|
|
#1891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4
Kiedyś juz o tym pisałam na wizazu ale w tedy było nas mniej tutaj.
Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
#1892 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Zadomowienie
|
My mamy lateksowy Hevea malo uzywany, takze nie bede go wymieniac. Corka znacznie wolala spac blizej mlekopojow ;-) teraz spi w swoim duzym lozku, czasem biore ja do siebie ok 5-6 rano.
|
|
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj prawie cały dzień spędziłam na powietrzu
była u nas piękna pogoda, a teraz juz buzia ziewa i oczy mi sie przymykają Szok, zaraz chyba pójdę spać. Tak sie dzisiaj za córką nalatałam, że poprostu padam... Mały fika w brzuchu ale chyba nie będę miała problemów ze snem dzisiaj ![]() No więc dobranoc ![]() Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
#1895 |
|
Zadomowienie
|
Jutro będę segregować swoje ciuchy na wiosnę i lato. Albo zostawiam dla siebie albo pójdą do kontenera. Mam plan wypierniczyć ich sporo bo mam cały wieszak i pojemniki cichów a nie raz przez cały rok jeden raz rzecz założę. Z wyrzucaniem pierdółek nie było problemu ale z ubraniami tak ciężko mi się jest rozstać :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Planuje kupić materacyk lateksowy hevea lub ikea.
Dzisiaj dotarła moja paczka z gemini, kurier wniósł mi ja do domu i powiedział, ze nie jest ciężka ale przecież nie powinnam jej nosić ![]() Wczoraj odebrałam też koszule do szpitala i poklikalam sporo rzeczy na allegro typu pieluchy tetrowe itp. Całkiem sporo ogarnalam w tym tyg Byłam dzisiaj w pepco dokupić drugi ręcznik kąpielowy i Pani kasjerka poprosiła mnie na początek, ale super miło mi się zrobiło w dodatku chwilę wcześniej odwróciła się do mnie babeczka, która stała przede mną i już myślałam, ze chce mnie przepuścić A ona powiedziała żebym przypilnowala jej kolejkę bo idzie się rozejrzeć 😂😂😂😂Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczekiwania vs rzeczywistość :p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1898 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe skąd te paskudztwa się biorą. Cytat:
Cytat:
ciuchy, dodatki, buty, pierdołki do domu itp. Nigdy nie umiem się pożegnać z moimi rzeczami piepr*ony sentymentalizm ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1899 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Mam nadzieje, że u każdej z nas dzisiaj zaświeci słoneczko Za szybko wstałam z łózka chyba bo głowa mnie boli :/ Wysłane za pomocą mTalk |
|
|
|
#1900 |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry 🙂
Przypomnialy mi sie dzis noce z niemowlakiem. Corka cos niespokojnie spala i budzila sie co dwie godziny. Ide zaraz kawe robic ![]() Slonca poki co nie widac u nas. |
|
|
|
#1901 |
|
Zadomowienie
|
Milego dnia wizazanki
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Schody dopiero się zaczynają jak nie ma miejsca. We mnie coś pękło po przyjeździe z gór. Nie dość że była masa żwirku, sierści i chłopaki poprzestawiali trochę rzeczy to tak zerknęłam na różne graty i stwierdziłam że dziecko w takim syfie nie może zamieszkać. Kupiłam motywującą książkę i od tego czasu codziennie coś przestawiam i wywalam. Wiesz jak trzymasz jakieś sentymentalne rzeczy to nie tak źle ale ja np. wywaliłam starą torbę która w środku miała inne dwie torby, nie używane od kilku lat a zajmowała masę miejsca i gromadziła kurz. Nawet znalazłam swoją czarnoskórą Barbie z gimnazjum ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Alexandre No to rzeczywiście chomik niezły z Ciebie
|
|
|
|
|
#1904 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
bylam wczoraj w tym sklepie z wozkami i fotelikami. Pytalam o rozne i nic dziwnego o maxi cosi mi nie powiedzial. W koncu spytalam jak to jest z nimi bo slyszalam rozne opinie nt.nieaktualnosci testow itd. I pan mi powiedzial ze one testy maja co rok jak trzeba. Jedyne co to to z baza family fix jest test sprzed 10 lat, ale to sa od lat najpopularniejsze foteliki i duzo nad ich czarnym pr dziala konkurencja. My chyba jednak kupimy besafe izi go bo mezowi bardziej sie podoba a w opcji 3w1 doplacamy do wozka 200zl i go mamy wiec sie oplaca. Wozek wybralismy espiro next stylish grey tylko z zamowieniem jeszcze czekam chwile Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1905 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
No widzisz może mafia płaci sprzedawcom żeby złe mówili o mmaxi cosi nie wiem Crescent nie wiem gdzie byłaś ale ja to w Warszawie tak słyszałam w sklepach ale tak sobie poczytałam aż wczoraj jakieś oceny i w sumie cabriofix miał dobre. Wiec może rzeczywiście ktoś chce im zrobić zły pr---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Idę coś zjeść, mała się coś nie rusza to może ja obudzę bo o tej porze to zawsze szalała. Aż zaczynam się martwić... |
||
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki. Ja od rana zabiegana - targ i sklepy zaliczone. Świeże warzywka są
..Nadrabiać Was będę tradycyjnie wieczorkiem chyba. Miłego dnia ![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
|
#1907 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Chyba kupię 160x80 i dam do skrócenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tym bardziej gratki, że się zmobilizowałaś do odchomiczenia domu ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez nie sadze zeby w kilku sklepach byli przekupieni kto tam wie..racja pewnie lezy po srodku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze bardziej mu sie oplaca inny niz MC.:PWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1910 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1911 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ewentualnie w moich zasobach można jeszcze sie doszperac notatek ze studiów które skończyłam 6 lat temu Cytat:
i jak malutka, dostała jeść i fika? też czasem sie tak zamartwiam jak za długo sie mój mały nie rusza. ale na początku ciąży kupiłam detektor tętna płodu i jak sie nie rusza to posłucham go i od razu się uspokajam ![]() Cytat:
dzień dobry, u mnie pogoda kiepska- pochmurno, ale ciepło. idę szamac śniadanko : slina: Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#1912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja muszę jeszcze raz przejrzeć mój koszyk i też zamówić. Ile zamówienie z gemini szło Ci dni ? A babka w sklepie jak wróciła pewnie się delikatnie zdziwiła 😂
|
|
#1913 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek. Jakos lepiej sie czuje dzisiaj psychicznie
![]() Stary nie chce iśc do innego gina na usg, w sumie to za 2,5 tygodnia mam kolejna wizyte juz, wiec niech spojrzy gin jeszcze raz i tyle. Nie słyszałam, żeby sie jakos mylił za często ten mój gin jednak. Szkoda mi 150 zł na innego gina, a jeszcze dzieć sie obróci i tyle zobacze ![]() Kaske dostalam teraz na ciuszki i inne to najwyzej gdyby znow wyszla dziolcha to w chlopiecych/unisex tez moze popylac ![]() Jeszcze Myszka zrobiła mega awanture rajstopowo-sandałkową, to juz w ogóle sie cieszę, że drugiej takiej osobistosci nie bedzie Królowa może byc tylko jedna! ![]() Ogarniam sie i idziemy kraść bez Wczoraj była koleżanka po południu to juz sie mi nie chciało jednak.
|
|
|
|
#1914 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale właśnie do mnie mama zadzwoniła i pyta się czy wszystko ok bo jej się tak złe w nocy śniłam ze w szpitalu byłam... No aż mi się gorąco zrobiło. Fajna opcja ten detektor. Nie wiem czy nie kupię jeszcze żeby czuć się spokojnie. W necie zamawiałas? |
|
|
|
|
#1916 |
|
Rozeznanie
|
Judka ja tez taka chciałam. Była taka do wozka Anexa Crossa i mi się podobała. Fajne rozwiązanie bo plecak wygodniejszy niż torba.
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj byłam w biedronce z młodym i po kolei wszyscy mnie przepuścili - szczena mi opadła Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Chwalę się - dzieć zasnął na drzemkę w swoim "dorosłym" łóżku. Pewnie jednorazowa akcja ale zawsze coś. Nadzieja na to, że do sierpnia zwolni łóżeczko niemowlęce 😀 Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

dodam, że nie piła mleka w łóżku, nie ulewala i nie wiadomo skąd sie tam.wzięły. Czytałam o tym.kiedys i słyszałam, ze tak sie czasem zdarza ale nigdy bym nie pomyślała, ze nam sie to zdarzy. Od razu wywaliłam ten szit i pojechałam po zwykły piankowy. . .
była u nas piękna pogoda, a teraz juz buzia ziewa i oczy mi sie przymykają 

w dodatku chwilę wcześniej odwróciła się do mnie babeczka, która stała przede mną i już myślałam, ze chce mnie przepuścić A ona powiedziała żebym przypilnowala jej kolejkę bo idzie się rozejrzeć 😂😂😂😂

ciekawe skąd te paskudztwa się biorą.
ciuchy, dodatki, buty, pierdołki do domu itp. Nigdy nie umiem się pożegnać z moimi rzeczami

No widzisz może mafia płaci sprzedawcom żeby złe mówili o mmaxi cosi
Chyba kupię 160x80 i dam do skrócenia