gdzieś indziej jak dziewczyna pisała, że będąc u lekarza poprosiła o przypuszczenie w kolejce to wszyscy oburzeni a ktoś jej powiedział że nie trzeba było sie puszczać to by nie musiała prosić o przepuszczenie

i jak malutka, dostała jeść i fika? też czasem sie tak zamartwiam jak za długo sie mój mały nie rusza. ale na początku ciąży kupiłam detektor tętna płodu i jak sie nie rusza to posłucham go i od razu się uspokajam

Tak sie zastanawiam jakie miny mieliby ludzie z kolejki jakbym podeszła sama. w kolejce same kobiety. a ponoć baby są najgorsze

dzień dobry, u mnie pogoda kiepska- pochmurno, ale ciepło. idę szamac śniadanko : slina:

Mała troszkę zaczęła się wiercić po śniadanku ale i tak to nie to co zawsze... może dzisiaj ma leniwy dzien ale właśnie do mnie mama zadzwoniła i pyta się czy wszystko ok bo jej się tak złe w nocy śniłam ze w szpitalu byłam... No aż mi się gorąco zrobiło.
Fajna opcja ten detektor. Nie wiem czy nie kupię jeszcze żeby czuć się spokojnie. W necie zamawiałas?
Stary 2017-05-13, 11:17   #1915
judkama
Zakorzenienie

W ogole to się zaczęłam zastanawiać nad torbą do wózka, która jednoczesnie bedzie plecakiem. W końcu przy chustowaniu się przyda bardziej plecak.

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-05-13, 11:23   #1916
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
W ogole to się zaczęłam zastanawiać nad torbą do wózka, która jednoczesnie bedzie plecakiem. W końcu przy chustowaniu się przyda bardziej plecak.
Judka ja tez taka chciałam. Była taka do wozka Anexa Crossa i mi się podobała. Fajne rozwiązanie bo plecak wygodniejszy niż torba.
Stary 2017-05-13, 11:24   #1917
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Ja się przyznam ze mam to samo . boję się szafę otworzyć 😂 w końcu będę musiała to ogarnąć ale ciągle mówię ze jeszcze trochę..

Brawo 😁 fajnie tak mieć już w miarę ogarnięte 😁
Ja muszę jeszcze raz przejrzeć mój koszyk i też zamówić.
Ile zamówienie z gemini szło Ci dni ?
A babka w sklepie jak wróciła pewnie się delikatnie zdziwiła 😂
Zamówiłam w środę wieczorem A w piątek rano było u mnie

admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-13, 11:31   #1918
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Judka ja tez taka chciałam. Była taka do wozka Anexa Crossa i mi się podobała. Fajne rozwiązanie bo plecak wygodniejszy niż torba.
Taki znalazłam

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-05-13, 11:43   #1919
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Taki znalazłam

No fajny tylko mi to mówili żeby patrzeć na to jak jest zamontowane do wózka. Bo niektóre plecako torby są tak słabo i przeszkadzają jak się idzie z wózkiem.
Stary 2017-05-13, 12:53   #1920
diablica80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

W Rossmannie to ja od razu idę do kasy i nie czekam aż mnie wywołaja czy przepuszczą

Wczoraj byłam w biedronce z młodym i po kolei wszyscy mnie przepuścili - szczena mi opadła

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość

O to to też może być prawda....

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Chwalę się - dzieć zasnął na drzemkę w swoim "dorosłym" łóżku.

Pewnie jednorazowa akcja ale zawsze coś. Nadzieja na to, że do sierpnia zwolni łóżeczko niemowlęce 😀

diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości